Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy vagy talán már van két éve is h. versenyeztem a demo bajnokságban, szabályokkal tisztában vagyok, a "bíroói testület" tagjai közül pedig mot3c-et és rev-et ismerem is... Csak arra voltam kíváncsi, hogyha most szállnék be, akkor be kellene-e fizetnem 3k-t, mert már nincs sok hátra az évadból... Tehát a szerverdíj szezonra szól, vagy pedig egy évre szól?
hát jó
ಠ_ಠ
0.4b kicsit újragondoltam prazelee beszámolója alapján. remélem jobb mint a 2-es ha nem akk akinek megvan a 2-es belinkelné? :9 elõre is köszi
atenza: Ez véletlen kimaradt Szabályzat és szervertagság leírásai
Kifli: Pill és kipróbálom, nekem 2:31.23 a PB-m (4 napja kezdtem egyáltalán gyakni) majd küldök egyet ami szerintem nagyon jó.
A második már sokkal jobb volt, nagyon tartotta az ívet, abszolút semmi blokkolást vagy megcsúszást nem tapasztaltam
atenza: Szeptembertõl egy évig érvényesek a szerverdíjak, cserébe indulhatsz az S2 ligában és az összes funrace-en. Funrace például a gokart, a ROC, volt 4 órás FBM futam vezetõcserével és nemrég egy elég komoly Nascar futam, de ezekrõl nincs képem.
Természetesen elõször a szabályzatot olvasd el, szórakozás a fõ cél, de ez mind csak szervezett, kultúrált formában
UI: Igen, természetesen jelentkezhetsz idény közben is, most megszûnt a demo liga, úgyhogy sokan jöttek újak.
A második már sokkal jobb volt, nagyon tartotta az ívet, abszolút semmi blokkolást vagy megcsúszást nem tapasztaltam
atenza: Szeptembertõl egy évig érvényesek a szerverdíjak, cserébe indulhatsz az S2 ligában és az összes funrace-en. Funrace például a gokart, a ROC, volt 4 órás FBM futam vezetõcserével és nemrég egy elég komoly Nascar futam, de ezekrõl nincs képem.
Természetesen elõször a szabályzatot olvasd el, szórakozás a fõ cél, de ez mind csak szervezett, kultúrált formában
UI: Igen, természetesen jelentkezhetsz idény közben is, most megszûnt a demo liga, úgyhogy sokan jöttek újak.
igen és a Victor van Vlaardingen az TIPIKUSAN angol név nem? 😄😄😄😄 (különben is ez a buzi holland csak a zenéket csinálta anno, de már kidobták)
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Tényleg csak kettõ 😊
Scawen - programmer
Eric - artist
Victor - webmaster
Scawen - programmer
Eric - artist
Victor - webmaster
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
0.3 asszem eddig ez a legjobb és egy ideig várni kell az újra prazelee kipróbálnád? elõre is köszi
"Welcome to Live for Speed S2, the latest version of the realistic online racing simulation created by Scawen Roberts, Eric Bailey and Victor van Vlaardingen!"
Ha jól látom te versenyzel az lfs.hu bajnokságában, így lenne egy kérdésem hozzád: nem tudod véletlenül, hogy így bajnokság közben is be lehet-e szállni, illetve ilyenkor mi van a tagság díjjal?
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
na akkor gyorsba valaki leírhatná nekem hogy kell összedobni 1 jó setupot illetve valaki elmagyarázhatná hogy a stabilizátor és társai mire valók 😄
ಠ_ಠ
esetleg tudnál küldeni egy setet ami használható ezen a pályán? most akarom majd a váltót finomhangolni és kéne egy set hogy megnézzem mert ez csak találomra lett beállítva replayek alapján.
na kisebb javítások után itt a 0.2b setem 😊
ok köszi akkor még állítgatok egy kicsit 😊 mivel nem találtam neten set-et ehez a pályához igazából nem volt viszonyítási alapom. de a csúszkálást már én is észrevettem csak nem volt erõm kijavítani
Mivel épp XFR-el, és épp ezen a pályán lesz most ligás versenyünk, kipróbáltam.
Jó pár setupom összegyûlt már onnan is, úgyhogy volt viszonyítási alap, de lévén egyetlen setupot se rektam még össze ilyen témában kezdõ vagyok.
Vélemény:
Alapvetõen ide Zárt difi a megszokott és nekem az is jön be jobban, de mind a Viszkózusnak mind a Zártnak megvan a maga elõnye ezen a pályán.
A hátsó stabilizátor miatt nagyon könnyen befordult még a szûkebb kanyarokba is, ám a fékezésnél elõfordult velem, hogy egyszerûen megcsúszott, vagy épp mikor felengedtem a gázt a fara meg akarta elõzni az autót.
Alapvetõen nekem tetszett, de van még rajta mit finomítani.
Jó pár setupom összegyûlt már onnan is, úgyhogy volt viszonyítási alap, de lévén egyetlen setupot se rektam még össze ilyen témában kezdõ vagyok.
Vélemény:
Alapvetõen ide Zárt difi a megszokott és nekem az is jön be jobban, de mind a Viszkózusnak mind a Zártnak megvan a maga elõnye ezen a pályán.
A hátsó stabilizátor miatt nagyon könnyen befordult még a szûkebb kanyarokba is, ám a fékezésnél elõfordult velem, hogy egyszerûen megcsúszott, vagy épp mikor felengedtem a gázt a fara meg akarta elõzni az autót.
Alapvetõen nekem tetszett, de van még rajta mit finomítani.
hát ez nekem fail lesz... mivel én nem tudom megvenni mert se kártyám se paypal...
ಠ_ಠ
http://city-driving.co.uk/
http://www.livetocruise.net/
http://www.livetocruise.net/
3! 😄
Há' csak kurva lassan, mer' 2 smucig geci angol geci fejleszti 😄DD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Azért van egy olyan oldala is a dolognak, hogy egy folyamatosan megújuló, fejlõdõ játékot kapsz a pénzedért...ez ilyen mutáns fajta...fejlõdik vaze 😊)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
és ezeknek van honlapjuk vagy csak úgy vannak? és ezek kultúráltak? 😄 mármint nem ilyen hitvány 😄
ಠ_ಠ
Amúgy szerintem a versenyzés adja meg az igazi mókáját a játéknak, fõleg a szervezett bajnokságok. Persze néha jó felmenni publicra is ökörködni, meg aztán lehet ugye driftleni (már aki tud), meg roncsderbizni, és cruise-ból sincs hiány (de mintha régen több lett volna: live to cruiseból volt 3 db, citydrivingbõl 2 db, más-más pályákkal, rendszerrel, layouttal).
Én személy szerint nem látok fantáziát a cruise-olásban, ideig-óráig el lehet vele ökörködni, illetve addig, amig a 13 éves hülyegyerek - aki admin vagy rendõr - szépen nem bannol, mer "az milyen jó játék" (legalábbis így hallottam). Nem tudom, hogy demóban milyen lehet a cruise layout nélkül (😄), de S2 cruise ahhoz képest biztos kánaán. Kérdés, hogy ez megér-e neked ~7000Ft-ot. Mi lesz, ha megunod a krujzolást..
Én személy szerint nem látok fantáziát a cruise-olásban, ideig-óráig el lehet vele ökörködni, illetve addig, amig a 13 éves hülyegyerek - aki admin vagy rendõr - szépen nem bannol, mer "az milyen jó játék" (legalábbis így hallottam). Nem tudom, hogy demóban milyen lehet a cruise layout nélkül (😄), de S2 cruise ahhoz képest biztos kánaán. Kérdés, hogy ez megér-e neked ~7000Ft-ot. Mi lesz, ha megunod a krujzolást..
Northeast cruising
hirtelen ezek tallóztam ki cruise témában 😊
fasza ha megszûnt az LC... az volt a legjobb...
másik cruise szervert nem tudtok? 😄
másik cruise szervert nem tudtok? 😄
ಠ_ಠ
én arról tudok ha nem jó az oldal akk nemtom mivan a lényeg az hogy vannak ilyenek hogy drug place meg hasonlók. nincs s2-m régen volt mostanába demózgatok de szerintem újra megveszem majd 😊 így meg néha oszt társamnál játszok s2-vel
küld már el az oldal linkjét a cruisenak kösz 😊 mert a libertys oldal nem jó (legalábbis nekem)
ಠ_ಠ
s2 van cruise és értelmesebb mint demóba 😊 több kocsi feladatok stb
valakit aki szokott xfr-el menni megkérhetem hogy próbálja ki az általam készített setet? kyoto gp-re lett csinálva
innen lehet letölteni! elsõ setem xfr-hez az építõjellegû kritikát szívesen fogadom!
valakit aki szokott xfr-el menni megkérhetem hogy próbálja ki az általam készített setet? kyoto gp-re lett csinálva
innen lehet letölteni! elsõ setem xfr-hez az építõjellegû kritikát szívesen fogadom!
nem csak én nem igazán vagyok nagy LFS versenyzõ 😄 illetve szoktam de csak hülyülés céljából de még meggondolom hogy megvegyem-e régen meg akartam de ma már úgy lekopott rólam ez a játék 😄 mondjuk G25 sem ártana...
ಠ_ಠ
"nem látom értelmét vagy valahogy próbáljatok rábeszélni"
ha nem latod ertelmet es ra kell beszelni akkor inkabb ne "bazd el" a penzed erre.. akit telleg erdekel az nem gondolkodik ezen😊
ha nem latod ertelmet es ra kell beszelni akkor inkabb ne "bazd el" a penzed erre.. akit telleg erdekel az nem gondolkodik ezen😊
van 7eFTom szetitetek "elbasszam" eme csodás játékra? csak gondolkodom hogy megéri-e mivel én nem sokat LFSezek... anno régebben demoba cruise-ztam de mivel már az sincs... nem látom értelmét vagy valahogy próbáljatok rábeszélni 😄
ಠ_ಠ
Felraktam premiumra, így korlátlanul letölthetõ
Replay életem elsõ rapidshare feltöltése, 10-szer lehet letölteni.
A replay elsõ részében még nem történik semmi, odáig kell tekerni míg belép Talmácsi s, mondja, hogy jön a bátyja (kb az egész felénél)
A replay elsõ részében még nem történik semmi, odáig kell tekerni míg belép Talmácsi s, mondja, hogy jön a bátyja (kb az egész felénél)