Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vezérlõpult->nyomtatók és más hardverek->játékvezérlõk-> Logitech G25 Racing Wheel USB -t kiválasztod
aztán tulajdonságok---> settings
PEDALS REPORTED AS:
IDE NE TEGYÉL PIPÁT!!
És az LFS-ben pedig értelem szerûen bekell állítani 😊
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Emlékszem, én is rengeteget állítgattam mire sikerült rávenni az autót, hogy elinduljon, de ezen egyszer kell átesni és egy életre megvan.
valaki tudna betenni 1 képet a kormány beállításokról (G25) sehogysem tudom beállítani<#szomoru1>#szomoru1>
elõrre is thx
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Hol vagytok fellelhetõek, és mikor?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Azt nem tudom hogy jo lesz-e, de azert van a mai futam hogy leteszteljuk.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
respect😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem sértõdtem meg, csak szimplán megkérdezttem... Megelõz lelassít azt elkezd koccolni😄
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Röviden egy olyan versenyszerver, ahol az eredményeidért pontokat kapsz s ha elég összegyûlt, akkor újabb, profibb szerverekre mehetsz.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
XFG vel megyek, elég rottyon volt, megelõzött egy srác, mondom szépen elengedem. Erre, nekem koccan alig fogom meg a vasat, írom h thanks. erre lelassul de csak az én tempómra, nem hogy elengedjen, nem is vártam el, elmennék, nekemkoccan, féktávon beszúrok. Éreztem, hogy fogom a 9. helyet, erre ívrõl lelök oldalról. 3-an megelõztek. 12-ik voltam, és a srác még engem fikázott:\
Én gondolkodnék rosszul, vagy jól csináltam?😊
Igazából normális gyerek vagyok, csak kicsit bepörögtem, most h lett S2m😊
14 vagyok.. lassan 15..
tudom, fiatla vagyok, nem kell leszólni
nyelvtanilag helytelen!
Csáztok a helyes alagk. banplz htxbaibai😄
jó, hogy nem azt mondja, hogy csácsumicsá csokoládés csõtészta XD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Valki belinklné?
ELEGEM VAN A TÖRT SZERVERBÕL MEG A DEMÓBÓL😄D
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
UI: Üdv Nevano. 😄
Bisztos mert egy utolsó mocskos rászístá antiszemita vagyok 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
www.smart-bus.hu