16062
-
#10689 Mondjuk aki ezt nem veszi észre, annak már hótmindegy :D
Illetve foghatja arra, hogy amíg ő írt mint a villám, csak az jelent meg, hogy "TOPIKBAN" meg "!!!" :D -
#10688 na mindegy. Ahogy Hofi mondaná:"Dukmátam, nem köllött." :D -
Solt #10687 ahhh... evés = kevés -
Solt #10686 Akinek a nem villogó kiírás evés, azt a villogó sem fogja eltántorítani... én viszont lehet, hogy agyérgörcsöt kapok mire beírom a litániám! :D -
#10685 Jah ugy talan eszre is vennek! :) -
#10684 épp azért villog hogy felhívja a figyelmet:D -
Solt #10683 Biztos a korom miatt, de én irtózom ezektől a villogó dolgoktól! A mostani jobb szerintem... :) -
#10682 Igen, ez mar erosen zavaro jellegu, foleg ha hasznalni is akarja valaki a beiromezot:) Foleg az also reszen:D -
#10681 Ez jött össze:
-
#10680 606x144 px -
#10679 pedig szivesen csináltam volna.
de ha megírod mekkora akkor megmutatom milyen lehetett volna, vagy ha tetszik akkor ki is lehet tenni. -
Solt #10678 -
#10677 Szerintem, az animalt kicsit sok lenne es zavaro;) Azert ne "buntessuk" magunkat, masok miatt:) -
#10676 basszus tényleg:D pedig tudom fejből a rovás ABC-t de ezt most elbaszarintottam:D -
Solt #10675 Jó a logód, csak fordított! :) Jobbról balra, nem balról jobbra! ;) -
#10674 Ha megírod hogy mekkora a felbontása annak a képnek ami abban a mezőben van ahová írjuk a hozzászólást, akkor csinálok animált képet. -
#10673 - Beiromezo hatter: betettem (esetleg frissiteni kell, ha valakinek nem latszik), egyelore ez lesz. Ha ha lesznek otletek, hozzaszolasok (nem kell, zavaro, kisebb-nagyobb, szine stb., akkor modositom).
- Banner is bent van (a felhos, 4 autos). Ha valakinek van sajat, az kuldje nekem privatba, ha osszejon 3-4, akkor kilinkelem oket, es lehet szavazni nalam privatban;) -
#10672 Alexease!
Írd át légyszi a banner kiterjesztését .jpg-re, mert GIF-ben sokat ront a minőségén, és most, hogy nincs benne a villogó felirat, már nincs szükség gif kiterjesztésre.
Köszi! -
#10671 oks, helyreállt. -
#10670 Nekem van!^^ -
#10669 Elszállt az UW-s oldal, ezért nincs banner :( -
#10668 Igen, az.
A warezos szöveg a házigazda hiánya miatt került bele :) -
#10667 4 szép ótó felhős háttérrel ?
A mostani is a szavazás része kéne hogy legyen, ez is remek. Maxx a villogós warez részt kéne levenni. -
#10666 Én azért annyit kérnék mindenkitől, hogy párszor frissítsen mindenki, mert sokan nem azt látják, ami a jelenlegi banner! -
#10665 Jól néz ki! De Alex azt teszi ki amit a többség akar. Szavaztass :D
Meg kéne 3-4 lehetőség közül mazsolázni :D -
#10664 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1029852885&no=10563]#10563[/URL] -
#10663 Ez nagyon jó ötlet, nekem az XFG a mindenem, szóval nagyon örülök a kezdeményezésnek, viszont szerintem butaság az S2 bajnoksággal egyidejűleg futtatni, mert az elég sok embert beszippant, szóval meg kell várni annak a végét szerintem. -
#10662 meg en melozom is. na de tenyleg alszom. -
#10661 Hetvegen nozes stb, sose jo, plane nem jo idoben! :) -
#10660 Szerintem május közepén már lemehetne az első futam. Viszont csak hétköznap esténként, hogy ne ütközzünk más nagyobb bajnokságokkal. PL szerda esténként jó lenne. meg hétvégén nem is annyira érünk rá.
De én most elmegyek aludni, majd délután leszek. -
#10659 Mikortol lenne ez kb? -
#10658 Igen. Ja és a weboldal amit újra kezdünk feléleszteni:
ASR Series Még sok infot nem találhattok, ami van az még a régi bajnokságból való. -
#10657 Ezek ingyenesen versenyek lennenek? -
#10656 Szeretnénk létrehozni egy kupát aminek a lényeg az lenne, hogy valami lassú autóval, egyszerű pályákon mérhessük össze a tudásunkat illetve a tehetségünket egymással. Várjuk mindenkitől az építő jellegű ötleteket.
Ami eddig eszünkbe jutott:
Autó: vagy UF1 kupa, vagy XFG/XRG. Utóbbinál a bajnokság elején választott verdával kéne teljesíteni az összes futamot.
Pályák: Többnyire rövid egyszerű pályák, hogy ne keljen sokat gyakorolni a résztvevőknek illetve a könnyű megtanulhatóság miatt, szorosabb csaták bontakozhatnának ki. (ezt segítik a lassú autók is)
Versenytáv: Mi 3x10 kör környékére gondolunk, mert így több lehetőség adódik mindenkinek a bizonyításra. Akár meglehetne bolondítani a dolgot azzal ,hogy minden futam az előző végeredmény fordítottjával rajtolna.
Időmérő: A prequal szerver szolgálhatna időmérésre, így a futam előtt ezzel nem kellene foglalkozni.
Nyeremények: Mivel egy időben 3 bajnokság fog zajlani (LFS Demo, LFS S2, netKar PRO Demo, sőt lehet,hogy rFactor is) és csak 3 db kupánk van, ezért a következőt találtam ki: Annak a bajnokságnak az első három helyezettje kapja meg a kupákat, amelyik bajnokságban az összes pilóta által szerzett pontok összege a legmagasabb. Tehát a végén összeadjuk mindenki pontjait és amelyik bajnokságban a legmagasabb érték jön ki annak az első három helyezettje kapja a kupákat. Természetesen az S2 kupa pontjait elosztjuk hárommal, mivel itt három futam lesz egy verseny napon, de ez még nem végleges. -
#10655 Ez így elég, vagy valami más szöveget szeretnétek ? Legalább levehető a bannerből, és nem csúfítja el :D
-
#10654 Grat Alexease.
Ha bármi segítség kell, szólj és segítek, amennyire tudok -
#10653 -
#10652 OK, koszi!:) De nem tervezem atrajzolni, szerkeszteni;) De ha valaki csinal masik bannert, kiteszi a linket, a tobbieknek tetszik, megszavazzak, azt kilinkelem szivesen. De nekem nincs semmi bajom a bannerel, nekem megfelel, teljesen jo. -
#10651 Ha tudok segíteni a banner átrajzolásában, vagy módosítani szeretnéd, vagy bármilyen grafikai segítségre van szükséged, nyugodtan szólj! -
#10650 köszi ^^