16062
-
#10404 szerintem egy notival is megoldható :) -
wakizashi #10403 Vagy lehetne pár floppyra írni ,de ott meg az a baj ,hogy szögletes és nem biztos ,hogy eltud fordulni??! Amúgy lehet a gép forog a lemez körül és a sirocco nem marad rajta s lerepül -
#10402 Hűha, úgy érzem, hogy egy újfajta, és számomra megfejthetetlen kommunikációs csatornába ért a beszélgetés. :)) -
#10401 ha kiírsz egy sciroccot cd-re, akkor már a gépre is feltudod rakni, onnan meg már csak egy lépés, hogy a játékban legyen -
#10400 -
#10399 Egyenlőre csak azt tudom megmondani hogy lehet a Scirocco-ba belerakni a játékot... De ahhoz ki kell írni CD-re :-) Fordítva még nem sikerült :-) -
#10398 Ez nem valami poenos alreg? Csak nem lehet valaki ennyire sotet?! Vagy megis?:O -
Me Ga #10397 -
#10396 nem -
#10395 ezt kérdezd meg a fejlesztőktől légyszi.
Sajnos mi sem tudjuk, csak ők.
Amúgy meg kéne várni, hogy kiadják előbb a sciroccot is tartalmazó patch-et. -
totika95 #10394 hello valaki megtudná nekem mondani hogy kell a Volkswagen sciroccot belerakni a játékba????
-
#10393 Autótól és gumitípustól függ.
Ezek az utcai autók lassúak is, meg utcai gumi van rajtuk, bírják rendesen. Az XRG gumija alig kopott valamit, szerintem még 3x ekkora távot is kibírna. Egyébként én úgy tapasztaltam, hogy a kopott gumi jobban tapad, illetve gyorsabban hűl egyenesben. A mostani futamon inkább a fogyó üzemanyagnak tulajdonítom a csúszások okát. Megtankolva nehezebb a hátulja :) Az XFG gumija is kibírna szerintem blackwoodon 100 kört is. Tény, hogy kisebb, keskenyebb a gumi, ezen a pályán pedig a lejtős féktávokon (amik ráadásul tele vannak huplival) blokkolnak a hátsó kerekek (könnyű az xfg hátulja). Szvsz a defektek elkerülhetőek lettek volna, ha óvatosabban fékeznek a versenyzők.
A versenyautók gumija már jobban kopik. Talán lágyabb is a gumi, meg nagyobb a terhelés is. Az FXR gumija pl. nem bír ki 50 percet, ha jól emlékszem -
#10392 Mennyire kopik el a gumi egy ilyen verseny során, illetve kb hányadik körben kezdtél csúszkálni a gumi miatt? -
#10391 most RAC van soron. -
A heten nem csapatunk 1et? FZR-el! :) -
wakizashi #10389 Ha kell indítok SG szervert vagy mackósajt ,csak az időpontot egyeztessünk ,hogy minnél többen ráérjenek.(a héten dus vok nekem max hétvége jó moft) -
#10388 Hétvégén kukkants rá a hkvazze oldalra
Na, az ott kiírt időben megy a HKV Funfutam szerver, ami persze jelszavas, hogy csak aki az oldalt olvassa, az jöhessen be.
Amúgy állandóan(vagyis igyekszünk) fut egy HKV Team Server szeró.
Itt mindig a következő heti funfutamra lehet gyakorolni.
A gyakorlásról annyit, hogy a múlt hétvégi FOX-os futamra össz 20 percet gyakoroltam, a következő RAC versenyre már meguntam a gyakorlást. Vagyis felhúz a kocsi. Majd a futamon megyek. -
#10387 EN meg sose lattam futni servert, vagy rosszkor voltam fennt! :) -
#10386 Grat a versenyhez, tényleg jó volt, eltekintve egy-két technikai nehézségtől, mint pl a halk társkommentátor, illetve az említett kamerváltó progi :) -
MaStR #10385 már elmondtuk hogy ottvan a hkv futam széria... -
#10384 nem tom 1 házi szeró is jó akinek 1 kicsit jobb feltöltése van :D -
#10383 Ez jokerdes, ki biztositja a servert?! :) -
#10382 Amúgy mi van az SG-fun futammal? nem lesz?
(#10312) -
#10381 ok bocs: D -
Calogeero #10380 Én is néztem és színvonalas jó versenynek tűnt, bár nem örültem hogy csak a hátsó szektort mutatta állandóan a progi.. Nem értem miért kell egy programra bízni a közvetítést. -
#10379 -
#10378 Huh az azért kemény :S de megesik -
#10377 Magamhoz képest elég stabilan mentem, csak az elején bambultam el, ami miatt a célegyenes után falat fogtam, és kétkerekeztem egy rövidebb szakaszon. Az uccsó kör uccsó kanyarában meg valamiért nem fogott a fékem, aztán a falnak száguldottam. De összességében élveztem :)) Nem rossz ez a konzervdoboz :)
Szegény Talmácsi egyenesben kapott defektet, aztán iránnyal szembe visszahajtott a boxutcába, de közben elégett a kuplungja :S -
#10376 Tesó, egy életen át tartó vívódásomat oldottad meg :) Köszi, és gratula a versenyhez, rengetegszer mutatott téged a kamera. :) Jó ez az automatikus léptetés :)) -
#10375 "Meglepő módon 7. lettem prequalon" csak figyelni kéne :/
A verseny vége az lett hogy prazelee barátunk 6. helyen végezte be utolsó körét. -
#10374 Köszönöm szépen, nagyon jó futam volt, ennyire talán a FOX-ot sem élveztem.
Ahhoz képest, hogy pénteken még az induláson gondolkodtam, nem is értem hogy jött össze.
Előző idényben Demoban indultam és három versenyt nyertem (mindet B szerveren). Ebből mindhármat ezzel az autóval, Rallycrosson és GPn, most meg életem legjobb eredményét hozza meg a kis XRG. -
#10373 most csak én olvasok itt 7. helyet? -
#10372 grat a 6. helyhez -
#10371 Csabesz6 >
Igen, jó hangja van, jól gyorsul, csak nehéz megszokni a viselkedését. Minden kanyarba úgy kell berántani.
Tomsteel >
F9-nél a gumi külső felületén hosszú táv megtétele után vékonyodást lehet észre venni. Pl. Egy fzr r2 gumival 250-ről fék + kézifékes megállás után látható f9-nél, hogy ahogy forog a kerék, egy helyen vékonyabb a felület, ahogy kockásra lett fékezve, és érezni is, mert jobban ráz. -
#10370 grat a 6dik helyhez,jó verseny volt:) -
#10369 Próbáltam, nekem tetszik.Kurvajó hangja van, és emellett agilis is szvsz. -
#10368 Amatőr kérdés lesz, de nagy dilemma számomra, hogy hogyan lehet nyomon követni a játékban a gumikopást ? -
#10367 Próbáld ki, oszt megtudod :D pláne fern bay-en -
#10366 Mibajvele? -
#10365 Meglepő módon 7. lettem prequalon (ami nagyon is jó), így van kis bizakodás a futamra nézve. Elméletileg új rendszerrel közvetítenek ami szebb, jobb, stb
Macko: Engem és a RAC-ot gyengéd szálak fűznek egymáshoz, (szívem szerint fizikális bántalmazásban részesíteném azt a papírsárkányt) amit rá is írtam, nehogy elfelejtsem. Kép