Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adnál vmi linket, vagy bármit, ami azt támasztja alá, hogy valóban Január 23-án virtuálisan kezünkbe foghatjuk eme szépség pixelekbõl épült kormányát?
szal óvatosan ^^
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ಠ_ಠ
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Köszi
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Logitech Wingman szoftver feltelepít, és onnantól alapbeállításon tökéletes LFS-ben...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
1kérdés: ha valaki küld kocsi beállítást akkor hogyan tudom használni?
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Valaki belinkelné a teljes verziot köszönöm szépen
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Aztán amikor meglett a 24"-os, feltoltam 1920x1200-ba @ 60Hz, 4x AA, 8xAF (HD3850). A függõleges képszinkron be volt kapcsolva, tehát 59.9 fps-nél nem mutatott többet, de kicsit akadozónak tûnt a kép folytonossága, és szintén volt egy fáziskésése a kormánynak. Elõször megijedtem, hogy a monitornak nagy az input laggja, de egérrel nem volt fáziskés, csak kormánynál. Aztán egyszercsak megjavult (közben ki-be kapcsolgattam a v-sync-et meg a fps limitert).
ÉS AMI A FONTOS!
Ekkora felbontás 4x AA-val már megdolgoztatja a GPU-t, nekem mondjuk volt 135 fps-sem, és 1-2 perc alatt a GPU 80 fok feletti lett, 70-90 %-os gpu terheléssel. Bekapcsoltam a Vsync-et meg a 62 fps-limitert, és azóta 65 fok a gpu, és olyan 55% a terhelése. Mivel a felbontás miatt 60 fps-nél többet úgyse látnék többet, minek dolgozzon 2x annyit a videokártya. Így nem melegszik annyira, és nem fogyaszt annyit. 8)
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
nekem is 1680*1050-ben van a játék 😊 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Multkor velem dumáltán CTRAn😊
Elindult egy állandó, magyar S2-es szerver, a neve: HKV Team Server
Azért indult, mert eddig nem láttam s2-be, csak demoba egy állandó magyar szervert, és gondolom sokan szívesebben játszanának magyarokkal. Egyenlõre 20 slotos, de ha van rá igény több is lehet😊
Üdv: raczger (
Kyoto 250 Endurance. Infok (HU) itt.\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .