16062
-
#10364 Jövő hétvégén élvezetes versenynek nézünk elébe a kis funfutam sorozatunkban.
Pálya: FE1R
autó: RAC
ezt dobta a gép -
#10363 Hajrá mindenki, rendezzetek nekünk emlékezetes, és élvezetes futamot! :P -
#10362 meglesem majd,drukkolok:D -
#10361 Mi a fene! Nem is tudtam hogy van ilyen közvetítés :D
Érdekes így nézni :D
Remélem nem sértek meg senkit de én jobban szeretem még mindig a Forma1-et Palikkal meg Gyuszival :D :P
Valószínű azért van ez így, mert én nem játszok a játékkal, csak érdekel a dolog :) -
#10360 Ahogy azt már megszokhattuk, ma 19:50-től a Simsport Tv SSTV1-es adásán, a Magyar LFS Bajnokság 11. futamát (XRG-XFG South City Long) közvetíti.
Bízzunk benne, hogy technikai hibáktól mentes adás lesz, és a felvett közvetítést sikerül is majd archíválni.
(Narancs-fekete / Égszínkék-fekete XRG kocsikat tessék majd lesni) -
#10359 vagy havat :D -
#10358 http://alexease.uw.hu/files/LFS_Enbseries.zip -
#10357 Beallitasaid letudnad irni? -
#10356 Ilyen baromságon dolgoznak, ahelyett hogy a dinamikus esőt fejlesztenék végre :PP -
#10355 Nekem ez is bántja már a szememet -
#10354 -
#10353 ez lehet??Scirocco -
#10352 Azert az mar kicsit tulzas;) Igaz, izles kerdese;)
De "normalisan" hasznalva, eleg ennyi kulonbseg is:
-
#10351 Nem is olyan rossz! Lehet felrakom en is! Bar aki linkelte topicjat, ott irnak beallitasokrol! -
#10350 szörnyű szar...mármint nem a kép, hanem a bloom -
Itt egy kép azzal a cuccal :/ -
#10348 XD
Egy kis nyalánkság:
-
#10347 Meglehet :P
3:26, 3:54, 4:02, 4:22-nél kapcsol
-
#10346 azaz mégsem XDD -
#10345 ugyanaz -
#10344 Szerintem Te a bloom-ra gondolsz. -
#10343 HDR olyan,mintha a pupillád lenne,fps-ekben is szokott lenni,elég jó,amikor bemész a sötét épületb,és pár másodpercig nem látsz semmit:) -
#10342 Hat en vagyok vak, mert semmi kapcsolgatast nemlatok!? :( -
#10341 HDR - High Dynamic Range, fényképezőgéppel úgy lehet létrehozni, hogy csinálsz legalább 3 képet, egyet -1-es, vagy -2-es expozícióval, egyet 0-ással, egyet pedig az első ellentétével.
Ezután a képekből egy képszerkesztő program csinál hdr képet.
Sokkal dinamikusabbak a színek, látszik, még a legapróbb részlet is.
Példa: ezen a képen jól látszik, hogy mennyivel részletgazdagabb a kép.
Egy felhős éggel csodákra képes.
Egy közös projekt sógormmal -
#10340 betettem,hát nemtom,nekem ilyen kép -
MaStR #10339 engem is :) -
#10338 A HDR fogalmával még mindig nem vagyok tisztában, vagy hogy ki mit ért alatta (gondolom több vizuális effekt gyűjtőneve).
Szvsz a Bloom effect egész jól el lett találva a modban, és kicsit élethűbb is, mint nélküle (a videóban ki-be kapcsolgatja a csávó az effekteket, és látható a különbség). A Depth of Field effekt is jól nézne ki, ha nem 90 fokos látószögnél jönne elő (hanem mondjuk 30-40), a Motion blur meg ízlés dolga, az itt tényleg viccesen van megoldva. -
#10337 GTA san andreas-ban próbálgattuk, majd láttuk, hogy lfs-t is lehet vele, és megnéztük. Nekem nem jött be annyira. gta-ban oké, mert csilivili lesz. -
#10336 Kipróbáltam őket, csak be kellett másolni a fájlokat az LFS könyvtárba,
felül se kellett írni semmit.
Személyre lehet szabni teljesen, van saját ini-je.
Viszont remegnek a feliratok, a főmenü fele nem látszik, akkora a bloom, tiszta fehér az egész.
Szóval fura. -
#10335 A HDR éppen annyira nem hülyeség, ha jól el van találva. -
#10334 Én is így vagyok vele. -
#10333 Engem kurvára idegesít ez a HDR meg a motion blur...életben sincs ilyen, minek bele...nem NFS ez :DDD -
#10332 visszajátszás sem? wr steet meg tudtam így nézni :) -
#10331 EZT próbáltátok már? -
#10330 csak a sajátodét mutatja, másokét nem! -
#10329 azt hogy mindenki egyensetupot használ lehet nézni nagyából nemtom már melyik bil kombó mutatja a felfüggesztést...
visszajátszásból rá lehet jönni hogy mikor volt meg hasonlók -
#10328 FZ5 jo otlet, mikor vki satukeresztbe driftel elottem 1-et ! Dijazom otletet, nem a megszokotakkal kellene, hanem ilyenekkel! -
dashed_ #10327 mindenkepp persze, de inkabb letoltom es elviszem neked szemelyessen ok ?:) lfs.net. figyelgesd , es ha kijon leszeded onnan, ennyi -
ficko14 #10326 ha jön a sirocco tegyetek már fel linket!! köszi :) -
#10325 oksa, csak van pár kamu set fent a neten, amik wr-nek vannak hirdetve. ;)
Amúgy az ötlet nem rossz. Alapjában véve egy széria kupára emlékeztet.
FZ5-tel meg a múltkori futamunkon mehettél volna. :)