Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nbi1513
császtok ! figyi tudtok egy egy linket adni olyan lfs-rõl amiben az összes pálya és a verdák fel vannak oldva? elõre is köszi

kifli
vannak olyan levágások amit senki nem mond levágásnak de wr-be már nemjó mert érvénytelen kör
Prézli
Azért gondolom egy komolyabb ligában nem nézik jó szemmel ha összevissza vagdossák a kanyarokat, legalább egy barriert vagy ellenõrzõ pontokat kitesznek.

Elméletileg a WR replaybõl kielemezhetõ a setup, és ha nem publikus, akkor elég nagy kincs tud lenni egy ilyen beállítás.

Na meg a levágások... sok ilyennel találkozom online.

mackosajt
Meg az esetleges fal érintés, ami még nem roncsol, de gyorsabban veszed be a kanyart. Hotlapban érvénytelen kört eredményez.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

r4f1
más online menni jó idõt, és más hotlap módban 1edül 😊.
Online játszik a szélárnyék is 😊

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

fura<#miaz>

csige791
Itt van pl ez a bajnokság Hamegnezed baloldalt a prequalt worm ideje joval wr alatt van, és ráadásul az nem is a legjobb ideje mert itt 10 legjobb korod atlagat méri a cucc tehat kb meg -3 tized a pb-je. A WR 1:52:02
lfs.hu-n is ugyan ez van, az elsõ pár ember mindig wr alatt van.
Nem mindenkit érdekel ez a wr dolog úgylátszik.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

na akkor cserével nem is kihívás 😄 kötelezõ a csere? 😄 a wr alatt mennek az egy érdekes dolog mert ha csakugyan olyan jól tudnak akkor miért nem töltenek fel wrt?!ez nem hangzik túl logikusan...

atenza
Nem hiszem h. sokat érne, hisz nem hiába versenyezhettek õk ott... Ha valaki tudna jobbat akkor õ lenne ott helyettük.
Egyébként hány futamból áll ez a bajnokság? Mikor lesz a következõ futam?

kifli
gondolom arra gondolt hogy jön tesó vagy haver és beül a gép elé és a te neveddel megy 😊
csige791
Akik ott mennek már a qualon wr alatt mennek 😊 amugy 6 pilóta cserélgeti egymást egy csapatban. És lehet ellenörizni lfs world név alapján.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Misi az ezredes
majd elküldöm ^^

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

hezi
Minek mobilwc? 2-3 óránként pilótát cserélnek 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

mackosajt
cserélnek.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

azigen<#guluszem1>na erre mondom hogy KOCKAA 😄 amúgy nagyon szívesen beneveznék énis...elõtte 1 rakás alvás,közben pedig egy rakás redbull,és mobilvécé.ö nem tudjátok mik a szabályok?1 embernek kell végigmenni vagy lehet embert cserélgetni a gép elõtt?(mondjuk ellenõrizni nemtudják..) tényleg kipróbálnék 1 ilyent.gondolom a végén wr idõket mennek 😄 közel 600 kör úgylátom...

Alexease
Pedig 24 oran keresztul toljak😊 NR-rel is evek ota volt rendszeresen 6/12/24 oras verseny, eleg szep Magyar sikerekkel.
Nem mondjátok hogy õk most 24 órán keresztül tolják az lfs-t?

AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT

csige791
már régóta van ilyen. lfs worldon kell beloni az lfs remote ponztnál.

atenza
Elég jól meg van ez az egész szervezve 😊 Ilyet még nem is láttam, hogy nézni lehet neten h. ki hol van a pályán 😊

Dietrich
ilyen LT-t hogy kell létrehozni? 😊

katt Norbi nevére aztán egér görgöt használni

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
THX. Kiss Norbi a 2. a GT2 kategóriában 😊
atenza
link
Itt pedig a pillanatnyi állást lehet megnézni, illetve hogy ki milyen kategóriában versenyez.

atenza
Norbi1990
Hol?
atenza
Nézi valaki a Masters of Endurance: 24 Hours of Aston GP versenyt? Ez most élõbe megy? Kiss Norbi a 16. jelenleg...

Ombika
Ez az?

LFS Database Hi-Res Installer

Máté94
Balról a negyedik és az ötödik jöhet!😄
Misi az ezredes
nem tom csak rátaláltam egyik forumban

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

atenza
Van néhány szép festés közöttük 😊
Valóban lesz ilyen kupa?

Misi az ezredes

Misi az ezredes
Nem csak mi várjuk a Scirocco-t ^^

Misi az ezredes
ÉN nem... azt a szart értelmetlen még letölteni is...

Ombika
Thx kiprobalom!

hezi
Jeeee télleg benne van az nfs-ben a scirocco 😊 Majd készít valaki egy összehasonlító cikket: nfs scirocco VS lfs scirocco? 😄😄

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Tomsteel
büszke lehetsz magadra (tudom az is vagy)

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

kifli
hi-res pack
kifli
semmi értelme pont ezért nincs már meg 😄 csak kipróbáltam. multizni szerintem nem lehet vele más az autó...
Hecker007
vegyél fel msnre és átküldöm, nekem van letöltve egy egész értelmes mod xrt-hez, van FZ5-höz is és ha jól emlékszem RB4-hez is

Ombika
MEgtudjatok mondani, h mit erdemes konretan feltenni,h szebb legyen a taj es a texturak?

Hát végignéztem az egészet de sajna nem találtam meg egyiket se akkor ez örök rejtély marad.
Youtube videokban is röhögnek a markukba és kommentelnek hogy bmeg nem adom meg a linket meg nem kapjátok meg soha stb<#wow2><#wow2><#wow2>

Hecker007
de belehet szerezni õket és nemis olyan nehéz, az LFS hivatalos fórumán is találsz ilyeneket itt és itt nézelõdj

Shifter
ezeket ilyen no name oldalakon lehet megtalálni elvétve...

&#3232;_&#3232;

Hello valaki tud nekem segíteni a Tweak-be hogy lehet beálítgatni??
Köszi

Igazából csak a feeling miatt meg mert jobban néz ki

Szóval akkor ezekszerint kurvára nem lehet ezeket beszerválni

R0zs0máK
De mi a náthás fasznak LFS-ben ilyesmi, azt áruld el...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

kifli
elég nehezen beszerezhetõk ezek a modok nemkem volt egy de már nincs meg. nekem nagy hátsószárny volt meg még egy kis +optikai tuning
Alexease
<#idiota><#zavart1> Ott meg neont is talal az auto ala, mert attol jobban megy (foleg gombokkal vagy egerrel)😊
R0zs0máK

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Alexease
Sot, mar tegnap is volt, csak elfogyott;D