16062
  • Me Ga
    Tökéletesen igazad van. Ebben a játékban ennél több van... ki kellene használni.
  • Tomsteel
    Sajnos tényleg így van. :(
    Ez nagyon szomorú, tudom, hogy naiv gondolkodás, de érdemes lenne bevenni új embereket a fejlesztő gárdába, mert ezt így rossz nézni. Valami radikális változtatás kell, mert ez így édes kevés. És most nem a "nem ezért adtam ki ennyi pénzt" szól belőlem, mert én még így is elégedett vagyok, csupán az ő érdekükben beszélek.
  • R0zs0máK
    Persze hogy haldoklik az LFS, gyakorlatilag 3 és fél éve csont ugyanaz a játék...én már jó ideje ráuntam, havonta kb. 1-2x előveszem azt annyi...főleg, hogy nincs CTRA már a faszombele....:DDD
  • atenza
    Ez milyen vezetésbeli különbséget jelent?
    Egyébként sokan azt mondják h valamelyik pénteken fog kijönni, mert eddig az összes update-t pénteken adták ki...
  • darkhmz
    Sciroccora visszatérve kicsit, azért így, hogy ennyit késik valószinűleg már multilink felfüggesztéssel jön az új autó. Ugye decemberben úgy adták volna ki, hogy hátul a multilink helyett dupla lengőkaros van benne aztán később lett volna lecserélve valamelyik javítással.
  • darkhmz
    Elvileg csak egyszerű karbantartás, állítólag tavaly is volt ilyen. De majd meglátjuk :)
  • atenza
    Ennek lehet valami köze az update-hez?
  • Me Ga
    Amióta nincs CTRA, kétszer, háromszor próbáltam felmenni valahová, de 1-2 perc után elegem lett belőle...
    Azóta hanyagolom a dolgot, próbálgatom helyette az iRacing-et.
  • Ombika
    Szinte mar csak drift serverekre jarok!
  • csige791
    Készítettem egy előzetes versenynaptárt a tervezett xfg/xrg kupához.
    versenynaptár
    A kupáról ami eddig eszünkbe jutott.
  • mackosajt
    Így egyre közelebb kerülve áprilishoz, vagyis lassan a 2009-es év első negyedét elhagyva lehet, hogy kezdik elveszteni a fejlesztőkbe vetett hitet a userek a sciroccot illetően, és így elveszti varázsát náluk az lfs.
    Aztán ha megjelenik, majd élénkül a dolog.

Aki hétfőn nem tud multizni:
    "Hello all LFS racers,

This is a notification of scheduled LFS server maintenance which will take place on Monday 23 March, between 11:00 UTC and 16:00 UTC.
    During this time it is not possible to use LFS multiplayer, or to unlock LFS.
    Also the websites www.lfs.net, www.lfsworld.net, www.lfsmanual.net will be unavailable during that time.
    The forum will still work, but no first-time logins can occur.

If things go smoothly, the downtime will be less than planned so let's hope that will be the case.

Thanks in advance for your understanding,

Victor van Vlaardingen"

Ergo hétfőn déltől este 5-ig karbantartás a mi időnk szerint.
  • hezi
    Nagyon csalódott vagyok a bajnokság után. Este 9 körül kb 90 public szerver aktív (cruise nélkül). Abból kb 10-15 demó szerver dugig van. Kapcsolatok alapján sorbarendezve ezt mindössze 3-4 s2 szerver előzi meg: Conedodgers, oval junkies, [CAD]Destruction derby, és az [SR]Fox racing. És ennyi.
    Demók közül még az FRSP Ranking systemen van kultúrált versenyzés, meg talán Redline racing-en. A többin a szokásos mocskos kressher népek.
    A roncsderbis szerver kb 1 percig élvezetes: Ötletes layoutok, síkhülye versenyzők. Dehát gondolom itt pont a crashelés a lényeg, így a pofám befogom.
    [SR] Fox racing megint nem a tiszta versenyzéséről híres. Volt szerencsém akkor fent lenni, mikor rogyásig volt a szerver n00bokkal, we1r-en kb. 30 FOX típusú repülőgéppel a felszállópályán. 1. kanyarban kb az első 10 tudott elfordulni, hátrébb mindig valaki hibázott, ezzel láncreakciót elindítva legalább 15 autót leamortizált, 5 meg szárnyra kapott. Később is autók szanaszét a pálya szélén, nem figyelnek, mikor jönnek vissza. Nagyon hamar rá lehet unni.
    Ezek után már nem csodálkozok az lfsforumon az 'LFS haldoklik?' típusú topikokon.
  • R0zs0máK
    Mert nincs már CTRA...
  • Tomsteel
    bizots azért, mert jön a Scirocco...végülis péntek van :)))
  • Tomsteel
    Miért van ilyen kevés szerver? Összesen van 230, abból kb 20-n vannak, abból pedig 15 privát....ehhh
  • Alexease
    Koszi!
  • kifli
    nemhiszem hogy zavar valakit csak mondta hogy van neki topikja is ahol magyar info is található :)
  • wakizashi
    Sorry ,ha zavar a dolog ,hogy ideírtam ,csak gondoltam picurkát kapcsolódik az LFS-hez és érdekelhet valakit ,de hát pörög a topic így is ,ezért elnézést kérek!
  • kifli
    Alexease boldog szülinapot :)
  • Ombika
    Freetrack topicba rengeteg hasznos HSZ talahato rola!
  • wakizashi
    A free-track.com -on van pár kép ,hogy ki ,hogy hozta össze.
    Pl egy led-el is müxik ,de infra led legjobb ,mert a simával csak écaka "garantált" a helyes mozgás.
    Egy webcam kell és 1-3 led a fejre/sapira vagy headsetre + az ingyenes progi(pici türelem is szükséges).
  • kifli
    jujj rájöttem :D
    ilyen nekem is kell csak a ledes dolgot hogy tudom összehozni?
  • Tomsteel
    köszönöm!
  • kifli
    mi is ez pontosan? :D
  • csige791
    már látom, hogy igen.
  • csige791
    19 évig a 10.-en laktam :)
    Ha már wide-nál tarunk, az lfs kezeli a 3 monitoros rendszert ?
  • wakizashi
    Nem vagyok rókás tipus (a fear combatól sem zacsitam eddig),de nem is teszteltem huzamosabb ideig. Szerintem teljesen beleélheti magát az ember a vezetésbe +wide a monitorom ,ezért van hova nézni :) + még nincs belőve az elmozdulás korrektűl ,de összeségében jó dolognak tartom a cuccot! (egyébként úgy kell elképzelni ,mintha egy ablakon kuksiznál ki ,attól sem szokott az ember rosszúl lenni ,max aki nem bírja pl a 8.emeletet :D
  • R0zs0máK
    lehetne pirossal is :DD
  • MaStR
    én se tudnám megszokni :) amúgy most látom hogy a felirat (warez) a beírómezőben van...na ez így nagyon ötletes!!ha még ezek után is kérdeznek ?!
  • csige791
    Én a trackIr-ről azt hallottam, hogy nagyjából 20 perc játék után az ember elkezd szédülni, meg hányingere lesz. Mert ugye az agyad nem fogja fel amit lát :) Azaz elfordítod a fejed, a kép is elfordul de mégis a monitort kell nézned ami ugye szembe van.
    Neked mik a tapasztalataid ?
  • wakizashi
    Ötletes ,nekem bejön! +1
    Meg a mostani banner is jó sztem cakk und pakk.
    Ezt meg érdekességnek .

• Tomsteel
    vagy így:

• Tomsteel
    Esetleg ez:

• Tomsteel
    Tényleg nem illik oda.
  • atenza
    Nem lehetne ezt a mostani sárgás színt kiölni belőle?
  • pointer4
    Mondjuk ehhez a fekete betű nem jó. De ha kell mondom hogy legyen fehér.
    Bár nem értem mi a bánatnak animál. Az álló kép miért nem jó.
  • kifli
    csináltam én is animált valamit ide (2 verzió van)
    lassab:

gyorsabb:

igyekeztem nem szemetszúró pirossal csinálni merthát nemcsak azért van a topik hogy a warezosokat elküldjük a picsába...
  • Solt
    Na attól tényleg epilepsziás rohamok határán voltam! :D Lehet tényleg velem van a baj! :D
  • pointer4
    Te szegény kisHofinak is leszedetted a logóját :P
  • Solt
    A szándékot díjazom! :D

Mellesleg én tőlem villoghat, max privátot írok mindenkinek! :D