Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Am errõl jut eszembe, meg hezirõl, hogy ma láttam valakinél beírva pont, hogy:
hurrá, van s2m, igaz, csak tört....
és örül neki. pedig az 7 alatti ár már nagyon baráti
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Amúgy meg semmi se szól itt az LFS-rõl. Csak a drift, néha a cruise, meg a warezos vérpisti - ahogy Prézli is említette -, aki autókat akar berakni, tuningolni/tweakelni akarja õket, mert csak 600 kmph-nál kezdi érezni a szpídet, meg a "a van s2-m, de tört. Hogy tudok neten játszani?"
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
tudod milyen nehéz megszokni az omnia kijelzõjét a 21" után?
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
megdumálom én azt a jóemberrel. xD
Itt egy árnyaltabb balhé volt, méghozzá két eléggé ismert csapat (vagy abból származó emberek) került szembe.
Én boldogan átaludtam a napot (úgysem jön holnap Sirocco) és szép nagyot néztem mikor láttam, hogy ekkora mértékû flame lett.
Csige791: Múltkor láttam egy Sirocco rendert ASR skinnel a honlapotokon, kit kell meg... kérni, hogy az én skinemmel is készüljön ilyen? 😄
Elõre is köszönöm.
Nem örülni kéne ennek? <#banplz>#banplz>
A kollégának elszállt a reggeli lila ködje.
Átbeszéltük, kész, vége. ASR-esek is megnyugszanak, a kedélyek is.
Jön a karácsony! Békés Ünnepeket!
Nem véletlenül sikeres a Mónika Show 😄😄
Gratulálok, ha kijön a Sirocco talán 5. helyig is elmehetünk 😄
A lényeg, hogy béke köttetett, és a következõ warezolós IQ huszár érkezéséig (atos86 már kopogtat) nyugalom honol a topikban.
(már Z8 peccs is van)
www.smart-bus.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
pl.(már z8 nál tart érdemes szemezni milyen apróságok lesznek ,hamár az új tütü nem jõn karira <#zavart2>#zavart2>):
-ABS 5 kocsiba -setupban kell belõni
-Az árnyékokat pepecsélték át ,bár magam nem láttam különbséget.
off: Az ASR vs HKV hörr-hörrhöz meg annyit: Elsõ nyilt funfutamunkra meghívtunk 1-2 ASR jóembert ,de mivel képtelenek voltak gyõzni kiléptek szó nélkül (utólag ,mer' nem irtuk ,hogy van helyreállítás ,mivel nem vérre megy és a versenyzés ill a végigmenetel a fontos ,hamár "jelentkeztek"!).
A teszt bajnokságba is szívesen mentem "tesztelni" ,de annyira nem voltak képekesek ,hogy szóljanak az egyiknél ,hogy ne gyertek ,ne várjatok mert elmarad...ezt egy legyintéssel elintéztem részemrõl ,de ez a stílus melbevágott ,mint egy felcsúszott mai-geri!Csige enyhén félre ismertelek!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
versenyezni akarok😊
hol tudok
licencem nincs csak egy feltort s2-om
help
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Még így is lesz, amibe belekössön.
Körvonalakban annyit, hogy hívtak minket, hogy segítsünk, adjunk ötletet.
Ha hibát látunk, írjuk meg. Elsõ futamon 2-en vettek részt, kapásból hibás volt a regisztráció, nem asr hiba, hanem a miénk.
A fiúk kijavították, ám asr oldalról nem változott semmi, ígéret volt.
Következõ futamra 3-an mentünk, és már napok óta ott virított, hogy HKV 3 embernél. Senkit nem zavart, mi meg teszt révén nem is gondoltuk, eszünkbe sem jutott, hogy ez késõbb problémát okoz. A vasárnapi verseny napján már 4-en voltunk hkv-sok.
Az aznapi verseny a kezdeti nehézségektõl eltekintve elment. Az, hogy a felvezetõ körben elõl akkorát lagoltak a fiúk, hogy krass lett belõle, nem lett volna gond. A gond akkor jött, amikor nem találták a helyüket.
Mivel jött egy restart úgyis, ez nem lett volna lényeges.
A futam lezajlott, voltak kisebb súrlódások, koccanások, kész, elment egynek.
Vártuk az eredményt.
Amikor felkerült, a hibás csapatjelzés került ki megint.
Rákérdeztem, hogy akkor ez most mi?
És jött a zuhi, hogy evidens, meg egyértelmû stb.
És ami sértõ, Csige beszólt, hogy akkor most õ elmegy demoba és hív 50 embert asr-be, és akkor õk nyernek...
1. Mi nem kampányoltuk össze a csapatot, aki úgy gondolta, az csatlakozott. És nem ma, nem tegnap. Közel 2 éve van egy állandó létszámunk.
2. ez így sértõleg hatott, hogy amolyan jött-ment csapatokhoz lettünk hasonlítva.
Mindegy, ezt akkor hagytuk. Jött a széria kupa.
Mikor csatlakoztam, már egy idõkitöltõ kvali ment. Valaki felhozta a szabályokban mi van benne, mi nincs témát... egy ideig elmegy...
Aztán jött a rendes kvali. Ekkor láttuk, ki és mit csinál.
Mivel errõl a bukóteres dologról nem értesültünk(állandóan csak azt hallottuk, hogy kint van minden az oldalon), mi ezt szóvá tettük, és igen, a chatstop alatt. Egyedül én voltam csak pályán hkv-ból és igen, a kanyarnál álltam, de csak a végén gurultam be Csige elé az ívre, hátha elmondja, ez mire jó, mert bár némileg gyorsabban jön ki az ember a körre, és talán tudja is kamatoztatni, valahogy a tiszta versenybe szerintünk nem fér bele(jó, az ívre állás sem), a verseny úgysem 1 körrõl szól.
Ütközés után boxba be, majd ki. Jövök kifelé, és meg nem mondom most, hogy ki, de elsodort, és keresztbe fordultam. Ki lehetett kerülni, egy UFR nem olyan széles, hogy ne lehessen. Aki akart, kikerült.
Bio kitiltott...
Az egész keltette azt, hogy írjak róla.
A verseny után Bio elkezdett asr oldalon fikázni, ezek a részek már ki lettek azóta törölve by Csige.
Aztán jött Zsolteee, aki semmit sem tud, és leolt, majd bekapcsolom az msn-t és a már idézett szöveg fogad Csigétõl.
Én ezt a hangnemet nem tûröm el, még attól sem, akit személyesen ismerek.
Ez a hangnem egyértelmûvé tette, hogy mindegy mit mondok, úgysem fogja felfogni és megérteni.
Lehet f@sz vagyok, de másokkal szemben ezt a stílust nem engedem meg magamnak. Ez az amolyan "szájkarate", aminek semmi értelme.
Szóval a lényeg, hogy leírva semmi sincs, de azért mindenrõl kéne tudni. Honnan? Az oldalon van? Hol?
Most már amúgy sem érdekel, mert már tegnap leíródott, hogy nem megyünk oda, befejeztük. Itt is csak Csige trágársága miatt írtam.
Részemrõl vége. Ha ettõl jól érzi magát az ASR, tegye, nekem fontosabb a jó hangulat.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
jojo legalabb porog a topic ertem en na de ezzel? meg a popcorn se segit rajta, mert akorhogy nezem ez vmi d kategorias akcio-krimi-vigjatek lehet.. azt meg nem szeretem. esetleg bele vinnetek a kedvemer egy kis sci-fit? kocce
Számtalanszor tapasztaltam már az ehhez hasonló megnyilvánulásokat én is... általában egy mosoly jel szokott a válaszom lenni rá... ha nagyon ideges vagyok, akkor kettõ... ha meg valaki nagyon nem bír magával, akkor kiosztom ironikusan, de eszembe nem jutna így beszélni... már ne is haragudj, de azok az idegbeteg kis ovisok szoktak így megnyilvánulni akiknek érveik nincsenek, és nem is érdekli õket, hogy bizonyos dolog miért következett be, tuti, hogy a másik a hibás, és ezt habzó szájjal hozza a másik tudtára.
Biztos ismered ezt a típust... mindig neki van igaza, biztos, hogy a másik fél a hülye, (természetesen bemondásos alapon) ráadásul ez az egyed bármire képes, hogy õ gyõzzön!
Na erre mondtam, hogy az én szememben ez az emberi minõség legalja... egyszerûen nincs arra magyarázat, hogy valaki így beszéljen egy másik emberrel. Nálunk (ArmA) is volt már példa konfliktusra, de soha nem beszéltünk így egymással...
www.smart-bus.hu