Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értelemmel nincs gond, csak sajátos a humora...
Tomsteel
Én azért ennyi értelmet már kinézek belõle. (bocs, ha tévedtem XD )

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Csabesz6
:-] hehe, kíváncsi vagyok a múltkori után😄DDDDDDDDDDD...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Januárban is eljátszotta, nem kell mindent elhinni...
Tomsteel
arfhdskjhlfskhdgkh....komolyan mondod? 😊 Honnan tudod ?

R0zs0máK
JEEE Pénteken Scirocco!!!!

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Üdv.Nem tudjátok miért van az hogy digis nettel tökéletesen mûködik az lfs(demo), de upc-vel csatlakoznék egy serverhez és a várakozás vendég infora után nincs viszajelzés egy vendégtõl felirat következik.Minden srvernél ezt csinálja.A poén hogy én tudok servert csinálni, és ott patentul megy minden.Elõre is köszi.
Tomsteel
az igen <#eljen>

hezi
Ez egy insim program, LFS TV Director a neve. Tud automatikusan is váltogatni kamerát meg hogy kit mutasson, meg a feliratokat, de lehet manuálisan is kezelni. Ja és persze egyéni kameraállások vannak, amiket lehet szerkeszteni is 😊) jópofa program

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Tomsteel
Aztán lehet, hogy ökörséget mondtam, és ez valamilyen kamera "hack", vagy ilyesmi.

Tomsteel
...arról nem is beszélve, hogy a kamerák pozíciói is egyediek...

Tomsteel
Komoly nagyon, hogy nem a megszokott módon követik a pályán lévõ kamerák az autókat, hanem manuálisan irányítják, és követik vele az eseményt. Így kisebb az esély, hogy lemaradjunk valamirõl, és nem kell megkeresni azt a versenyzõt, akivel történt az eset, ahhoz, hogy meg tudjuk nézni, mi történt.

Köszi a linket!

Misi az ezredes
D ezt csak úgy tudnák megoldani h gerinhálózaton lenne a rendes server és a stream is amin át közvetít valaki és annak a valakinek a gépe is ott legyen a gerinchálózaton persze alap 1 GB-os nettel és akkor szinte szaggatás mentesen tudna közvetíteni... Aztán külön minden közvetített játékhoz 2-3 ember aki közvetít rendesen nem csak makog..

Meg hát aztán elég nagy háttértároló kell ahoz hogy az élõt közvetítsék 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

hezi
Vagy legalább rögzíteni tudnák az elõ közvetítést 😊)

Prézli
Kicsit késõn szólok, de IGTC Élõ Közvetítés
Még két és fél óráig tart. Jó volna, ha a Simsport TV is eljuthatna egy ilyen minõségre.

R0zs0máK
Hát igen, a Hunakamo 😛PP

Single player -> pályának AU1 (autocross) és ott betöltheted Z(z10 van nekem ,de ennyire csak nem inkompatibilis 😄) verzió esetén.Ha már bennt vagy a pályán ,akkor a SHIFT+U billentyükkel hozol elõ egy menüt(ha nem látszana space-re bökj) ,ahol jobb alul van elrendezés betõltése.A setupokat a setups mappába ,ahogy van a packban is ,de sztem neked nem Z van igy elsõre <#vigyor0>.

Loco: Thx a linket ,jó oldal!

ChuckyHUN
😄 Ja LX4 be belegyúrt, WR 2 wheeliet csinált 180 környékén XD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

chicco
Hogy lehet ezeket a layoutokat betölteni??
Bettettem a settingsbe a beállításokat de nem igazán látom a te mentéseid.
V vagy Z verzió?

Tomsteel
A BF1-nek van olyan tulajdonsága, hogy nyolcvanhatszor akkora sebességgel megérkezik valami mögé, és még véletlenül se próbálja meg kikerülni, hanem inkább Föld körüli pályára állítja azt.

ChuckyHUN
LOL, volt egy kis dolgom/2 óra/ és lfsben betettem az AIkat oválpályára, uf1 tõl kezdve mrtn át BF1ig minden autót betettem😄D 2órás versenybe... Visszakukkolok/10perc/ a kocsik fele már rottyon van, RAC a pályán kívül, stb😄DD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szerintem ezt nézd meg, itt le van írva az összes drift technika. Meglepõ módon többségéhez nem szükséges tweakkal belenyúlni az autóba, kivéve talán ha XRG-vel akarsz power over driftelni. De az XRT default turbója/ereje bõven elég kell legyen még ahhoz is. Sõt, mivel az XRG gyengébb is, talán könnyebb visszahozni az autót. A hunakamo egyik videóján szépen látszik.
chicco
thx mindenkinek
gyakorlok még jó sokat

Prézli
Talán ez segít picit, de szerintem azzal nem könnyíted meg a dolgod ha még plusz turbónyomást pakolsz az autóba.
Én a Blackwood parkoló egyik sarkában csúszkáltam unalomból sokat, így elõbb utóbb ráérez az ember. Talán még a Skid Pad is jó ilyen célra, ott megtanulhatod milyen megtartani a csúszó autót, de az se rossz, ha kinézel egy neked tetszõ kanyart egy pályán és ott oda vissza driftelsz.

Ha kormánnyal tolod és kellõen erõs az FFB (és nem túl nagy az elfordulás)
akkor ha megrántod a kocsit és elkezd csúszni, engedd el a kormányt, esetek nagy százalékában szépen visszaáll egyenesbe. Sokan ahogy megcsúszik a segge már ellenkormányoznak ezerrel, pedig tudja az magától is, hogy mi a dolga.
(Persze kell kormányozni, ez csak ilyen rávezetés)

Tegnap drifteltem picit, és összejött egy elég közeli twin, lehet, hogy picit összeértünk, de fizikai hatással nem voltunk egymásra (ergo nem löktem ki)
Kép1
Kép2

#10208 hsz ban linkeltem egy csomagot amiben van 3 netes setup is xrg,rb4,xrt kuksizd meg ,ha gondolod. Ez a video meg az egyik layouton készült.

ChuckyHUN
Beszéltem 1-2 sráccal, mondták próbáljam ki az fxo-t. Hát igen, hiba volt eladni és RB4et venni helyettwe😊
Sokkal jobbanmegy.. Menetteljesítményben nincs probléma😊
próbálkozok-próbálkozok😊
ksözi sézpen

Csabesz6
Zárt diff azt kész.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

chicco
xrt bocs

chicco
láma kérdés de valahogy el kell kezdeni.Hogyan lehet a driftet megtanulni.?Milyen beállítás szükséges hozzá?Az xrgt használom és a twekben adok rá 1 kis turbó nyomást.
Kicsit le van ültetve és elöl hátul adtam neki terpeszt.kb ennyi.

De ha valaki leírná milyen beállítás a töké hozzá és hogyan kezdjem el a gyakorlást megköszönném.

Misi az ezredes
Hát igen én ano sokat jártam a TC-serverre és RB4-el kb 30-40 percig üldöztek mert állandóan bementem a pit-be és sosem tudták merre megyek mert ugye ha kitolatok azt látják mintha elõre mennék közben hátra ^^

Mindig kaptam ilyen 5.000 euró-t a TC-sektõl és gratuláltak 😄 h milyen sokáig kibírtam 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

hezi
Voltam ám fennt, és nekem tetszik. Nem CTRA, dehát nem is úgy kell rá tekinteni 😊 Viszont van autorestart, lehet reportolni is, meg ilyenek. De még nagyon sok a n00b, sokan esnek-kelnek a pályán, meg minden körben kilökik az ember elé a gumikat. Amúgy nekem tetszet 😊 majd biztos lesznek más próbálkozások is.

Ombika
Akkor meg egyertelmu kikell a cseleket tanulnod! 😊 Gyakorolj tovabb!

ChuckyHUN
Angol tudás van, !chase kintvan, picsogás... háááátõõõ😄
Nemtudok rb4-gyel mit kezdeni az a baj. Egy kis ideig tartok bárkit, de old pitsnél úgymegtudnak keverni, hogy azt se tudom mivan... Szóval nem igazán a vezetésse lvan a baj, hanem a cselekkel😞

Shifter
ne vegyél FZ5-t az kaka... inkább gyûjts 1 kicsit XFR-re (vagy mire) aztán tanácsok, valamilyen billre legyenek kitéve bizonyos dolgok pl STOP POLICE meg bla bla bla ajánlatos a !chase-t is... röviden ennyi ja angol tudás sem árt...

&#3232;_&#3232;

R0zs0máK
Ne picsogj pl.

ChuckyHUN
Srácok, kis segítséget kérnék... Cadet lettem egy szerveren, és állandóan b*szkurálnak a playerek. De csak RB4em van, nem tudok senkit se elkapni😞((
Ha valakit végre megszorongatok kitalálják h balfasz vagyok. szarügy.
FZ5re gyúrok, holnap megvezsem majd, de pár jótanácsot adhatnátok.. köszi^^

Tomsteel
Igen, értem én a heti rendszert, mégsem érzem olyannak mint a CTRA-t.

Igen, a 3 szerver közül 2 privát.

hezi
Huhh, meg most vettem észre, hogy a Phoenix Racing Online nevû szerver valahogy public lett, ezen megfigyelhetõ a tavaly nyár elején készített insimes programom erõseb butított változata (má' ha valakit érdekel 😄).

hezi
NDR-ben hetente van nyertes vagy mi. Én még nem is voltam rajta. Most kitallóztam, és üres, viszont egész jó az insimes rendszer interfésze, 7 nyelvû, beállítások tömkelege, meg ilyenek 😄
UKCT szerverek voltak régen is, gondolom ezek a UKCT team szerverek, de azok privátok voltak.

Tomsteel
...UKCT Canadia...

Tomsteel
Érdekes, hogy írod, én pár nappal ezelõtt fedeztem fel, toltuk is rajta pár magyar sráccal. Nem rossz szerver, pontokat kapsz, de olyan nagyon nem értem, hogy mire valók a pontok, szóval nem találtam annyira "hosszútávú"-nak mint CTRA-t, viszont elég sokan szoktak lenni rajta, mivel olyan ~40 fõt enged fel a szerver, és általában tele is van.
Viszont most nem látom a szerverlistában, ellenben van UKCT BUMPERZ, UKCT CANADA, és UKCT TEAM. Ha jól tudom, akkor a UKCT a CTRA üzemeltetõje volt...na most hogy is van ez? 😊

hezi
Érdemes lesz figyelni az NDR|Public Racinget

bardocz
GTL-ben de jó versenyeket mentünk régebben😊
superchargerrel azon versenyzteünk,hogy monza junioron ki tud jobb idõt menni,miután a megbeszélt idõpontra ketten mentünk el😄 Elkezdtük 8-kor,és 11-ig hotlapoztunk,majd mentünk egy versenyt:-D Meg is lett az eredménye,nogripen õ 3. volt én meg 4. asszem😊
Misi az ezredes
Emlékszem engem kb 2 évvel ezelõtt vezettél be az LFS világába pont a GTL-kapcsán 😊

Prézli
Nekem még anno apám töltötte le, hogy ne unatkozzak, de akkor még a festhetõ kerekek meg a lökdöshetõ gumit nyûgöztek le, de azért cirkáltam is picit.

Aztán kb 2 éve GTL-eztünk sokat, és ott javasolták, hogy ha driftelni akarok akkor inkább LFS-el próbálkozzak. Onnantól egy évnyi masszív driftelés következett, voltam HDAT meg >MDT< csapattag is.

Valamikor eközben derült ki, hogy osztálytárs apja elég keményen Nascarozik meg GTR2-t is tol és régebben LFS-t is komolyabban ûzte, ekkor osztálytárs (aki addig alig szimulátorozott) meg én alapítottuk a PP Racing Team-et és indultunk a demo ligában, ez évben pedig már az S2 ligában indulunk, ahol az apja is indul (aki nagyban segíti eredményes versenyzésünket mindenféle tippel és mással).

Szintén zenész csak hamar feladtam ,mert többet voltam a füvön ,mint a pályán +jó volt szerintem ez a gyüjtögetõs dolog! Most is lehetne akár online (pl CTRA csak központilag & nuku unferi admin) és addig nem kapja meg a vér istván a nagyobb kocsit amig az elõzõvel nem ment ill nyert eleget 😄. A PT lehetett volna ilyen ,de "kiégett,kifogyott a szusz" stb sajna /szerintem/.

Shifter
ah itt tartunk én marha rég kezdtem 1x láttam nõvéremnél a gépén és ott játszottam egérrel de úgy aktívan kb 2 éve tolom abból másfél év demo

&#3232;_&#3232;

R0zs0máK
Én 2002 augusztus óta LFS-ezek rendszeresen 😄DDD

Tomsteel
Hehe, én valamelyik S2-nél kapcsolódtam a történetbe, rengeteg ideig demoztam, aztán tavaly év elején megvettem.

hezi
Újszülöttnek minden vicc új 😛
Anno még 2003 tavaszán napokon keresztül toltam ezt a verziót, próbáltam gyûjteni a pontokat, hogy unlockolhassam az XRT-t (amivel aztán egy kanyart se tudtam bevenni 😄). Utána mikor netközelbe jutottam, ránéztem a weboldalukra (valamikor 2003 nyarán regisztráltam az lfs accountom <#hawaii>), meg le is töltöttem az akkor már megjelent S1 demóját. Hát az nem tetszett, sokkal lassabb köröket mentem vele, az AI meg sokkal combosabb lett, úgyhogy nagyjából 2006-ig jegeltem a témát (persze azér megnéztem az S2Q demóját is), amig nem lett otthon is netem 😊.