16062
-
#10044 dehát váltani is kell:D H váltó + kormány+pedálok= nem nyitsz sört csak ha megálsz:D -
#10043 lol én csak elengedem a kormányt 1 sec alatt kibontom és kész :D nem tom mit kell itt taktikázni LOL -
#10042 Lehet tartani állal is.Meg különben is,ha ennyi áldozatot nem vállalsz a sörért,akkor ne is vedd a nevét a szádra:D -
#10041 persze hogy kiverje a fogam, a nagy lóf@szt :D
-
#10040 (XRT az említett hátsókerekes autó) -
#10039 Nekem Formula Force Ex van, és akkor szokott rángatni, ha hátsókerekes autónak megcsúszik a feneke, magyarul elkezd driftelni. Le szoktam venni a visszahatás erősségét. Érdekes továbbá, hogy egy hátsókerekes autó kormányzása adott erősségi szintnél betonkemény, míg egy elsőkerekes komfortosan vezethető vele. -
#10038 Nelegyél már ilyen korlátolt...Szájjal tartod a kormányt,és közben nyitod:D -
#10037 és akkor hogy bontod ki a sört? :D -
#10036 nekemis még mindig,csak néha nem csinálja:D de mind1,nem kell elengedni a kormányt:D -
#10035 Nemhiszem,hogy attól jobbra-balra rángatná.
De van,hogy nem csinál semmit a kormány. -
MaStR #10034 momoval dettobár gondolom ez függ a set-től is...kerékösszetartás miegymás! -
#10033 Én ha momo-t elengedtem,akkor elkezdett jobbra-balra szitálni,majd falhozvágta -
#10032 na állítottam a driverben,mostmár tökély^^ -
#10031 én ha elengedem egyenesben a kormányt akkor picit elkezd jobbra balra menni,sztem csak rosszul van beállítva (G25) -
#10030 Ez van, ha szar kormányt veszel... -
#10029 de akkor meg a kanyarokban hat nagyon gyengének... -
#10028 LFS-ben vedd le az FFB-t -
#10027 tegnap jutottam hozzá életem első első pc-s kormányához(saitek R440), és a játékban egy kicsit furcsának érzem egyenesben az FF-et, ki akarná tépni a kezemből az egyebesben néha, balra jobbra rángat(blackwood első sikánja utáni hosszú lejtős egyenes főleg...). ez természetes? bocs a noob kérdésért, de nincs viszonyítási alapom, ezért nem tudom, hgoy milyennek kéne lennie.... -
#10026 Target: THX. Tiedek is királyok.
BLRenderes renderek nekem anyira nem tetszenek, valahogy nemanyira szépen adja vissza a cumót mint 3ds. De az tény , hogy igen egyszerü vele renderelni.
3DS max tutorial (HU) 5 perces direkt lfs-hez. by: töki
Ha nem tudjátok megnézni akkor kimásolom valahova, mert lehet azt a topicot csak a csapattagok látják. -
wakizashi #10025 lx4
sx4
skyline
driftes
Van egy egyszerű csomag a renderhez és nem kell a kezeléséhez 1 hetes kurzus ,akit érdekel itt megtalálja.
Csige: Gratu szépek!
MR.perfectnek: "bocs ,hogy megszülettem többet nem fog előfordúlni!" -
#10024 3dsmax. Nincs elore bealitott scene. DsAutos-rol szedem a sceneket, aztan 3ds-ben alítgatom. De lfs fórumon van pár elúre belőtt cucc, ártelmeset még nem nagyon találtam. -
#10023 Rendereket mivel csinálod? Van előre beállított scene? -
#10022 Hogy ne csak offoljak , ti milyen időt mentek blackwoodon xf gti-vel? -
#10021 De pofán rugnám az ilyen miller "beleszülettem a jóba, én vagyok a kiskirály" gyermekeket. -
#10020 skinem1
skin2
skin3
skin4
meg ott a galeriaban van meg tobb is. nem mind az én munkam de nagyreszuk az. -
#10019 Én meg már azt hittem, hogy jött valami újdonság a játékhoz, erre kiderül, hogy a sok lúzer téker miatt van a sok hsz. Köszönjük, Emese! -
wakizashi #10018 Ha jól emlékszem veled együtt neveztünk annó az lx4 skin contestre(ha tévedek ,akkor bocsi ) ?!
Felvetődött bennem ,hogy lehet lesz a sciroccóra is talán.. jó lenne sztem (bár ,ha megint valaki tehénmintással nevez befalcolok )!
Van sok festés amit régen mázoltam ,de bármilyen elfogult is vagyok magammal kb 20-30 ból talán 5 ami nem túl gagyi+a mostani tím börkénk natúrista mivolta ellenére is.
(Asszem elnézést kell kérnem ,mert nem gondoltam volna ,hogy ennyire rátapadnak a ték re ,de nem sürün van ilyen elvégre és ha nem fér bele a sok eskettőingyékulcsgeneráló vagy azonnal linket kérő hsz közt ,akkor jogosan jöhet a bünti vállalom! -úgysenem volt olyanom még) -
#10017 gyenge... -
#10016 #9999 -
#10015 azért hogy a sok retardált a HSZ-ek számával foglalkozzon és írjon 6 üzenetbe 1 dolgot ami tök hülyeség... értelmetlen ide jönni
-FAV -
#10014 Persze direkt... -
#10013 Sajnos! -
#10012 lol nincs is házigazdag... -
#10011 Lehetne torolni utso 30 HSZ-t!!! -
#10010 de én a 10001-re tékeltem direkt :D nem véletlen... ott van hogy tükörték istenem... de tényleg off vége... -
#10009 Inexpensive game for stupid children -
#10008 a 10000. hs akkor is az enyém na de mostmár haggyuk az offot
ON -
Solt #10007 ALEEEEEEEEEEEEEX! :D -
#10006 háhá énnyertem :P -
#10005 nem a tiéd mert nem írtad a téket :P