Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

r4f1
( kormányt dugd be az usb-be)
Vezérlõpult->nyomtatók és más hardverek->játékvezérlõk-> Logitech G25 Racing Wheel USB -t kiválasztod
aztán tulajdonságok---> settings
PEDALS REPORTED AS:
IDE NE TEGYÉL PIPÁT!!
És az LFS-ben pedig értelem szerûen bekell állítani 😊

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Prézli
ezitten
Emlékszem, én is rengeteget állítgattam mire sikerült rávenni az autót, hogy elinduljon, de ezen egyszer kell átesni és egy életre megvan.

Gaben17
Sziasztok!
valaki tudna betenni 1 képet a kormány beállításokról (G25) sehogysem tudom beállítani<#szomoru1>
elõrre is thx

Spirit of Perfomance Koenigsegg

ChuckyHUN
Ki, hol szokott játszani?
Hol vagytok fellelhetõek, és mikor?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Én a setupgridet használom, de gondolom már ismered. 😊 Ha nem itt a link:
Setupgrid

Shifter
ok elmegyek 😛

&#3232;_&#3232;

csige791
en azzal megyek amit felraktam setup fieldre, kicsit kisebb kerekdoles, kicsit nagyobb nyomas at elso gumikban, meg 1-2% al elorebb a fekerot.
Azt nem tudom hogy jo lesz-e, de azert van a mai futam hogy leteszteljuk.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Shifter
nekem kéne 1 normális FXO Race setup 😄

&#3232;_&#3232;

ChuckyHUN
vigidiVÉNPÉNISZ
respect😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

r4f1
én meg pár napja lettem 18 😊

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

R0zs0máK
én meg 8 éve voltam 15 éves...na? 😄DDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Csabesz6
Le van sz@rva ki hány éves.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ChuckyHUN
Én is elengedem aki ugy jön mint egy torpedó😄
Nem sértõdtem meg, csak szimplán megkérdezttem... Megelõz lelassít azt elkezd koccolni😄

csige791
Aki megy az LFS France TBO bajnokságon az ide nézzen. (elsõ hír)

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Hecker007
aha így már értem, köszi 😊

Prézli
Honlap
Röviden egy olyan versenyszerver, ahol az eredményeidért pontokat kapsz s ha elég összegyûlt, akkor újabb, profibb szerverekre mehetsz.

Hecker007
tudom hogy láma kérdés, de valaki elmondaná hogy mi az a CTRA?

hezi
CTRA 1-n szoktam olyan köcsög lenni, hogy ha épp az élen vagyok, akkor is minél jobb idõre hajtok. Ilyenkor elég idegesítõ, ha valaki feltart, és el szoktam felejteni, hogy nekem Gold licensszel már rég nem ott kéne tolnom, ami tulajdonképpen a kezdõknek lett kitalálva. Hát elõ szokott fordulni, hogy belerongyolok a lekörözöttbe, ha nem húz el elõlem (vagy látom, hogy meg se próbál helyet hagyni), vagy beszólok neki. De mostanában szinte nem is járok ctra-ra. Ennek ellenére sosem kaptam reportot, és mindenki szeret és tisztel <#idiota><#idiota>

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Misi az ezredes
Elõfordul néha kis koccanás aki ezeken megsértõdik és szeretné kölcsönösen visszaadni az ne versenyezzen... Fõleg h 10-15 perccel késõbb kezdõdik elörrõl xD

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Shifter
bevallom nem sok 😄 de még mindig jobb 17 évesnek lenni majdnem mint 14-nekj 😄

&#3232;_&#3232;

Csabesz6
tyû

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ChuckyHUN
Akkor nem én vagyok a maradi fasz😄

Shifter
legyen az inkább másfél év 😄

&#3232;_&#3232;

Csabesz6
3 hónapja

R0zs0máK
jól csináltad...kis lökdösõdés belefér a hátsó traktusban...

ChuckyHUN
CTRA:
XFG vel megyek, elég rottyon volt, megelõzött egy srác, mondom szépen elengedem. Erre, nekem koccan alig fogom meg a vasat, írom h thanks. erre lelassul de csak az én tempómra, nem hogy elengedjen, nem is vártam el, elmennék, nekemkoccan, féktávon beszúrok. Éreztem, hogy fogom a 9. helyet, erre ívrõl lelök oldalról. 3-an megelõztek. 12-ik voltam, és a srác még engem fikázott:\
Én gondolkodnék rosszul, vagy jól csináltam?😊

ChuckyHUN
😄
Igazából normális gyerek vagyok, csak kicsit bepörögtem, most h lett S2m😊

Shifter
holy shit 😄 mikor voltam én 15 éves XD

&#3232;_&#3232;

ChuckyHUN
wáccdiproblem?😄
14 vagyok.. lassan 15..
tudom, fiatla vagyok, nem kell leszólni

Shifter
omájgád... hány éves vagy? 😄 12? 😛

&#3232;_&#3232;

ChuckyHUN
OLOLOL😄
nyelvtanilag helytelen!
Csáztok a helyes alagk. banplz htxbaibai😄
jó, hogy nem azt mondja, hogy csácsumicsá csokoládés csõtészta XD

Shifter
mi a szótõ? csász? 😄

&#3232;_&#3232;

ChuckyHUN
😄

Alig használt kulcsgenerátoromat eladnám irányár : 7,384.35 HUF érdeklõdni az lfs.net -en lehet <#idiota> !

R0zs0máK
Én már alapból ignorálom az olyan faszcsírákat akik a "Na császtok!" szóösszetételt használják...

ChuckyHUN
JAh, sry 4 triple post otpjunior plusz-om van

ChuckyHUN
NA megvan, azt írja, hoyg interneten használható... Még ha valaki leírná lépésrõl lépsére, hogy mit kll csinálnom, azt megköszönném.

ChuckyHUN
Meg akarom venni a gamet, De nem tudom, hogy jó e hozzá a bankkarim. Volt itt régebben egy oldal ahol ezt meg lehettt nézni, hogy jó e.
Valki belinklné?
ELEGEM VAN A TÖRT SZERVERBÕL MEG A DEMÓBÓL😄D

Johnny 19
OK. Kössz hogy segítettetek. Na császtok

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

ez mar nekem kellemetlen..<#wilting>
Johnny 19
Na dehát láttam hogy a demónak is van bajnoksága. :S

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Shifter
kell eredeti játék...

&#3232;_&#3232;

Johnny 19
Sziasztok. Pár kérdésem lenne csak. Mit kell be írni hoszt névnek és jelszónak? Vagy egyáltalán hogy lehet fel jutni a szerverre? Egyébként nem eredeti de hallottam hogy ennél a játéknál ez nem számít. Ja és én is szeretnék csatlakozni a klubbokhoz. Ehez mi kell? Vezetéshez már van egy kis gyakorlatom szóval nem vagyok kezdõ, de nem a legjobb még. Elõre is köszönöm a válaszokat.

UI: Üdv Nevano. 😄

Norbi1990
Akkor most megint fogsz kapni? <#idiota>
csige791
Mindenképpen jogtalanul kaptam. Annyi történt, hogy egy mondatban említettem a féreg, a népirtó és az izraelita zsidó szavakat.
Bisztos mert egy utolsó mocskos rászístá antiszemita vagyok 😊

Misi az ezredes
2 hét az elévülése 1 büntetõpontnak ha 1 büntetõpontod van már csak akkor 1 hét...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Nem fûzök semmi konkrétat hozzá, de szerintem jogtalanul kaptad! 😄

www.smart-bus.hu

csige791
mikor jár már le ez a hulye 3 buntetõpont ? csinaltam uj képet magamnak, de nem tudom megnezni hogy mutat.

csige791
worme kemenyebb sokkal, ezért gyorsabban reagal a kormanymozdulataidra.

Shifter
megvan... ezzel a setuppal szánalmasan lassú vagyok 😄

&#3232;_&#3232;