16062
-
#10865 Gondolom egy bug, nem tűnt cheatnek ( pl könnyebb autó ), nem volt gyorsabb az átlagnál... Olyan is volt már nekem h az ég tiszta fekete volt, és teljesen úgy nézett ki mint egy éjszakai futam :)Nagyon beleéltem magam, én már tudom hogy mennyire jó lesz ha lesz benne éjszakai verseny. -
#10864 ?? -
#10863 -
Ezek körül a szigetek körül is lehetne valamit bohóckodni... -
#10861 bár meglehet csinálni...
ITT egy videó is róla -
#10860 2 lehetőség lenne jó ilyen szimetrikus pálya, ahol a 2 pálya ugyanaz lenne csak tükrözve egymás mellett, vagy egy crossover pálya, bár azt nehezebb kivitelezni :/ -
#10859 Épített pályán is lehet időt mérni. Ha parkolás is kell akkor pl a parkolóba tenni a finisht és csak tolatva ér célba érni. -
Jimbesz #10858 köszi szépen :) -
#10857 Előre figyelmeztetnék mindenkit, hogy a holnap április 1, így elkerülhetetlenül lesz pár magasröptű poén a Sirocco-val kapcsolatban (pedig még legpesszimistább gondolataimban sem szerepelt anno, hogy ilyenkor még nem lesz kint a VW)
Gondolkoztam a Funfutamon és úgy döntöttem, hogy UF1000 kötött setupos ügyességi futam lesz, parkolással, tolatással. Ennek még az érdekessége, hogy viszonylag egyenes lesz a pálya és így elfér majd kettő egymást mellett, egyszóval fej-fej melletti véres párharcok is létrejöhetnek. Van még pár nagy kérdés amit majd meg kell oldani, többek között a nyeremény és az idő mérése (ezzel pl több gond is van) de majd remélem összejön a megoldás. -
#10856 Pedig ertelmesen levan irva! :) -
#10855 szerintem nem tudják, hogy kell, majd írok róla egy hírt is mert úgy látszik a szabályzat nem elég. :) -
#10854 Ahogy elnezem apr 8.-ara nem sokan vagyunk meg jelentkezve! :( -
#10853 hülyeséget beszéltem, ott van aminek ott kell lennie :) -
#10852 pont ezt akartam én is mondani, nem lesz sokáig ilyen :) -
#10851 hétvégén már tele lesz matricázva úgy hogy nem lesz sokáig ez az aktuális skin. :) sőt ahogy elnézem már erről is hiányzik a virgin felirat -
#10850 FBM privjú
BF1
hátha vki ettől jön lázba :) -
#10849 jah, van FBM-re is -
BF1 Braw GP skin
Rakd át fbm-re :D -
Me Ga #10847 Lol... -
#10846 Fesd át fehérre, viszonlátás :) -
Jimbesz #10845 Hello mindenkinek nem tudna valaki fbmre Brawn Gp skint?:) előre is köszi -
#10844 szerintem uf1-el kelleni ilyen layoutokon 1-1 ellen menni :)
nem csak az lenne hogy menny végig hanem mondjuk tolatások beállni valahova stb... -
wakizashi #10843 Egy S2 szerverünk állandóan fut és nyitott bárki számára ,ha kell átállítom amire kérítek vagy índíthatok én is külön jelszavast,de leírtuk már sokszor mackóval.
Most zárt funfutamok lesznek nálunk ,de utánna ismét lesz nyilt -ki lesz írva!
thx Csige a reklámot -
#10842 Bármelyikben bennelennék:) -
#10841 Csige jelezte, hogy teret biztosítana a lebonyolításhoz, azzal, hogy szervert bocsát a rendelkezésünkre, neki ezúton is köszönöm a felajánlást!
Én igyekszem összeszedni pár ötletet, de ti is nyugodtan mondjátok, ha bármi jó az eszetekbe jut, eddig három lehetőség van
-SS pályás futam 1-1 ellen, kicsit ROC jellegű ilyesmi
-Szlalomfutam, ami mondjuk nem túl interaktív, abból a szempontból, hogy egyszerre egy autó van a pályán, és eléggé rövid is, de ha van rá igény megszervezhető eléggé könnyen
-Kötött setupos futamok, ami főleg motorfojtást jelent, szerintem épített pályás XFG futam egész jól menne, csak a barrierre felkenegetést kéne hanyagolni mert az módfelett bugos.
Ilyen autófoci meg driftverseny dolgokat picit hanyagoljuk mert azt már szervezni is nehéz meg eléggé távol is áll a versengéstől. -
#10840 Mar nehany honapja megjelent (persze fizetos): VW Scirocco! -
#10839 Szlalomverseny jó ötlet, illetve SS futamok lehetnének különböző autókkal, épített pályákon, hasonló lebonyolításban, mint pl. a Race Of Champions. -
#10838 Már kiadták, miről beszélsz?? -
#10837 itt szokott lenni fun futam rendszeressen. -
#10836 Nem pénteken kellett volna kiadni a Siroccot? Vagy nem? -
#10835 Kicsit mintha már sok volna a bajnokság.
Én pl sokkal értelmesebbnek tartanám ha funfutamok lennének és nem "normális" szabályok meg "normális" ,de egy idő után nyűg és unalmas kényszerré váló bajnokságok.
Miért nem jut vkinek eszébe mondjuk épített pályán fojtott XFG-vel versenyezni, vagy szlalomversenyeket rendezni, esetleg kötött setupos futamokat rendezni? (ezek mind csak példák, csak példák!) Mert ilyen nem nagyon van online, mert a birkanép úgyis borogatná a bójákat meg szálldosna a barriertől, de egy szervezett kis funfutamon normális emberekkel simán lehetne ilyen és hasonló dolgokat csinálni. -
#10834 Ezt egyik barátom indította, 2 hetente bajnoki verseny.Normális szabályokkal, normális versenyek. -
#10833 tipikus demo mentalitás (tisztelet a kivételnek)
a blacwood xfg xrg szerveren ha jolemlékszem jó ksi versenyek voltak meg volt egy német valami ferplay demo szerver is -
Taibi #10832 Hát nem tudom, egy bajnokságba lehet hogy merész lenne nevezni a 3 hetes szimulátoros és a 2 napos LFS-es múltammal. :)
Valami bővebb infót tudnál róla írni, mert a honlapon nem nagyon találtam róla a kezdés dátumán kívül mást.(Vagy vak vagyok?) XF GTI auto? Csak a Blackwood GP pálya vagy esetleg a Rally is? Milyen időpontban lennének futamok? Hány futam? Stb.. -
#10831 Hamarossan indul egy Demo bajnokság. Itt. -
#10830 nem -
#10829 Valaki Privátban megtudná mondani hogy új kocsikat lehet-e betenni a játékba és ha igen hol találok hozzá.
Előre is köszöm!!! -
Taibi #10828 Üdv!
Próbálgatom a szimulátor játékokat, most épp az LFS demóját ízlelgetem. :)
Az lenne a kérdésem, hogy van-e esetleg egy állandó, normális, ingyenes magyar szerver, ahol lehet játszani a demóval is? (És az S2-höz?)
Mert felnéztem több publikus külföldi szerverre, de eléggé káosz van a pályán, pedig én se vagyok egy pro. :)Szembejövő autók, célegyenesben folyamatosan tolató autó, szándékos kilökések, stb... :) -
#10827 LFS -
#10826 LFS
Cserélhető a hátsó féklámpa :D