16062
-
Me Ga #10444 Bazz, pont ezt akartam írni... -
#10443 Röviden:
Húzz a picsába! -
#10442 - Nem vagyunk elszállva magunktól (azt lehet ám, hogy mégis, de ki a szart érdekel)
- Boltban nem árulják a játékot
- Nem erkölcs, hanem ennek a topiknak a szabálya! Ott villog piros betűkkel. Kipróbálni ki lehet, de neked nem áll szándékodban megvenni, csak a Totoya Szupra hangot és egyéb baromságokat akarsz kipróbálni, mert alapból unalmasnak tűnik single-ben a krekkelt cucc.
- Hidd el, együtt érznünk veled, és nagyon sajnálunk (remélem, mondhatom a többiek nevében is)
- Nem mondjuk, hogy mivel játsszál, mindenki azt csinál, amit akar
- Mindezek ismeretében a gondjaidat oldd meg magad. -
copilot #10441 hát a te neved aztán tényleg befutó... nem vagytok kicsit elszállva magatoktól? ti is biztos egyből futottatok megvenni a boltba, nehogy esetleg warezbe kelljen kipróbálni, mert akkor oda az erkölcs. képzeljétek van akinek nem mindegy ötezer forint sem. azt pedig ne ti mondjátok meg nekem h akkor ne játszak vele ha nincs rá pénzem. -
#10440 Z-hez van már ip patched? :D -
#10439 Ilyenekre mindig elmegy jonehany hozzaszolas "feleslegesen", pedig mar a koszonesbol, nevbol, hozzaszolasbol (kisbetuk, ertelmetlen, osszefuggestelen, roviditesek stb.), latni, hogy valami regi, szar warezzel gagyizik...:) -
#10438 Igen. Mi jó srácok vagyunk, szívesen segítünk minden bajba jutott honfitársunkon :))))))) -
Lacko86 #10437 utána pedig nyugodtan kérhet tőletek cracket. szívesen álltok a rendelkezésére. -
#10436 Hát frissítsed :) -
copilot #10435 nekem sajnos a q van:( -
#10434 Melyik verzió? Ha jól emlékszem, 0.5V verziótól lehet betenni hangokat. -
copilot #10433 hát épp ezaz hogy nekem a data mappán belül nincsen engine -
#10432 Az iRacing-hez mar most sokkal tobb palya van (28 db):) Es az mind hivatalos, ismert, letezo palya, laserscan-nel "centimeter pontosan" modellezve. De ha a nyomvonalakat szamolom, akkor 75 "palya" van (pl. Silverstone-hoz 5, vagy X oval palyahoz 3-4 road es 1-2 oval):)
De lehetetlen hasonlitani a ket programot, mar csak a liszenszek, a keszitok szama es a panzugyi hatter miatt is. Es persze, a program ara sem mellekes, az LFS osszesen annyiba kerul orokre, mint az iR-hez 1-2 palya (es hol vannak meg az autok es a rendszeres havidij):)
De teny, hogy az LFS-nel nem kapkodjak el a dolgokat, nem erezni, hogy nagyon akarnanak. Hogy mennyi volt a beveteluk a liszenszekbol, nem tudom, de ilyen-olyan adatok szerint, forintban azert a miliardos tetelt elerte;) Talan azert beleferne evente egyszer megpiszkalni 1-1 automodelt, es beletenni valami egyszeru palyat (Angliaban azert tucatjaval vannak "ismeretlen", rovidebb-hosszabb "club-palyak".
Lehet hogy nem Silverstone, Brands Hatch vagy Rockingham, de azert megis valami uj lenne es hivatalos. -
#10431 ÉN akkor két nap alatt+a hétfői versenynap mentem több,mint 500 kört:D 50 kört azt gyakorolsz egy nap alatt,csak neki kell ülni:) Najó,2 nap,de akkor már simán.Lazán bele fogsz jönni,csak gyakorlás:) -
#10430 \LfS\data\engine\ és itt vannak az eng. fájlok .. -
#10429 Hát én nem vagyok ilyen ugyes :) Nekem kell minimum 50 kör. de 100 az igazi, hogy a saját szintemen menjek.
-
copilot #10428 sziasztok! rb4-re akartam rakni supra hangot mikor is észrevettem h az lfs mappámban nincs is engine mappa és sehol máshol sincs .eng kiterjesztésű fájl. ilyenkor hogy lehet hangot cserélni? -
#10427 Egy hét nem elég egy pálya begyakorlására?Monacora 2 nap alatt készültem fel,és 16 indulóból 3. lettem,ki se kellett állnom boxba 37 körös versenyen:D És még a setupot is magamnak csináltam. -
#10426 Igen. De az is igaz, hogy ott minden palyaert/autoert kulon kell fizetni. Nekem van 1 eves elofizum, de csak azert nem nagyon hasznalom mert hetente van palya valtas a bajnoksagban, ugy meg igen nehez begyakorolni a palyakat. De vezetesi elmenyben odaver lfs-nek, foleg a skip barber.
De ez mar off volt.
A lenyeg, hogy valaminek kell lennie a haterben, remelem S3. Mert ha nincs akkor nagy problemak vannak. -
#10425 És ott jóval nagyobb munka egy pálya megcsinálása,meg sokkal nagyobb pénz. -
#10424 Én már arra gondolok, hogy véletlen format c: volt, azért töltötték le a netről újra a játékot a videóban is. Meg telepítették, és tettek fel róla végül videót, hogy leleplezzék, a késés okát.
Így most vissza kell fejteniük a programot, a sciroccot meg az elejétől kezdve újraépíteni. -
#10423 Az lfsforum.net is televan ilyen óvodás hőbörgésekkel ("mit csinálnak a fejlesztők", meg "azt ígérték hogy early 2009"). Ettől biztos jobban összeszedik magukat, és nekifekszenek a témának. Egy ilyen 2 perces 'lfs install howto' video 5 perces munka az előkészületekkel együtt, nehogymá ezen fennakadjunk. Biztos jó okuk van rá, hogy hallgatnak, mint ahogy Scawen is írta valamelyik nap: "As usual we are working on some things you know about and some things you don't know about."
Szal lehet, h lesz még valami plusz fejlesztés, vagy mondjuk Scawen valamit nagyon elk*rt a kódban, és próbálja kibogozni, hogy mi lehet a galiba :D
Am röhögnék, ha csak a türelmetlen, követelőző népet szopatnák azzal, hogy halasztják a megjelenést, és hírt se adnak :P:P -
#10422 Télleg FEKETE bárány XDD
-
#10421 ...a formai hibákért elnézést kérek -
#10420 Nekem ez a modellező srác(Eric) tűnik kicsit fekete báránynak, mert ezalatt a bő 5 év alatt maga a program rengeteget fejlődött, viszont a modellet, hááááát, szerintem, ha tényleg keményen ügyködne rajta, akkor nem lenne az autók fele egy az egyben a kezdeti állapotban. Ez a várva várt műszerfal frissítés is rettentő nagy meló lehetett, rábiggyeszteni pár tekerőt a műszerfalakra, meg textúra csere. Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem ő elég rendesen derékba törik a jól csengő frissítéseket, mint például az új pályák lehetőségét, autók, stb... -
#10419 Jaj dehogyisnem :D -
MaStR #10418 állj!szerinted az a sok reklám a pályákon ingyen van ott?a gumimárkák és stbstb?! -
#10417 Nem hiszem, hogy az 5,5 év alatt eladott licenszekből úgy megszedték volna magukat. -
#10416 sztem má annyi pézük van hogy leszarják :D -
#10415 Én azt gondolom már egy ideje, hogy titokban készítik az S3-at, és ezért készül ilyen lassan az S2-höz szánt frissítés. Ugyanis azt látom, hogy pl iRacinghez már lassan több pálya van mint lfs-hez pedig nincs még egy éve, hogy kijött a publikus megvásárolható verzió. Tisztában vagyok vele, hogy azon jóval több ember dolgozik stb... de azért ez a lassú sebbeség amivel fejlesztik az lfs-t számomra azt jelenti, hogy máson is dolgoznak titokban. Ha ez nem így van akkor viszont elég gázosak a fiúk.
Szerintem. -
#10414 Csak már nagyon várom a frissítést de látom ilyet ide már nem szabad írni... -FAV
teljesen véletlen pont péntekre esett.. -
#10413 Szívesen!
White: Én is akartam kérdezni, hogy honnan ered ez a pénteki mizéria...lfsforumon is ezzel őrítik a népet. -
#10412 LOL! minden pénteken azon fogjátok tördelni az ujjaitokat, h na vajon ez-e az a péntek? -
#10411 kösz -
#10410 Shift + A -
#10409 melyik bill komboval hozom elő a hang editort? vagymi... az amikor az autó hangját tudom állítani :D -
#10408 Nemtom ti hogy vagytok vele, de szerintem nem igazán törik össze magukat a dev-ek a Sirocco ügyében. Például egészen biztos, hogy erre égbekiáltó szükség volt?
A másik meg, hogy mint a decemberit, szerintem ezt a megjelenést is be fogják jelenteni előre.
Amit én egyszerűen nem értek, az az, hogy ez a rohadt Sirocco egyszer már készen volt! de legalábbis közel volt a kész állapothoz. Azért tolták el a megjelenést mert folyton gond volt a patchekkel (Meg ugye Sirocco se lett kész, meg ugye Scawen költözött és szolgáltatókkal balhézott), de a hibák nagy része megoldódott, már igazán csak az utolsókat kéne csiszolni azon az autón.
Próbáltam számokat keresni a kocsin összeesküvés elméletek után kutatva, de semmi összerakható dátum (pedig még a kerekek ágaiból is kivontam a tolatóradarok számát), így marad a bizonytalanság... -
#10407 Hát egyre inkább úgy tűnik hogy ez a péntek sem lesz AZ a péntek. -
#10406 CÉDÉN -
#10405 hol van már a VW Scirocco?