16062
  • Tomsteel
    Ez nagyon jó, köszi !

Gondjaim voltak a motorral...vissza is estem 11 helyet :(
  • SeldonHUN
    Replay
  • SeldonHUN
    keréknézet - jobban látod a pálya szélét, stabilabban lehet a határon autózni.
  • atenza
    Elég sokan mennek custom view-al, ez miért olyan jó?? :O
  • Misi az ezredes
    Igen. A PayPal-odra feltöltöd a Pénzt vagy ha van rajta akkor megadod és kész is :)
  • wakizashi
    II. Senna futam stat,hátha érdekel valakit.(új LFSstats template)
  • Ley Roland
    lehet nem ide való kérdés de azért felteszem.
    ha meg akarom venni az s2-öt paypalról akkor lehet ugy vásárolni hogy paypal ról vegye le a pénzt ami ott van ne a bankkártyáról ?
  • Sinyo70
    Mecsek Rally Prolog 08 layout 1.0 ! mert megígértem ! autocross alapon narancs gumival ! igyekeztem a méretarányokat max tartani..
  • csige791
    ja ok. :)
  • Alexease
    Az warez kerdes volt, toroltem:)
  • kifli
    basszameg, én nem erre írtam :/
    volt itt egy olyan hsz hogy honnan lehet letölteni a teljes játékot :/
    am forumon vannak a layoutok :)
  • csige791
    itt hol vannak layoutok ?
  • kifli
    liveforspeed.net
  • Sanchez23
    Sziasztok. Jó a layout, jöhet még egy kiló. Kedvet kaptam és böngésztem lfs fórumon layoutok után, de legtöbbje MRTre van csinálva, mondván hogy "gokart" layout, de nekem valami komolycsóka rallysok kellenének :D
  • csige791
    Video az xfg/xrg kupa 2. versenynapjáról. by: EVO Sanchez
  • wakizashi
    Nagyon pöpec layout! Még még még !
  • Sinyo70
    köszi mindenkinek a hasznos tanácsokat és a véleményeiteket,és igazatok van ,ott jobban elfér ,át rakom autocross alá !csak most 3 napig nem nagyon érek rá ,de hétvégén megépítem !!és megpróbálom a gokartot is valahogy ...... azt hiszem vennem kell egy "lézerszkennert"
  • Prézli
    Szépen alakul, feelingje nagyon átjön. Talán volna értelme áttenni a pályát Autocross alá, mert ott vannak jobb gumik meg tudna szélesebb is lenni.

Ha már ennyire Pécs a téma, akkor meg kéne említeni a gokart pályát is, ha van valakinek kedve akár meg is csinálhatja a pályát LFS alá, de óvatosan mert a honlapon lévő pályarajz nem túl pontos.
  • tenkenorman
    (rallye)
  • tenkenorman
    pécs a legjobb:P! mecsek ralli rulz:D
  • Sinyo70
    azt kiszúrtam egyből.. Pécs !! kb a prológrol...
  • Sinyo70
    itt a kis gumis verzió !! plaza prolog 1.01 plus egy ripléjinnen !
    sokkal jobb kis gumikkal ,köszi a tippet !
  • kifli
    ígyjártam, múltkor is enyém lett :)
    am nemfigyelem :D
  • ChuckyHUN
    Mekkora téked volt baszod!!!:D
  • kifli
    *rb4
  • kifli
    jó ez kisebb gumi tényleg jó lenne meg néhol egy kicsit szélesebb is lehetne, de így is jó rv4-el gyűrtem picit :)
  • MaStR
    a mediterrán hangulatok városa...ne mondjátok hogy nem szép... (a háttérben:Pécs)

• csige791
    Jó sok Pécsi van :) Én csak voltam.
  • Sinyo70
    ja a kis gumi jobb lett volna,pláne a képeidet elnézve!
    későn láttam meg az autocrossos pálya alapot.Lehet megcsinálom oda még egyszer kis gumival!Leginkább xrg vel élvezetes szerintem 140 paci az majdnem VFTS .... amúgy én is pécsi vagyok !!!!
  • MaStR
    péntek este is szokták gyakorolni a pályát (pláza) ...van kinn mindig néhány elvetemült faszkalap.
  • Prézli
    Itt lakom a Plázától 3 percre, mióta itt rali van én kijárok szinte mindre.
    A pálya nyomvonala szerintem nagyon jól el lett találva, talán néhol picit szűknek érződik, de nagyon jól visszaadja a hangulatot. Ami azonnal szembetűnik, az a gumik mérete, szerintem jobb volna kisebb gumikat használni, akár át is lehetne tenni a pályát Autocross alá, és akkor sem a méretekkel sem a gumikkal nem volna gond.
    Kép
    Kép
  • Sinyo70
    megépítettem a Mecsek Rally " Pécs Pláza Prolog " pályát !vagyis hasonlót !
    adom a pályát egy rpl és ami alapján csináltam ,jelölve a menetirány is !
    Íme !
    ez az első ilyen próbálkozásom... ha valakinek van hasonló munkája szívesen kipróbálnám !!thx..
  • HKVpotyo
    Nem tudtam,hogy ez egy helyesírás topik.Majd igyekszem odafigyelni tanár úr.De úgy látom fölösleges lenne,mert egyeseknek az számít mibe tudnak belekötni.Inkább fogadjuk el egymást hibáinkal együtt,több dolog is lehet belőle mint ellenségeskedés.PEACE!!!
  • wakizashi
    Megnéztem a replay és végig izgultam főleg Mugen sIR H (ráadásúl házi futam is volt és azután ment még a AS kupára!) s persze a többiek küzdelmét is +közben egy statotis lefuttattam :D

Gratula mindenkinek aki részt vett !
  • MaStR
    ja há télleg nehogymá te nekössé bele valakibe valamibe
  • SeldonHUN
    ASE 1 futam: Aston Cadet GP 43kör MRT

18:00 1. időmérő

18:30 2. időmérő

19:00 Futam

Csak emlékeztetőül!

Sok új ember is van, nekik ajánlom még a futam elött a szabályok alapos tanulmányozását ha még nem tették volna meg!
    http://lfs-ase.extra.hu/?q=node/9
  • Shifter
    azt néztem az elfogadható de a többi 1 trágya...
  • norcii
    Hangulatos kis videó. :)
  • kifli
    lfs databasen rb4-hez van egy egész jó supra hang :)
  • Shifter
    valaki tud küldeni valami sound packot amitől a kocsik hangja olyan lesz mint az igazi? csomót leszedtem de mindegyik elég béna :D