Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello mindnekinek

Nem tudom memnnyire lehet itt ilyenrõl érdeklõdni de sokszor láttam drift videokban az XRT-hez ugynevezett Sleepy eye's-t(félig felnyitott elsõ lámpa) Illetve nagyobb aluszárnyakat.

Nem tudja valaki ezeket honnan lehetne beszerezni?

AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT

ChuckyHUN
XD
az a elgcinkebb, hogy el is histzik

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

R0zs0máK
Én már játszom vele...XDDDDDDDDDDD

Sok idióta hogy ráugrott, hogy ma lesz XDDDDDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

ChuckyHUN
KAMUU😄
Te azt is mondtad h ma jön XD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

R0zs0máK
Jan 31-én jön!!!

kifli
én nem fejlõdésnek tartom hanem inkább csak melegszik a gumi és rövideb féktávot lehet venni
az ai-k a verseny közben tényleg fejlõdnek,ez látszik a köridejükön is,viszont nem marad meg a skilljük úgy vettem észre.vagy s2ben máshogy mûksz?

Nincs.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Tomsteel
Azokat kérdezném, akik említettek olyasmit, hogy ma érkezik a Scirocco...
van ennek valamilyen valóságalapja ?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Akkor csak illulzió volt vagy csak szimplán elfáradtam és azért tünt úgy ,mintha erõsödnének -mondjuk setet tesztelni is lehet velük ,bár eléggé gépiesen mennek <#idiota> (csak azért feltételezem ,hogy fejlödnek ,mert kiírja mindenikre ,hogy mennyi kört ment az AI az aktuális pályán)

hezi
Ezt másképp tapasztaltam. Még anno a 0.04-es test verzsönben tényleg úgy tûnt, mintha egyre erõsebbek lennének. De most mintha nem így lenne. Pl. LX6 @ FE4 -en többször megtettem a 12 kört gyakorlás céljából, és hogy kicsit gyakjam az elõzéseket is, betettem vagy 14 AI-t. És ahányszor újrafutottam a távot, az AI mindig úgy viselkedett. Az elsõ pár körben még nagyon félénk volt, pl. a hídon már a 200-as táblánál elkezdett lassítani (valahol 125-nél kell :-)), aztán a 10-12. körre már összeszedte magát és próbált normálisabb féktávokat venni. Aztán a következõ restartkor már megint bénázott az elején 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

sehogy.nincs másik ai.gyári van.

Hopp ez kimaradt: érdemes járatni az AI-kat , mert úgy szereznek több XP-t <#idiota> (ha jól emlékszem fejlõdnek)!

Eme feltélezés szerintem onnan ered ,hogy e játék a fõ hangsúlyt a többjátékos részre helyezi s mindazonáltal furcsának hat a kedves topikolvasóknak- akik elég nagy valószínüséggel interneten játszák ezt a játékot- a Te kérdésed.Ha engem kérdezel (ha nem akkor is) ,sokkal erõsebbek az AI alapból is, mert többen vannak és letolnak minden kecc-mecc nélkül az útról ,ezért érdemes bemerészkedni egy szerverre és élõ ellenfelekkel mérkõzni ! Valójában amikor pályát ,s majdan kocsit választasz ottan kéne lenni a tudásszintnek felül ,két apró piciny nyilacska közötti intervallumban pl átlagos.<#wave>

most már valaki legyen oly kedves és magyarázza meg nekem,hogy az AI-val hogyan lehet warezolni?

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Misi az ezredes
menjél RF-ezni ha nem tetszik...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Bexoktam zippelni néha ilyen backupnak aztán simán kitömörítem azt mögy(max unlockolom újra ,ha kell).Szóval simán használhatod csak 1 ikonyt neki azt hajrá ;-)!

Sziasztok! Újra kellett telepítenem a gépemet, elõtte még sikerült lementenem az LFS könyvtárat. Simán visszmásolhatom és menni fog, vagy bonyolultabb és ezt is újra kell telepíteni minden kieggel együtt?
Köszi elõre is.

hezi
(amikor olvastam az AI-s kérdést, nekem is elsõre a warez jutott eszembe, ezek szerint nem voltam vele egyedül, pedig nekem még nehéz napom se volt. 😉)

hezi
Nem kell hasonlítgatni egykihez se. Egyedi lesz a Sirokkó viselkedése is, mint ahogy egyedi az eddigi elsõkerekes járgányé is. az UFR és XFR is totál más, pedig mindkettõ gtr és elsõkerekes. Az rwd-nél ugyanez a helyzet. Pl. a legutóbbi XRR vs FZR @ Westhill futam: mindkét autóval szinte ugyanolyan idõt lehet menni, mindkettõ RWD. Mégis totál máshogy videlkedik az autó. XRR -rel sokat gyakoroltam, mentem is 1:31.0x idõt. Majd átültem FZR-be 0 gyakorlással. 1 kört mentem: 1:34:?? lett. Érezni lehetett, hogy máshogy viselkedik, más íven kell beleszállni a kanyarokba. Ahhoz, hogy FZR-rel is tudjak menni 31-es idõt, csomót kell gyakni, hogy elfelejtsem az XRR viselkedését. A versenyképes idõknél jön ki igazán a különbség.

ChuckyHUN
Nem akartam flamet kelteni, nehéz napom volt, bocs.

pointer4
Hétvégén megnézzük, de csak miattad 😄
mackosajt
Próbáld ki. Elég érdekes pálya.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

pointer4
Nemtom visszafele mennyünk a mapon, már NFS2-nél marhaság volt.
pointer4
Valamelyik map valódi benne ? Csak hogy a viszonyítási alap miatt kérdem.

Kikéne dobni az összes kamu mapot meg autot - a fizika remek - , és belerakni nomrálisan mindent ami van rF ben azt jóvan 😄
mackosajt
Minek új pálya? FE4 rev. Mennyit mentek rajta? Hát még FXO-val?

Hétvégén ezzel a kombóval fogunk funolni. Érdekes lesz. <#banplz>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

pointer4
Mert becsüli a készítõket, de attól még nem kíváncsi más emberek bénázására?
Misi az ezredes
ez az én szerény magán véleményem...

és nem kell kötekedni mert valaki utána nézett a hír valóságalapjának...

személy szerint nagyon várom, mivel ez egy valós autóra épülõ modell így lesz viszonyítási alap :/ de ez megint magánvélemény...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Alexease
Az igaz. De nem is az autokkal van a fo problema, hanem a palyakkal. Azokat kellene boviteni. 6 eves a program, az S2-ot is tobb mint 3 eve huzzak, legalabb evente adnanak 1-1 palyat, megha kitalalt, mar akkor is jo.
kifli
új autó azért nem gyakran kapunk autókat...
Alexease
Ha meg egy uj palya lenne, tobb nyomvonallal, esetleg egy normalis hosszusagu cross palya vagy rally szakasz, akkor OK, en is varnam, de igy hogy lesz meg egy kasztni, nem annyira izgalmas😉 Bar uzletileg jo, mert feljebb ertekeli a programot, hogy van benne me gegy liszenszelt cucc.
ChuckyHUN
Nem, de ha lenne S2-d logikus lenne, hogy neten akarnál játszani, különben miért vetted meg?....

Alexease
Ennyire surgos?!😊 Szerinted, meg tudoid majd kulonboztetni pl. az XF GTR-tol (vagy a XF-tol, nem tudom milyen eros lesz)? Vagy csak a kasztni es a a nev szamit?:😊
Misi az ezredes
Sehol semmit nem találtam a Scirocco-ról :/

Olvasni én is tudok. De ha már te ilyen okos vagy, magyarázd meg nekem hogy a kérdésemben mi volt a warez? Egyébként meg mondtam egy szóval is, hogy nincs S2-m?

ChuckyHUN
Nem nyúlkáltam...😊
Warez tiltott a topikban...
Ha van demód ott is tudsz játszani neten..
Okosabb ai pedig nincs.

ne nyúlkálj más pénztárcájában.

ChuckyHUN
Ez egy netes játék. Menj online és játsz. Ja,h és VEDD MEG.

tessék mondani, nem lehet hogy is mondjam intelligensebb AI-kat leszedni valahonnan?

Shifter
asszem az lfs fórumon láttam (én) de nem bizti

&#3232;_&#3232;

Pénteken Scirocco? Volt erre valami utalás?
uh bazz az elég kellemetlen :S

csige791
Hát, szakadtam 😞
köszönöm British Telecom 😞

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
off:
Pannonia Rally nyilt béta, új verzíó!!!

nem off:
durva lesz az LFS France TBO bajnoksaga, elso 20onvalahany 1 mp-n belul 😊

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Prézli
Á, csak a szokásos, túl közel drifteltünk egymáshoz <#idiota>

Pont, hogy elöl kezdõdött a baleset.
Csapattársam (kék) külsõ ívrõl kezdte meg a kanyart, de az Infintys kocsi orra már bent volt belsõ íven, így egy lassú PIT manõver jött létre a kanyarban, amelyet szinte nem is lehetett kikerülni. Én kicsit hátrébb jöttem, láttam a balesetet azt hittem simán kikerülöm, de nem így lett és beálltam én is csúszni.
Friss gumi meg a zötykölõdés miatt szépen dobtam egy barell rollt, csak épp tetõre.
Még kép
még
még
Amúgy kár érte, mert jól jöttem, szépen elõzgettük le az embereket a csapattárssal.

Misi az ezredes
Jó lenne!!!

3. kép kemény mi volt? egyik srác dömperezett és mindenkit sodort? 😄

Prézli
Pangás ellen, pár kép

Kép
Itt egy tömegkarambol után próbáltam visszamászni a pályára mikor rám estek.
Kép
Ez a legutóbbi futam elsõ versenyének 2. kanyarjában jött össze.
Kép
Ez meg a második futam 2. körében, ahol önhibámon kívül sikerült tetõre raknom ezt a masszív, stabil dögöt.

Elméletileg pénteken Sirocco?

csige791
mikor lesz S3, ha már itt tartunk 😊
Más: A szerdai UFR/XFR kupa áttolódik csütörtökre, az LFS France által szervezett nemzetközi TBO bajnokság miatt. kép

R0zs0máK
2005 júniusa óta hergelik a népet az S2 Alpha verziójával...

hezi
Háde komolyan, már 2008 augusztus óta hergelik a népet azzal nyamvadt fóóxvágennel. Szép karácsonyi ajándék lett volna, de a Z10 már elég stabil, max néhányan nyivákolnak valami hibák miatt, igazán betehetnék végre. Vagy mit akarnak? megvárják a húsvétot? vagy július negyedikét? <#boxer>