Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shifter
egy évre is lehet fizetni? LOL? nah húzzál nyelvtan órára aztán majd ide jöhetsz...

ಠ_ಠ

Sziasztok !

Én én most kesztem el játszani a demóval és regisztráltam is de mikor a szervereket kidobja a játékban egyik szerverre sem enged fel !
Aszt írja "Nem érkezett visszajelzés egy vendéktõl.Kapcsolat megszagadt a hosztal"

Szóal egyáltalán lehet múltizni a demóval ?

A másik hogy érdemes fizetni egy évre, sokan játszanak ?

köszi
csige791
vegyel fel msn-re.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

atenza
Megpróbáltam 3ds max 2009-el, illetve egy hozzá való Brazil Rio-val, de amég a scenes mappát megtaláltam, addig az image mappát nem sikerült...
Ennek ellenére megnyitottam a kívánt autót a 3ds max-ban, ki is írta h hiányoznak neki bizonyos dolgok, így manuális beállítottam az image mappa helyét, azonban a materials menüben nincs SKIN nevû textúra... interior, helmet, rims meg hasonlók vannak, de egy jópárnál csak azt írja ki h material 15 v material 16 stb...
Mi ilyenkor a teendõ?

Gaben17
akkor igen😊 nekem 900at fordul úgyhogy ittis és a driverben is az van=)

Spirit of Perfomance Koenigsegg

VLB
nagyjából enyém is hasonló, de ugye, ha nekem 180 fokos a kormányom, akkor arra is kell állítani nemde?

Lalikum

bardocz
Van már másik kormányom😊
elárulom ugyanez volt a kormányom problémája a javítási útmutató alapján én megjavítottam a MOMOt és már ugyan régóta porosodik,de miután megcsináltam használtam még pár hetet és nagyon tuti lett (elég gáz volt hogy ugrált xrt-ben a turbo boost tuti elveszett pár ezredmásodperc 😛 ). szóval ezért ne add el a kormányt!!!tényleg az ember rászán egy kis idõt és tökéletes lesz - újra- .

Gaben17
nekem így van

VLB
más játékoknál nem csinál ilyet a kormány, ezért gondoltam, hogy az lfs-ben vmi beállítás segíthetne. tegnap még 200-on volt a FF a játékban, ma levettem 50-re, és most sokkal jobb...

kormány linearitás mit akar jelenteni?

Lalikum

R0zs0máK
szerintem ilyet viccbõl is TAPLÓSÁG...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

bardocz
Én is csak poénból írtam😄
Csabesz6
humorérzék?😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

R0zs0máK
dehogy, csak gondoltam valamikorra össze kell jönni a 20k-nak...és az flémeléssel jön össze leghamarabb XDD

Shifter
tuti...

ಠ_ಠ

bardocz
Itt éled ki a kisebbségi komplexusod?<#nyes>
R0zs0máK
hogy beszélsz kisfiam? mars aludni!

bardocz
Különben is az kurva anyád.
R0zs0máK
különben is csicskák vagytok hozzám képest...<#nezze><#nezze><#nezze>

bardocz
Nálam eléggé változó volt.Volt idõ,amikor magától adott 10-20% gázt.Ez rallyban eléggé zavaró volt,de ezt rövid ideig csinálta,és abbahagyta.Legutóbb amikor még használtam,akkor azt csinálta,hogy nem mindig lehetett padlógázt adni,mert pár % hiányzott hozzá,és ha stabilan nyomtad a gázt,tehát pl folyamatosan félig,akkor azt õ úgy érzékelte,hogy ugrál egy kicsit.Engem ez nem zavart játék közben,de arra nem adok semmilyen garanciát,hogy a te gépeden is ugyan így mûködik-e.Viszont van egy oldal,ahol le van írva,hogyan javíthatod meg,van aki azt megcsinálta,és mûködik neki évek óta,én nem foglalkoztam vele.
kifli
ha nem a fékpedál a rossz akk noproblem úgyis vérpistike vagyok és csak a gázt nyomom XD

ne de komolyan mit jelent mert hogy pár százalékot ugrál nekem nem mond semmit 😊
Misi az ezredes
Rálépsz és ha felemeled a lábad nem jön vissza sõt még jobban bele tapos xD

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
ez a pedálhiba pontosan mit is takar?
kifli
hmmm meggondolom még köszi 😊
bardocz
Van egy eladó MOMO-m,picit pedálhibás,de nem zavaró,mert csak pár százalékot ugrál(nálam),meg a kormányon a gumi belül le van kopva mûanyagig,de az amúgy is lekopna.10-ért viheted.
ChuckyHUN
20 új üzenet, gondoltam kijött a sciri, erre ki, hogy nyitja asört játék közben? XD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Shifter
1 kézzel kinyitom a sört bontóval együtt 😄 és üvegbõl iszok 😄 1 kéz mindig marad a kormányon 😄

&#3232;_&#3232;

csige791
logitech momo

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

kifli
ok, na valaki pls mondjon egy nem túl drága ámde jó kormányt!!

solt: az hogy elég meg sõr ne szerepeljen egy mondatba 😊
Nem haragszom én, csak szerintem elég volt a sörös témából! 😉

www.smart-bus.hu

kifli
elnézést csak vezetéstechnikai tanácsot kértem 😄
Mi lenne, ha befejeznétek? Hmmm? Köszönöm Urak...

www.smart-bus.hu

kifli
ésakkor holmarad a szisszenés? .D
bardocz
Jahogy üvegbõl😄
Akkor félkézzel fogod a kormányt,és bontod foggal.Csak a puhapöcsûek nem tudják megcsinálni,szépen finoman kell körben feszíteni,nem csak egy oldalról,és jólesz.Fel sem rázódik.
kifli
nemérted a lényeget, a sör üvegbõl a finom 😊
aztmeg kibontod és egybõl belekortyolsz nincs idõ letenni a bontót meg a kupakot. na ezért nem veszek kormányt az egér legalább nemrángat 😄

am olcsóé mi az a kormány ami legjobban megéri? g25-re nincs kesem
Gaben17
dehát váltani is kell😄 H váltó + kormány+pedálok= nem nyitsz sört csak ha megálsz😄

Shifter
lol én csak elengedem a kormányt 1 sec alatt kibontom és kész 😄 nem tom mit kell itt taktikázni LOL

&#3232;_&#3232;

bardocz
Lehet tartani állal is.Meg különben is,ha ennyi áldozatot nem vállalsz a sörért,akkor ne is vedd a nevét a szádra😄
kifli
persze hogy kiverje a fogam, a nagy lóf@szt 😄
Tomsteel
(XRT az említett hátsókerekes autó)

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
Nekem Formula Force Ex van, és akkor szokott rángatni, ha hátsókerekes autónak megcsúszik a feneke, magyarul elkezd driftelni. Le szoktam venni a visszahatás erõsségét. Érdekes továbbá, hogy egy hátsókerekes autó kormányzása adott erõsségi szintnél betonkemény, míg egy elsõkerekes komfortosan vezethetõ vele.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bardocz
Nelegyél már ilyen korlátolt...Szájjal tartod a kormányt,és közben nyitod😄
kifli
és akkor hogy bontod ki a sört? 😄
Gaben17
nekemis még mindig,csak néha nem csinálja😄 de mind1,nem kell elengedni a kormányt😄

bardocz
Nemhiszem,hogy attól jobbra-balra rángatná.
De van,hogy nem csinál semmit a kormány.
momoval detto<#szomoru1>bár gondolom ez függ a set-tõl is...kerékösszetartás miegymás!

bardocz
Én ha momo-t elengedtem,akkor elkezdett jobbra-balra szitálni,majd falhozvágta<#idiota>
Gaben17
na állítottam a driverben,mostmár tökély^^

Gaben17
én ha elengedem egyenesben a kormányt akkor picit elkezd jobbra balra menni,sztem csak rosszul van beállítva (G25)

R0zs0máK
Ez van, ha szar kormányt veszel...