Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
- akik 6 eve demoznak
- akik 6 eve warezolnak (pl. Hamachi)
- akik zart, szervezett szerveren/bajnoksagban nyomulnak
De ha már itt tartunk, azért van kevés magyar LFS szervereken mert hamacsiznak?
[merlinw.org]
Bocs😊
[merlinw.org]
#9315 néhány hónap :/ , hibákat találtak
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Vagytok valahol skacok?😊
[merlinw.org]
Charade GTti
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Olcsó benzint és széles utat!
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Gyantás a segged, csilingel a heréd, szerintem a karácsonyfa ment hátulról beléd! Boldog karácsonyt!
Emellett LFS-ben és minden jóban gazdag újesztendõt!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Valaki el tudná magyarázni hogy kell berakni és használni ezt a Tweak (tuning)Programot??
válaszotokat elõre is köszönöm!