Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
belépõszint:
CTRA Race 1:
autók: XFG, XRG
pályák: BL1, BL2, SO1, SO3, SO5, SO6, FE1, FE2, FE3, FE6 + visszafelé mindegyik
CTRA Uf-BabyR: UFR 45%-os folytással
CTRA Single Seater 1:
autó: FBM
pályák: BL1, South city, Fer
CTRA Bump'n'Jump: parkolóban layoutokon, xfg,xrg,tbo,lx4
A magasabb szintekre pontok szerzésével lehet bekerülni.
CTRA Race2: TBO class (XRT, FXO, RB4)
CTRA Race3: XFR, UFR, GT2 class (XRR,FXR,FZR megszorításokkal), GTR Class
CTRA Single Seater 2: FOX, FBM
CTRA Single Seater 3: FO8, BF1
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
ctra-n pl milyenek vannak?
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
ಠ_ಠ
😉
ott is lehet ám fejlõdni.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Azt ajánlom elõször próbáld ki magad public szervereken, ha ott sikerélményed van és jó vagy a többiekhez képest akkor van értelme indulni itt is.
Pont mostani verseny után lett kirakva egy emberke, de õrá minden verseny után panasz volt (kicsit destruktív gyerek volt), az ilyenekre nincs szükség, komoly liga, komoly embereknek.
Az összes megtett kör átlagát veszi ?
Ez nem hülyeség, mert így a valós képességedet mutatja, és nem azt az 1 összemákolt kört.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
ಠ_ಠ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
6 verseny havonta egy. TBO verdák. Már megy a prequal. elsõ futam jan 21.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ಠ_ಠ
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
lenne 1 kérdésem 😄 láttam 1 csomó képet hogy a szélvédõre XRT-re raktak ilyen szélvédõ dekor csíkot na most azt nem lehet rakni a többi ablakra? és ezáltal lesötétítem az ablakokat? 😄 vagy egyáltalán hogy kell rakni a szélvédõre? 😄
ಠ_ಠ
1, van
2, vmit oda kellett írni
3, az X-box jele randa zöld és hogy nézne már ki egy zold felirat a narancssárga autón?!
4, Amúgy utálok valós reklámokat kirakni, de ide kellett vmi és a Pampers, az Ambi Pur, a Tesco és a Playstation ötletek közül az utóbbi egy hajszállal jobban bejött 😄
Peace
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Én már egész biztos 'A' szerverre megyek, csapattársamnak, Penguinnak meg tessék szurkolni hogy bejusson 😊
Így nézünk majd ki.
1. Ennytiert nem eri meg szarozni - szerintem😉
2. Ott a link, azon az email cim, megirod a problemadat a szervezoknek.