Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
De a magyar banknal nezzed ahol vagy! 😊

mackosajt
hopp egy cáfolat oda, megerõsítés amoda.

😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

passatgt
xe.com

1 GBP = 302.438 HUF

Ombika
Kisse tobbert adjak azt a GBP-t szerintem! 😮

2008.12.08
24.00 GBP

7,261.45 HUF
United Kingdom Pounds Hungary Forint
1 GBP = 302.561 HUF 1 HUF = 0.00330512 GBP

Ennyi
én is kb ennyiért vettem

Prézli
Tehát a közvetítés, felvételrõl ezitten

R0zs0máK
Ezért csírák a HVDL-esek...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Tomsteel
Élveztétek, és ez a lényeg 😊
Gratula egyébként!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Alexease
A vicc az, hogy vannak sokan, akik ezt a komoly mennyisegu penzt sporoljak meg ugy, hogy mar 6 eve szopnak a warezzel, a demoval, Hamachival es tarsaikkal😊))))))))
Alexease
~7300
kb 6000 ft?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

R0zs0máK
24 GBP

Mennyiért lehet megvenni az eredeti játékot?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

hezi
Volt minden: Öröm, bódottá, ármánykodás, bánat, sírás... 😄

Ha jól emlékszem, a 12. helyrõl indultam. Az 1. futam elég simán ment itt középmezõnyben, épp csak tartani nem tudtam üldözõimet, így 4-en leelõztek, aztán ketten összekoccantak, így lettem a 15. A második futam totálgáz volt, káosz mindenütt 😊 Az elején volt egy kiforgatás, és szinte az egész mezõny rájuk torlódott..hát én is köztük voltam, és mire elindultam, a mezõny vége vészesen közeledett, éppen Prézli vezényletével. És ott túlságosan hátrafelé voltam elfoglalva, így a köv kanyarban késõ fék, puff neki az elõttem levõnek, így visszaestem az uccsó helyre. Utána még kiforgattam, így le is szakadtam, és elõttem 3-4 emberrel kínlódtam, közben a kocsi egyre jobban amortizálódott 😄. Végül szoros befutó volt +0.05-el buktam el a 24. helyet, így 25. lettem 😊
Itt a vége ennek a kedves, ámde fordulatokkal teli kis törpénetnek 😊 Jóéjszakát gyerekek 😄

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Tomsteel
meséljetek !! 😊

hezi
Jó móka volt <#idiota>

Tomsteel
Gratula !!

Prézli
"Sajnos technikai ok miatt élõ közvetítés elmadt, de a futam közvetítése elkészült. Hamarosan feltöltésre kerül."

Elöljáróba annyit, hogy hatalmas futam volt rengeteg elõzéssel és sajnos sok ütközéssel (én is kivettem belõle a részem rendesen, bár nem én okoztam).
Én elváráson felül teljesítettem, 21. és 14. helyeket hoztam. (28. helyen jutottam a szerverre)

Norbi1990
Akkor passz 😄
Norbi1990
Akor Hamachizzál <#idiota>
Pepsi Twist
ja és ha hamachizunk akkor is csak demoverda van 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
okay okay peace tudom nincs warez de 1 kis help kéne

hogy tok haverommal egymás ellen játszani? mert ha nem hamachizunk akkor csak demozni tudunk de nem akarok demozni mert a demo verdával nem tok olyan jól driftelni 😄

köszi elõre is a helpet

Norbi1990
Csak mondom hogy a SSTV3-on lesz az adás. Legalábbis a Chatbe azt írta az admin(Honk)
Misi az ezredes
Cupa warom lesz :S bocs nem tudom nézni!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tomsteel
nézzük, nézzük.

Prézli
Sajnos nem, én is leizzadtam a seggem, hogy A szerverre kerüljek, mert bizony csak azt közvetítik.

Itt kapsz infót a jelentkezésrõl (Fizetõs)

Misi az ezredes
gondolom nem lehetne gyorsba utolsó helyrõl rajtolni? ! 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Prézli

Simsport TV

Kéretik szétkürtölni!

mackosajt
Lehet azért nem tudunk róluk, mert versenyezni szeretünk inkább, és nem driftelni.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Hecker007
itt megtudhatod amúgy hazai virtuális drift liga

hezi
Láma kérdés, de miaza HVDL?

bardocz
Jaja,esõ,meg Nordschleife,más nem is kell.Ott drifteljen valaki végig egy kört😄
Hecker007
azért én ezt nem mondanám rájuk, ismerek elég sok embert aki HVDL-re jár + még az egésznek a kitalálóját is, akármikor fentvoltam a szerverükön nagyon normálisak voltak és jókat is játszottunk, a versenyek is jobban szervezettek náluk mint egykét másik csapatnál....

Tomsteel
én már minden apró újításnak örülök 😊

R0zs0máK
Annyira engem nem hat meg a VW, inkább esõ jöjjön már meg új pályák 😄DD

Misi az ezredes
Ano én is nyomtam és végül volt 2-3 verseny utánna gondolom megunták és semmi nem volt most meg állítólag újra kezdõdik! Amm.. volt a HVDL-nek s2-es szervere is meg s2 tweak-os is 😊

Jópáran próbáltuk a "biztonságimásolatos" verziót ,de nem hirdettük a világba ,csak egymásközött pl skype,msn,venti....Ha meg arra is lusta valaki ,hogy kisérletezzen ill keressen a témában ,akkor megérdemli ,hogy szenvedjen a hamachival ,de ne itt 😄
Amúgy megéri az árát az s2 ,fõleg ,hogy jön az új verda is nemsoká!

R0zs0máK
HVDL-nek CSAK tört szervere van. Csicska láma banda...

mackosajt
még jó, hogy tilos a warez a topikban.

azért megint elmondom, hogy felejtsétek már el a hamachit. Az ha jól tom, csak x-hez kellett. Y-tól már ment az ip-hez csatlakozás.
Csak tudni kell a host ip-jét és a port-ot.

Hecker007
HVDL-nek amúgy tudtommal van S2-es tört szervere amihez nem kell hamachi, de Ventrire is fel kell menni ha valaki azon a szerveren akarja tolni

mackosajt
ecsém, az elõbb nem írtam le semmit...
fogjátok akkor még a gépet...<#banplz>

Pepsi Twist
na genyók kéne 1 Hamachi drift 😄

valaki aki ért hozzá szervezhet 1et 😄

mackosajt
Essetek már egymás torkának lécci. 😊

Amúgy mi az a hamachi? Az se normális, aki azt használja. Sima ip-hez is lehet tudtommal csatlakozni, nem kell még egy gépfogó program. Hallottam.
Amúgy S2 rulez!

Tegnap picit mentünk páran FE2-n UF1-el, 30 kört. Háát, voltak érdekes mozzanatok.
Ja, és 1 kivétellel mindenki fent volt ventrilon is. 😊

Misi az ezredes
Hát mert nem is xD <#lama>

R0zs0máK
Ezt olyan erõsen mondod, mintha nem járnátok hamacsival driftelni folyton...

Hecker007
jaja ezt kifelejtettem

Misi az ezredes
Azt hozzá kell fûzni hogy rühellik a warezolókat... tehát kijárat jobb felül

Hecker007
akik ide járnak fórumozni azok nem warezolnak!!!, hanem vagy demóval játszanak vagy megvették az s1 vagy s2 licenset

Misi az ezredes
Ne varezolj mert olyan helyre dugom az egered hogy nem kérsz repetát...

Ombika
Vmi villog pirosan, ami kinyomja a szemed a bannerban!!!!!!!!!