Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
visszajátszásból rá lehet jönni hogy mikor volt meg hasonlók
Amúgy az ötlet nem rossz. Alapjában véve egy széria kupára emlékeztet.
FZ5-tel meg a múltkori futamunkon mehettél volna. 😊
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Képtelen vagyok megcsinálni egy pályát.
1, Alapvetõen WR vagy egyéb jó setuppal mennénk
2, Nem írjuk fel az eredményeket, nincs fõnyeremény, nem tétre megy a dolog
3, Vagyunk eléggé érettek ahhoz, hogy megértsük, a saját élményünk érdekében vannak ezek minimális szabályok
UFR, MRT, RAC (bár az jogosan) de akár az erõsebb open-wheel gépek sem túl népszerûek( bár nekem még FZ5-el sem volt soha versenyem) ,ezek közül nyugodtan választhatnánk, és rövidebb pályákon (FE Green, Aston Historic, akár épített pálya) lehetne pár körös versenyeket tartani.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
mikor jön kb a Sirocco?? tud valaki valamit??
amúgy én is benne lennék egy ilyen egyforma setup os dologban.
Ha van kedvetek, tényleg csatlakozhattok a futamokhoz. Olykor erõsen gondolkozunk egy-egy sorsolás után (online, random generált, mindig futam után egybõl), hogy nem kéne újra sorsolni inkább? Aztán inkább végigtoljuk a racékat, mert funfutam. <#eplus2>#eplus2>
(mint pl. a legutóbbit is)
oválpálya uf1/mrt😄😄😄😄😄😄😄😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Kéne szervezni ilyen SG-s fun-futamokat, nem olyat amire napokig gyak az ember és küzd a jobb prequal idõért, setupol és taktikát fejleszt, hanem könnyed kis futamokat, alig pár körrel és megegyezõ setupokkal.
Max szervert kéne rendezni, de ha úgyis van érdeklõdés, akkor biztos lesz szerver is.
Anno GTL-ben ez gyönyörûen mûködött, esténként összejött pár ember (voltunk akár 12-en is) és versenyeztünk alap setuppal, pár kört.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
(tudom, unalmas életem lehet... <#hamm>#hamm> )
malyd hólnap ís irjál azt mekdúmállyuk!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nekem upc-vel minden tökéletes, havernak Digivel, másiknak upc-al, harmadiknak tréhóm is jó.
Scirocco meg ha van pénzetek rá, akkor lesz pénteken. <#banplz>#banplz>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"