Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És megnézi a "Warez tiltott a topikban!" villogó feliratot.
Végül a balfenéken ászrevétlenül elhúz...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Kedves Matyi! Villog valami felül...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
"crack szerzése folyamatban"
ezek utan en nem mondok semmit <#wilting>#wilting>
ez a verzió van meg: LFS_S2_ALPHA_V -de csak demóban,crack szerzése folyamatban... :S ha az kell hozzá hogy a pályákat és a kocsikat feloldja....várom válaszotok
üdv
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
www.smart-bus.hu
Ja, és én sem tudom, mi a CTRA1 (bár még amatõr vagyok)... <#worship>#worship>
fe 1-3,5-6 és rev
bl 1-2 és rev
so 1,5,6 és rev
as 1-2 és rev
esetleg poénból egy westhill vagy aston national
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Tehát lehet bármi....driftek,dragok,versenyek,kupák,bajnokságok,s2,demo....bármi!
A segítségeteket nagyon köszönöm!
Vagy tényleg csak 8-900 online user van online mindig az egész hálózaton?
[merlinw.org]
Ha régebbi Photoshop-ra telepíted, próbáld a plugin legacy verzióját telepíteni.
[merlinw.org]
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Photoshoppal szeretnék szerkeszteni dds-fájlokat. Ehhez letöltöttem egy NVIDIA Plug-ins for Adobe Photoshop nevü programot, de amikor meg szeretném nyitni ezeket a fájlokat még mindig azt írja ki, hogy nem tudja megnyitni mert nem támogatott fájlformátum. Akinek van valami ötlete a megoldásra írjon pls!
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
[merlinw.org]
A játék ára ~6900 Ft.
Most vettem meg a játékot a héten. Igaz elektronikus számlacsomagom van (OTP), így van virtuális MasterCard-om, de Visa Electronnal is mennie kellene a dolognak.
[merlinw.org]
Egy S2-ben segítettem volna egy srácnak, de nem akart összejönni.
Vagy a kártyája a baj, OTP Visa electron, ami szinte biztos, mert ha jól tom otp-nél külön kell igényelni valami netes cuccot.
Vagy a lóvé.
ui: lóvé mégsem, most írta. Akkor kártya. Egyértelmû.
Bár aza fura, hogy Erste visa electron meg csont nélkül viszi.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .