Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atenza
Egy vagy talán már van két éve is h. versenyeztem a demo bajnokságban, szabályokkal tisztában vagyok, a "bíroói testület" tagjai közül pedig mot3c-et és rev-et ismerem is... Csak arra voltam kíváncsi, hogyha most szállnék be, akkor be kellene-e fizetnem 3k-t, mert már nincs sok hátra az évadból... Tehát a szerverdíj szezonra szól, vagy pedig egy évre szól?

hát jó

Shifter
link

valaki megtekintené a drift setup-om? ha nem jó akkor valaki küldene 1 jót? 😄

ಠ_ಠ

kifli
0.4b kicsit újragondoltam prazelee beszámolója alapján. remélem jobb mint a 2-es ha nem akk akinek megvan a 2-es belinkelné? :9 elõre is köszi
Prézli
atenza: Ez véletlen kimaradt Szabályzat és szervertagság leírásai

Prézli
Kifli: Pill és kipróbálom, nekem 2:31.23 a PB-m (4 napja kezdtem egyáltalán gyakni) majd küldök egyet ami szerintem nagyon jó.
A második már sokkal jobb volt, nagyon tartotta az ívet, abszolút semmi blokkolást vagy megcsúszást nem tapasztaltam

atenza: Szeptembertõl egy évig érvényesek a szerverdíjak, cserébe indulhatsz az S2 ligában és az összes funrace-en. Funrace például a gokart, a ROC, volt 4 órás FBM futam vezetõcserével és nemrég egy elég komoly Nascar futam, de ezekrõl nincs képem.
Természetesen elõször a szabályzatot olvasd el, szórakozás a fõ cél, de ez mind csak szervezett, kultúrált formában

UI: Igen, természetesen jelentkezhetsz idény közben is, most megszûnt a demo liga, úgyhogy sokan jöttek újak.

R0zs0máK
igen és a Victor van Vlaardingen az TIPIKUSAN angol név nem? 😄😄😄😄 (különben is ez a buzi holland csak a zenéket csinálta anno, de már kidobták)

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

hezi
Tényleg csak kettõ 😊
Scawen - programmer
Eric - artist
Victor - webmaster

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

kifli
0.3 asszem eddig ez a legjobb és egy ideig várni kell az újra prazelee kipróbálnád? elõre is köszi
"Welcome to Live for Speed S2, the latest version of the realistic online racing simulation created by Scawen Roberts, Eric Bailey and Victor van Vlaardingen!"

R0zs0máK
kettõ

atenza
Ha jól látom te versenyzel az lfs.hu bajnokságában, így lenne egy kérdésem hozzád: nem tudod véletlenül, hogy így bajnokság közben is be lehet-e szállni, illetve ilyenkor mi van a tagság díjjal?

Shifter
naggyából vágom mi micsoda csak ez a stabilizátor nem megy 😄 de kösz

ಠ_ಠ

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Shifter
na akkor gyorsba valaki leírhatná nekem hogy kell összedobni 1 jó setupot illetve valaki elmagyarázhatná hogy a stabilizátor és társai mire valók 😄

ಠ_ಠ

kifli
esetleg tudnál küldeni egy setet ami használható ezen a pályán? most akarom majd a váltót finomhangolni és kéne egy set hogy megnézzem mert ez csak találomra lett beállítva replayek alapján.
kifli
na kisebb javítások után itt a 0.2b setem 😊
kifli
ok köszi akkor még állítgatok egy kicsit 😊 mivel nem találtam neten set-et ehez a pályához igazából nem volt viszonyítási alapom. de a csúszkálást már én is észrevettem csak nem volt erõm kijavítani
Máté94
Nincs!😄
Shifter
vagy akármi amit az LFS elfogad mint fizetõ eszköz? 😄

ಠ_ಠ

Shifter
és van paypalod vagy mastercardod?

ಠ_ಠ

Máté94
Hát én Szegedi vagyok....😄
Prézli
Mivel épp XFR-el, és épp ezen a pályán lesz most ligás versenyünk, kipróbáltam.
Jó pár setupom összegyûlt már onnan is, úgyhogy volt viszonyítási alap, de lévén egyetlen setupot se rektam még össze ilyen témában kezdõ vagyok.

Vélemény:

Alapvetõen ide Zárt difi a megszokott és nekem az is jön be jobban, de mind a Viszkózusnak mind a Zártnak megvan a maga elõnye ezen a pályán.

A hátsó stabilizátor miatt nagyon könnyen befordult még a szûkebb kanyarokba is, ám a fékezésnél elõfordult velem, hogy egyszerûen megcsúszott, vagy épp mikor felengedtem a gázt a fara meg akarta elõzni az autót.

Alapvetõen nekem tetszett, de van még rajta mit finomítani.

Shifter
nincs valaki aki szegedi és hajlandó lenne velem üzletelni? 😄

ಠ_ಠ

kifli
senki nem próbálta még ki a setemet? 😞
Shifter
hát ez nekem fail lesz... mivel én nem tudom megvenni mert se kártyám se paypal...

ಠ_ಠ

Alexease
Shifter
ok hogy lehet megvenni a játékot? 😄

ಠ_ಠ

hezi
http://city-driving.co.uk/
http://www.livetocruise.net/

3! 😄

R0zs0máK
Há' csak kurva lassan, mer' 2 smucig geci angol geci fejleszti 😄DD

Tomsteel
Azért van egy olyan oldala is a dolognak, hogy egy folyamatosan megújuló, fejlõdõ játékot kapsz a pénzedért...ez ilyen mutáns fajta...fejlõdik vaze 😊)

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Shifter
és ezeknek van honlapjuk vagy csak úgy vannak? és ezek kultúráltak? 😄 mármint nem ilyen hitvány 😄

ಠ_ಠ

Shifter
és mi lesz ha megúnom az egész játékot? vagy S2 vel megúnhatatlan? 😊

ಠ_ಠ

hezi
Amúgy szerintem a versenyzés adja meg az igazi mókáját a játéknak, fõleg a szervezett bajnokságok. Persze néha jó felmenni publicra is ökörködni, meg aztán lehet ugye driftleni (már aki tud), meg roncsderbizni, és cruise-ból sincs hiány (de mintha régen több lett volna: live to cruiseból volt 3 db, citydrivingbõl 2 db, más-más pályákkal, rendszerrel, layouttal).
Én személy szerint nem látok fantáziát a cruise-olásban, ideig-óráig el lehet vele ökörködni, illetve addig, amig a 13 éves hülyegyerek - aki admin vagy rendõr - szépen nem bannol, mer "az milyen jó játék" (legalábbis így hallottam). Nem tudom, hogy demóban milyen lehet a cruise layout nélkül (😄), de S2 cruise ahhoz képest biztos kánaán. Kérdés, hogy ez megér-e neked ~7000Ft-ot. Mi lesz, ha megunod a krujzolást..

hezi
City life crew Cruise
Live to cruise
CityDriving
Northeast cruising

hirtelen ezek tallóztam ki cruise témában 😊

Shifter
fasza ha megszûnt az LC... az volt a legjobb...

másik cruise szervert nem tudtok? 😄

ಠ_ಠ

kifli
én arról tudok ha nem jó az oldal akk nemtom mivan a lényeg az hogy vannak ilyenek hogy drug place meg hasonlók. nincs s2-m régen volt mostanába demózgatok de szerintem újra megveszem majd 😊 így meg néha oszt társamnál játszok s2-vel
Shifter
vagy a liberty cruise szûnt meg?

ಠ_ಠ

Shifter
küld már el az oldal linkjét a cruisenak kösz 😊 mert a libertys oldal nem jó (legalábbis nekem)

ಠ_ಠ

kifli
ja igen tudom a kyoto gp az ky3 a nevébe véletlen lett az írva hogy ky2 😊
kifli
s2 van cruise és értelmesebb mint demóba 😊 több kocsi feladatok stb

valakit aki szokott xfr-el menni megkérhetem hogy próbálja ki az általam készített setet? kyoto gp-re lett csinálva
innen lehet letölteni! elsõ setem xfr-hez az építõjellegû kritikát szívesen fogadom!
Shifter
nem csak én nem igazán vagyok nagy LFS versenyzõ 😄 illetve szoktam de csak hülyülés céljából de még meggondolom hogy megvegyem-e régen meg akartam de ma már úgy lekopott rólam ez a játék 😄 mondjuk G25 sem ártana...

ಠ_ಠ

"nem látom értelmét vagy valahogy próbáljatok rábeszélni"

ha nem latod ertelmet es ra kell beszelni akkor inkabb ne "bazd el" a penzed erre.. akit telleg erdekel az nem gondolkodik ezen😊
Norbi1990
Akkor tudsz jót driftelni amikor csak kedved szottyan 😄
És mindezt Onlájn! 😄
Shifter
van 7eFTom szetitetek "elbasszam" eme csodás játékra? csak gondolkodom hogy megéri-e mivel én nem sokat LFSezek... anno régebben demoba cruise-ztam de mivel már az sincs... nem látom értelmét vagy valahogy próbáljatok rábeszélni 😄

ಠ_ಠ

passatgt
Felraktam premiumra, így korlátlanul letölthetõ

Prézli
Replay életem elsõ rapidshare feltöltése, 10-szer lehet letölteni.
A replay elsõ részében még nem történik semmi, odáig kell tekerni míg belép Talmácsi s, mondja, hogy jön a bátyja (kb az egész felénél)

passatgt
replayt vagy megse történt<#alien>