Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Köszi a linket!
Meg hát aztán elég nagy háttértároló kell ahoz hogy az élõt közvetítsék 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Még két és fél óráig tart. Jó volna, ha a Simsport TV is eljuthatna egy ilyen minõségre.
Loco: Thx a linket ,jó oldal!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Bettettem a settingsbe a beállításokat de nem igazán látom a te mentéseid.
V vagy Z verzió?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Én a Blackwood parkoló egyik sarkában csúszkáltam unalomból sokat, így elõbb utóbb ráérez az ember. Talán még a Skid Pad is jó ilyen célra, ott megtanulhatod milyen megtartani a csúszó autót, de az se rossz, ha kinézel egy neked tetszõ kanyart egy pályán és ott oda vissza driftelsz.
Ha kormánnyal tolod és kellõen erõs az FFB (és nem túl nagy az elfordulás)
akkor ha megrántod a kocsit és elkezd csúszni, engedd el a kormányt, esetek nagy százalékában szépen visszaáll egyenesbe. Sokan ahogy megcsúszik a segge már ellenkormányoznak ezerrel, pedig tudja az magától is, hogy mi a dolga.
(Persze kell kormányozni, ez csak ilyen rávezetés)
Tegnap drifteltem picit, és összejött egy elég közeli twin, lehet, hogy picit összeértünk, de fizikai hatással nem voltunk egymásra (ergo nem löktem ki)
Kép1
Kép2
Sokkal jobbanmegy.. Menetteljesítményben nincs probléma😊
próbálkozok-próbálkozok😊
ksözi sézpen
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kicsit le van ültetve és elöl hátul adtam neki terpeszt.kb ennyi.
De ha valaki leírná milyen beállítás a töké hozzá és hogyan kezdjem el a gyakorlást megköszönném.
Mindig kaptam ilyen 5.000 euró-t a TC-sektõl és gratuláltak 😄 h milyen sokáig kibírtam 😄
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Nemtudok rb4-gyel mit kezdeni az a baj. Egy kis ideig tartok bárkit, de old pitsnél úgymegtudnak keverni, hogy azt se tudom mivan... Szóval nem igazán a vezetésse lvan a baj, hanem a cselekkel😞
ಠ_ಠ
Ha valakit végre megszorongatok kitalálják h balfasz vagyok. szarügy.
FZ5re gyúrok, holnap megvezsem majd, de pár jótanácsot adhatnátok.. köszi^^
Igen, a 3 szerver közül 2 privát.
UKCT szerverek voltak régen is, gondolom ezek a UKCT team szerverek, de azok privátok voltak.
Viszont most nem látom a szerverlistában, ellenben van UKCT BUMPERZ, UKCT CANADA, és UKCT TEAM. Ha jól tudom, akkor a UKCT a CTRA üzemeltetõje volt...na most hogy is van ez? 😊
superchargerrel azon versenyzteünk,hogy monza junioron ki tud jobb idõt menni,miután a megbeszélt idõpontra ketten mentünk el😄 Elkezdtük 8-kor,és 11-ig hotlapoztunk,majd mentünk egy versenyt:-D Meg is lett az eredménye,nogripen õ 3. volt én meg 4. asszem😊
Aztán kb 2 éve GTL-eztünk sokat, és ott javasolták, hogy ha driftelni akarok akkor inkább LFS-el próbálkozzak. Onnantól egy évnyi masszív driftelés következett, voltam HDAT meg >MDT< csapattag is.
Valamikor eközben derült ki, hogy osztálytárs apja elég keményen Nascarozik meg GTR2-t is tol és régebben LFS-t is komolyabban ûzte, ekkor osztálytárs (aki addig alig szimulátorozott) meg én alapítottuk a PP Racing Team-et és indultunk a demo ligában, ez évben pedig már az S2 ligában indulunk, ahol az apja is indul (aki nagyban segíti eredményes versenyzésünket mindenféle tippel és mással).
ಠ_ಠ
Anno még 2003 tavaszán napokon keresztül toltam ezt a verziót, próbáltam gyûjteni a pontokat, hogy unlockolhassam az XRT-t (amivel aztán egy kanyart se tudtam bevenni 😄). Utána mikor netközelbe jutottam, ránéztem a weboldalukra (valamikor 2003 nyarán regisztráltam az lfs accountom <#hawaii>#hawaii>), meg le is töltöttem az akkor már megjelent S1 demóját. Hát az nem tetszett, sokkal lassabb köröket mentem vele, az AI meg sokkal combosabb lett, úgyhogy nagyjából 2006-ig jegeltem a témát (persze azér megnéztem az S2Q demóját is), amig nem lett otthon is netem 😊.