16062
  • kifli
    SPAM OFF WAREZ TOPIK!!!
  • Ombika
    LEgtobb jateknal van Off/Topic ott lehetne warezelni, ebbol is nyissunk 1-et!
  • shumika
    kösz. nézem
  • hezi
    Regisztrálj lfs.net-en, ezzel demó szerverekre fel tudsz menni, így meg tudod nézni, hogy mennyire jó a neted, nem laggolsz-e, meg ilyenek
  • shumika
    Sziasztok!

1.5 év alatt sikerült elköteleznem magam hogy megvegyem az S1 S2 licencet és most szeretném nyomni neten. Azt szeretném kérdezni hogy Modemes neten(HSDPA/3G) megy multiba a gamé? válaszotokat előre is köcce.

U.i.: Szeretnék neten Tsuiso csatázni (gyengébbek kedvéért: Páros drift verseny)ha akar valaki akkor hozzunk létre egy drift servert.
  • wakizashi
    civic4g.hu -ról (nem reklám) vannak az emberkék.

Egy saját fórum jó ötlet pl valaki regel egyet azt egy modival berakatja felülre ,hogy "egyéb" témában ott lehet konzultáni.
  • atenza
    Szerintem nincs túl sok értelme, így sincs "túlterhelve" az lfs szoba. :)
  • atenza
    Melyik szerveren találkoztál velük illetve ha nevükre emlékszel megemlítenéd?
  • kifli
    vagyis először ki szeretne házigazda lenni?
  • kifli
    persze saját forumhoz bármikor nyithat bárki...
    házigazdára meg szavazzunk...
  • Tomsteel
    Szerintetek megoldható lenne nyitni egy amolyan tehermentesítő OFF topikot? Meg nem ártana ehhez egy házigazda.
  • wakizashi
    Tudod ,hogy nem erre gondoltam .. a hivatalos fórumon tucatra hurrogják le a demósokat ,mert demós ,de sokszor jogosan máskor meg ok nélkül!
    Senkisem úgy születik ,hogy keni-vágja az lfs-t vagy bármit ,de ha nem egyértelmüen fogalmazza meg a kérdését ,ne is várjon konkrét választ rá.
    A legtöbb demós vagy x el játszik vagy törtel a maradék az meg a "legális" lehetőségel. Pont nemrég futottam össze egy kis demós "csapattal" ,akik ráadásúl magyarok és rendkívűl jól mennek (pár hét alatt olyan szinten üzik ,mint a többség hónapok/évek alatt)+ teljesen korrektek és fair játékosok - ez a ritka!
  • hezi
    Az azér óriási pofátlanság, amikor Steven Blood a hivatalos fórumon nyit egy új topikot valamilyen bajára, és szólnak neki, h előbb vegyen S2 licenszet, akkor visszaordít a pofájába, hogy "de nekem van krekkelt te barom!" (szabad fordítás)
  • wakizashi
    Egy külön topic lenne tényleg a célszerű ,ahol megdiskurálják egymással a mókult verzió örömeit-bánatait ,mert mindig lesz aki direkt vagy csak a friss net örömeit kihasználván rossz helyen informálódik. De azért az fura ,hogy sokan arra verik a mellüket ,hogy s2 sök (nem csak itt pl hivatalos fórumon a demósokkal szembeni reakciók-ok néha jogosan) és always legal feeling ,pedig az oprendszerük (is) pici valószínüséggel biztosági-másolatos 100ból 98% nak.. akkor miröl is bászélünk?
    Ne öljük egymást ,mert maj' eljő a scirocco ,ahogy a DukeNukem4ever is 10 év után /se/
  • HKVpotyo
    Talán az a hozzászólás hogy frissítse elég is lett volna.Most nem marnák itt egymást a kedves s2 tulajok.
  • Sinyo70
    én meg még segíteni akartam neki
  • MaStR
    egy szóval sem ejtette ki a srác a krekket..amúgy meg mintha a Q verziót nem lehetne unlockolni...de még mindig csak a stílussal volt a bajom.
  • hezi
    Az internetszleng wikilapon tanultam egy új szót:
    "Flamebait – Aki csak azért ír hozzászólást, hogy arra választ provokáljon"
    Ez voltam én. Én voltam az a balfasz, aki elfelejtette, hogy "sziasztok"-kal kezdődő-ekre nem reagálunk. Annyi kiegészítéssel, hogy megnéztem, hogy köszönt be, csak épp ehhez volt kedvem.
    Nem amiatt cikizzük, hogy csóró, vagy őskori lfs verziója van, vagy hogy hangot akar berakni. Tök egyértelmű volt, hogy mér nem tudja berakni a hangot, ebből követezik, hogy a sokfelé megtalálható krekkelt Q verziója van. Én is megnéztem anno a krekket, mint ahogy más játékokat is. (ugyebár mindenki azt csinál, amit akar, lelkiismeretére bízva)
    DEBAZMEG ITT ARRÓL VAN SZÓ, HOGY HA MÁR KREKKEL BAZMEG, AKKOR EZT NE EGY OLYAN NYILVÁNOS HELYEN TEGYE, AHOL - BAZ+ - EZ EGYÉRTELMŰEN TILTVA VAN!
    Sose kértem segítséget krekkeléshez nyilvánosan, mint ahogy te se mész a GTA IV fórumba krekk után érdeklődni, ahol ez ki van írva, hogy warez=ban! Jah, annak van warez fóruma? CSináljanak lfs-nek is, akik warezolni akarnak, aztán basszák meg a nénikéjüket!
    "Tiltják a bagózást? Má csak azért is rágyújtok, max a rötyiben, me nehogymá NEKEM valami megtíccsón valamit" <<--- nah itt is ugyanez a paraszt mentalitás figyelhető meg. Menjél ki Hollandiába, azt kedvedre szarhatsz meg hugyazhatsz is az utcán!
    "Szarok a farmra bazmeg"
  • MaStR
    hallod örülök hogy gta-t megveszitek 12 ezerért (kis összeg?bocs ez nekem nem kis összeg).haverokkal dobjátok össze rá a pénzt?és akkor többen játszotok 1 kóddal...pff full mintha krekkelnél :D
    amúgy nekem megvan s2...
    én a hangnem miatt háborodtam fel...amúgy ha én anno ne próbáltam volna ki törttel tuti nem veszem meg :) bocs nincs fölös pénzem látatlanul játékot vásárolni.
    ja és elküldtél engem is a picsába (miért is?). látom neked csak ez megy :) hát sokmindent nem kell hozzáfűznöm,leírtad magad.
  • Lacko86
    remélem nem vártál tőlük ennél különb reakciót:)
  • mackosajt
    Amúgy elárulom, hogy elég nagyot tévedsz, mert neki megvan az s2.
  • mackosajt
    na most bitte....
    Masternak az nem tetszik, hogy egyesek elszállva maguktól alpári hangnemben elküldték egyből a srácot melegebb éghajlatra meg a felmenőibe.
    Lehet normálisan is fogalmazni, és ha már reagálnak rá, akkor nem kell siránkozni, hogy valaki "balfasz" már megint reagált rá.

Amúgy senki ne mondja, hogy soha nem próbált ki 1 krekket sem. És nem csak lfs-re értem.
  • Misi az ezredes
    Sosem crackeltem, valamivel játszani akartam haverokkal összedobtuk rá a pénzt és nem volt probléma.. tehát nem értem te miért nem tudsz kiadni egy kis összeget rá...

Gyökérség netovábbja hogy ráadásul te vagy felháborodva hogy nekünk akik összeszedtük rá a pénzt nem tetszik hogy 1-2 ilyen kis f**sz mint te nem képes megvenni inkább töri és törvényt sért.

Tehát részemről húzz el a pi*ba mert nagyon nem tudom értékelni az ilyen embereket...
  • bardocz
    "egyszerűen ne vegyetek róla tudomást"

Ezt már annyiszor meg lett itt beszélve,de mindig van egy balfasz,aki elfelejti.Amúgy piratebay-en szokott lenni crack :P
  • MaStR
    nem is rád gondoltam
  • Tomsteel
    ...sajátjaimat nem éreztem sértőnek,de értem mire gondolsz.
  • MaStR
    értem én csak azért a stílus ismerjük be dúrva volt...
  • Tomsteel
    Csak idézni tudom az előző hozzászólásaimat, amelyekben leírtam, hogy a probléma ott kezdődik, mikor magyarázatot próbálnak adni, hogy mit miért csinál, meg, hogy mit képzelünk, mi, hogy ő majd ezért pénzt fog adni, mikor 2 éhező szájat kell etetnie. Ha bejön valaki crack-ért, persze, hogy rácuppan mindenki, mert itt nem szeretnénk ilyeneket olvasni.
  • MaStR
    ja és erre most leehet anyázni.
  • MaStR
    ti komolyan készen vagytok itt sírtok mint egy csapat fürdőskurva ha valaki csak megkérdezi mi is az a krekk.TUDOM KI VAN ÍRVA HOGY A WAREZ TILTOTT de azért így elküldeni a picsába (szó szerint) mindenkit aki csak le meri írni hogy krekk elég nagy parasztságra utal.örülök hogy itt mindenki megvette kapásból elsőre és senki meg se próbálta krekkelni.de itt szót ejthetnék arról is ha valakinek őskövület lfs van leszóljátok keményen,ha csak szegény be akar rakni egy másik hangot megint kiröhögitek...de ne csak az lfsről legyen szó.gta4 és san andreas és társai plusz még az ÖSSZES TÖBBI JÁTÉK gondolom itt mindenkinek minden megvan EREDETIBEN meg sem próbál a törttel játszani.hihetetlen nagyképű álszentek vagytok.bocs az őszinteségemért,de felháborító,írjátok le neki hogy nemszabad vagy egyszerűen ne vegyetek róla tudomást vagy valami de egymást próbáljátok túllicitálni ki tudja jobban megsérteni a kezdő jóembert.ja ami miatt meg tényleg leírtam ezt,az az hogy nem kell hszt törölni.fórum,arra való hogy a leírtakat később is el lehessen olvasni.fórumban nincs ilyen hogy fölösleges hozzászólás,max csak off.
    kicsit gondolkodjatok már,nincs bajom veletek de szerintem kezdtek túllőni a célon.
  • Misi az ezredes
    Na igen Házigazda jó lenne ide h törölje ezeket a HSZ-eket..
  • Tomsteel
    Nem erről van szó..."lopja el", törje fel, stb, nem érdekel senkit, csak csinálja ezt csendben, egyedül, reflektorfény nélkül.
  • Shifter
    én bennem üzlet ember veszett el :D én 6300FTé vettem meg mikor erős volt a forint :) most meg 10000FT legalább :D
  • Misi az ezredes
    Puff nekünk sem megy jól de havi 3.000 HUF-ot félretettem és megvettem azt hiszem senki nem lehet annyira hanyag hogy nem tud bánni a pénzével..
  • Tomsteel
    Szeretem, mikor megpróbálják megmagyarázni, azt amit nem lehet.
    Nem kell túlkomplikálni, amit büntetlenül el lehet lopni, az el lesz lopva, függetlenül attól, hogy én most ilyen szegény vagyok, vagy olyan a családi helyzetem. Senki se szent, csak ne bohóckodjunk.
  • Shifter
    itt a fő problem az a abj hogy nem tudják mi az a warez
  • kifli
    ide kéne berakni ahova az üzit írod :)
  • mackosajt
    Nagyobbra kéne venni a méretét a feliratnak a fejlécben, lehet jobban észrevennék.
    Bár sose lehet tudni.
  • hezi
  • R0zs0máK
    - Nem vagyunk elszállva magunktól (azt lehet ám, hogy mégis, de ki a szart érdekel) én aztán pláne :DDD
    - Boltban nem árulják a játékot elvileg "nyugaton" meg lehet venni boltban is itt-ott
    - Nem erkölcs, hanem ennek a topiknak a szabálya! Ott villog piros betűkkel. Kipróbálni ki lehet, de neked nem áll szándékodban megvenni, csak a Totoya Szupra hangot és egyéb baromságokat akarsz kipróbálni, mert alapból unalmasnak tűnik single-ben a krekkelt cucc. én sosem próbáltam a krekkelt verziókat, mindig ahogy lehetett előrendeltem :DD
    - Hidd el, együtt érznünk veled, és nagyon sajnálunk (remélem, mondhatom a többiek nevében is) én kurvára leszarom mivan vele
    - Nem mondjuk, hogy mivel játsszál, mindenki azt csinál, amit akar de, törölje le az LFS-t, ezzel is egyel kevesebb idióta faszcimbász használja
    - Mindezek ismeretében a gondjaidat oldd meg magad. true