Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom memnnyire lehet itt ilyenrõl érdeklõdni de sokszor láttam drift videokban az XRT-hez ugynevezett Sleepy eye's-t(félig felnyitott elsõ lámpa) Illetve nagyobb aluszárnyakat.
Nem tudja valaki ezeket honnan lehetne beszerezni?
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
az a elgcinkebb, hogy el is histzik
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Sok idióta hogy ráugrott, hogy ma lesz XDDDDDDD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Te azt is mondtad h ma jön XD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
van ennek valamilyen valóságalapja ?
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Köszi elõre is.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Kikéne dobni az összes kamu mapot meg autot - a fizika remek - , és belerakni nomrálisan mindent ami van rF ben azt jóvan 😄
Hétvégén ezzel a kombóval fogunk funolni. Érdekes lesz. <#banplz>#banplz>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
és nem kell kötekedni mert valaki utána nézett a hír valóságalapjának...
személy szerint nagyon várom, mivel ez egy valós autóra épülõ modell így lesz viszonyítási alap :/ de ez megint magánvélemény...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Warez tiltott a topikban...
Ha van demód ott is tudsz játszani neten..
Okosabb ai pedig nincs.
köszönöm British Telecom 😞
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Pannonia Rally nyilt béta, új verzíó!!!
nem off:
durva lesz az LFS France TBO bajnoksaga, elso 20onvalahany 1 mp-n belul 😊
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Pont, hogy elöl kezdõdött a baleset.
Csapattársam (kék) külsõ ívrõl kezdte meg a kanyart, de az Infintys kocsi orra már bent volt belsõ íven, így egy lassú PIT manõver jött létre a kanyarban, amelyet szinte nem is lehetett kikerülni. Én kicsit hátrébb jöttem, láttam a balesetet azt hittem simán kikerülöm, de nem így lett és beálltam én is csúszni.
Friss gumi meg a zötykölõdés miatt szépen dobtam egy barell rollt, csak épp tetõre.
Még kép
még
még
Amúgy kár érte, mert jól jöttem, szépen elõzgettük le az embereket a csapattárssal.
3. kép kemény mi volt? egyik srác dömperezett és mindenkit sodort? 😄
Kép
Itt egy tömegkarambol után próbáltam visszamászni a pályára mikor rám estek.
Kép
Ez a legutóbbi futam elsõ versenyének 2. kanyarjában jött össze.
Kép
Ez meg a második futam 2. körében, ahol önhibámon kívül sikerült tetõre raknom ezt a masszív, stabil dögöt.
Elméletileg pénteken Sirocco?
Más: A szerdai UFR/XFR kupa áttolódik csütörtökre, az LFS France által szervezett nemzetközi TBO bajnokság miatt. kép
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu