Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is kerék nézettel megyek...Minek mégegy kormányt látni az orrom elõtt?
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
MEg nem belso nezetbol jatszani?! 😊 Lehet elso 2 kereket nezi, de ugy olyan cheatesnek tunik reszemrol! 😊
Ezt komolyan mondod? Bajnokságban milyen nézetben mész?
Én sosem szedem ki még a kormányt sem, az olyan illúzióromboló...
Én sosem szedem ki még a kormányt sem, az olyan illúzióromboló...
Ej, ezek a mai LFS-ek sem a régiek már <#vigyor3>#vigyor3>
Én manuálisan kiszedtem, mert elvonta a figyelmem az útról, de szinte alig használok belsõnézetet
Én manuálisan kiszedtem, mert elvonta a figyelmem az útról, de szinte alig használok belsõnézetet
Beállítások > Nézet > Vezetõ BE/KI Kormány BE/KI
Pedig egyszer már biztos tudtad hogyan kell, mert alapból látszik a kormány, meg a sofõr
Pedig egyszer már biztos tudtad hogyan kell, mert alapból látszik a kormány, meg a sofõr
keresgéltem,sehol se találtam
helló!az lenne a kérdésem,hogy belsõ nézetben miért nem látom a vezetõ kezeit a kormányon?elõre is ty!
Igen, ingyen nem adnak semmit 😊 Talán mialatt összeszeded a pontokat többet fizetsz áramért, mint amennyibe a játék kerül 😊 De kb két hét alatt meg lehetne szerezni a 7500pontot ha elég intenzíven ráállsz a dologra.
Hecker: igen ezért lesz elég a 22"-os mivel a 9600Gt-nek már sok lenne a 24", na nem mintha az LFS-ben, dehát...
Hecker: igen ezért lesz elég a 22"-os mivel a 9600Gt-nek már sok lenne a 24", na nem mintha az LFS-ben, dehát...
sokkal jobb 22"-24"-os monitoron játszani mint egy 17-esen vagy egy 19"-esen, én amúgy el tudnék képzelni egy 24"-ost is, de azt már nem biztos hogy a gépem is bírná
Kössz az infót!
Hát tényleg elég sok idõt kell eltölteni a gép elõtt, hogy meglegyen az S2... (~600 versenyt megnyerni úgy, hogy tied a leggyorsabb kör 😊 )
Hát tényleg elég sok idõt kell eltölteni a gép elõtt, hogy meglegyen az S2... (~600 versenyt megnyerni úgy, hogy tied a leggyorsabb kör 😊 )
Samsung 943nw 19" van itten nálam és az lfs 1440x900 felbontáson is cifra szép ,szerintem meglehet szokni wide -on is.<#wow2>#wow2><#vigyor0>#vigyor0>
Csak gyõzd atomerõmûvel 😄DD Én ezét vettem "csak" 19"-os monitort, úgysem játszom 1280x1024-nél magasabb felbontásban...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Nemrég vettem 24"-osat, hatalmas élmény ezen játszani egy 17"-os után. LFS támogatja az 1920x1200at is.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Épp én is monitor vásálás elõtt állok, és Samsungot néztem ki, csak a 2233BW-t 😊 Milyen 22"-oson LFS-ezni? Elég nagy v azért el tudnád képzelni a 24"-osat is? 😊
Nem szükséges semmi, ProRankingserver és Proraceserver vagy vmi hasonló nevük van a szervereknek, xfg és fbm is van azthiszem...
Ez engem is érdekelne!
Tudtok egy weboldalt linkelni, vagy bõvebb leírás adni?
Gondolom vmi regisztráció is szükséges... Ha igen akkor azt hol lehet megcsinálni?
Tudtok egy weboldalt linkelni, vagy bõvebb leírás adni?
Gondolom vmi regisztráció is szükséges... Ha igen akkor azt hol lehet megcsinálni?
Igen +S2!
De két szerveren is lehet nyerni, csak az egyiken 7500 pontot kell összeszedni 4 körös versenyekkel, a másikban pedig 13000 pontot 6körös (1 pit kiállás) versenyekkel.
Valaki aki 22"-os monitort használ, megmondaná hogy támogatja-e az LFS az 1680×1050es felbontást, vagy az 1920×1080/1200-ast?
De két szerveren is lehet nyerni, csak az egyiken 7500 pontot kell összeszedni 4 körös versenyekkel, a másikban pedig 13000 pontot 6körös (1 pit kiállás) versenyekkel.
Valaki aki 22"-os monitort használ, megmondaná hogy támogatja-e az LFS az 1680×1050es felbontást, vagy az 1920×1080/1200-ast?
thx
Én egy ilyennel találkoztam: Belgium XFG RankingSystem
Hasonló a ZION Race-hoz, tehát pontokat kapnak helyezéstõl függõen, és a nyeremény 3 hónapra egy lfs host "bérlése", ha értelmeztem.
Hasonló a ZION Race-hoz, tehát pontokat kapnak helyezéstõl függõen, és a nyeremény 3 hónapra egy lfs host "bérlése", ha értelmeztem.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
hol?hogyan?<#merges2>#merges2>
Amúgy az egyik demo szerveren lehet nyerni S2-õt, pontozásos versenyben, ami elég idõigényes, úgyh ez kiesik nekem...
Pontosabban a grafikai bugokra hivatkoztak, de azt nem lehet tudni h a scirocco v a patch bugos, ezért írtam h valszeg a patch.
Mar reg kesz van, decemberben jelent volna meg, csak a patch nem ugy mukodott ahogy kellett volna, igy majd akarmikor;D
Sztem már kész van, csak azért nem adják még ki, mert szerintem a következõ patch-el együtt akarják, ami meg még nincs befejezve 😊
Sikerült a kormány is. A játékvezérlõk beállításban ki kellett venni a bejelölést a kombinált pedálok mellöl.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Királyság! Mehet a race! <#wave>#wave>
És köszi! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Királyság! Mehet a race! <#wave>#wave>
És köszi! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
mennyünk roncsderbizni 😄 éjjen 😄
sztem elmegyek kicsit versenyzek bár az MRT-t nem tudom vezetni 😄
sztem elmegyek kicsit versenyzek bár az MRT-t nem tudom vezetni 😄
ಠ_ಠ
Csá!Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a segítséget. Külön köszönet Csige -nek, aki végigvezetett a probléma megoldásán. A probléma az volt, hogy a játékom eleve szar volt, hiába tettem rá patch-t akkor sem volt jó. A játék megy, már csak a kormányra kell rájönnöm. Majd délután... megnézem a control-panelen is a beállitásait.
Hétvégén funfutam (s2ben) ,aki kedvet érez résztvenni azide bökjön! (nem vér a tét ,csak lájtosan ingyé')
megoldottuk. 😊 MSN-en élõ supportot nyujtottam a leendo kollégának 😊
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ha freemailes fiókod van, akkor az lehet gond, az tipikusan nem gyors dolog (Én már rég nem is használom). Vezérlõpulton állítsd be elõször a kormányodat (vezérlõpult/játékvezérlõk) A "Pedals reported as" cuccosnál a combined ne legyen bepipálva, valamint az "Overall Effects Strength" legyen kicsivel 100% fölött (nem tudom már pontosan hogy miért, valahol LFSfórumon irkálták hogy így jó mert valami bug van a driverben 😊) , pl 101, összes többi 0% legyen. LFS-ben pedig állítsb be, hogy a gáz/fék tengelyeket külön kezelje.
Probálj egy másik email-ra regisztrálni! Az irányításnál állítsd egér/kormányra ,majd a tengelyeket nézd át pl meg nyomod a gázt és melyik mozdul és jó írányba-é.Elöszõr bonyi mint minden ,de ha rájagyüssz ,akkor hátratett lábbal és csukott szájjal is megtudod csinálni <#buck>#buck>.Próbálgatni kell mint a kiskutyák ,ha feladod ,akkor egy remek játéktól fosztod meg magad!
Lehetne már egy icurka-picurka ápdét a teszt peccsek táján ,nagyon stand by van..<#falbav>#falbav>
Lehetne már egy icurka-picurka ápdét a teszt peccsek táján ,nagyon stand by van..<#falbav>#falbav>
Hát én ehhez nagyon bal**sz vagyok. Regisztráltam nem jön meg az e-mail. A játékot töröltem, újrakicsomagoltam. A kormányt nem tudom beállitani: vagy max gáz vagy semmi, vagy max fék vagy semmi. Multkor is egy órán keresztül nyomkodtam a Tengelyeknél amire jó lett valahogy. (Logitech Formula Force GP)
A regelés csak pár perc ,de legalább belekostolnak a demósok is ,milyen az lfsworld ,hogy mindenrõl statisztikát vezet ,amit neten produkálnak(persze a lapper továbra is hasznos ,hogy az alapvetõ szabályokat érvényesítse s ezé' nem igényel állandó +admin felügyeletet)!
Ráadásúl ,ha az S2 megvételére szánják el magukat ,akkor pár percet meg is spóroltak mivel már van accountjuk az lfs.net-en<#wave>#wave>.
Ráadásúl ,ha az S2 megvételére szánják el magukat ,akkor pár percet meg is spóroltak mivel már van accountjuk az lfs.net-en<#wave>#wave>.
Sokan még így is csak azért mennek. Ezért szeretnénk saját host -ot, ahol csak a normálisak játszanak.
Nem, erre az egész regisztrálós dologra csak azért volt szükség, mert sokan csak zúzni mentek fel a szerverekre, és nem lehetett õket bannolni, de most mivel regelni kell, így márt könnyen eltüntetik õket.
Köszi. Megprobáljuk, azthittem regisztrálni csak az S1 és S2 játékosoknak kell. Ha demónak regisztrálom magam, akkor is ugyanígy tudom használni tovább a játékot? Nem fog kreditet kérni?
Hát szerintem, mivel miután felraktad a frissítést és kérte az s" kódot, oda azt a kódott kellen beírni amit létrehoztál az LFS.net-en, ugyanis a Z Patch óta már regisztrálni kell magad az oldalon még a demo játékosoknak is... Szal frissítsetek, és regisztráljatok oda, az egész 5perc max..
Ok. délután kipróbáljuk: kikapcsoljuk a tûzfalat. Routerem nincs. Szûrés alatt mit értesz Spyware terminátor, vírusirtó ilyenek?
Volt olyan is, hogy akik ugyanazokat a hostokat látják mint én õk tudnak csatlakozni mind az általam létrehozott privát játékba. Viszont én nem tudok abba csatlakozni amit õk hoznak létre. Nem is látom a listában (õk látják ha én hozom létre) ilyenkor mindig a talált hostok száma több mint az elérhetõ és van nem elérhetõ is (az lehet amit õk csinálnak). Ha a 'csatlakozás adott játékhoz' menüre megyek, akkor kiírja: connection failed.
Csá! A szüröket mindenki bekapcsolta alul. A frissítéseket, amiket felkínál a többjátékos módban nem töltöttük le. Egyszer engedtem a letöltést és kiírta: adjam meg az S2 kódot. Ezért újratettem és mondtam a többieknek is, hogy ne tegyék. Persze még nagyon kezdõk vagyunk ebben a játékban. Nem is nagyon értek hozzá, azért is fordultam hozzátok segítségért.