16062
-
#11107 Mindent meg lehet, csak gyakorolni kell eleget:) -
#11106 Télleg meglehet?:D -
#11105 ok :D -
#11104 Ezt még egérrel is meg lehet XDD -
#11103 aha..:D -
#11102 Én DFP-vel nem tudok így menni 900 fokkal azt tudom :D
G25-el biztos meglehet csinálni. -
#11101 Ezt meg lehet csinálni G25 nélkül? btw, Ti hol toljátok és milyen kormánnyal, ha van?:) -
#11100 ja ma kinevették a skinemet :/
nemtudom már melyiken volt vagy sr vagy gti -
#11099 jó te Rózsától kapsz valamit ha nyersz, de csak mert protekciód van :D -
#11098 jövök :D -
#11097 akkor indíts XD
kíváncsi vagyok lesz-e egy ember is aki igennel szavaz :D
ja azt nem mondtam de a nyertesnek el kell jönnie a nyereményéért szegedre :D -
#11096 pénteken jön tuti
(elnehidd) -
#11095 Future.... -
#11094 Hello mindenki
Lehet h lerágott csont, de akkor mi lesz a VW Scirocco-s LFS-el? -
#11093 gyönyörü :) kéne egy szabazast inditani, hogy menyire ertekelik az otletedet a resztvevok :) Bár ebben a gazdsagi valsagban tobbet er egy sajtos kifli mint egy szaros kupa :) -
#11092 na jó kis futam volt így 2 kör hátrányban is, jobb lett volna ha nem forgatnak ki :/
sajtburger? normális vagy? max sajtos kifli :D
de akk mindenkinek ezzel a skinel kell versenyeznie
-
#11091 Nem lehetne az elsőnek egy sajtburger ? Az mégsem plain kifli. :) -
wakizashi #11090
-
#11089 nos minden ps tudásom latbavetbe el is készítettem a logót amit használnotok kell ha akarjátok hogy szponzoráljalak titeket
a szponzoráció: azt jelenti hogy az asr ligában részvevő játékosok kapnak 1db kiflit, a futamgyőztes pedig 2-t :D -
#11088 pl :D -
#11087 Kifli Kupa ? :) -
#11086 lehetek a gazdak szponzorotok úgy hogy nem vagyok gazdag? :D -
#11085 Vagy kéne egy gazdag szponzor es akkor az lehetne a neve :) mondjuk Emirates Airlines - Dubai kupa
-
#11084 Kadett Kupa :) -
#11083 Igen, ráadásul nehéz bajnokság nevet is kitalálni így, mert ugye az XFG/XRg kupa hülyén hangzik, gondoltam FRG Kupára de az meg az FR miatt franciának tűnik. Ha valakinek van valami jó bajnokség név ütlete az XFG/XRG kupa helyett az szóljon plz. :) -
#11082 Adhattak volna valami normalisabb nevet is az autoknak, ezeket az XRGFRXFV izeket a 7 ev alatt nem tudtam normalisan megjegyezni:D [#zavart1 -
#11081 Ma este (05.13) 9-kor XFG/XRG kupa speciális témában fogunk futamot rendezni. Azaz nem 3x10 körös hanem 1x30 körös futam lesz.
Ez a futam nem számít bele a pontversenybe ezért bárki jöhet. A sikánban majdnem biztos, hogy tömegkarambol lesz ezért az 1 körös rendszerben megtartott időmérőnek érdemes az elején végezni.
Szerver: ASR Series Endurance
Jelszó: lemans
Időmérő kezdete: 21:00
Futam kezdete: Az időmérő vége után 5-10 perc.
Táv: 30 kör
1 box látogatás kötelező! Szél nem lesz.
ASR Series weboldal -
#11080 Enginesbe teszed a hangokat, és Shift+A val tudod előhozni a beállításokat -
#11079 engem zavart hogy egy felirat van a középkonzolon szürke alapon a magnó helyett :/ -
wakizashi #11078 Nekem fennt van a pakk és nem vettem észre hibákat ,bár nem is kémlelem a magnó állapotát ;-) -
#11077 Nálam igen:D -
#11076 revolution pack jó z-hez? mert hires pack nekem szar volt :/
pl a kocsik belsejében lecserélt skinek 9ssze-vissza voltak, tető a magnó helyén a hátsó ülésre került az ajtó texturája stb -
wakizashi #11075 Pummis: A hangokkal nem mókultam így ebben nem tudok segíteni.
A revoluiton pack létezik egyben is ez lenni . Lehet uninstalállni egyenként is öket.
Más:Frissítettem a GyIK rész lapper és dedihost rövid ismertetőkkel. -
#11074 Kösözönm és a XRT Sound azt hova kell berakni ? Xrt_sub.eng file mert nem találom sehol a soundba -
#11073 Az első az nagyon jó lehet!Mindegyiket le kell tölteni vagy csak eggyet?:D -
wakizashi #11072 Vannak ilyen csomagok (pack-ok) :
Az eget,a kocsik csillogását cseréli le stb
vagy a lfs database oldalon találsz rengetek kiegészítőket pl hangok,műszerfal
-
#11071 hmm nem értem :(. Meg nekem nem is ilyen az autom belseje ez valami pack hozzá ?Na meg a turbonak is milyen szép hangja van mitöl van ez ? -
#11070 Köszi szépen :) már vesszem is elő az angol szótárt :) -
#11069 kezd mondjuk xrt-vel és szerezz be hozzá egy jó drift set-et. Ha online akarsz játszani akkor xrg-vel is tudsz csapatni demoban :) -
#11067 eLefesgéméter.kom :)