Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Azt szeretném tudni, hogy mivel csak egymás ellen akarnánk játszani haverokkal fellehet valahogy törni az S1 illetve S2-t?

Elöre is köszi
Bafy
Pepsi Twist
én nem találtam ott is nézelõdtem plz link 😄 köfi

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Misi az ezredes
lfs forumban van pár ötleteknek 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Pepsi Twist
valaki dobhatna 1 XRT Drift Skint 😄

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

szerintem nincsenek tisztába azzal hogy az egy nyálcsorgatást akar jeelenteni...na de ne offoljunk,inkább beszéljük meg ventrin<#banplz>

mackosajt
Ha enyém lenne a gép, én nem tökölnék vele. De nem az enyém, nem a miénk. Így belenyugszunk.

Korábban volt, amikor állandóra ment szerver, akkor volt egy másik kontakt is.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

hezi
A Wine nem igazi emulátor (ezért is tettem idézõjelek közé), csak egy WinAPI környezetet biztosít a windows-os exek és dll-jeik számára, de natívan fut minden, nem emulálva. Én pl. úgy gondolok rá, mint a többi futtatókörnyezetre, pl. java, mono, perl stb. Namind1 :-)

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

mackosajt
na, akkor úgy fogalmazunk, hogy hely lenne, ahonnan mehetne a dedi, de a tulaj nem akar látni semmilyen emulátort, csak tiszta linuxban gondolkozik. 😉

Így kipottyant az ilyen host.

Mustár, drága barátom, a nyálcsorgós szmájli oké kocsira, de amilyen mértékben már nyomják a "fórumokban" is, az tulzás. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

hezi
Fél éve hostolom a GTi Club Racing nevû szervert openSuse 10.3 alatt, a Wine nevû "windoz emulátor" segítségével. Semmi gond nincsen vele, megy simán. Ahhoz kellett egy winfos, hogy ugyebár .net alapú insim programokat tudjak kapcsolni a hosthoz (pl. lapper, bár ennek van mono-s verziója is, tehát még win se kell ehhez). Ezt pedig úgy oldottam meg, hogy a linux alá feltelepítettem a Vmware server nevû ingyenes virtualizációs programot, és az alá feltelepítettem egy winxp-t, és megy simán. Amúgy egy P3 700, 384 mb rammal megáldott vason is simán futott a cucc. 😉

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Köszi az infót. Ezek szerint állandó szerver nincs?

nah énis HKV tag lennék =) mondjuk én már nem lfsezem,de régen (már jó egy éve) azért elég aktív voltam,én hostoltam HKV Team Server néven anno...sajnos minddig is akadt 1-2 f*szláma aki skint "lopott",bár nem volt tikosva,de ez akkoris paraszt 1 dolog.hát még a szerónévlopás...szerintem aki régebben játszott az ismeri a HUN Gyurunk vazze,a Kockasajt Magyarország,és a Hun Kockasajt Vazze-HKV nevét és az ilyet nem nagyon illik elrontani...de nem tudunk mit tenni<#levele><#zavart2>
más.hadd kérdezzem meg miért zavar titeket (mackosajt!) ez a CarStylingos smile?ez egy nyálcsorgatós szmájli,szerintem tökéletesen alkalmas gyönyörû autók iránt ébredt érzéseink kifejezésére nem<#confused>

Ombika
A hetvege a csajome sokszor!😞

Nem állandó host ,csak idõnként megy(ha az oldalon bal felül ,online van ,akkor fut).A legnagyobb gond ,hogy nincs linux dedicated host LFShez ,ezért nehezen ill drágán oldható meg az állandó szerver ,pedig a legtöbb játéknak van native linux dedije(pl.:bf2,samp,ut stb.).
Most hétvégén szombaton este 6-7 körül ,lehet lesz egy kis funfutam (fe green/uf1 30kör+1 box).Bárki jöhet nem kell regelni se jelentkezni ,további részleteket majd kiírom a honlapunkra.

Ombika
Ez fizetos server?

Ha egy jo servert akarsz gyere a HKV-ra és talán hostolunk.
http://hkvazze.extra.hu/

OFF:

AMugy meg ha már carstyling:
enyimé 😊

mackosajt
dee

Sziasztok! Megvettem végre az S2-õt! <#nevetes1>
Az volna az amatõr kérdésem, hogy léteznek magyar serverek, ahová fel lehet lépni? Csak mert a listában, amit a játék kiír, nem találok egyet sem.
A komolyabb szerverekre (pl. CTRA) egyelõre nem akarok felmenni, elõtte egy kis rutint szeretnék összesezdni, de a jó ping értékkel rendelkezõ hosztok tele vannak idiótákkal...
Elõre is köszi, bocs ha egyértelmû dolgokat kérdeztem.

kifli
csak nem carstylingon ^^
Tényleg esetleg egy linket nem lehetne feltenni a fejlécbe?
http://hkvazze.extra.hu/ és hogy a HKV team servere.
Mert ott is van forum és ha valakit érdekelne demo vagy S2-s verseny akkor jöhetne oda.

Üdv!
Én is HKV-s vagyok, de most nem volt kedvem ilyenekkel foglalkozni.
Meg ugygondolom ,hogy nem is érdemes, inkább szörföltem.
Üdv KV

mackosajt
most van Kockasajt éppen. amolyan visszavágásként. Dávid kérte, én meg indítom.

r4f1
tényleg és a te szervereid miért nem mennek ?
azokat úgy szerettem 😊 😄 jó kis versenyek voltak mindig

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

mackosajt
HUN Gyurunk Vazze már kb. 8 hónapja nem megy. Ha hostol Tagret, akkor HKV Team server néven. HGYV-t úgymond illendõ módon eltemettük. Amúgy demo és s2 is volt, mikor mi.

Ilyen emberektõl viszont nem látjuk szívesen, még a hasonlóságot sem.

mackosajt
mert jó iq-ban szegénynek lenni.

egy autós oldalon pl. mostanában ez a menõ smile...
olyan -40-es iq-nak mutat. 😊

kifli
ti szerveretek megy? meg s2 vagy demo?
Hecker007
ezt a névlopós dolgot sajnos volt szerencsém tapasztalni, nem tudom felfogni miért jó az embereknek hogyha mások ötletét lopják...

mackosajt
hajrá, én már nem látom a szerver ip-jét. 😊

kifli
esetleg egy DDoS 😊 az segítene szerintem <#idiota>
mackosajt
Vagy csak kikapcsolta a gépet már, mert szólt anyuci, hogy pizsi time van. <#banplz>

r4f1
nézd meg nyugodtan 😊 már nincs fent olyan host 😊 nm

mackosajt
hiszem, ha látom. Azé köszi. 😉

r4f1
most változtatja a nevet ... bevette 😊

Misi az ezredes
Jaja s2-be hála istennek ilyen nincs! Igaz FALKEN csapat gyakran tudatlanul vagy csak tévedésbõl kickel mert falkenos a skinem és elkezdik hogy az privát xD amikor PUB ként van a neten! (LFS FORUM

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

mackosajt
Most gondolj bele, hogy ilyen gyökerek. Az újak meg ezt látják, azt, hogy régen egy másik szerver volt ilyesmi névvel, nem érdekli õket. aztán ha összefutnak egy rutinosabbal, majd lehet magyarázni, hogy gyerekek, mi a helyzet... pl. már a nevemmel is találkoztam néha ilyesmi módon... rámköszöntek lfs-ben, hogy mivan baz+, nem ismersz? Mondom nem. Ki vagy? Húzd meg a bûrkémet...
Aztán kiderült, hogy lopták a nevem.

mackosajt
ááá, kizárt. Annyira núbok. Tuti nem vették be. 😊

Hecker007
pontosan emiatt osztottuk fel a D1GP-t anno, és vettem meg az S2-õt, ott még nem tapasztaltam olyat hogy ellopná bárki is a skinemet vagy bunkómódon kérne tõlem beállításokat, az a szégyen hogy ez a sok kis szánalmas gyökér észre se veszi hogy más játékát teszik ezzel tönkre...

mackosajt
meg ahogy látom. lol

Köszi az együttérzést srácok. 😉

r4f1
elintéztem 😊 megfenyegettem õket 😊 hogy felnyomom õket Scawennek és búcsúzhatnak az lfstõl 😊 bevették 😊

mackosajt
Sajnos, és Lfsforum-ot olvasva sincs sok esély, hogy ezeket a gyerekeket kivonjuk.
Szóval hiába írnék Scawennek.
Igencsak hosszú lesz a mai ban listájuk, ahogy hallom.

Misi az ezredes
amm.. ez profizmus? Full alap beállítással mentem rossz kormány váltóval = néha vált néha nem néha 2-õt stb.. és így elsõ lettem volna! Nah kocka rulez vagyok vagy õk a <#lama><#lama>

Misi az ezredes
lol beérnék célba és lebannolnak 😮 lol? elsõ lettem volna erre a kotonszökevény lebannol! Nyalják meg a hógolyóim...

Prézli
Miután elolvastam az üzeneted, azonnal mentem megkeresni a szervert, de most engem is bannoltak, úgyhogy nem élvezhetem eme rendkívül színvonalas társaság profi szintû küzdelmeit 😄

Prézli
jeno_10 aka Lil Will egy alpári nagy hülye, volt vele szerencsém találkozni még FBM szervereken, látom azóta sem változott sokat.
Érdekes látni, hogy mi folyik a szerveren (épp most bannoltak tök ok nélkül). Eléggé elkeserítõ, hogy amennyire profik a magyarok az LFS-ben, olyannyira jelen van a teljesen érdektelen, mások játékát elcseszõ, alacsony színvonalú réteg is.

r4f1
írj pmet Scawennek hivatalos fórumból. Bár nem tudom mennyire fogja érdekelni a dolog. 😊 De hátha tud segíteni.

mackosajt
Prezlee? Te már olvastad ezt, és azért vagy a kopi szerveren, vagy csak alapból?

mackosajt
Mellesleg a tököm se foglalkozna velük, ha a minap Potyo nem kapta volna azon jeno_10-et, hogy az Õ skinjét használja a gyerek, és a szép szavú kérésre sem volt hajlandó lecserélni.

mackosajt
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer régen a Target78 barátom host-ja, a HUN Gyurunk Vazze. Jó kis szerver volt. Sokan jártak oda.
Egyre többet, és egyre többen beszélgettünk ventrilon. Én közben amikor épp nem ment a HGYV, hostoltam Kockasajt Magyarország szervert. Néha 2-t is, mert lagmentes szerverre mindig is volt/van igény, ahol jók az adminok.

Összeálltunk, és megszületett a HUN Kockasajt Vazze.

Közben többnyire HKV Team szerverként hostolgattunk.

A napokban megjelent 2-3 román kisgyerek, akik elkezdtek hostolgatni HUN Gyurunk Wazzee néven szervert (lehet csak 1 z)
Skinjeinket is használgatták. Sormen, kiko és hasonló látszat neveken.
Valójában jeno_10 és koncz88.
Na, ma ráakadtam a koppintott szerverre. Bementem, és érdeklõdtem, hogy ugyan a szegényes fantázia nem lenne-e hajlandó nevet változtatni?

Értelem az volt. Közben egy gyerek nem válaszolt 1 kérdésre, és egybõl ki lett tiltva. Felszólítás, és különösebb ok nélkül.

Én közben próbáltam értelmesen beszélni velük. Ventrin ezt közöltem a haverokkal. Õk is bejöttek... Mugen SiR H -t már leruszkizták, aztán engem bannoltak, Target78-at is, Mugen-t is, meg Redbull-t is.
Redbull és Mugen még vissza ment, mert dinamikus az ip-jük. Mi Targettal már nem (upc rulez)

A lényeg, hogy egy igazi, szánalmas kis bagázs próbálja koppintani a régi jó kis szerver nevet.
Nyugodtan utáljátok ki ti is õket. <#banplz>

R0zs0máK
Értelemszerûen a G25-el...elõtte MOMO Force-om volt...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Pepsi Twist
dehogy ér 😄