Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kívülállóként aszondom, hogy a kvalin mindenkinek egyenlõ esélyt kell adni a kvalifikációhoz. Ha pl. Gipsz Dzsekob kezdi a kvalit, fut egy kört a normál megszokott módon, majd késõbb jönnek azok, akik inkább a felvezetõ kör végén félreállnak a sarokba, és onnan futnak neki. Így nem teljesül az egyenlõ esély, mivel Gipsz-nek nem volt információja arról, hogy így is lehet-e (szerintem érhetõ a felháborodása, az más kérdés, hogy ezt hogyan nyilvánítja ki).
Mivel nem volt kihirdetve, esetleg a szabályokba foglalva (gondolom nem volt..), hogy tilos nekifutni, vagy mindenkinek kötelezõ nekifutásból kezdenie a gyors körét.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ezen kívül rengeteg munkával csinalunk egy bajnokságot, ami 3-at tartalmaz (demo, vegyes s2, ufr/xfr szeria kupa) termeszetessen vannak hiányoságok, mivel elsõ szezon.
Erre az egyik versenyen, egy versenyzõ (macisajt) lát egy SZERINTE szabálytalan dolgot. Erre ott a helyszinen elkezd fikazni mindenkit aki szerinte csalt. ezenkivul akadalyoza is a csapattársával az idomero edzesen azt aki szerinte csalt.
Utánna nyilvános forumon elkezdi fikazni azokat akik rengeteg meloval alkotnak valamit, a maguk es masok szorakoztatasara. Mert szerinte csaltak.
Ezek utan én a korulmenyekhez kepest normalis hangnemben probaltam megbeszelni a dolgokat, ez a csapattársaival pl MUGEN-el sikerult is. De vele nem lehetett.
Ezek uran nem is erdekelt mar annyira, de sajnos ma idejovok ,es azt latom, hogy nem állt le a szarsagrol az ember, sot, már osszeeskuves elmeleteket is gyart, hogy direkt ment bele POW, hogy tudjuk "mire fogni"
Na ekkor elborult az agyam, ami mindenkinel meg esik egy bizonyos szintu emberi hulyeseg lattan. Ekkor irtam neki privatba a tobbszor bemasolt idezeteket.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mégegyszer jelzem, hogy NEM az alábbi eseménysorozatok szereplõirõl beszélek, csak nagy általánosságban mondom 😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Más. Minek írsz olyan dolgokat, amivel lejáratnak? Miért engeded meg magadnak, ha már a nagy ASR tagja vagy? Ezt nem fogod kimagyarázni sehogy. Ha pedig csak személyesen mondod ezt neki, közösség elõtt nem, akkor meg egy gerinctelen féreg vagy. Bocs, ez így van. Én nem csak MSN-en írnám le neked ezeket, hanem itt, mindenki elõtt is megteszem. Mert ez a véleményem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
www.smart-bus.hu
2. Szerencsére nem érdekel, hogy szerinted az ASR 0 vagy nem 0.
3. Te vettél a szádra engem, nem én téged.
4. Aki a helyesírással próbál érvelni annak gratulálok, hogy annyit sem tud, hogy minden böngészõbe van helyesírás ellenõrzés és még egy óvodás is tud helyesen írni, ha oda figyel, csak én leszarom a helyesírást ellentétben veled.
5. Amit egy privát csatornán írok egy embernek az az én és az õ magán ügye. Persze nem mindenki tudja ezt betartani és bemásol olyan dolgokat, amivel ugyan lejárathat másokat, és így mások igazat adnak neki, ez a könnyebb út, de én nem a könnyebet szoktam járni.
Hogy hogy jövök ahhoz, hogy minõsítelek? Tessék:
ASR Csige791 says:
szoval pow direkt ment beled hulyegyerek ?
ASR Csige791 says:
te ennyire betegvagy ?
ASR Csige791 says:
mi az idomeron azzal foglalkozunk, hogy gyors kort fuddunk, nem azzal hogy irogatunk
ASR Csige791 says:
hulyesegeket
ASR Csige791 says:
elmehetsz az anyadba, tefaszopo segfej kocsog, az ilyen csirakat elkell taposni mielott megszuletnek.
ASR Csige791 says:
remelem a 3 purdéd nem rad hasonlit, jobb nekik ha a postas az apjuk, de ha veletlenul tevagy akkor lehetoleg ne adj kormanyt a kezukbe.
A helyesírásod egy nagy nulla, inkább menj vissza az általánosba, aztán tanuld meg, mert az nagyon kimaradt köcsög. És rossz emberbe kötöttél bele, mert én nem tettem semmit ellened, viszont még egy embert szereztél, aki szerint az ASR egy nagy nulla (veled együtt). Ja, ha már a drogos témánál járunk: nem használtam soha, viszont sportolok, és a 80-ba ötször belenyomok szabályosan, ha gondolod beszélgethetünk kicsi... <#eplus2>#eplus2>
Z5 test patch
Z6 test patch
A Z6-ban néhány grafikai/árnyékbugot javítottak + az XFG-bõl nagyon okosan kivették az ABS-t.
Mivel ezek még csak test patchek, ezért az eredeti LFS.exe-drõl csinálj egy biztonsági másolatot.
na jó vicc volt
amugy olyanokat lehet állitani hogy turbo tolrése meg ilyenek?
Egy set önmagában semmit sem tesz, ha nem érzel rá a használatára. 😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Amúgy amit linkeltem, Chudy oldala, õ próbálkozik átalakított verdákkal.
Lehet is pár modot leszedni az oldaláról. Csinált pár érdekes dolgot.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
kiprobáltam már egy csomo setupot de az osszesnél fékezéskor keresztbe megyek és ez egy gyors kornél szar valami megoldás van rá?
ww sirocco meg egyebek?
vag át kell nevezni ?
Amúgy ez az az oldal: http://www.lfs-database.com
Ajánlom figyelmedbe a Downloads részét. Egyértelmû menüstruktúrája van, ha felmerül benned hasonló kérdés, elõb túrd át ezt, hátha megtalálod a választ. 😉
Lassan már ajándék áron lesz.
flame off
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
1.00 GBP = 282.834 HUF
24.00 GBP = 6,791.95 HUF
Részemrõl lezárva. Nincs kedvem olyanokkal "vitatkozni", akiknek ehhez hasonló megnyilvánulásaik vannak.
Az imént msn-en kapott üzeneteid elárulják igazi mivoltodat. Gratulálok.
szoval pow direkt ment beled hulyegyerek ?
ASR Csige791 says:
te ennyire betegvagy ?
ASR Csige791 says:
mi az idomeron azzal foglalkozunk, hogy gyors kort fuddunk, nem azzal hogy irogatunk
ASR Csige791 says:
hulyesegeket
ASR Csige791 says:
elmehetsz az anyadba, tefaszopo segfej kocsog, az ilyen csirakat elkell taposni mielott megszuletnek.
ASR Csige791 says:
remelem a 3 purdéd nem rad hasonlit, jobb nekik ha a postas az apjuk, de ha veletlenul tevagy akkor lehetoleg ne adj kormanyt a kezukbe.
ezt most kaptam msn-en.... Köszönjük! Szerintem ez a hangnem elárul mindent...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Elálltuk? Keresztbe álltunk? Durván? Több játékos körét elrontva?
Te megnézted a replayt? Mert szerintem nem.
Egyedül a te köröd estében álltam az ideális íven.
A boxból kijövet köszönd meg a keresztbe állásomat a haverodnak. Araszoltam kifelé, amikor elsodort.
Csak hogy halgattassék meg akkor mindkét fél.
Hogy utána Pow miért rongyolt belém, az is jó kérdés. Gondolom, hogy lehessen mire fogni a dolgokat.
chatstop... ki írt elõször?
Nem, nem én, és nem is Mi. Jóval korábban. kuksizzátok meg nyugodtan.
Mellesleg annyira tisztában vagytok a dolgokkal, hogy arra sem emlékeztek, hogy Mugen kilépett, és szóba sem került a kitiltása.
Egyszerûen a pillanatnyi elõny vezérel titeket. Semmi több.
Mint azt már amoda kifejtettük, húzzatok ki minket nyugodtan. A tiszta versenyt többre értékeljük akár egy demo szerveren is, ahol azért eléggé lehetetlen még néha elképzelni is.
Zsoltee-nak meg külön örülök, hogy beszólt. Inkább egy versenyt menne már végig.
na ilyen páylát honnan lehet szerezni:??
Valaki leírná nekem részletesen, hogy miként lehet megvenni a játékot?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Egy kis segitség kéne láttam egy videot ahol a srác egy audival nyomta aztt hogy csinálta lehet autot belerakni?
Vagy hogy? még egy kérdés láttam egy drift pályát vagyis egy megépitett drift pályát
hogy lehet ilyeneket csinálni?
Összefoglalom:
Szerintetek csalás történt egy idõmérõ edzésen.
Ezért elálltátok a box kijáratot, hogy ne lehessen kijönni illetve az egyes kanyarban keresztbe álltatok durván akadályozva a többi versenyzõt. Ezen kívül összevissza írkáltatok Chatstop hatálya alatt. A fent leírt dolgokért ki lettetek tiltva a szerverrõl a futam idejére.
Hol itt a probléma, komolyabb helyeken talán az egész bajnokságtõl is eltiltanak, ha keresztbe állsz szándékosan a pályán.
A megoldás az lett volna ha futam után jelzitek a problémátokat. Peace!