Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném tudni, hogy mivel csak egymás ellen akarnánk játszani haverokkal fellehet valahogy törni az S1 illetve S2-t?
Elöre is köszi
Bafy
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Korábban volt, amikor állandóra ment szerver, akkor volt egy másik kontakt is.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Így kipottyant az ilyen host.
Mustár, drága barátom, a nyálcsorgós szmájli oké kocsira, de amilyen mértékben már nyomják a "fórumokban" is, az tulzás. 😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
más.hadd kérdezzem meg miért zavar titeket (mackosajt!) ez a CarStylingos smile?ez egy nyálcsorgatós szmájli,szerintem tökéletesen alkalmas gyönyörû autók iránt ébredt érzéseink kifejezésére nem<#confused>#confused>
Most hétvégén szombaton este 6-7 körül ,lehet lesz egy kis funfutam (fe green/uf1 30kör+1 box).Bárki jöhet nem kell regelni se jelentkezni ,további részleteket majd kiírom a honlapunkra.
http://hkvazze.extra.hu/
OFF:
AMugy meg ha már carstyling:
enyimé 😊
Az volna az amatõr kérdésem, hogy léteznek magyar serverek, ahová fel lehet lépni? Csak mert a listában, amit a játék kiír, nem találok egyet sem.
A komolyabb szerverekre (pl. CTRA) egyelõre nem akarok felmenni, elõtte egy kis rutint szeretnék összesezdni, de a jó ping értékkel rendelkezõ hosztok tele vannak idiótákkal...
Elõre is köszi, bocs ha egyértelmû dolgokat kérdeztem.
http://hkvazze.extra.hu/ és hogy a HKV team servere.
Mert ott is van forum és ha valakit érdekelne demo vagy S2-s verseny akkor jöhetne oda.
Én is HKV-s vagyok, de most nem volt kedvem ilyenekkel foglalkozni.
Meg ugygondolom ,hogy nem is érdemes, inkább szörföltem.
Üdv KV
azokat úgy szerettem 😊 😄 jó kis versenyek voltak mindig
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Ilyen emberektõl viszont nem látjuk szívesen, még a hasonlóságot sem.
egy autós oldalon pl. mostanában
olyan -40-es iq-nak mutat. 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Aztán kiderült, hogy lopták a nevem.
Köszi az együttérzést srácok. 😉
Szóval hiába írnék Scawennek.
Igencsak hosszú lesz a mai ban listájuk, ahogy hallom.
Érdekes látni, hogy mi folyik a szerveren (épp most bannoltak tök ok nélkül). Eléggé elkeserítõ, hogy amennyire profik a magyarok az LFS-ben, olyannyira jelen van a teljesen érdektelen, mások játékát elcseszõ, alacsony színvonalú réteg is.
Egyre többet, és egyre többen beszélgettünk ventrilon. Én közben amikor épp nem ment a HGYV, hostoltam Kockasajt Magyarország szervert. Néha 2-t is, mert lagmentes szerverre mindig is volt/van igény, ahol jók az adminok.
Összeálltunk, és megszületett a HUN Kockasajt Vazze.
Közben többnyire HKV Team szerverként hostolgattunk.
A napokban megjelent 2-3 román kisgyerek, akik elkezdtek hostolgatni HUN Gyurunk Wazzee néven szervert (lehet csak 1 z)
Skinjeinket is használgatták. Sormen, kiko és hasonló látszat neveken.
Valójában jeno_10 és koncz88.
Na, ma ráakadtam a koppintott szerverre. Bementem, és érdeklõdtem, hogy ugyan a szegényes fantázia nem lenne-e hajlandó nevet változtatni?
Értelem az volt. Közben egy gyerek nem válaszolt 1 kérdésre, és egybõl ki lett tiltva. Felszólítás, és különösebb ok nélkül.
Én közben próbáltam értelmesen beszélni velük. Ventrin ezt közöltem a haverokkal. Õk is bejöttek... Mugen SiR H -t már leruszkizták, aztán engem bannoltak, Target78-at is, Mugen-t is, meg Redbull-t is.
Redbull és Mugen még vissza ment, mert dinamikus az ip-jük. Mi Targettal már nem (upc rulez)
A lényeg, hogy egy igazi, szánalmas kis bagázs próbálja koppintani a régi jó kis szerver nevet.
Nyugodtan utáljátok ki ti is õket. <#banplz>#banplz>