Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elméletileg a WR replaybõl kielemezhetõ a setup, és ha nem publikus, akkor elég nagy kincs tud lenni egy ilyen beállítás.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Online játszik a szélárnyék is 😊
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
lfs.hu-n is ugyan ez van, az elsõ pár ember mindig wr alatt van.
Nem mindenkit érdekel ez a wr dolog úgylátszik.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Egyébként hány futamból áll ez a bajnokság? Mikor lesz a következõ futam?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Itt pedig a pillanatnyi állást lehet megnézni, illetve hogy ki milyen kategóriában versenyez.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Youtube videokban is röhögnek a markukba és kommentelnek hogy bmeg nem adom meg a linket meg nem kapjátok meg soha stb<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
Köszi
Szóval akkor ezekszerint kurvára nem lehet ezeket beszerválni
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu