16062
  • Norbi1990
    Passz. Nem vagyok LFS szaki :D
  • passatgt
    gmérőt hogy lehet berakni odlalra?
  • Norbi1990
    Így:

• atenza
    Tökéletesen működik win7-el, ráadásul még pár fps-el gyorsabb is :)
  • Pummis
    sziasztok
    Egy kis segicség kellene!Hogyan tudok drifelni hogyan kell csinálni ? elöre is köszi
  • Norbi1990
    Nem szóltam
  • Norbi1990
    És, hogy lesz a rF vs LFS dolog?
    Előbb melyik lesz? És demoval lesz megcsinálva?
  • SeldonHUN
    RCX - FUN Futam 2009.05.17.
    liveforspeed.hu
    FE Rallycross rev - RB4 2*35 kör WTCC

2 hét múlva terveink szerint sor kerül nagy összecsapásra az Rfactor és liveforspeed legjobb magyar pilótái között. Hogy addig se keljen nélkülöznötök kedvenc szimulátorotokat, 2009.05.17-én egy igazi kuriózum vár rátok. Ranga Kupa óta (és annak már jó ideje) nem volt rallycross futam. Most itt az idő hogy egy kicsit elmélyedjünk a „sárdobálásban”.

Szerver és prequal ma este 17:00 órakor indul.
    neve: liveforspeed.hu A
    pass: rcx09

Menetrend:
    19:00 - 19:30 időmérő
    19:30 – 19:50 warm up
    19:50 – 20:00 rajtfelállás
    20:00 – 1-2 futam /no wind/
  • wakizashi
    Senna 4.futam stat
  • wakizashi
    Z13 teszt peccs
    Scirocco nem van még ,de pár dolog igen.(a linken levagyon írva mik változtak)
  • passatgt
    gépi versenyzőkön kicsit gyúrhatnának, 1 kör alatt megelőzöm az összeset utolsó helyről rajtolva
  • csige791
    Így már fel sem merem rakni a windows Seven rc-t.
    Ha tényleg az S3-at hegesztik a háttérben akkor ok. Ha nem akkor is ezzel a játékkal fogok még játszani 20 évig...kb. úgy hogy ez is ok, csak jobb lenne ha mindig fejlődne.
  • Ombika
    Vista 64 bites gond nekem sincs!
  • bardocz
    Szerintem meg a 09-et átírják 10-re.
  • Cowek
    Nálam ilyen nincsen... pedig nyomtam mindenféle Vistával sokat...
  • atenza
    Aha, nyár közepén valamelyik pénteken... :) Mondjuk év közepe előtti utolsó pénteken, ami még egyesek szerint "early 2009" :)
  • kifli
    jaja, pénteken tuti jön :D
  • ChuckyHUN
    Vistán nem kell játszani:)
  • hezi
    Ebben a feltételezésben némi logikátlanságot érzek: miért hegesztene patchet az S2-höz, és közben meg gőzerővel dolgoznak az S3-on, mikor vélhetően az S3 az S2-re fog épülni?

A várható patchben meg elvileg nem csak a sirokkó lesz, hanem más is, amiről nem tudunk (lehet, h nagy büdös semmi :D), de ezt majd 1x úgyis meglássuk :)
    Most éppen olyan komoly bugok kijavításán agyal Scawen, mint pl. vista alatt full screenen elindul a képernyőkímélő, vagy az autókkal telezsúfolt képernyőn jelentkező lefagyások és program chrash-ek kijavítása, melyek a Z?? test patcheknél jönnek elő.

Egyébként meg holnap péntek, remélem érzitek
  • atenza
    Ez a hivatalos megfogalmazás:

"I hope to be able to release another compatible test patch here this week as I've done various fixes (including a Z10 crash that sometimes happened when many cars were in view)."
  • Alexease
    Az utolso teszt patch is mar lassan fel eve jelent meg;) Lehet, hogy mar kicsit unja az egeszet;) Azert mar 6-7 eve ezt barkacsolja;)
    Vagy mar az S3-ra keszul, hogy jovo karacsonyra megjelenhessen:DDDDDD
  • atenza
    Pár napja írt Scaven h ha minden igaz a héten kijön egy új tesztpatch, de ez csak a z11 v z12 (nemtudom h melyik a legújabb tesztpatch)pár hibáját javítja, tehát semmi vw egyenlőre..
  • MaStR
    nemtudom de ez már kezd gáz lenni."early"
  • csige791
    Most komolyan semmi hírmorzsa az új verdáról ? A programozókat autóbaleset érte vagy mi ? Valaki tud valami infót ?
  • sugga
    Hali! Az XR GT műszerfalának a textúráját hogy tudom kicserélni? Próbálgattam mindent, Leather3.dds a kormány színéért felelős, az XR_Texture.dds se a műszerfalat alakítgatja... Az ajtókat, a középkonzolt, az első és a hátsó ülést, a hátsó lámpát sikerült összeoperálnom, a neten csupa olyan textúra van, ami nem abban az elrendezésben tartalmazza a részeket, ahogyan nálam vannak, gondolom, régebbi verzióhoz készültek. Előre is köszi.
  • SeldonHUN
    kösz

utólagos engedelmeddel belinkeltem liveforspeed.hu fórumon is.
  • wakizashi
    Senna stat
  • Hoffi
    köszi mindkettőtöknek:D
    majd megpróbálom:D
  • MaStR
    OFF
    szia!nem én fényképeztem,én csak asszisztáltam hozzá..az autó sem az enyém,de a B terv egy xe corsa.nagyon brutál.most épül bele a 2lityós túrós moci...300 paci lesz beenne.a szar a corsában... lol :)
  • wakizashi
    Konkrétan itt ;-) (megelőztél Chucky)
  • ChuckyHUN
    Setupnál kell, a kormányzásnál a jobb oldali tekerő:)
  • Hoffi
    csá
    lécci segítsetek olyan gondom van hogy a mikor a G25-t (900°-on) egy olyan 45°-ot fordítok a kormányon azonnal teljesen alá tekeri a játék!
    játékon belül és kívül is sok mindent próbáltam de sehogysem jó! más játékoknál pedig tökéletesen működik!
    Előre is köszi!
  • wakizashi
    Az itteni gyik-t(képes tutorial hostingra) is meg eztet is frissítettem.
    Majd még javítgatom meg ápdatélem pl dedihost vagy a lapper gyorstalpalóval (utobbi nem 1xrű).
  • HUNsnoop
    OFF:
    aztamindenit.ezt te fényképezted? nekem is corsám van 1.4si. nagy vágyam egy kétkliteres motor. a kotsi is és a kép is teccik .. gratgratgrat
  • wakizashi
    Fennt is vannak (total commanderrel darabolva):
    01
    02
    03
    04
    05
    crc
  • wakizashi
    Kicsit lassan jön :S.Ha leért lehet feltolom valamilyen tárhelyre
  • Tomsteel
    Bravo, Bravo, köszönjük !
  • SeldonHUN
    Ayrton Senna Emlékkupa 2. futamának a közvetítése:

http://80.64.65.29/videos/09ASE02.wmv09ASE02 download (~770MB)
  • csige791
    ASR Series XFG/XRG kupa első két futam összefoglaló.
    És az igen szoros pontverseny.
  • Ley Roland
    akkor jó :D kösz