Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ül, fekszik, kultúráltan fórumozik!
És megnézi a "Warez tiltott a topikban!" villogó feliratot.
Végül a balfenéken ászrevétlenül elhúz...

R0zs0máK
"Jó de ha ilyen okos vagy, miért nem tûnsz el inkább a híg picsába?"

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

mackosajt
használt liszensz inkább 6-ért reális... de én nem vennék, mert benne van a ban-is. 😊

Kedves Matyi! Villog valami felül...

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

"valami drift mod"
"crack szerzése folyamatban"
ezek utan en nem mondok semmit <#wilting>
MatyiG94
üdv,valami drift mod vagy auto skinek léteznek hozzá?kormányom van és szeretnék driftelni de nem nagyon megy
ez a verzió van meg: LFS_S2_ALPHA_V -de csak demóban,crack szerzése folyamatban... :S ha az kell hozzá hogy a pályákat és a kocsikat feloldja....várom válaszotok
üdv

MerlinW
<#idiota>

[merlinw.org]

Misi az ezredes
Pssszt <én eladom 15-ért, veszek belõle még 1 accuntot 😄 és azt használom! a maradék meg jól jöhet még 😊>

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

MerlinW
Az egy kicsit rablás nem?😊 8-10 még reális lenne.

[merlinw.org]

Misi az ezredes
én 15 e-ért oda adom tokostul ha érdekel írjál privát üzenetet 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

bondi
Nem is olyan egyszerû bajnokságot csinálni, mi?😛

De meglehet... ha szerencséd van ebay-en, vagy amazonon lehet találni dobozos verziót...

www.smart-bus.hu

Prézli
ocskoszilard
boltban nem lehet megvenni ezt a játékot? mert jó lenne nem törttel játszani...

Helló. ezt a CTRA stílusú bajnokságot jónak tartom 😊 Meglátjuk, hogy mi alakul ki belõle, de továbbra is várjuk az ötleteket 😊

Ez így kb OK lenne! <#kacsint>
Ja, és én sem tudom, mi a CTRA1 (bár még amatõr vagyok)... <#worship>

hezi
ááá, azt se tudom, mi az 😄😄

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

R0zs0máK
Szóval te is szereted a CTRA 1-et 😄DDDDDD

hezi
XFG/XRG nekik való pályákon. pl:
fe 1-3,5-6 és rev
bl 1-2 és rev
so 1,5,6 és rev
as 1-2 és rev
esetleg poénból egy westhill vagy aston national

R0zs0máK
XFG/XRG S1 pályákon

Sziasztok! egy kisebb felmérést szeretnék tenni...arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek milyen lfs bajnokság lenne a legkapósabb és még arra is, hogy ti melyikben szeretnétek a LEGJOBBAN indulni!
Tehát lehet bármi....driftek,dragok,versenyek,kupák,bajnokságok,s2,demo....bármi!

A segítségeteket nagyon köszönöm!
jah....akadozik mint állat
Máté94
Sõt!Élvezhetetlen!
Máté94
Nagyon szarul megy!😞
Prézli
www.simsporttv.com SSTV3, LFS liga közvetítés MOST!

Norbi1990
És miért kell mindig beírni, hogy Helló ?
Máté94
www.lfs.net
bardocz
Valami elsõ világháborús játék😄
hezi
WW? az mi? <#banplz>

zozo117
Helló még nem jött ki WW ?

zozo117
Helló Prézli köszi szépen 😄 a help -et 😄

Prézli
Az eredeti kocsi 145 lovas, míg az XFG csak 115, ráadásul azon ott a ronda fekete díszléc.

kifli
naa az a kocsi inkább xfg mint xfr
Prézli
Kicsit festegettem tegnap

Kép
Kép

(Egy rali erejéig szerelhettem náluk, ha minden jól megy jövõre a teljes R2-es idény alatt is velük tartok.)

MerlinW
Én is kérdezek: van magyar szerver azon a kettõn kívül, ami a publikus listában fel-feltûnik? Esetleg olyan privát szerverek amelyeknek publikus a jelszava magyar polgárok számára - vagy egyéb megoldással?😊

Vagy tényleg csak 8-900 online user van online mindig az egész hálózaton?

[merlinw.org]

MerlinW
Photoshop CS4 -re telepítettem az új DDS plugint úgy mûködik.
Ha régebbi Photoshop-ra telepíted, próbáld a plugin legacy verzióját telepíteni.

[merlinw.org]

újraindítottam.Ott is kérdeztem, azt mondták kérdezzem inkább valami játékos topicban mégiscsak skinekrõl van szó!

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Misi az ezredes
próbáltad már újraindítani a gépet miután feltelepítetted a plugint? Amm.. ilyen kérdéseket valami photoshopal kapcsolatos topicban tegyél fel ott 99%-al nagyobb az esély arra hogy valaki tud segíteni...

Hi!
Photoshoppal szeretnék szerkeszteni dds-fájlokat. Ehhez letöltöttem egy NVIDIA Plug-ins for Adobe Photoshop nevü programot, de amikor meg szeretném nyitni ezeket a fájlokat még mindig azt írja ki, hogy nem tudja megnyitni mert nem támogatott fájlformátum. Akinek van valami ötlete a megoldásra írjon pls!

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Máté94
Már volt legalább 3-szor!:/

MerlinW
Oh, szuper, köszi😊

[merlinw.org]

Prézli
Név alapján lementi õket DDS-be a skins X könyvtárba, így megmaradnak, nem tölti le õket mindig újra, sõt a dátumot is megnézi, s ha változott (frissült) a skin akkor letölti az újabbat.

MerlinW
Errõl jut eszembe, befizettem 1 fontnyi pluszt a hi-res textúrákra (2000 letöltés). Ezeket elmenti valahova a játék, vagy minden alkalommal újra letölti õket? Mert utóbbi esetben nem sok értelme van...

[merlinw.org]

MerlinW
287Ft
A játék ára ~6900 Ft.

Most vettem meg a játékot a héten. Igaz elektronikus számlacsomagom van (OTP), így van virtuális MasterCard-om, de Visa Electronnal is mennie kellene a dolognak.

[merlinw.org]

mackosajt
GBP-t most hogyé adják?

Egy S2-ben segítettem volna egy srácnak, de nem akart összejönni.
Vagy a kártyája a baj, OTP Visa electron, ami szinte biztos, mert ha jól tom otp-nél külön kell igényelni valami netes cuccot.
Vagy a lóvé.

ui: lóvé mégsem, most írta. Akkor kártya. Egyértelmû.
Bár aza fura, hogy Erste visa electron meg csont nélkül viszi.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

csige791
Egy érdekes Replay Az utolsó kanyar kb a 10. perctõl vicces. Majd ha ott vége a mûsornak, a Box kijáratot érdemes nézni. 😊

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Misi az ezredes
😊 már egy ideje tudunk róla 😄 amm.. szerintem jobb is hogy nem adták ki így az érdeklõdés is nagyobb lesz 😛

MerlinW
Ja tényleg😊 Csak most olvastam😊

[merlinw.org]