Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prézli
Ma Január 18 volt, holnap lesz, hogy egy hónapja késik, a ligában törölték a Blackwood - VWS futamot, mondván az autó nem lett kész.

Adnál vmi linket, vagy bármit, ami azt támasztja alá, hogy valóban Január 23-án virtuálisan kezünkbe foghatjuk eme szépség pixelekbõl épült kormányát?

Ombika
Most raktam arra, 1 eve mindig 100%on hasznaltam! Minel erdemes ezt bekapcsolni?

Misi az ezredes
Ano mikor megvettem s2 akkor 5-6 nap alatt összejött az 1000 km rendõr lettem 1 nappal késõbb elvették a rendõr jogom mert minden kanyarban megbüntettem az egyik TC-st mert driftelt xD Persze mindig többel! Aztán fellebbeztem vissza kaptam és utána kb 2 héttel késõbb elvették mert 134 km/h-val mentem persze mikor én szóltam h gyorsan hajt a TC-s COP nem ették el sõt még engem szidtak h mit képzelek magamról akkor beszóltam nékik h 13 éves surmók ne pofázzanak stb vagy valamit a lényeg kaptam 30 nap bant és utána Prazlee segítségével letettem a traning vizsgát azóta kóborlok az utakon ^^

szal óvatosan ^^

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Shifter
dögöljé mög 😄 cop-al könnyû itt 250 büntetés ott 50 aztán 10 perc alatt halál lazán összejön... nekem 800km-em van WSC-n aztán ott ha meg lesz az 1000 azonnal cop leszek fõleg hogy az 1ik officer nagy haverom 😄

ಠ_ಠ

Misi az ezredes
10 perc alatt FZ5-öt xD -ként ^^ igaz TC serveren

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Shifter
WSC cruise a jó.... én is azon vagyok 2 nap alatt összehoztam 1 XRT-t

ಠ_ಠ

Misi az ezredes
asdasdasd

hezi
Fogd fel úgy, hogy a figyelmetlenséged következtében olyan sérüléseket szenvedtél, hogy 2 hónap kórházi ápolásra szorulsz. 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Alexease
Ugy tudom nem hasznalja egyiketsem, az ajanlott is 0%😊
ChuckyHUN
Királyság.. -rõl, azért bannoltak mert egy tag ácsorgott az útszélen, elbambultam és belerotty... kérdezés nélkül 60 nap.. köcsögök

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

R0zs0máK
100%

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Ombika
A Spring es Damper ertekeket ti mennyire raktatok a profile vezerloben G25-nel?

Köszi, erre nem is gondoltam...

atenza
Ctrl-t tartsd lenyomva folyamatosan, amikor írnád be a neved, és ki tudod választani a megfelelõ színt...

Sziasztok! Próbáltam utána járni a neten, de nem találtam választ: hogyan lehet színes felhasználónevet csinálni?
Köszi

Jaja, ez nekem is feltûnt... <#banplz>

R0zs0máK
Miért reagálsz olyannak aki a "Császtok/Helósztok" beköszönéssel kezd? 😄D (Bár ez a példány még azt is elrontotta...FAILED TO FAIL! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

mackosajt
Ez az erix már a bf2-ben is eljátszotta ezt pár napja...

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

R0zs0máK
áháá, most olvastam el a hsz-eket 😊

atenza
Senki nem szenved a G25-el wingman FF-rõl van szó...

R0zs0máK
Mit szenvedtek annyit a G25-el bazz?

Logitech Wingman szoftver feltelepít, és onnantól alapbeállításon tökéletes LFS-ben...

Gaben17
én saját ízlés szerint belõttem magamnak a G25 driverében a beállításokat és tökéletes😊
1kérdés: ha valaki küld kocsi beállítást akkor hogyan tudom használni?

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Alexease
Inkabb probalkozz ezekkel: Link

De elotte, elolvashatod a banner alatti PIROS szoveget is😉
Kovács Erix
Jo neked hogy te megtaláltad én nem találom peidg körul nésztem nem tudnál adni egy pontosab linket léccii kösz

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

csige791
😊

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Alexease
A banner alatt van a link (az elso).
Kovács Erix
Heloszok uj vagyok
Valaki belinkelné a teljes verziot köszönöm szépen

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

hezi
Volt idõ, amikor egy alaplapi GF6150-nel toltam az lfs-t 1024x768-ban. Még az X patch-el south cityben, 35-50 fps volt, és bizony volt egyfajta fáziskésése az egérnek (akkor még egérrel toltam), pedig a sebesség viszonylag egyenletes volt és nem akadozott.
Aztán amikor meglett a 24"-os, feltoltam 1920x1200-ba @ 60Hz, 4x AA, 8xAF (HD3850). A függõleges képszinkron be volt kapcsolva, tehát 59.9 fps-nél nem mutatott többet, de kicsit akadozónak tûnt a kép folytonossága, és szintén volt egy fáziskésése a kormánynak. Elõször megijedtem, hogy a monitornak nagy az input laggja, de egérrel nem volt fáziskés, csak kormánynál. Aztán egyszercsak megjavult (közben ki-be kapcsolgattam a v-sync-et meg a fps limitert).
ÉS AMI A FONTOS!
Ekkora felbontás 4x AA-val már megdolgoztatja a GPU-t, nekem mondjuk volt 135 fps-sem, és 1-2 perc alatt a GPU 80 fok feletti lett, 70-90 %-os gpu terheléssel. Bekapcsoltam a Vsync-et meg a 62 fps-limitert, és azóta 65 fok a gpu, és olyan 55% a terhelése. Mivel a felbontás miatt 60 fps-nél többet úgyse látnék többet, minek dolgozzon 2x annyit a videokártya. Így nem melegszik annyira, és nem fogyaszt annyit. 8)

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Hecker007
jó hát igen😊
meg azért a 4870-nek ez a játék már nem okoz gondot

atenza
Igen azért a te e8400-asod és az én a64 3000+om között van egy kis különbség 😊

R0zs0máK
Január 23-án

Hecker007
nekem 100 és 300FPS fölött is ugyanolyan a kormány, tehát fpstõl nemigazán függ szerintem
nekem is 1680*1050-ben van a játék 😊 😊

Shifter
egyébként mikor akarják kiadni azt a rohadék sciroccot?

&#3232;_&#3232;

Alexease
Majd ha 60 lesz (de akkor sem biztos)😊
ChuckyHUN
6 új üzenet, azt hittem kijött a Scirocco😄😄😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

atenza
0-án volt eddig is :S

atenza
Fps 60 alá nem esik így 1680×1050-ben, 1280×1024ben pedig 80 körül volt még 17"-os moncsin és akkor is ilyen volt, de amint látjátok, nem csak nekem. Ezért kérdezem h G25-nél is ilyen a dolog, illetve más kormányoknál is? Lehet h talán a poti nem a legmegfelelõbb benne?

Csabesz6
Skineket mivel tudok gyártani?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Tomsteel
a Beállítások / Egyéb fül alatt van egy olyan dolog, hogy "analóg kormányzás simítása", ezt próbáld meg lehúzni 0-ra.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

csige791
mennyi az FPS-ed, mert azon is mulhat a késõi reakció.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Hecker007
g25-rõl én még nem tudok nyilatkozni de a wingman FF-em nekem is ilyen, elég lassan reagál a hirtelen mozdulatokra

Király, ki fogom próbálni! <#nevetes1>

raczger
Igen, az lehet😊

atenza
Aki G25-öt használ, megmondaná hogy van-e "utánhúzása" a kormánynak? Azaz ha elkezded rángatni jobbra-balra, akkor mennyire gyorsan reagálja le? Mert az én Wingman FF-emnek van egy kis holtjátéka egyenes állásban, és egy picit lassan reagál a kormányzásra. Ha hirtelen jobbra rántom kb 3 centivel, majd ugyanennyit balra, akkor szinte még mindig jobboldalon áll... A lényeg hogy észlelhetõ és érezhetõ a lassú reakcióideje, fõleg az egérhez képest.

ChuckyHUN
Csak sikerült megcsinbálbi😊
Multkor velem dumáltán CTRAn😊

<#taps>

raczger
Üdv emberek!
Elindult egy állandó, magyar S2-es szerver, a neve: HKV Team Server
Azért indult, mert eddig nem láttam s2-be, csak demoba egy állandó magyar szervert, és gondolom sokan szívesebben játszanának magyarokkal. Egyenlõre 20 slotos, de ha van rá igény több is lehet😊

Üdv: raczger (Gergõ lfs-ben a nevem)

Gaben17
sikerült köszönöm😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

csige791
Kyoto 250 Endurance. Infok (HU) itt.

r4f1
de ha leírod egészen pontosan mi nem megy akkor könnyebben segítünk 😊<#hehe>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid