16062
  • Gaben17
    dehát váltani is kell:D H váltó + kormány+pedálok= nem nyitsz sört csak ha megálsz:D
  • Shifter
    lol én csak elengedem a kormányt 1 sec alatt kibontom és kész :D nem tom mit kell itt taktikázni LOL
  • bardocz
    Lehet tartani állal is.Meg különben is,ha ennyi áldozatot nem vállalsz a sörért,akkor ne is vedd a nevét a szádra:D
  • kifli
    persze hogy kiverje a fogam, a nagy lóf@szt :D
  • Tomsteel
    (XRT az említett hátsókerekes autó)
  • Tomsteel
    Nekem Formula Force Ex van, és akkor szokott rángatni, ha hátsókerekes autónak megcsúszik a feneke, magyarul elkezd driftelni. Le szoktam venni a visszahatás erősségét. Érdekes továbbá, hogy egy hátsókerekes autó kormányzása adott erősségi szintnél betonkemény, míg egy elsőkerekes komfortosan vezethető vele.
  • bardocz
    Nelegyél már ilyen korlátolt...Szájjal tartod a kormányt,és közben nyitod:D
  • kifli
    és akkor hogy bontod ki a sört? :D
  • Gaben17
    nekemis még mindig,csak néha nem csinálja:D de mind1,nem kell elengedni a kormányt:D
  • bardocz
    Nemhiszem,hogy attól jobbra-balra rángatná.
    De van,hogy nem csinál semmit a kormány.
  • MaStR
    momoval dettobár gondolom ez függ a set-től is...kerékösszetartás miegymás!
  • bardocz
    Én ha momo-t elengedtem,akkor elkezdett jobbra-balra szitálni,majd falhozvágta
  • Gaben17
    na állítottam a driverben,mostmár tökély^^
  • Gaben17
    én ha elengedem egyenesben a kormányt akkor picit elkezd jobbra balra menni,sztem csak rosszul van beállítva (G25)
  • R0zs0máK
    Ez van, ha szar kormányt veszel...
  • VLB
    de akkor meg a kanyarokban hat nagyon gyengének...
  • R0zs0máK
    LFS-ben vedd le az FFB-t
  • VLB
    tegnap jutottam hozzá életem első első pc-s kormányához(saitek R440), és a játékban egy kicsit furcsának érzem egyenesben az FF-et, ki akarná tépni a kezemből az egyebesben néha, balra jobbra rángat(blackwood első sikánja utáni hosszú lejtős egyenes főleg...). ez természetes? bocs a noob kérdésért, de nincs viszonyítási alapom, ezért nem tudom, hgoy milyennek kéne lennie....
  • csige791
    Target: THX. Tiedek is királyok.
    BLRenderes renderek nekem anyira nem tetszenek, valahogy nemanyira szépen adja vissza a cumót mint 3ds. De az tény , hogy igen egyszerü vele renderelni.
    3DS max tutorial (HU) 5 perces direkt lfs-hez. by: töki
    Ha nem tudjátok megnézni akkor kimásolom valahova, mert lehet azt a topicot csak a csapattagok látják.
  • wakizashi
    lx4
    sx4
    skyline
    driftes

Van egy egyszerű csomag a renderhez és nem kell a kezeléséhez 1 hetes kurzus ,akit érdekel itt megtalálja.
    Csige: Gratu szépek!
    MR.perfectnek: "bocs ,hogy megszülettem többet nem fog előfordúlni!"
  • csige791
    3dsmax. Nincs elore bealitott scene. DsAutos-rol szedem a sceneket, aztan 3ds-ben alítgatom. De lfs fórumon van pár elúre belőtt cucc, ártelmeset még nem nagyon találtam.
  • Roger6
    Rendereket mivel csinálod? Van előre beállított scene?
  • Csabesz6
    Hogy ne csak offoljak , ti milyen időt mentek blackwoodon xf gti-vel?
  • Csabesz6
    De pofán rugnám az ilyen miller "beleszülettem a jóba, én vagyok a kiskirály" gyermekeket.
  • csige791
    skinem1
    skin2
    skin3
    skin4

meg ott a galeriaban van meg tobb is. nem mind az én munkam de nagyreszuk az.
  • Roger6
    Én meg már azt hittem, hogy jött valami újdonság a játékhoz, erre kiderül, hogy a sok lúzer téker miatt van a sok hsz. Köszönjük, Emese!
  • wakizashi
    Ha jól emlékszem veled együtt neveztünk annó az lx4 skin contestre(ha tévedek ,akkor bocsi ) ?!
    Felvetődött bennem ,hogy lehet lesz a sciroccóra is talán.. jó lenne sztem (bár ,ha megint valaki tehénmintással nevez befalcolok )!
    Van sok festés amit régen mázoltam ,de bármilyen elfogult is vagyok magammal kb 20-30 ból talán 5 ami nem túl gagyi+a mostani tím börkénk natúrista mivolta ellenére is.

(Asszem elnézést kell kérnem ,mert nem gondoltam volna ,hogy ennyire rátapadnak a ték re ,de nem sürün van ilyen elvégre és ha nem fér bele a sok eskettőingyékulcsgeneráló vagy azonnal linket kérő hsz közt ,akkor jogosan jöhet a bünti vállalom! -úgysenem volt olyanom még)
  • R0zs0máK
    gyenge...
  • Shifter
  • Misi az ezredes
    azért hogy a sok retardált a HSZ-ek számával foglalkozzon és írjon 6 üzenetbe 1 dolgot ami tök hülyeség... értelmetlen ide jönni

-FAV
  • R0zs0máK
    Persze direkt...
  • Ombika
    Sajnos!
  • Shifter
    lol nincs is házigazdag...
  • Ombika
    Lehetne torolni utso 30 HSZ-t!!!
  • Shifter
    de én a 10001-re tékeltem direkt :D nem véletlen... ott van hogy tükörték istenem... de tényleg off vége...
  • hezi
    Inexpensive game for stupid children
  • kifli
    a 10000. hs akkor is az enyém na de mostmár haggyuk az offot

ON
  • Solt
    ALEEEEEEEEEEEEEX! :D
  • kifli
    háhá énnyertem :P
  • Shifter
    nem a tiéd mert nem írtad a téket :P