16062
-
#10825 Úgy néz ki a bajnokság zárófutam élőben lesz SimSport TV-n. De még csak 99%. Úgyhogy lehet integetni anyunak :) -
#10824 AX-re biztos nem gondoltam volna de nem is stimmel se meretben meg szerintem semmiben:D -
#10823 de kiprobalhatjuk hogy en vezetek e sirocot elobb mint te a tobbibol barmelyiket:D -
#10822 :P:P -
Solt #10821 Én meg a régi GTI swiftre! :D -
#10820 En meg Fiat Puntora;)) -
#10819 én valamelyik kicsi Rover-re gondoltam :)) -
#10818 Akkor mar jelentkezem is! :) -
#10817 gondoltam, de valahogy nem gondoltam egyáltalán AX-re. Inkább valami japóra. -
#10816 Elképzelhető :)
Versenynaptár
és módosítása -
#10815 A datumokrol lehet vmi tudni vagy en voltam vak? -
#10814 a general design az nem a külsőt jelenti, hanem az autó általános jellegét...;)) -
#10813 XF GTi - Citroen AX GTi (general design, size), Fiat Punto Mk1 (interiors and taillights)
A belsejét volt szerencsém egyből felismerni, kívülről meg nem gondoltam, hogy AX -
#10812 Ez jó, ezt eddig nem ismertem. -
-
#10810 ehh :) megelőztél :D
de akkor mutatok jobbat :
[URL=http://en.lfsmanual.net/wiki/FAQ#On_what_cars_are_the_LFS_cars_based_on.3F]LFSben lévő "igazi és nem igazi" autók listája...[/URL] és hogy mit miről másoltak. -
#10809 http://www.raceabout.fi/index2.php -
#10808 kukk disz -
#10807 Sciroccot se sokan vezetnek, még. Valszeg az ára miatt nem is fognak sokan, max. tesztvezetni. -
#10806 rosszul tudod , van belőle több is -
#10805 RACból ha jól tudom kerek egész 1 azaz EGY darab van:D -
#10804 Igaz, de Rac-ból ha jól tudom nincsen túl sok, FBM-et pedig nem mindeki vezethet, arra azért több esély van h egy scirocco-t próbálj ki. -
RAC + FBM, meg még ha nem is van nevén nevezve, de van még benne pár ótóka, ami valós. -
#10802 biztos fosnak:) ez az elso auto amit tenyleg lehetne hasonlitgatni az igazihoz. -
#10801 Pedig azt hittem ma lesz új verda, de eddig semmi jele... -
#10800 Szerintem nyugodtan mehet mindenhol a 10 kör :) FE Club-on mehetne mondjuk 20 is az igaz... -
#10799 bemásoltam forumra -
#10798 Kérdés: A versenynaptárban szereplő pályákon más-más köridők érhetőek el. Pl: xfg-vel FE1 ~50.50sec, AS1 ~1:04.00 sec, FE2 ~1:27.00 sec. Ha minden futam pl 10. körös lesz, akkor egy FE club-on futott futam jóval rövidebb lesz, mint egy FE2-n. Nem lenne-e jobb úgy belőni a körök számát helyszínenként, hogy nagyjából azonos futamidőt lehessen velük elérni, mint ahogy pl. a ctra-ban is volt (és igen, már megint a CTRA-hoz lyukadok ki. Látszik, hogy nem vagyok függő :D)
Ott ugye úgy volt, hogy FE club 14 kör, FE green 7 kör, monnyuk egy SO classic 10 kör.
Ha marad így, akkor én a 15 körös futamokra szavazok :)
A másik, hogy a South City Sprint útvonalain max 16 versenyző lehet egyszerre a pályán (legalábbis a Sprint2-n így volt, gondolom akkor az 1-en is). Ez nem lesz gond? -
#10797 Mától lehet jelentkezni a teljesen ingyenes Live for Speed XF GTi/XR GT kupára.
A bajnokság alapelve, hogy a lehető legszorosabb, legizgalmasabb test-test elleni csatákat vívhassunk egymás ellen.
Az autók, a pályák, a futamok távja és rendszere mind-mind az izgalmas csatákat szolgálják. Az egyszerű pályák segítik másik alapelvünket, mégpedig, hogy ne kelljen nagyon sokat gyakorolni egy egy futamra, így ez a bajnokság a kevés szabadidővel rendelkező embereknek is ideális választás lehet.
Nyeremények:
A bajnokság első 3 helyezettje kupákat kap melyekbe a következő felirat van gravírozva:
ASR Series I hely., ASR Series II. hely., ASR Series III. hely.
A következő bajnokságokban is tervezzük kupák kiosztását, így lehet őket gyűjteni is.
A Bajnokságon a részvétel teljesen ingyenes, de szükséges hozzá S2 azaz eredeti megvásárolt software.
További részletek a bajnokság honlapján:
www.asr-series.net
A Prequal már fut. -
#10796 42D Backyard Karting....Gyertek gokartozni !! :) -
#10795 Hát valaki beírta lfs fórumon h gyorsabb lett az lfs.net és az lfsworld betöltési ideje, ebből gondoltam, nameg tegnap is volt valami szünet.... -
#10794 Volt tegnap valami ? -
#10793 nekemsem muxik a foszerver. -
#10792 Nem tegnap volt?
Alexease: én már láttam hasonlót valamelyik topikban, csak ott úgy volt megoldva, hogy ha valaki rákattintott a BEÍRÓMEZŐRE, akkor etűnt a felirat és normálisan lehetett írni. ( nem mintha ez így zavaró lenne ) -
#10791 Azt hiszem az említett karbantartási művelet épp most zajlik, mert nem található a fő szerver. -
#10790 Lehet, hogy "szabvanyositom" az osszes "hazigazda topicomban":))) -
#10789 De jó ez a háttérfelirat a beviteli ablakban -
#10788 Angollal nincs gond (friss középfokúmat lobogtatom) csak akit nem ismernek azt itt is semmibe veszik, talán Tökit kéne megkérni, hogy írja be szépen, de ha nagyon nincs vállalkozó szellemű akkor leírhatom én is.
Én vmi olyanra képzelem mint amilyen a GTL, GTR és egyéb Simbin játékokban volt, de az is elég volna, ha lehetne könyvtárakat nyitni és én elnevezném magamnak. -
#10787 Am tényleg ha felvennének valakit, és kicsit felpörgetnék a fejlesztést, biztos sokan fizetnének érte. S3 +24 fontért simán megéri (nekem legalábbis).
Gondolkoztam azon is, hogy a jelenlegi grafikus enginnel milyen szintűre lehetne megcsinálni a dinamikus napszakváltozást és időjárás. Hát kb. olyan GTA 3 színvonalú lehetne.
Pedig ilyen real-time árnyékokat igen el tudnék képzelni, mint pl. gta4ben vagy gridben.
De ezt a setup osztályozó ötletet írja már meg valaki az lfsforum.net Improvement Suggestion részébe, aki értelmesen el tudja nyökögni angolul. -
#10786 En sem ertem miert ilyen:/ Raadasul ezer eve. Meg ha lenne elterjedt, hasznalhato pedal, vagy lehetne allitani, de hat semmi:) Meg lehet szokni, de akkor is macera. De a kigyorsitas meg eppen forditva mukodik, beragadnak, lefulladnak az autok, hiaba a tobb szaz loero;D