16062
  • R0zs0máK
    Miről beszélsz te barom, az a Scirocco gyári műszerfala :DDDDDD
  • passatgt
    ?
  • Máté94
    Az istenért kellet az a hülye szar műszerfalat bele rakni:(
    Ha kaptak licenszet akkor miért nem tudták megcsinálni?:(
  • Prézli
    Kis olaj a tűzre
    Sirocco

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1perc 45másodperctől kezdődik az érdekes része

Fun Futam pályájával kis gondok adódtak, így picit várni kell majd a megoldásra, de az élet sem könnyíti meg túlságosan a szervezért...
  • kifli
    4-en voltunk összvisz és együt csináltuk, ésmégcsak nemis ismertem a többieket, annyit mondott a srác verseny hogy maradjak a draftban :)
    azon ment a verseny kinek nagyobb a végsebessége, én 298-at mentem csak, volt aki 301-el ment fzr-el :)
  • Shifter
    ilyet mi is toltunk cone dodgers-en ahol csak oval van :D 3an haverokkal felmentünk és mindenkit aláztunk :D
  • Cowek
    Kerékpáros csapatverseny :-) Ez elég gyilkos a többiekre nézve ha nem tartanak össze :-))
  • kifli
    na, ma ovalon valami ilyesmit csináltunk pár arcal:) szerintem rohadtjó
  • Prézli
    Kötött setup lesz, ami nyilván nem a legjobb beállítás lesz majd a pályára, de így mindenki egyenlő esélyekkel indul.

Ha kész lesz a pálya szerintem be lesz téve szerverre és gyakorolhat majd mindenki kedve és ideje szerint.
  • kifli
    meg egyen setup is kéne nem? vagy egy alap amiböl ki lehet indulni mert ilyenhez setet nemnagyon csináltam még :D
  • ChuckyHUN
    Majd egy kezdeti layoutot pmben küldenéL? kipróbálnám:)
  • Prézli
    A pálya első akadálya, nem kell tőle megijedni, a kellő mértékig kormányozható marad az autó, de a legkisebb hiba is végzetes. (Szerencsére az LFS nem értékeli hibapontként a gumikon való mászkálást.)

A második akadály kicsit összetettebb, nagyon kell figyelni a fékezésnél és a tolatásnál. Emiatt a szakasz miatt át kell majd alakítani a váltót, hogy hátra fele is jól gyorsuljon a kocsi.

A többi rész még nem végleges, ezért azokról még nem rakok fotót. Viszonylag egyszerű pályát akartam amit könnyű megjegyezni, de azért kihívás végigmenni rajta. (A pálya azért nyilván hosszabb lesz.)
  • Prézli
    Pillanatnyilag csapattársat fűzöm, hogy jöjjön tesztelgetni, de még a pálya sincs teljesen kész. (elnézést is kérek érte, de az elmúlt napokban nem sikerült egyszer sem 21:00 előtt hazaérni, így ezalatt nem is fejlődött semmit a project.)

A pálya egész érdekes lesz, nem nevezném SS-nek, inkább egyfajta drag strip dolog lesz, két teljesen megegyező pálya lesz egymás mellett és így pontosan látszik majd, hogy ki van előrébb, egyedül a befutó (azaz a célvonal) lesz közös, de igyekszem úgy, hogy ütközni ott se kelljen. Fontolgatom azt is, hogy több kört kelljen menni, mert így nagyon rövidek volnának a futamok de Insim tudásom nem lévén, ennek a rendszernek a betartása már rátok lesz bízva.

Sanchezboy, Nagyon szépen köszönöm a segítséget, igyekszem "méltóvá" kovácsolni ezt a kis futamot ha már ekkora lelkesedést vált ki az emberekből.
  • atenza
    SS versenybe én is beszállnék :)
  • Sanchezboy
    Prazelee: En szivesen segitek neked ebbe a "funfutam" dologban. Pl. plakatok, hirek, stb. Jo kis moka lesz :)
  • Tomsteel
    ennek örülök, megnyugodtam :)
  • MaStR
    nekem is csinálta...
  • Tomsteel
    Érdekes, már nem csinálja. Csak itt csinálta, és csak akkor, ha beléptem egy topikba.
  • Shifter
    nekem is szokott... de nekem "vírus" keresést indít a Mozilla :D
  • Cowek
    Nem szerencsére, szerintem nálad lesz az árulás.
  • kifli
    na az ilyen skineket nem lehet feltölteni csak telátod :/
  • Tomsteel
    Fájlnév: http://ads.sg.hu/mediacenter/sgforum/
    Vírus neve: HTML:Iframe-inf
    Vírus típus: Vírus/Féreg
  • Tomsteel
    Bocsánat, hogy ide írom, de nektek nem jelez vírust a vírusírtó, ha beléptek valamelyik topikba itt az SG-n ?
  • hezi
    Tényleg jópofa ez a transparent roof: egy, kettő

Ezmeg olyan bilibe lógós
  • kifli
    de kurv@ vicces és mióta megvan a napfénytetős skinem azóta meg akartam csinálni :D
  • atenza
    Látom sikerült felspannolni téged ezzel a képpel :D
  • kifli
    mégsejó lx4-nél már kiírja :(
  • kifli
    hmm érdekes elkezdtem játszani, nem töltöttem fel a skint, de nem írta hogy a skin nem található az lfsworldön....
    valaki feljön és megnézi hogy mit lát skinnek?
  • kifli
    na már megvan a skin dds-be de nem tudom úgy átkonvertálni jpg-be hogy átlátszó maradjon, dds-t viszont nemtudok feltölteni :S
  • Taibi
    Üdv.
    Kb. egy hónapja próbálgatom a különböző szimulátorokat, és minden szempontot figyelembe véve, összességében az LFS nyerte el leginkább a tetszésem, úgyhogy erre a játékra fogok ráfeküdni a jövőben, a többit hanyagolom.
    Már meg is vásároltam az S2-es licenszt is. :)

Egy kérdés:
    Tudja valaki, hogy miért nem tudok regisztrálni a liveforspeed.hu-n? Nem kapok érvényesítő emailt. Pedig két felhasználónévvel is próbálkoztam, hátha elsőre elírtam az emailcímem, de nem jó sehogyse.
  • Tomsteel
    az a baj, hogy LFS world-re nem tudod feltölteni...én most ezzel szívok...sikerült nekem is, csak nem engedi feltölteni.
  • kifli
    ühüm :)
    én is akartam ilyen full átlátszó skint csinálni csak én még a kormányt+ülést is ilenre akartam csaknem tudok .dds-be menteni mert kifagy ps-em :S
  • Tomsteel
    illetve ez egy skin..szóval elvileg mindenki látja
  • Tomsteel
    de attól még a többieknek nem lenne szabad látniuk, mert ezzel csak a saját játékodat módosítod, többiek pedig a saját, eredeti szerint látják.
  • Tomsteel
    LOL
  • Tomsteel
    pontosan !
  • kifli
    skin :) nekem is olyan skinem van hogy átlátszik de az csak egy napfénytető (lfs databaseről tölthető) photoshopal lehet megcsinálni, csak a beállításnál az alphát kell egyszerűen levenni hogy átlátszó legyen
  • atenza
    Mint például a #10827-es képen?
  • Shifter
    legalább belátsz hogy veri-e a faszát vagy épp valaki rácuppant :D
  • Tomsteel
    XD

Nekem néha a hátsólámpa textúráit nem rajzolja ki, és olyankor elég élénken világítanak.