16062
  • Tomo15
    Nem:)
  • dragon11
    Lehet 1 hülye kérdésem? Ne nézzetek azért hülyének, plz.:)

G25-tel nehéz driftelni?:D
  • R0zs0máK
    Én full default-on használom és tökéletes...
  • darkhmz
    Overall Effects Strength : 101 - 105 % (valahol LFSfórumon le van írva miért ez a jó : )

Spring, damper, centering spring 0 %

komány elfordulás meg ahogy neked tetszik :)
  • Ombika
    Ujraraktam a rendszert es elfelejtettem,h miket is kell kikapcsolni es kipipalnom itt G25nel?

• Pummis
    Felvetelek msn-re
  • Pummis
    HUh ha megcsinálod hálám öröké üldözni fog :) Nem nagy az elvárásom :P Felveszlek skyperen vagy msnre is mien néven találak meg ?
  • wakizashi
    Képek alapján megcsinálják a festést ,de ha nem túl nagyok az elvárásaid megcsinálom én is pl skype-n felveszel azt megbeszéljük.
  • r4f1
    triplehead 2 go
  • hezi
    Állítólag a SoftH nevű programmal lehet ilyet csinálni
  • High end PC #11297
    Sziasztok!
    Szerintem ez a valaha készített legélethűbb otthoni autószimulátor program.
    Szerintetek játék támogatja a 3 képernyős megjelenítést? Láttam pár videót a komolyabban szimezőktől, valamilyen kütyüvel 3 monitort összekötnek, térben az oldalsó kettő szöget zár be a középső monitorral, és térhatást kel.
    Szeretném én is ilyenre alakítani a rendszerem a nyáron.
  • Pummis
    Lehet rendelni pl saját automal tudom csapatatni ?
  • wakizashi
    Hi!
    Skineket pl az lfsforum.net oldalon találhatsz vagy akár "rendelhetsz" is ott sajátot!
    Módokat is találhatsz ott ,de pl nissan sylvia módot épp valamelyik nap említette egy ismem ill a letöltési helyét (biztonsági másolat ajánlott az LFSről ,mert felül ír dolgokat). Jómagam nem próbáltam ki egyik ilyen autó modifikálós módot sem.Asszem itt is linkelte valaki az http://lfsmods.com/ oldalt.
  • Pummis
    Hali!
    Valaki nem tud olyan oldalt ahol sűrűn fríssitik az oldalt és vannak modok ,skinek stb mint pl a :http://www.lfs-database.com/ előre is köszönöm
  • Misi az ezredes
    LFS-es felhasználók 70%-a szerintem megvenné az új versiot. Ha úgy adná ki de ha csak ego-zik és önmagát sajnáltatja azzal hogy nekik ezt kell csinálni mert elvárják az emberek akkor... Szerintem nem kéne dolgokat megjelentetni ha a kiadás akár fél vagy 1 évet is késik.

Amúgy én is kifizetném a dolgot, ezen nem múlik.
  • csige791
    Hát végülis ha úgyvesszük mi fizettünk egy játékért. Most meg rinyálunk, hogy ingyen miért ilyen lassan jön hozzá új cucc, miközben máshelyeken az ilyet DLC-nek hívják és többnyire pénzért érhetőek el. Ennek fényében ha mondjuk a Duke nukem forever után két évvel kapunk scirocco-t akkor is csak megköszönhetjük, mert ugye free. De akkor mondja azt, hogy ittvan S2.5 pénzért 2 őj verdával, meg 3 új pályával és kifizetem, vagy S3 4-5 uj verdaval ugyanennyi pályával , azt is kifizetem, de az ne legyen , hogy semmi sincs, azon kívül, hogy kijelzi a boxnál, hogy merre forduljak....
  • pointer4
    Azt nem abbahagyták ? Épp a hetekben olvastam a 10 éves tortúrát :D
  • passatgt
    -DNF
  • pointer4
    Lehet találgatni mi jelenik meg előbb,
    -LFS/Scirocco
    -Diablo3
    -GT5
    :D
  • hezi
    Scawen tegnap megszólalt.
    Meg ma is.
  • pointer4
    Ez rendben, de ehhez minek program ? Akár még excelltábla is mehet odaát :D
  • Misi az ezredes
    Nem mondod hogy elhitted? :D Még húzzák az idegeket 2-3 hónapig szerintem. :/
  • Erton
    am z-vel próbáljuk msot hagyom is majd a hétévégén kezdek vele vmit. jah és mi a helyzet a sciroccoval?? ma rákerstem de ugyan azokat találtam mind csak fórum
  • wakizashi
    Milyen verzióval próbáljátok x,y,z ,demó/s2/tört (ebben nem tudok segíteni)?
    A routeren kell portot nyitni ,hogy a haverod feltudjon csatlakozni.Pl virtual server menüpont ált. ,de routerenkét változó és az oldalon amit adtam konkrétan itt LFShez való beállítás van leírva csak a routered tipusára katt és látni fogod ,hogy kell végrehajtani. Ha ez nincs belőve ,akkor nem fog működni!
  • bardocz
    Motec az bárhol jó!:D Mit tudom én,hogy lfs-ben lehet-e használni:P
  • GPx8
    Lfs-ben?
  • bardocz
    Két monitor úgy jó,ha egyiken a motec fut.És akkor nem kell ki-be lépkedni a játékból.
  • pointer4
    És hogy mindig normálisan lásd az utat, állandóan driftelve fogsz menni ? Mert előre elég rosz lesz a látvány a két monitor találkozásánál.
  • Erton
    Target87 amit ajánlottál oldalt abbol nem tudok kiigazodni a tipuist kiválasztottam de utánna a felétse értem
    de mindig azt irja a játék csatlakozásnál hogy időtullépés pedig mindkét gépen kivan kapcsolva a tűzfal lehet a router tűzfala szól bele?
    megköszönném ha végre sikerülni valamit kiötleni thx
  • Pummis
    Én probálkozttam azal a progival de nem nagyon lett jó
  • hezi
    Nagyon felületesen ránézve a góglira, elsőkörben a SoftH nevű programot köpte ki.
  • Pummis
    Sziasztok nem tudja valaki hogy lehet megoldani 2 monitoron lássam a kocsit tehát hogy kell beálítani ?
  • Alexease
    Gondolom warez?! Vagyis lehet atfaradni a megfelelo topicba (lfs off/warez topic)...
  • wakizashi
    Ez mondjuk fel sem merült bennem ;)
  • pointer4
    Ez a T-Home-os haverod helyi háló ez hogy jön össze? :D Hamachi, meg krekkelt gamma ?
  • wakizashi
    Üdv! A t-izénél asszem modem/router kombó (egyben) van és a gyik-ben leírtaknak megfelelően és/vagy e címen keresd ki a modem/router tipusát és képekkel illusztrálva ad megoldást a portnyitásra.
    Internetes játékot indíts vagy sima nem dedihost-st szerintem ,mert ,ha ott jó lesz ,akkor a dedi már csak hab a tortán ;)
    Ha ezután se megy írj a gyik -oldal végén lévő emailra és ott megpróbálok segíteni!
  • Erton
    hello na megcsináltam ugya ahogy irja a gyik nekem kivan kapcsolva a tűzfal haveromnak meg t-home-s netje van ott hogy kell?? megcsinálta a szervert helyi hálózaton csatlakozok rá ip-vel de azt irja időtullépés pls help
  • Tomsteel
    Nem.
  • Hoffi
    hello
    azt szeretném kérdezni hogy meglehet valahogy oldani hogy offline modban az AI-k is drifteljenek?
    Előre is köszi
  • wakizashi
    Jobb felső link (lfs gyik), erről is írtam néhány szót ;)
    Lehet átkéne írni lfs help vagy valamire ,hogy hátha könyebben ráböknének. Scirocco meg jön ,mint a dukenukem4ever