16062
-
#11307 Nem:) -
#11306 Lehet 1 hülye kérdésem? Ne nézzetek azért hülyének, plz.:)
G25-tel nehéz driftelni?:D -
#11305 Én full default-on használom és tökéletes... -
darkhmz #11304 Overall Effects Strength : 101 - 105 % (valahol LFSfórumon le van írva miért ez a jó : )
Spring, damper, centering spring 0 %
komány elfordulás meg ahogy neked tetszik :) -
#11303 Ujraraktam a rendszert es elfelejtettem,h miket is kell kikapcsolni es kipipalnom itt G25nel?
-
#11302 Felvetelek msn-re -
#11301 HUh ha megcsinálod hálám öröké üldözni fog :) Nem nagy az elvárásom :P Felveszlek skyperen vagy msnre is mien néven találak meg ? -
wakizashi #11300 Képek alapján megcsinálják a festést ,de ha nem túl nagyok az elvárásaid megcsinálom én is pl skype-n felveszel azt megbeszéljük. -
#11299 triplehead 2 go -
#11298 Állítólag a SoftH nevű programmal lehet ilyet csinálni -
High end PC #11297 Sziasztok!
Szerintem ez a valaha készített legélethűbb otthoni autószimulátor program.
Szerintetek játék támogatja a 3 képernyős megjelenítést? Láttam pár videót a komolyabban szimezőktől, valamilyen kütyüvel 3 monitort összekötnek, térben az oldalsó kettő szöget zár be a középső monitorral, és térhatást kel.
Szeretném én is ilyenre alakítani a rendszerem a nyáron. -
#11296 Lehet rendelni pl saját automal tudom csapatatni ? -
wakizashi #11295 Hi!
Skineket pl az lfsforum.net oldalon találhatsz vagy akár "rendelhetsz" is ott sajátot!
Módokat is találhatsz ott ,de pl nissan sylvia módot épp valamelyik nap említette egy ismem ill a letöltési helyét (biztonsági másolat ajánlott az LFSről ,mert felül ír dolgokat). Jómagam nem próbáltam ki egyik ilyen autó modifikálós módot sem.Asszem itt is linkelte valaki az http://lfsmods.com/ oldalt. -
#11294 Hali!
Valaki nem tud olyan oldalt ahol sűrűn fríssitik az oldalt és vannak modok ,skinek stb mint pl a :http://www.lfs-database.com/ előre is köszönöm -
#11293 LFS-es felhasználók 70%-a szerintem megvenné az új versiot. Ha úgy adná ki de ha csak ego-zik és önmagát sajnáltatja azzal hogy nekik ezt kell csinálni mert elvárják az emberek akkor... Szerintem nem kéne dolgokat megjelentetni ha a kiadás akár fél vagy 1 évet is késik.
Amúgy én is kifizetném a dolgot, ezen nem múlik. -
#11292 Hát végülis ha úgyvesszük mi fizettünk egy játékért. Most meg rinyálunk, hogy ingyen miért ilyen lassan jön hozzá új cucc, miközben máshelyeken az ilyet DLC-nek hívják és többnyire pénzért érhetőek el. Ennek fényében ha mondjuk a Duke nukem forever után két évvel kapunk scirocco-t akkor is csak megköszönhetjük, mert ugye free. De akkor mondja azt, hogy ittvan S2.5 pénzért 2 őj verdával, meg 3 új pályával és kifizetem, vagy S3 4-5 uj verdaval ugyanennyi pályával , azt is kifizetem, de az ne legyen , hogy semmi sincs, azon kívül, hogy kijelzi a boxnál, hogy merre forduljak.... -
#11291 Azt nem abbahagyták ? Épp a hetekben olvastam a 10 éves tortúrát :D
-
#11290 -DNF -
#11289 Lehet találgatni mi jelenik meg előbb,
-LFS/Scirocco
-Diablo3
-GT5
:D -
#11288 Scawen tegnap megszólalt.
Meg ma is. -
#11287 Ez rendben, de ehhez minek program ? Akár még excelltábla is mehet odaát :D -
#11286 Nem mondod hogy elhitted? :D Még húzzák az idegeket 2-3 hónapig szerintem. :/ -
Erton #11285 am z-vel próbáljuk msot hagyom is majd a hétévégén kezdek vele vmit. jah és mi a helyzet a sciroccoval?? ma rákerstem de ugyan azokat találtam mind csak fórum -
wakizashi #11284 Milyen verzióval próbáljátok x,y,z ,demó/s2/tört (ebben nem tudok segíteni)?
A routeren kell portot nyitni ,hogy a haverod feltudjon csatlakozni.Pl virtual server menüpont ált. ,de routerenkét változó és az oldalon amit adtam konkrétan itt LFShez való beállítás van leírva csak a routered tipusára katt és látni fogod ,hogy kell végrehajtani. Ha ez nincs belőve ,akkor nem fog működni! -
#11283 Motec az bárhol jó!:D Mit tudom én,hogy lfs-ben lehet-e használni:P -
GPx8 #11282 Lfs-ben? -
#11281 Két monitor úgy jó,ha egyiken a motec fut.És akkor nem kell ki-be lépkedni a játékból. -
#11280 És hogy mindig normálisan lásd az utat, állandóan driftelve fogsz menni ? Mert előre elég rosz lesz a látvány a két monitor találkozásánál. -
Erton #11279 Target87 amit ajánlottál oldalt abbol nem tudok kiigazodni a tipuist kiválasztottam de utánna a felétse értem
de mindig azt irja a játék csatlakozásnál hogy időtullépés pedig mindkét gépen kivan kapcsolva a tűzfal lehet a router tűzfala szól bele?
megköszönném ha végre sikerülni valamit kiötleni thx -
#11278 Én probálkozttam azal a progival de nem nagyon lett jó -
#11277 Nagyon felületesen ránézve a góglira, elsőkörben a SoftH nevű programot köpte ki. -
#11276 Sziasztok nem tudja valaki hogy lehet megoldani 2 monitoron lássam a kocsit tehát hogy kell beálítani ? -
#11275 Gondolom warez?! Vagyis lehet atfaradni a megfelelo topicba (lfs off/warez topic)... -
wakizashi #11274 Ez mondjuk fel sem merült bennem ;) -
#11273 Ez a T-Home-os haverod helyi háló ez hogy jön össze? :D Hamachi, meg krekkelt gamma ? -
wakizashi #11272 Üdv! A t-izénél asszem modem/router kombó (egyben) van és a gyik-ben leírtaknak megfelelően és/vagy e címen keresd ki a modem/router tipusát és képekkel illusztrálva ad megoldást a portnyitásra.
Internetes játékot indíts vagy sima nem dedihost-st szerintem ,mert ,ha ott jó lesz ,akkor a dedi már csak hab a tortán ;)
Ha ezután se megy írj a gyik -oldal végén lévő emailra és ott megpróbálok segíteni! -
Erton #11271 hello na megcsináltam ugya ahogy irja a gyik nekem kivan kapcsolva a tűzfal haveromnak meg t-home-s netje van ott hogy kell?? megcsinálta a szervert helyi hálózaton csatlakozok rá ip-vel de azt irja időtullépés pls help -
#11270 Nem. -
#11269 hello
azt szeretném kérdezni hogy meglehet valahogy oldani hogy offline modban az AI-k is drifteljenek?
Előre is köszi -
wakizashi #11268 Jobb felső link (lfs gyik), erről is írtam néhány szót ;)
Lehet átkéne írni lfs help vagy valamire ,hogy hátha könyebben ráböknének. Scirocco meg jön ,mint a dukenukem4ever