16062
-
vadamm #10945 tudna valaki segiteni hogyan lehet berakni a sciroccot a játékba?valami progi kell hozzá?előre is köszi -
vadamm #10944 Helló.Tudna valaki segíteni abban hogy hogyan lehet a sciroccot berakni a játékba?mert találtam egy oldalt ahonnan le tudtam tölteni a az autót csak nem tudom hogyan kellene berakni.valami program kell hozzá?remélem valaki tud segíteni.előre is köszönöm -
shumika #10943 THX! -
shumika #10942 Mi a bajotok? -
darkhmz #10941 Hát ez durva -
#10940 -
#10939 hülyeség -
shumika #10938 Figyelem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hy all mivel nem igazán rendeztek Drift bajnokságot kéne rendezni egy Live for Speed D1GP-t ami lehet hogy hüjeség de az lenne a tét hogy aki megnyeri az a hónap legjobb driftere. Ez a D1GP egy hónapba 1-szer lenne. Lenne külön Demo,S1,S2 bajnokság ki meikben akar induli. Please jelizzetek hogy hüjesége vagy nem. -
#10937 ez. viszont tudom, hogy csak szőrözés, de rosszul van akkor megírva a "mező" neve -
#10936 Az alapítás éve liveforspeed.hu rendszerében történő belépést jelzi. Nem a tényleges csapat alapítás idejét ha ez a kérdés. -
#10935 Nem sokkal azután, hogy észleltük a "problémát" a fiúk elkezdték a változást. Nekem még van egy kis dolgom, aztán én is átírom magam. Viszont azt az alapítás éve dolgot, meg ilyeneket hol lehet belőni? -
#10934 HKV1 HKV2? -
#10933 Van egy kis bibi. Rácuppant a HKV a Senna futamra, mint micimackó a mézesbödönre. Ennek következtében, ha jól számolom, már 4-en jelentkeztünk, csak HKV-ként. Na most gondolom 2 fős csapatok kellenének.
Vagyis akkor kezdhetjük előlről. A másik, hogy amikor megjelennek a csapatok nevei, alapítás éve 2009? alapító raczger?
Ha meg beírjuk a 2 fős csapatneveinket, megszakadtok a röhögéstől, mivel abszolút fun alapon kreáltuk őket, mivel mi inkább csak a HKV-t használjuk. Elsődlegesen a közös játék élvezete hajt minket. (Na jó a pb-k sem elhanyagolhatóak) -
#10932 a pont nem gond. Ha tudok, akkor majd megyek. Köszi az infót. -
#10931 A futamok hagyományosan este 20:00kor kezdődnek az időmérőkkel.
Ez egy 4 futamos kupa ahol minden futam számít. Ha neked nem gond hogy az összetett pont versenyben nem tudsz ott lenni elől mert csak 1-2 futamon induksz akkor nem gond.
Aki regelt és jelentkezet a futamra fusson kört a livefospeed.hu ASE A szerón!
http://liveforspeed.hu/statok/prequal_cup/index.php -
#10930 Azt lehet tudni, hogy mégis hánytól lesznek a futamok? Mert így kicsit tág fogalom számomra pl., hogy tudok-e indulni, vagy sem. Illetve ha csak 2 versenyen tudok menni, az gond-e, vagy nyugodtan, belefér. -
#10929 uhh gti racinges szerón most elég jó kis futam volt :)
8. lettem mert elbasztam az uccsó kanyar és beelőzött a mögöttem lévő a célegyenesben :/
meg a többieek is ott voltak szélárnyékban asszem nem volt 1 tized előnyöm a következő előtt :D sőt az őt követő is közel volt :P -
#10928 demoba 3 pálya és 3 autó van. esetleges más megoldásra ott a warez topik ;) -
#10927 Meg lehet vásárolni a játékot, és akkor több lesz mindenből. -
KaiotEch #10926 Hogy lehet új autókra szert tenni? És csak ez az 1 pálya van multiba? -
#10925 2009.04.19-én rajtol a IV. Ayrton Senna Emlékkupa a liveforspeed.hu és az lfs-ase.extra.hu közös rendezésében. A 4 futamos kupa ingyenes.
A IV. Ayrton Senna Emlékkupa Hivatalos Programja:
2009.04.19 - Aston Cadet GP 43 kör - MRT5 - clear, low
2009.04.26 - South City Town Course GP 65 kör - FOX - clear, none
2009.05.03 - Kyoto National Gp Rev 59 kör- FO8 - cloudy, high
2009.05.10 - Westhill International GP 58 kör - BF1 - clear, none
Bővebb információ a weboldalon: http://lfs-ase.extra.hu
Jelentkezés a www.liveforspeed.hu oldalán.
Indulás feltétele: S2 licensz -
#10924 -
#10923 Nyújtottba sehogy, úgy csak 1g-t. Hírtelen meg azthiszem tud 2g-t. De még mindig jobb mint anyu fésülködőszekrénye :D -
#10922 Ez mekkora ökörség már....egy nyújtott kanyarban hogyan fog neked folyamatos 4G-t szimulálni, mondjuk egy forma1-es autóval? Ne vicceljünk már! Én ennek nem sok értelmét látom. -
#10921 jaja, jófajta -
#10920 A Force-Dynamics gyártja a profi szimulátorokat.És a kínálatukból a kisebbik a 301-es. -
#10919 5 futamonként automatikusan pálya váltás van. Westhill, Kyoto Long, meg ilyenek :) volt blackwood rev is -
#10918 blackwood? -
#10917 a 301-gyártja azt a rohadtnagy pilótafülkét ami a videón vezetés közben dülöngél jobbra balra :D -
#10916 Indult egy public XFG+XRG host, [SR] GTi Racing néven. Dugig van :) -
#10915 Ha jól vettem ki akkor ennek a 301-nek ( fogalmam sincs mi ez ) odaadták kipróbálni a scirocco-t és ez a videó még csak egy előzetes volt a szombati bemutatóból. -
#10914 de nemúgyvolt hogy pénteken megjelenik? :D -
#10913 Az oldalon amit linkeltél ezt írja valaki: "the premiere will be on Saturday 11.4. at 18.30 CET... online stream will be available on the public TV website..."
Ezek szerint szombaton lesz egy bővebb bemutató? -
#10912 Annyira nem szeretem FE Club-ot amúgysem, túl rövid... -
#10911 sry itt inkább :P -
#10910 itt megtudod... -
#10909 Hehe, még jöhettél volna, mert akkora volt a kavarodás, hogy akkor még csak a "pót" időmérőt kezdtük el. Jó móka volt egyébként. -
#10908 Kb. fél tízre értem haza :(( -
KaiotEch #10907 És ebben a játékban, hogy lehet drifeltni? :D -
#10906 Mi volt veled főnök, miért nem jöttél racingolni ? Úgy elkentem volna a szádat, hogy szomorodjál meg.