Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
24.00 GBP
7,261.45 HUF
United Kingdom Pounds Hungary Forint
1 GBP = 302.561 HUF 1 HUF = 0.00330512 GBP
Ennyi
én is kb ennyiért vettem
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha jól emlékszem, a 12. helyrõl indultam. Az 1. futam elég simán ment itt középmezõnyben, épp csak tartani nem tudtam üldözõimet, így 4-en leelõztek, aztán ketten összekoccantak, így lettem a 15. A második futam totálgáz volt, káosz mindenütt 😊 Az elején volt egy kiforgatás, és szinte az egész mezõny rájuk torlódott..hát én is köztük voltam, és mire elindultam, a mezõny vége vészesen közeledett, éppen Prézli vezényletével. És ott túlságosan hátrafelé voltam elfoglalva, így a köv kanyarban késõ fék, puff neki az elõttem levõnek, így visszaestem az uccsó helyre. Utána még kiforgattam, így le is szakadtam, és elõttem 3-4 emberrel kínlódtam, közben a kocsi egyre jobban amortizálódott 😄. Végül szoros befutó volt +0.05-el buktam el a 24. helyet, így 25. lettem 😊
Itt a vége ennek a kedves, ámde fordulatokkal teli kis törpénetnek 😊 Jóéjszakát gyerekek 😄
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Elöljáróba annyit, hogy hatalmas futam volt rengeteg elõzéssel és sajnos sok ütközéssel (én is kivettem belõle a részem rendesen, bár nem én okoztam).
Én elváráson felül teljesítettem, 21. és 14. helyeket hoztam. (28. helyen jutottam a szerverre)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
hogy tok haverommal egymás ellen játszani? mert ha nem hamachizunk akkor csak demozni tudunk de nem akarok demozni mert a demo verdával nem tok olyan jól driftelni 😄
köszi elõre is a helpet
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Itt kapsz infót a jelentkezésrõl (Fizetõs)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Amúgy megéri az árát az s2 ,fõleg ,hogy jön az új verda is nemsoká!
azért megint elmondom, hogy felejtsétek már el a hamachit. Az ha jól tom, csak x-hez kellett. Y-tól már ment az ip-hez csatlakozás.
Csak tudni kell a host ip-jét és a port-ot.
fogjátok akkor még a gépet...<#banplz>#banplz>
valaki aki ért hozzá szervezhet 1et 😄
Amúgy mi az a hamachi? Az se normális, aki azt használja. Sima ip-hez is lehet tudtommal csatlakozni, nem kell még egy gépfogó program. Hallottam.
Amúgy S2 rulez!
Tegnap picit mentünk páran FE2-n UF1-el, 30 kört. Háát, voltak érdekes mozzanatok.
Ja, és 1 kivétellel mindenki fent volt ventrilon is. 😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu