Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಠ_ಠ
SR18DETT ek ezek ha jól tudom, Garrett turbicsek, 177 paaci gyárilag, elég jó gépek😉
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ಠ_ಠ
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ಠ_ಠ
amúgy ügyes
ಠ_ಠ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Következõ meg FE5 XFG lesz.
jó ez a sorsolásos móka, mert olyan pálya/autó kombókat dob ki, amiket soha nem gyaktunk. <#hehe>#hehe>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Állítsd a keréknyomást maxra,a dõlést meg úgy,hogy minél kisebb felület érintkezzen a talajjal,természetesen szárnyak sem kellenek,és a futómû is tök hülyeség.A difi meg zárjon ám rendesen!
ಠ_ಠ
-Westhill (célegyenes) kb 970m
-Aston (célegyenes, kisebb kanyarokkal együtt) kb 1640m
-Aston hátsó egyenese ("öreg" boxok mellett) kb 1200m
-Kyoto (célegyenes) 1150m
-Drag pálya, a rajthelyek mögül (hátra kell tolatni) 1080m
Amúgy LFS-ben nem pont a max sebesség az ami dönt, de mindenki arra használja amire neki tetszik. (Utoljára NFSU2-ben versenyeztünk haverral a top speedért)
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Mikor írtam a kommentet felnéztem a Race 2-re, és pont Westhill volt, össz-vissz 4-en voltunk(sajna kevesen járnak oda), de nagyon jót versenyeztünk. 😊
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Meg mostanában az fbm @ we1-we1r is nagyon teccik, meg a fox. Kegyetlen jó pálya az a westhill, ott nagyon lehet tolni neki 😄
A vásárlás örökre szól, nem 1 évre. Viszont hogy mennyien játszanak, az elég relatív. 900 szerverbõl kb 50-en vannak, és csak néhány szerver van dugig az S2-ben. De lehet jelentkezni bajnokságokba is.