16062
  • kifli
    e8400 hd4850 giga p45 lap
    (costum modell nélkül 200 :P)
  • dragon11
    mármint fps.
  • dragon11
    186? nekem 80körül megy.. konfig?:D:DD
  • R0zs0máK
    Mit összeanyáztunk anno te jó ég XDDD
  • Alexease
    Eddig nem is volt vita, csak ertekezes;) Ha lenne, eszrevenned, mert torolnem:)
  • Tomsteel
    Urak, én nem vitázni akarok, magasról tojok rá, hogy ki mit vár, meg milyen ideges!

Egyszerűen rossz hallgatni a siránkozásokat.
  • Tomsteel
    El vagy tévedve "Pucukám" !
  • Pepsi Twist
    úgy néz ki mint valami GTA3 rajz :D
  • ÁjjLe BoBBi
    Pucu! az az ember nem tegnap ült le a google elé hogy rátaláljon az lfs-re...
    joggal várok többet annál mint mikor 7 évvel ezelőtt leültem elé és toltam egérrel mint az állat...bennem akkor volt az a tűz mint most egy két emberben hogy tolom mint az állat, leszarom mi is az...
    minden négyzetcentiméterét ismerem a játéknak és nem public szar keretein belül. bárki bármit mond, köpök rá, fújom rá az orrom, akkor is kapják be vikingék a faszom hogy még mindig semmi. tudom jól hogy mióta várok joggal valamit.
  • kifli
    az mennyen és ne itt írkáljon :D
    am nemrosz:

• Tomsteel
    Ott a pont !
  • mackosajt
    és ha valaki azért vette meg, mert szeret vele játszani?
    (csak azzal ami van, nem vár fejlesztést, nem vár moddolást, csak játszani szeretne, nem pedig beszélni a játékról)
  • Tomsteel
  • kifli
    ésha valaki azért vette meg mert úgy volt vele hogy jó játék lesz ez ha fejlesztik?
  • Tomsteel
  • Jacek
    Hat oket nem mozgatta meg a dolog.
  • Jacek
    + szerintem mar jogos a zugolodas hogy nulla/semmi a jatekhoz!! ja es nem erdekel hog penzt kell adni erte:) de megegyszer nem nyalom be a fizessuk ki az S2-ot amikor kijott az S1 es utanna nagynehezen kitolja 2 evvel kesobb:D vagy jelentse be hogy szarokra ennyi volt es majd egyszer amikor mar eleget vakartam a tokomet jon egy LFS-2 vagy takoljon valamit:)
  • Jacek
    mondok meg jobbat:) mikor accuntal a seggunkben a vilagra jottunk, mar tul voltunk vagy 2-3 bajnoksagon, ami verre menoen ment mert az elso 10 1-2 tizeden belul volt:P BW+GTI:D az akkor kurva jo volt! nekem eltunt valahogy a hangulata az egesznek(de tuti en valtoztam mert a progi csak jobb lett) fizikaban szerintem a legjobb (akkorsem iRacing Alex:D)
  • Smicy2
    jó választás :D
  • Ombika
    Kb en is igyvoltam ezzel, volt 3 auto es kesz, tobbi f1 auto minek...
  • R0zs0máK
    Én spec tegnap raktam fel a Richard Burns Rally-t és azzal szórakoztatom magam :))))
  • atenza
    Hol volt ez írva h év végén lesz csak update? Tudtommal semmi infó nincs semmilyen update időpontról... :S Azért az early 2009 az nem december...
    Sztem pár héten belül updatelik.
  • Tomsteel
    Emberek, le volt ez írva valahol, hogy hetente lesznek új autók, pályák pedig kéthetente?

Megvetted a játékot azért, mert tetszett abban az állapotában amiben éppen volt, ahhoz képest ha lassan is, de elég sokat fejlődött, (főleg akik accounttal a seggükben jöttek világra). Én mai napig le tudok ülni egy jót szórakozni vele.

Biztos elég rossz hozzáállása van a fejlesztőknek az új dologhoz, fogalmam sincs, nem is kívánom minősíteni őket, egyszerűen én a jelenlegi állapotában is meg vagyok elégedve a játékkal,(hangsúlyoznám, hogy én is majd 5 éve nyűzöm napi szinten) főleg azzal a tudattal élve, hogy esetleg kiegészítik majd dolgokkal. Ennyi.
  • ÁjjLe BoBBi
    hát igen, ahogy nézem az nem sikerült... ;)
  • wakizashi
    Akkor én kérek elnézést ,sorry!
    Csak 1-2 mondtat bökte a optikám ,de valszeg félretapogattam :S
    A többi mondanivalója helytálló. Annyit hozzátennék ,hogy más játékfejlesztők kiadnak egy játékot és max 2-3 patch megjelenik hozzá azt "kuka" lebrunya +1-2 év suppi ,jó vannak kivételek fejsze. LFS-t épp ezért kedvelem ,hogy ha pillanatragasztóval bemázólt csiga tempóval is ,de érkeznek apró foltok hozzá. Mikor elöszőr kipróbáltam enyhén fura volt ,hogy az úton nem tudok megmaradni (most sem nagyon),bár elötte faltól-falig gémket láttam csak (max terep2,insane volt ami fizikát is tartalmazott) és hanyagoltam is egy jó ideig +inkább fps iránt érdeklődtem jobban :D
  • Csabesz6
    Szerintem nem igazán fogtad meg a mondandója lényegét:)
  • atenza
    Lehet h ha most próbálná megint valaki akkor több sikerrel járna, mivel már mindenki azt szajkózza h új pálya meg igazi pálya kell :)
  • Alexease
    Amikor az rFactorhoz inteztem az Euroringet, 1-2 levelvaltas volt az egesz (a faxolassal volt a legtobb gond, mert a szerzodes papiron kellett), ISI azonnal bollintott, es mar keszult is. Pedig az rF-hez tonnanyi palya keszult...
  • wakizashi
    Jómagam is viszonylag korán regeltem ,az máskérdés ,hogy online csak késöbb mertem játszani ,de attól nem kéne félistennek tekinteni magát a embörnek és a többi "késöbb regeltet" egy alsó kategóriába skatulyázni sztem. Lehet csak nekem tünik így és rosszúl gondolom s nem is támadásnak szánom csak szimplán észrevétel. Kb olyan ,mint a s2 vs demós hozzáállás az lfs fórumon ,hogy alsóbb rendű vagy ,mert csak demód van -visszamenjéé :D
    Az LFsben is a kikapcsolódást és a szórakozást egyfajta lehetőségét találtam meg és abban még mindig jó számomra (ezért nem vok HCvérPro sőt :D).
  • ChuckyHUN
    Sziasztok!
    Elnézést, hogy ide (és még sok más topicba) írok, de égető szükségem lenne az "új" Hungaroringre (NEM BALATONRING). GP500-ba szeretném betenni, és valamiféle magyar "rendszert" létrehozni. Akinek megvan a pálya modellje, az ne kíméljen, küldje el, vagy tegye be ide. Előre is köszönöm.
  • Misi az ezredes
    Engem nem zavar, hogy eltolták csak az hogy 1 héttel előtte írják ki. Inkább az zavar hogy későbbiekben 2009 elejére ígérték és lám-lám fél év elteltével mit tudunk felmutatni? Semmit. :/ Congratulations
  • Jacek
    En eleg koran kezdtem mert 6-ik reggeltem vasarlasra a vilagon:P Prezsi a 7-ik es igy tovabb...
  • ÁjjLe BoBBi
    Úgy fikázom őket ahogy akarom, ha éppen akarom. A legelsők között voltunk akik elkezdtek az lfs-el játszani. Itt a legtöbb embernek fogalma sincs arról hogy milyen volt ez a játék a kezdetekkor.
    Ja és hozzátenném nem kis reklámot vertünk nekik, amiből ők csak profitáltak. De ez mind lényegtelen, nem a játék ellen beszélek sőt...
    Csak ami dühítő azt lentebb látod két sorban.

added Mon, Dec 15th, 2008 17:30
    >VW Scirocco postponed

• ÁjjLe BoBBi
    sajna tudom hogy képes rá, hogy fordulna ki a gyomra ;)
  • Jacek
    Dehogynem beszelek:) parszor ugyis volt telefonos eszmecsere:D valami veletlen folytan hozzank kerult S2 beta miatt.... nade a legjobban ami kiakasztott bennuk hogy, hog a tarsasagbol megszereztek nekik az engedelyt a hungaroring jatekba valo berakasahoz!! a palya eredeti tervezojetol minden adatot! erre a valasz az volt HOGY NEM KELL MERT MESSZE VAN ELJONNI IDE.. na lol keremszepen
  • Roger6
    Köszi szépen!
  • Norbi1990
    Most Szombaton.
  • Roger6
    Bocs, LFS vs rFactor második fordulója mikor lesz, nem tudja valaki?
  • csige791
    Ha iRacing-ben lehetne csinálni saját versenyeket, esetleg bajnokságokat, le se szarnám a szaros sirokkkojukat, nem fogok 5 evet várni 1db autóra. De amíg az iRacing ennyire kötött nincs választás, az csak FUN-ra jó számomra. Bár simán lenyomja LFS-t mindenben kivéve a fentebb említett dologban. Na meg persze az ára.... de azt egyelőre leszarom.
  • Pepsi Twist
    na az sem rossz ötlet, és ezt a fizikát sztem szép pénzért ellehet adni...