16062
-
#10905 Miről beszélsz te barom, az a Scirocco gyári műszerfala :DDDDDD -
#10904 ? -
#10903 Az istenért kellet az a hülye szar műszerfalat bele rakni:(
Ha kaptak licenszet akkor miért nem tudták megcsinálni?:(
-
#10902 Kis olaj a tűzre
Sirocco
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1perc 45másodperctől kezdődik az érdekes része
Fun Futam pályájával kis gondok adódtak, így picit várni kell majd a megoldásra, de az élet sem könnyíti meg túlságosan a szervezért... -
#10901 4-en voltunk összvisz és együt csináltuk, ésmégcsak nemis ismertem a többieket, annyit mondott a srác verseny hogy maradjak a draftban :)
azon ment a verseny kinek nagyobb a végsebessége, én 298-at mentem csak, volt aki 301-el ment fzr-el :) -
#10900 ilyet mi is toltunk cone dodgers-en ahol csak oval van :D 3an haverokkal felmentünk és mindenkit aláztunk :D -
#10899 Kerékpáros csapatverseny :-) Ez elég gyilkos a többiekre nézve ha nem tartanak össze :-)) -
#10898 na, ma ovalon valami ilyesmit csináltunk pár arcal:) szerintem rohadtjó -
#10897 Kötött setup lesz, ami nyilván nem a legjobb beállítás lesz majd a pályára, de így mindenki egyenlő esélyekkel indul.
Ha kész lesz a pálya szerintem be lesz téve szerverre és gyakorolhat majd mindenki kedve és ideje szerint. -
#10896 meg egyen setup is kéne nem? vagy egy alap amiböl ki lehet indulni mert ilyenhez setet nemnagyon csináltam még :D -
#10895 Majd egy kezdeti layoutot pmben küldenéL? kipróbálnám:) -
#10894 A pálya első akadálya, nem kell tőle megijedni, a kellő mértékig kormányozható marad az autó, de a legkisebb hiba is végzetes. (Szerencsére az LFS nem értékeli hibapontként a gumikon való mászkálást.)
A második akadály kicsit összetettebb, nagyon kell figyelni a fékezésnél és a tolatásnál. Emiatt a szakasz miatt át kell majd alakítani a váltót, hogy hátra fele is jól gyorsuljon a kocsi.
A többi rész még nem végleges, ezért azokról még nem rakok fotót. Viszonylag egyszerű pályát akartam amit könnyű megjegyezni, de azért kihívás végigmenni rajta. (A pálya azért nyilván hosszabb lesz.) -
#10893 Pillanatnyilag csapattársat fűzöm, hogy jöjjön tesztelgetni, de még a pálya sincs teljesen kész. (elnézést is kérek érte, de az elmúlt napokban nem sikerült egyszer sem 21:00 előtt hazaérni, így ezalatt nem is fejlődött semmit a project.)
A pálya egész érdekes lesz, nem nevezném SS-nek, inkább egyfajta drag strip dolog lesz, két teljesen megegyező pálya lesz egymás mellett és így pontosan látszik majd, hogy ki van előrébb, egyedül a befutó (azaz a célvonal) lesz közös, de igyekszem úgy, hogy ütközni ott se kelljen. Fontolgatom azt is, hogy több kört kelljen menni, mert így nagyon rövidek volnának a futamok de Insim tudásom nem lévén, ennek a rendszernek a betartása már rátok lesz bízva.
Sanchezboy, Nagyon szépen köszönöm a segítséget, igyekszem "méltóvá" kovácsolni ezt a kis futamot ha már ekkora lelkesedést vált ki az emberekből. -
#10892 SS versenybe én is beszállnék :) -
Sanchezboy #10891 Prazelee: En szivesen segitek neked ebbe a "funfutam" dologban. Pl. plakatok, hirek, stb. Jo kis moka lesz :) -
#10890 ennek örülök, megnyugodtam :) -
MaStR #10889 nekem is csinálta... -
#10888 Érdekes, már nem csinálja. Csak itt csinálta, és csak akkor, ha beléptem egy topikba. -
#10887 nekem is szokott... de nekem "vírus" keresést indít a Mozilla :D -
#10886 Nem szerencsére, szerintem nálad lesz az árulás. -
#10885 na az ilyen skineket nem lehet feltölteni csak telátod :/ -
#10884 Fájlnév: http://ads.sg.hu/mediacenter/sgforum/
Vírus neve: HTML:Iframe-inf
Vírus típus: Vírus/Féreg
-
#10883 Bocsánat, hogy ide írom, de nektek nem jelez vírust a vírusírtó, ha beléptek valamelyik topikba itt az SG-n ? -
#10882 Tényleg jópofa ez a transparent roof: egy, kettő
Ezmeg olyan bilibe lógós -
#10881 de kurv@ vicces és mióta megvan a napfénytetős skinem azóta meg akartam csinálni :D -
#10880 Látom sikerült felspannolni téged ezzel a képpel :D -
#10879 mégsejó lx4-nél már kiírja :( -
#10878 hmm érdekes elkezdtem játszani, nem töltöttem fel a skint, de nem írta hogy a skin nem található az lfsworldön....
valaki feljön és megnézi hogy mit lát skinnek? -
#10877 na már megvan a skin dds-be de nem tudom úgy átkonvertálni jpg-be hogy átlátszó maradjon, dds-t viszont nemtudok feltölteni :S -
Taibi #10876 Üdv.
Kb. egy hónapja próbálgatom a különböző szimulátorokat, és minden szempontot figyelembe véve, összességében az LFS nyerte el leginkább a tetszésem, úgyhogy erre a játékra fogok ráfeküdni a jövőben, a többit hanyagolom.
Már meg is vásároltam az S2-es licenszt is. :)
Egy kérdés:
Tudja valaki, hogy miért nem tudok regisztrálni a liveforspeed.hu-n? Nem kapok érvényesítő emailt. Pedig két felhasználónévvel is próbálkoztam, hátha elsőre elírtam az emailcímem, de nem jó sehogyse. -
#10875 az a baj, hogy LFS world-re nem tudod feltölteni...én most ezzel szívok...sikerült nekem is, csak nem engedi feltölteni. -
#10874 ühüm :)
én is akartam ilyen full átlátszó skint csinálni csak én még a kormányt+ülést is ilenre akartam csaknem tudok .dds-be menteni mert kifagy ps-em :S -
#10873 illetve ez egy skin..szóval elvileg mindenki látja -
#10872 de attól még a többieknek nem lenne szabad látniuk, mert ezzel csak a saját játékodat módosítod, többiek pedig a saját, eredeti szerint látják. -
#10871 LOL -
#10870 pontosan ! -
#10869 skin :) nekem is olyan skinem van hogy átlátszik de az csak egy napfénytető (lfs databaseről tölthető) photoshopal lehet megcsinálni, csak a beállításnál az alphát kell egyszerűen levenni hogy átlátszó legyen -
#10868 Mint például a #10827-es képen?
-
#10867 legalább belátsz hogy veri-e a faszát vagy épp valaki rácuppant :D -
#10866 XD
Nekem néha a hátsólámpa textúráit nem rajzolja ki, és olyankor elég élénken világítanak.