Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eleinte Steve vezette fel, aztán mikor õ elment, megkért engem, hogy mutassam neki az ívet, hát ennyit még sosem néztem a tükröt, de kezdõ létére nagyon jól ment.
(Igen, õ az igazi Talmácsi Gábor, nem imitátor 😄)
Egynap alatt nem lehet megtanulni ugy egy palyat hogy gyors is legyel rajta. Csak a setup elkeszitese ami rengeteg idot elvesz, persze nem rFactorrol beszelunk.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
de mindeggy LFS csapata majd kitalál valamit 😄
ಠ_ಠ
Alexease:
Sajna nekem nem elég 1 hét 😞 félora alatt megyek kozépmezony elejei idoket, de utanna meg kene par tized ami rengeteg gyakorlast igenyel. Erre kell a ket het.
Igaz, mar regen neztem, teszteltem, de az LFS is csak addig volt jo, amig az auto fuggolegesen allt az uton, hamar oldalt volt, akkor a kerekek csak disznek voltak😉
Nagyon jo a fizika, sok parametert szamol, de neha meg az Insane szintjet sem hozza😊
Viszont ez nem valami népszerû megoldás, hogy kiadnak expansions-okat, mivel azok nem sokban különböznek az alapjátéktól, illetve nagy újítást nem visznek a játékba.
Amugy meg mindegy, ilyen ugy sem lesz es nem is kell😉
ಠ_ಠ
Ha késobb lesz valami olyan bajnoksag ahol 2 hetente vagy akar havonta vannak az uj helyszinek biztos ujra eloveszem.
rFactonak trágya fizikája.
Ezért nálam jelenleg az LFS a BEST.
- iRacing: jo autok, jo fizika, rengeteg profi palya, de erosen felkesz, hianyos program.
- netKarPro: egyoldalu es keves de jo autok, jo fizika, barkacs jellegu, hianyos szolgaltatasok, keves palya
- rFactor: rengeteg auto, rengeteg palya, de a nagyresze barkacs, hianyos fizika de modolhato
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Y test patch is ment egész 30 körülig és sok apró-cseprõ izét tálaltak elénk ,remélem most sem adják alább ilyen féklámpa-visszacsapó-szelep ON/OFF-al.
Ahogy tapasztaltam csak és kizárólag pályától távolabb esõ részeken van ilyen bug, ahol láthatóan élesebbek a törések, de a fizika legömbölyíti õket, így néhol lebeg néhol pedig elsüllyed a kocsi.
Engem egyáltalán nem zavar ezen probléma, ritkán járok ezeken a részeken, amikor meg igen akkor sem önszántamból <#vigyor3>#vigyor3>
Aston, friss beton
Aston, levitálós
Fe6, ugyanott
Fe6, szintén ugyanott
De a palyaszerkeszto beleferne. A hivatalos szervereken csak a gyari palyak mennenek, a hotlapokat es egyeb adatokat is csak azokrol a palyakrol tartana nyilvan. De modolt palyakat lehetne hasznalni maganban es/vagy zart bajnoksagok keretein belul (es akkor nincs gond, hogy melyik palyat honnan, mert X bajnoksag, X weboldal, X szerver).
A verseny végén a cél utáni kanyarban. Vagyis a bukótérben.
moddolás:
Igen, arra ott az rFactor, és ha találsz is neked tetszõ pályát+autót, akkor még vakarhatod a fejed, hogy legyen szerver is.
Itt legalább van szerver, max nem tetszik annyira a pálya+autó, de vannak emberek. 😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
(Ha esetleg egyedül vagyok a véleményemmel, akkor kérlek lassan és kíméletesen szidjatok szét 😄)
Szvsz ez nem a Z10 hibája, pláne nem a dedié, vettem észre már régebben is ilyen elemelkedéseket pl. valamelyik Aston betonos bukóterében. Ezeken a helyeken nem figyeltek annyira, hogy az autó 4 kerékkel passzoljon az alatta levõ poligonokra (ezt én inkább pályaszerkesztési hibának gondolom).
Más: flame avagy nem, a tököm tele van már ezekkel a vadparasztokkal! Idejön egy fasszopó, és nekiáll kérdezgetni a hülyeségeit, amire úgyis tudja a választ ill. utána tudna nézni. De nem! Õ inkább másokat hergelve itt kérdezõsködik, majd a számára kedvezõtlen választ megkapva nagy pofával vigyorogva bejelenti, hogy õt ez nem is izgatja, úgyis krekkelve fog játszani, ahogy eddig is tette. MÉGIS KIT ÉRDEKEL EZ, HÜLYEGYEREK! Tartsd meg magadnak a kibaszott szándékaidat, és kotródj a rákba!
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Remélem nem érjük meg, hogy még április elsején is a Siroccoval poénkodjanak...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |