Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಠ_ಠ
Én én most kesztem el játszani a demóval és regisztráltam is de mikor a szervereket kidobja a játékban egyik szerverre sem enged fel !
Aszt írja "Nem érkezett visszajelzés egy vendéktõl.Kapcsolat megszagadt a hosztal"
Szóal egyáltalán lehet múltizni a demóval ?
A másik hogy érdemes fizetni egy évre, sokan játszanak ?
köszi
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ennek ellenére megnyitottam a kívánt autót a 3ds max-ban, ki is írta h hiányoznak neki bizonyos dolgok, így manuális beállítottam az image mappa helyét, azonban a materials menüben nincs SKIN nevû textúra... interior, helmet, rims meg hasonlók vannak, de egy jópárnál csak azt írja ki h material 15 v material 16 stb...
Mi ilyenkor a teendõ?
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Lalikum
kormány linearitás mit akar jelenteni?
Lalikum
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
ne de komolyan mit jelent mert hogy pár százalékot ugrál nekem nem mond semmit 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ಠ_ಠ
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
solt: az hogy elég meg sõr ne szerepeljen egy mondatba 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Akkor félkézzel fogod a kormányt,és bontod foggal.Csak a puhapöcsûek nem tudják megcsinálni,szépen finoman kell körben feszíteni,nem csak egy oldalról,és jólesz.Fel sem rázódik.
aztmeg kibontod és egybõl belekortyolsz nincs idõ letenni a bontót meg a kupakot. na ezért nem veszek kormányt az egér legalább nemrángat 😄
am olcsóé mi az a kormány ami legjobban megéri? g25-re nincs kesem
ಠ_ಠ
.: SUZUKI heart, GTi mind :.