Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mackosajt
szerintem ennek a lehetõségét ne vessük még el. <#banplz>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
mondjuk úgy, igen. De ez nem patch, hanem a komplett játék.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

atenza
Talán még az lehet, h valakinek alul a szûrõ át van állítva, hogy milyen szervereket mutasson, persze csak ha egyáltalán nem ért a dologhoz 😊

atenza
Ha beléptek a játékba, akkor talán a fõmenüben kiírja h kinek melyik verzió van fent... A Z-tõl vagy talán még korábbi patchektõl kezdve már a játékon belül is lehet updatelni, azaz ha valakinek korábbi verziója lenne, akkor a szerverkeresõ menü elõtt kiírja a frissítés lehetõségét.

Hello! Igen ugyanazt az egy játékot telepítettük mindannyian. Tegyük fel azt a patch -t? Az mivel egészíti ki a játékot?
mackosajt
nagy ám a baj...

Mindannyian ugyanazt, és ugyanarról a helyrõl töltöttétek le?
Ez a demo/nem demo lényegtelen, mert a teljes játékot letöltöd, csak ha fizetsz, akkor fel tudod oldani a fizetõs tartalmat.
A legfrissebb, hivatalos patch a Z. innen letölthetõ.

Köszi. Mi az alap játékot tettük fel (a demot). ugyanazt mindannyian. Külön patch -t nem telepitettünk.
R0zs0máK
Nem ugyanaz a patch van feltéve mindenkinek...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Sziasztok!
Egy segítséget szeretnék kérni: haverokkal szeretnénk játszani de van egy olyan probléma, hogy a csapat egyik fele más hostokat lát mint a másik.
Ha arra mennek a másikak, hogy belépés adott játékba akkor kód nem megfelelö hibaüzenetet kapják. Pedig nem privát host ba akarnak belépni.
Mi lehet a baj?
Elõre is köszi a segítséget
R0zs0máK
Pont akartam mondani 😄DDD

kifli
jéé a corolla lámpákat észre sem vettem 😊 akk nem szoltam 😊
és ezeknek mind corolla orruk van, és Hasselgren matricájuk <#idiota>

kifli
biztos?

szerintem ezekre is hasonlít 😊

<#wow1><#merges2><#beka2>

áhá =)

Ombika
Erdemes megtanulni kormannyal driftelni, mert sokkal pontosabban tudod az ellenkormanyzast adagolni! Mondjuk el se tudnam kepzelni egerrel valo csapatast! 😞

mackosajt
miért szégyellje? 😊
ae86 nincs is a játékban.<#awink>
Amúgy neki ilyen képeket mutogass. Jobban gerjed rá!<#awink>

Csabesz6
<#buck>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hecker007
itt tudod letölteni kiválasztod az op rendszert meg a többit és utána tudod tölteni, a G25 ne tévesszen meg, ez a driver van a régebbi kormányokhoz is 😊

R0zs0máK
Szégyelld magad...

ae86?ez xrt skin 😄

R0zs0máK
ÚÚÚ ez az új Hasselgren motoros AE86 skin 😛P

Shifter
nem tudnál adni valami linket a driverhez? mert logitech oldalán semmit nem találok

&#3232;_&#3232;

Shifter
nm nem én csináltam 😄

&#3232;_&#3232;

hezi
Danke schön, Master! <#worship>

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Shifter
ok megnézem

&#3232;_&#3232;

Shifter
köhömm valaki kért ilyet:

&#3232;_&#3232;

Hecker007
szerintem én se fogok többet egérrel vezetni hogyha meglesz a G25 azon legalább minden a helyén van 😄

Én is egérrel kezdtem anno, de azért a kormány mégiscsak kormány, az egér meg nem rezeg! Hehe 😛

Hecker007
azt átlehet állítani valahol hogyha jól emlékszem, a kormányhoz kapott driverrel nekem is egynek vette a kettõt, próbáld meg letölteni a gyártó oldaláról a legfrissebb drivert azzal már mûködnie kell

Viccet félre téve ,játszottam az õs régi kormányommal(nevenincs) anno LFS-t és borzalmas volt ,de még azzal is lehetett menni ,ahhoz képest ez a vibrésönös a csúcs számomra és élvezetes.Elötte KS el lámultam ,mert az egér nálam erõsen az FPSre hajaz <#idiota>, de ismerek olyan játékost és nem egyet aki egérrel vagy billentyûvel elég jó idõket ill versenyeket megy! Ez is olyan kinek mi fekszik ,valaki gamepaddal nyírja a füvet a blackwoodon...

mackosajt
ez Zuzu Petals.
<#banplz>

nem a drift vs egér.

Shifter
én a 4es gombbal kuplungolok és a 2es pedig a kézi 😄 viszont engem az zavar hogy a gáz és fék 1 potméteren van... EHH

&#3232;_&#3232;

Hecker007
nekem nemigazán jött be, a kuplungot a kézit meg a váltót nem tudtam megszokni a kormányon :S :S

Shifter
hát sztem nem a legjobb 😄 elég hitvány... meg nekem pl LFSbe nem is rezeg...

&#3232;_&#3232;

Azért nem olyan rossz az a kormány 😄 !

Shifter
nekem logitech force "vibrátor" van 😄 és sztem faszán lehet vele "vibrálni" 😄 mivel közép állásba a kormány ide oda rezeg 😄 mármint a játékba de a kezembe teljesen jó 😄 meg a 2 szélsõ állásba is vibrál XD

de azé tudok vele driftelni 😄

&#3232;_&#3232;

Hecker007
az tény hogy nem könnyû 😊
nem tudom még hogy mennyi idõ lesz mire a G25-el is megtanulok úgy driftelni mint ahogy most egérrel meg billel tudok :S
eddig csak egyszer próbáltam kormánnyal de a kis gagyi logitech FormulaForceFeedback-emmel nemnagyon ment és inkább maradtam az egérnél

R0zs0máK
Egérrel LFS-ezni olyan, mint sajreszelõvel maszturbálni...kevéssé érdekes, ám annál fájdalmasabb...

atenza
Nem azt mondtam h kevesen, hanem azt h nehezebb egérrel, persze h driftelnek, csak nem mindenki tud egérrel...

Hecker007
ez tévedés, nagyon sokan driftelnek egérrel és nem lehet megmondani hogy most egérrel vagy kormánnyal driftel valaki, most még én is egérrel driftelek 😊

Shifter
hát most nem egérrel 😄 de ugyan csak "szarral" 😄

&#3232;_&#3232;

atenza
Hát ha most is egérrel próbálgatod akkor lehet h az a gond 😊

Shifter
elég sokat gyakoroltam már 😄 marha rég LFSezek 😄 még valamikor gyerekkoromba toltam növérem gépén egérrel 😄 azóta játszok 😄 csak gondoltam tudsz valami "trükköt" de látom nicns ebben trükk 😄

&#3232;_&#3232;

R0zs0máK
1. trükk: Gyakorolj
2. trükk: Gyakorolj mégtöbbet...

Shifter
1x felmehetnénk valami szerverre driftelni 😄 megnézném mit tudsz ^^ nekem meg mondhatnál 1-2 trükköt mert noob vagyok 😄

&#3232;_&#3232;

R0zs0máK
Tökmind1, mert ha mész egy jó idõt akkor a következõ futamban elõrõl rajtolsz úgyis...

Shifter
CTRA 1en tudok még csk menni 😄 de ha ilyen 10-20hely között indulok valaki tuti lekamikazez valahol...

&#3232;_&#3232;

Demóban kiválló módon meg lehet edzõdni az ilyen szitukra ,mert ott hemzsegnek a krasser növendékek (igaz töredéke a nem regisztrálásos és driftmáyeres idõszaknak 😄).CTRA 1 (nubica lévén tovább nem erõltettem) egész jó szokott lenni ,de azt is kikell fogni ,mert soxor habzó szájjal s vérvörös fejjel tuszkol le az útról a hárdkór pléjer,me' útban vagyol néki..máskor meg élvezetes lökhárítófesték-pattintó küzdelmek vannak. Persze kinek mi jön be és milyen szinten ûzi a racingolást!