16062
  • kifli
    szerintem inkább tdu :)
  • Pepsi Twist
    és inkább adná el a fizikát valami normálisnak :D (mondjuk NFS-t eltudnék képzelni ilyen fizikával... akkor talán meg is venném... tudom nem normális de ez van :D)
  • Alexease
    Nekem nem az a gondom, hogy nem keszul semmi, hanem az, hogy kar az engine-ert, a programert, mert sokkal tobb lehetoseg van/lenne/lehetne benne.
    Igazabol barmikor azt mondhatna, hogy: sajnalom fiuk, meguntam, nem lesz S3, befejeztem;)
  • Tomsteel
    "...the development really does take longer and longer as we slowly get closer to reality, so research and development times get longer..."

Igen, hiszek a mesékben.
  • R0zs0máK
    Minek autózzak olyannal ami nem tetszik? Sosem megyek egyik GTR-el sem, Forma autókat meg sztem alig próbáltam ki...
  • Tomsteel
    Én is lassan 5.ik éve nyűzöm, tisztában vagyok vele, hogy lassan haladnak a dolgok, de attól még nem kéne ilyen hangnemben beszélni azokról az emberekről, akikről fingunk sincs, csak pletykákon lovagolunk. Lfsforumon van néhány olyan elborult agyú idióta, akik ott köpködnek szebbnél szebb dolgokat azért, mert képtelenek ülni a seggükön, és várni, de gondolom nem bírják elfoglalni magukat mással.

Okosan teszik, hogy nem mondanak semmit, én is ezt tenném a helyükben, annyi infót megszellőztettek, hogy idei év végére várható egy komolyabb javítás. Várjuk meg ezt én azt mondom, ha már ennyit tudtunk várni, akkor ez az idő már nem oszt nem szoroz.
  • kifli
    simán D:
  • Tomsteel
    Kiautóztátok már minden autóból a maxot minden pályán ?
  • R0zs0máK
    Bobbi, Jacek meg én már 2002-ben versengtünk az LFS-el, ami barátok között is 7 éve volt...szerintem nem csak én vagyok úgy hármunk közül, hogy KÚRVÁRA unom :DD
  • Tomsteel
  • R0zs0máK
    Hogy dögölne meg...S2 is már 4 éves basszameg...
  • Jacek
    Mit szolsz egy + auto nelkuli patch-hez? siman kitolja a viking buzi:D
  • ÁjjLe BoBBi
    értem én persze...csak nehogy kidobjon egy plus autóval megrakott alpha patchet ennyi hallgatás után... `.´
  • Alexease
    Azert alpha-beta, mert abba nem lehet belekotni, mert mondhatja, hogy nincs kesz...:)))

Azert nem sajnalom oket, bar a pontos szamokat nem ismerem, de nehany eve amikor szobakerult, atszamolva forintba, millardos tetel jott ki;) Tudom, kint oszthatjuk 10-zel, de meg akkoris el lehet belole vegetalni:)

Nem ment el foallasba, multkor mintha irta is volna, hogy O tobbet, soha nem ull be egy irodaba, o mar csak kotetlenbe szeretne dolgozni:) Vagyis amikor kedve van hozza;)) Valahol igaza van, dolgozott sokaig nagy cegnel, aztan jott az LFS, megerdemelt siker, ott a csalad, a gyerek, minek szarakodjon jatekautokkal, amikor jobb dolga is lehet;)

Majd osszel/telen bekuckozza magat, aztan kodolgat valamit:D
  • shumika
    Valaki találkozott már Y-tweakel?
  • atenza
    Dolgoznak rajta sztem, csak ahogy bonyolódik a kódolás, fejlődik a progi, úgy egyre több ideig tart mindent megcsinálni normálisan...
    Ha bevennének még pár embert a csapatba ne lenne semmi gond :)
  • Roger6
    Ja, 3-an...
  • kifli
    énmeg egy jóideje már nem is várom :D
  • Tomsteel
    Én türelemre intenék mindenkit, hegesztenek a srácok keményen !
  • ÁjjLe BoBBi
    ...azért azon elgondolkodik az ember hogy még mindig alpha a játék és hogy mióta az már...úgy gondolom hogy a válság a srácokat is elérte és kénytelenek voltak elmenni főállású pultosnak a helyi mekibe :\
  • shumika
    Én is indulnék mind a 4 versenyen.
  • atenza
    Cserébe tudsz indulni az rfactor vs lfs futam rfactoros részén??
  • Pepsi Twist
    jöhet, részt veszek :D akár mind a 4 futamon
  • dragon11
    #11398, #11399: Köszi!:)
  • SeldonHUN
    eLiX4 Kupa

A 2009.07.05. útjára indul az első nyári kupánk. A 4 futamos EliX4 Kupa újdonsága azonkívül hogy még sose rendeztünk az LX4-el szériakupát, a két rallycross futam lesz. De a kupa ellátogat South Citybe is, így mindenképp elmondható hogy nagyon változatos futamok várhatóak. Tehát akinek kedve támadt az lfs vs rfactor után a liveforspeedhez azt szeretettel várjuk. A kupa teljes időtartalmára felajánlok egy s2 licenszet annak az rfactoros pilótának aki legalább 3 futamon tudja vállalni az indulást

http://www.youtube.com/watch?v=_hRbL2Rf7zI

A kupán bárki indulhat aki rendelkezik S2 licenszel
    Jelentkezni hamarosan a www.liveforspeed.hu főoldalán lehet.

Versenynaptár:
    1. 2009.07.05 – Fern Bay Gold rev – 57 kör (pit)
    2. 2009.07.12 – Blackwood rallycross – 2*42kör (WTCC)
    3. 2009.07.19 – South City Chicane Route – 63kör (pit)
    4. 2009.07.26 – Ferb Bay rallycross – 2*34kör (WTCC)

szerver: liveforspeed.hu prequal
    pass: elix

http://liveforspeed.hu/statok/prequal/index.php

Menetrend:
    Időmérő: 20:00 - 20:20
    rajtfelállás: 20:20 - 20:30
    futam: 20:35 -
  • shumika
    köszönöm
  • wakizashi
    Shift + U a játékban vagy a pálya választásnál kiválasztod (AU1,BL3) ,de ha így sem látszik akkor a layout és az lfs verzió nem egyezik.
  • shumika
    Boccs de hogy kell a pályákat berakni, Letöltöttem egy drift pályát az LFS-database.com-rol és beraktam a layout-ba e nem tom használni. Please help.
  • kifli
    amikor felmész egy ugrató tetejére és leérkezel, vedd el a gázt mert a levegőben felpörög a motor és mikor leérkezel visszafogja. Szal mikor a kocsi elhagyja a földet engedd el a gázt és csak azután nyomd mikor földetért
  • Naxos
    váltásoknál nem árt ha visszaengeded a gázt
  • dragon11
    miért, hogyan kell akkor?=)

Sok visszaváltás van a rally pályán.. kb 4esből van, amikor visszarakom 2esbe.. persze fékezve.. nem pörög túl a motor.
  • R0zs0máK
    mert rosszul kezeled a váltót
  • dragon11
    demoval tolom neten, de miért van az, hogy rallys pályán megyek.. 2.vok és a váltó szétmegy?:S

ty..
  • kifli
    na pont ilyenre gondoltam :D
  • Smicy2
  • kifli
    jaja nekem is az kéne :)
    jó kis tócsák a pályán ami megfogja a kocsit ha belemész, esetlef megcsúzsik, meg ugye az is hangulatos ha jár az ablaktörlő és csurog a víz az ablakon, az előtted levő meg a pofádbanyom egy nagyrakás vizet
  • R0zs0máK
    Én a dinamikus időjárásért rágom a körmöm :DDD
  • wakizashi
    Ja hát azzal ba..rontották el a csirokkónál is ,hogy jól beharangozták oszt "sorry késik" ok és írták ,hogy 2009 eleje nem gyütt össze :D (S nekiálltak néhányan maguk "kreálni" dolgokat lfshez :D ) Aztán a magyarázat : 5 hónapig költözés +kutyáját panzióba rakni fürdetni pedikürözni stb :D
    Attól még lehet szerintem közölni infókat ,hogy most a jobb tükrön van egy maszat és azt pucólják ,csak ne olyant ,hogy ekkor jön ki - mikor előreláthatólag bizonytalan ,hogy elkészül.
    Személyszerint az apró "ficsőröket" várom inkább és az új kocsi csak + élmény ;)
  • Alexease
    En szivesen fizetnek erte, ha megjelenne mar valami ertelmes tartalom (fejlesztesek, palyak stb.)! Auto nem is kellene, palyak legyenek, normalisabb hanglehetoseg es DevKit a palyakhoz:))))))
  • mackosajt
    és esne pofára a sok nagyszájú