16062
  • Jacek
    ok ok! de:)) ha nincs ilyen fekpedal akkor ne mukodjon igy!!! slusszkulcs sincs tehat akkor mert lehet beinditani az autot:D lenyeg hogy ugy kene megcsinalni hogy ilyen pedalok vannak:) attol fuggetlenul hogy en tudom hasznalni..
  • Prézli
    Szerintem már sokszor leírtam, de egy setup osztályozó rendszer nagyon jól jönne, mert így mindig keresgélni kell ha vmit meg akar találni az ember.

Én még egy vetélytársat tudnék elképzelni a Sirocco-nak, de ha egy autó eddig készült, akkor bele se merek gondolni meddig tartana még egy.

Szokásos eső, napszak, útviszony, ideális ív tapadás nálam is kívánságok, de egy új pálya is sokat dobhatna rajta.

Véleményem szerint egy kis vérfrissítés kéne a csapatba mert nagyon leültek, és ezt a vérfrissítést egy új tag formájában tudnám elképzelni, aki lendületével és ötleteivel motiválni tudná a többi fejlesztőt is.
  • Tomsteel
    Szóval nem várok semmit.
  • Tomsteel
    Autón kívül az árnyékokon módosítottak, illetve a kerekek forgásán.
  • R0zs0máK
    Mondjuk reálisabb gumitapadás jöhetne :))
  • Tomsteel
  • hezi
    A következő patchtől ki mit vár? Lfsforumot nézve a legtöbb nyivákolás a sciroccoval kapcsolatos, hogy már régen itt kellene lennie. De biztos hogy a scirocco a lényeg? Jön egy új autó, mindenki rákattan, hú de szép a belseje, megjelenik majd 1-2 scirocco only public host. Többen mintha megváltóként várnák. És ha nem lesz olyan érdekes? Ez csak egy autó. Max 1 hónapot adok neki, azt' megunják. Az Y patch-el érkező FBM jóval nagyobb érdeklődést váltott ki (kivéve az XRT-t gyászolók körében :D), mivel az demós autó volt, a demósok körében pedig újdonságnak számított a single seater.
    Remélem, ezek kívül kapunk még valami okosságot, ami megnöveli az lfs megkopni tűnő élettartamát.
  • csige791
    Az a loadcell-es dolog érdekelne, tud róla valaki valamit ?
  • pointer4
    2 mod is létezik g25 höz, az egyik kamu bekeményedés (NIXIM mod), a másik loadcell elektronikát használ. Nesze neked nyomásérzékelés :D
  • bardocz
    A fanatec pedálja bekeményedik,elég jól lehet érezni,csak a clubsport változata kurvadrága:S Meg a gázpedál nem olyan jó rajta.De még mindig az egyik legolcsóbb megoldás erre a problémára.
  • csige791
    Igen, sajna ezt a logitech nem csinálta meg a g25-höz pedig elvárható lett volna. Nézegettem külön megvásárolható pedálokat, de túl drágák, azt a pár tizedet körönként nem érik meg nekem.
  • Alexease
    Vagy csak valami "igazibb" fekpedalt kellene gyartani hozza, ami nem a fekpedal utjaval aranyosan szamolja a fekerot, hanem nyomaserzekeny;)
  • Alexease
    Ha a hagyomanyt kovetik, akkor majd nyar vegen jelenik meg...:D
  • Alexease
    Igen, de akkor mar osztozni kell a penzen;)
  • Prézli
    Ó, nem kell vidámpark, hogy hülyék kerüljenek a pályára.
    Hungaroringen is egyszer próbáltam csak ki a gokartot. Kezdődött ott, hogy a gokart egy minimális tempónál már leszabályzott (kb célegyenes felénél már bőven), így alig kellett féket használni, de ami nekem beütött, hogy egy 10 éves kisgyerek ment előttem és minden áldott lassító vagy kanyar előtt szépen kiment a belső ívre és lepadlózta a féket, majd mintha ott sem lennél vissza az ideális ívre. Akármennyire lassítottál le, mindig utolérted, és nem volt képes elengedni.
    Persze izomállat kistrikós apuka büszkén figyelte tehetséges gyermekét a pálya széléről, így nem lett volna jó ötlet kiforgatni vagy nekimenni, de valahogy mégis elmentem mellette, de persze utána már nem tudtam jó kört menni.

ON
  • bardocz
    Én még csak vidámparkos gokartot próbáltam,de ott mindenkit el tudtam verni,aki ugyan olyan kocsival ment.Szinte sírtam,milyen íveket használnak az emberek.Nameg hogy azokon a pályákon elveszik a gázt...
  • Prézli
    Köszi, mindig is akartam látni egy ilyet. Az mondjuk kemény, hogy összesen 1db RAC létezik és pont van olyan aki tesztelte.

Ami érdekes, hogy ha összevetjük, az FBM az egyik legnépszerűbb autó (jó, jó értem, hogy demós, de azért így is eléggé sokan szeretik) ellenben a RAC konkrétan a legnépszerűtlenebb járgány az egész játékban.
    A beszámolók alapján, aki FBM-et hajt a valóságban, az szerint eléggé máshogy viselkedik a kocsi fara és más a váltó is, aki viszont a RAC beszámolót írta, az lelkesedett, hogy mennyire hasonlít a játékbéli kocsi arra amit érzett.
    Persze ez két személy két szubjektív véleménye és nem reprezentatív felmérés, de valamicske azért leszűrhető belőlük.

Amit én tapasztaltam, hogy annak ellenére, hogy életemben először ültem gokartban, az FBM-ezés után egész könnyen ment a valóságban is, de ha meglesz első autóm nyilván nem fogom elkézizni a Mecsekben 90-nél, mert "LFS-ben meg tudtam fogni".
  • darkhmz
    Ha tényleg így lesz, akkor nem lesz gond :)

"...I think this year's focus will be physics, content and other things at the core of LFS which are important for all LFS racers"
  • Jacek
    iRacing:)inkabb masnak mondanam , mert nem rossz de azert szanalmas hogy mindenfelevel trukkozni kell hogy fekezesnel ne blokkoljanak a kerekek! ilyen volt a Nr2003-is, mert ez biza nincs igy az eletben..
  • csige791
    Szerintem vannak jobb szimek az LFS-nél. Leginkább iRacing. De ha mindent nézünk akkor LFS a legjobb, leginkább a közösség dob nagyot LFS-en.
    Viszont ha nem csinálnak valamit, akkor probléma lehet, mert egyre többen unják meg. Persze az igazi fanok sosem fogják megunni. Én is max. 2 hétig bírom ki nélküle, viszont egyre többször kalandozok más szimek felé...
  • darkhmz
    RaceAbout
    Formula BMW
  • atenza
    Elvileg jövő héten jönnie kell, mivel 2009 Q1-re ígérték, amiből 10 nap van hátra, és ha a hagyományt követik akkor pénteken adják ki, péntekből pedig ezen időszak alatt már csak egy lesz...
  • Prézli
    Na igen, egyik nagy lépfenéje az LFS-nek, a neve
    Szerintem anno ötletesnek tűnt ez az elnevezés és akkoriban még név volt az NFS is, de manapság már lassan szégyenkategória (nem lesz flame, ugye?)

Kedvencem mikor megkérdezi vki, hogy ugyan mit tolok ha nem CSS-t és nem is WoW-ot, és mikor azt válaszolom, hogy Live For Speedet, akkor visszakérdez, hogy melyik részét, mert az neki is megvan...

Ami nekem kicsit hülye érzés, az az, hogy mind az ISI Engine mind az LFS szimulátornak van kikiáltva, de tapasztalataim szerint nagyon eltér a kocsi viselkedése a kettő szimnél.
    Volt egy interjú mostanában Michelisz Norbival (SimSport TV-n) és ő azt mondta, hogy mindig Race07-el is készülget a futamaira, erre ott van Kiss Norbi, aki ha jól tudom főleg LFS-en tolja (de még hogy...) mégis mindketten szerepelnek a magyar Seat Leon kupában és, noha Kiss Norbi nyert és ő is a jobb, mindketten nagyon gyorsak.

És itt összehasonlítás alapjának nem a tükörsima utat, az esőt és a kockásra fékezett gumit vagy a törést, hanem a teljesen sima környezetek közti autók viselkedését gondoltam.

Addig is, amíg nincs itt valaki aki MRT-t, Rac-ot esetleg F1-es BMW-t vagy Formula BMW-t hajt és nem jön ki a Sirocco, addig nem lehet összehasonlítani a valósággal a játékot. Csak jönne már az a Sirocco...
  • kifli
    de csak azért mert szeretem a vonatszimulátorokat, egyszerűen annyira élethű...
  • kifli
    nekem a níd for szpíd jobban bejött mint ez...
  • Shifter
    én is így vagyok...
  • Tomsteel
  • csige791
    Az a baj, hogy sok játékot kipróbáltam de összességében lfs a legjobb. Ha egy kicsit jobban rágyúrnának a fejlesztésre, akkor rá sem néznék másra...
  • R0zs0máK
    Ja, csak senki nem kérte hogy egyedül fejlessze :DDD
  • Alexease
    Mas magyarazat lehet az is, hogy azert befolyt annyi penz, amibol kenyelmesen elvan, es a 6-7 ev alatt kicsit megunta, belefaradt;)
  • kifli
    biztos s3-nak hívják majd? mert akkor a mostani állapot szerint az egy auto+pálya pack lenne, mert s1 meg s2 között a külömbség most(!) csak a pályák és autók számában tér el. Nem lehet hogy inkább a bétát csinálják?
  • csige791
    Nagyon remélem, hogy azért haladnak ilyen lassan az updatekkel, mert a háttérben hegesztik az S3-at. Más értelmes magyarázatot nem tudok.
  • R0zs0máK
    Erről beszélek nyuszómuszó.... XDDDDDD
  • hezi
    LFS S2 interjú még anno
  • csige791
    nekem elég lenne egy normális esős időjárás megvalósítása, vízátfolyásokkal, pocsolyákkal. Néhány új pálya, normális hangok, illetve nem tükör sima útfelületek de ez a pocsolyás részhez kell is.
  • hezi
    Vagy karrier mód. Nevezési díjjal, helyezés szerinti pénznyereménnyel, és minden költségért fizetni kéne: benzin, gumik, javítások, autófejlesztések, stb.
    A netKar pro-ban is marhajó, hogy manuálisan kell új gumit felrakatni, megtankolni és javíttatni a kocsi. A kockásra fékezett gumik hatása a kormányra pedig fantasztikus :)
  • R0zs0máK
    Én inkább egyfajta manager részt tennék bele a bajnokságoknak...pénzzel, minden vacakkal, alapszintű autó fejlesztéssel etc etc...
  • papi08
    Ez nagyon jó lenne. Tudnék örülni egy ilyen szimulátornak:D
  • hezi
    Há csak legyen aki megcsinálja. Ha mondjuk licenszelhetővé tennék a motort, pl lehetne csinálni - az ötledeted továbbfejlesztve - egy MMO kresz szimulátort. Van egy nagyob terület, 1-2 várossal, néhány faluval, autóutakkal, autópályával. Minden júzernek lenne valami "küldetése". Pl. kismotoros pizzát szállít, valaki vezetni tanul, valaki teherautóval szállít ide-oda, taxizás, krujzolás, esetleg gyalogosan is lehetne menni pl. tejér meg kenyérér. És a fő hangsúly kreszt betartásán lenne.
  • Shifter
    elég sok minden van... pl fasza város szimulátort lehetne csinálni sőt bármit mivel ennek a fizikája hihetetlen :D én pl megcsinálnám a helyükbe ilyen kresz oktató szarra... aztán eladnám az iskoláknak jó pézé hogy először ezen tanuljanak meg vezetni az emberek...