16062
-
#11387 Scawen kb. egy hónapja írta, hogy tanultak a korábbi hibáikból, miszerint terveket és infókat adnak a nép tudtára készülőfélben levő fejlesztésekről (amik akár ingyenesek), mer ezek hatására sok türelmetlen barom elkezdett követelőzni , hogy "mi tart ennyi ideig". Emiatt inkább kussban maradnak, és fejlesztenek. Röhögnék, ha ennek az lenne a vége, hogy annyi fejlesztés jön össze, hogy azt már egy plusz fizetős tartalom formájában adnák ki, hogy "nesztek parasztok, eddig sírt a szátok, hát itt van. Csengessetek érte " (én személy szerint nem bánnám, ha így lenne :) -
#11386 neked van róla gőzöd, hogy milyen az eredeti?
bocs, de ezt a hozzászólásod szerintem erősen félre lehet érteni indulatilag.
mellesleg, ismered az lfs-es kocsik történetét? -
wakizashi #11385 Egy szóval se mondta ,hogy a Te röfactorod (nem írom le mert ezt is félre értenéd ;) ) ,de nem egy rf módot próbáltunk ki és nagyrésze tucat rókabőr (2 új festés egy másik módra és kiadva külön cuccként stb -mielött lemurvázol szedtem szét ízekre 1-2 módot és copy-copy effekt befigyelt rendesen) - és ezekre gondolt maci ! Az a néhány igényes mód tényleg jól sikerült és látszik nem 2 órát babráltak vele. De nekem pl azért tetszik az lfs ,mert egyben van minden(+kicsi) és nem kell + módot + pályát stb-t leszedni ,hogy egy jót játszhassak. A meglévő lehetőségek valóban "kevésnek" hatnak s a borzalmasan lassú a fejlesztés +semmi infó milesz-mikor ...pláne rátesz egy lapáttal.
Ha móddolható lenne az LFS "legálisan" ,akkor biztos beindulna az érdeklődés iránta (újból) ,de talán azt az egyedi "varázsát" el is vesztené szerintem ami miatt még mindig sokan játszanak vele! -
#11384 ja télleg fbm, bf1 az az f1-es azt nemhiszem hogy odaadták neki :) -
#11383 FBM-et próbálta ki Scawen -
#11382 szerintem a formabmw-ket nem a kisujjukból szopták ki a fejlesztők, ha jól emlékszem a bf1-et ki is próbálta valamelyik, és a többi autó is valós adatok alapján van elkészítve -
#11381 Attól még, hogy nem XY-nak néz ki az autó, tömegéből, motorjából kiindulva egész jól lehet hasonlítani egyes autókhoz.
Ennek megfelelően annyi tisztán látszik, hogy nem rugaszkodtak el a földtől a fejlesztők. :D -
#11380 Azért ez nem egészen így van, LFS-ben meg van határozva egy alap, ami érvényes mindenre, gondolok például olyanra, hogy egy adott rugón, egy egységnyi súlyú tömeg mekkora torzulást eredményez (ne akadjunk fel azon, hogy grafikailag nem dolgozták ki a felfüggesztést, attól még az ott van, és kulcsfontosságú szerepet játszik), és még sorolhatnám azokat a dolgokat amelyeket pontosan meghatároz a fizika. Ezek a dolgok állandóak, és sérthetetlenek. Ha ezeket az alapokat lefektettük, onnantól kezdve már csak "pár" értéket kell megváltoztatni az adott autó karakterisztikájának megfelelően, pont mintha egy tuning cég vette volna kezelésbe az autót.
Zárójelben jegyezném meg, hogy Scawen eredeti szakmája fizikus, szóval tudja mi fán terem a dolog. -
#11379 Én is elég sokat demoztam, még most is visszajárok demo szervekre, mert az ottani versenyeknek olykor jobb hangulatok van mint az s2-őben... Persze a ligákat kivéve :)
Nem azért tolják sokáig a demoval mert még nem unják az autót és pályát, hanem mert szerintem az ottani versenyek hangulata verhetetlen... -
#11378 Ha más nem akkor Kiss Norbi tudja miért az lfs-t tolja... -
#11377 Nem kotelezo hasznalni minden MOD-ot:) Az csak egy lehetoseg, legalabb van mibol valasztanod;) Pl. hiaba van tobb tucat F1 MOD, engem nem erdekel, igy egyiket sem hasznalom. De hasonloan nem erdekel a drift, a drag, es a "hianyos" fizika miatt a rally es egyeb "terepes" modokat is hanyagolom.
Normalisan kell hasznalni: kivalasztod azt a 2-4 autot/sorozatot amit szeretsz, amivel menni akarsz, letoltod hozza az ~1000 palya kozul azt a 15-20-at amin menni szeretnel, es ennyi.
De ez itt mar OFF, vagyis off;) -
#11376 GP2-t,Megane Trophyt pilóták tesztelték.HGTTC-nél is felkértek embereket,hogy teszteljék,hogy hasonlítson az eredetire.
LFS kamuautói pont olyan valós fizikát adnak vissza,mint rF,kurvára gőzöd nincsen róla,hogy milyen az eredeti. -
#11375 hát ez így igaz :)
csak annyi hogy rally az nemtudom milyen lenne lfs-ben, szerintem azon még dolgozni kellene egy kicsit, inkább először csinálják meg a betont is normálisan (vizes esős jeges :D)
Roger6: Most sajnos nemtudnák indulni mert a kormányom márt egy jóideje elhalálozott, most nyáron viszont tervben van egy g25 :) -
#11374 Autokrol egy szot sem irtam, az boven eleg, ami most az LFS-ben van. Van majdnem minden kategoria, jo fizikaval, az hogy hogyan hivjak, hogy nez ki kivulrol, az nekem mindegy.
Csak a palyakkal van a gond. Egyreszt hogy ismeretlenek, masreszt hogy "keves". Azert az elmult 7 evben lassan rauntak az emberek:) De azert a mai napig hasznalom, megyek neha vele.
De hat vannak, akik 7 eve a demot nyomjak, ugyanazzal az autoval, ugyanazon a Blackwood-on:)))))) Ez egy vicc;))) Jo a fizika, de ez mar tulzas:D
Pazarlas, hogy itt egy ilyen jo szim, es nincsenek hozza normalis palyak:( Nem kell hogy hivatalos palyak legyenek, nem kell hogy bekeruljenek a "master szerverbe", mindenki csak sajat bajnoksagokhoz hasznalhassa. Igy nem lenne gond a kulonfele verziokkal.
Tuti hogy rengeteg uj bajnoksag indulna, ha meg lenne szorva palyakkal a program (az osszes F1, WTCC, BTCC, NASCAR, SeatLeon es egyeb sorozatok palyai, sot johetnenek rally szakaszok, palyak is).
De teljesen feleslegesen irogatok, ezeket es hasonlokat mar leirtam 5 evem 3 evem 1 eve is...:)))))))) -
#11373 De ha pl. egy ligába nevezel, ahol hetente van egy pálya, arra fel tudsz készülni a heti 2-3 alkalmaddal. Ha érdekel egy rF liga, ahol kezdők indulnak, keress meg privátban. -
#11372 azért a 2 nem egyforma, mindig játszottam és jött valami újabb mod vagy pálya és kezdtem azt megszokni stb pedig még az előzővet sem szoktam meg, rfactor fanatikusoknak való szerintem, az olyannak mint nekem nemjó mert én heti max 2-3 alkalommal játszok 1 max 2 órát, azalatt meg nemlehet rendesen megtanulni a dolgokat. Aki napi napi rendszerességel játszik 3-4 órát (kis túlzással) is annak jó az rfactor is -
Szabi1991 #11371 utcára ki ne menj, túl sok az utca azt eltévedsz -.-" -
#11370 én rfactort azért untam meg mert felbaszott az a kurvasok mod meg pálya, nekem ez pont elég ami ebben van, jól be lehet gyakorolni megszokni stb -
#11369 érzés?
Miről is beszélünk?
A mod valós fizikát ad vissza? -
#11368 én itt most a moddolhatóságra tettem a hangsúlyt. ;)
vagyis, hogy olyan sok értelme nincs a milliónyinak, ha úgyis csak pár mod az, ami igazán felkapott. -
#11367 Miért ne lenne? Lehet 2-3 moddal játszik egy ember, de összeségében elég sokat használnak. Olyan autók vannak benne,hogy azt az érzést LFS soha nem fogja visszaadni. -
#11366 Azért ajánlom figyelmedbe a Megane Trophy mod-ot, meg hogy hányan játszanak vele... -
#11365 Jogos, igazad van. (én sem mondtam, hogy te azt mondtad, hogy rossz az rF ) -
#11364 ja, és jut eszembe, hogy ott a hozzászólásodban a válasz...
hiába van milliónyi mod, csak 2-3 moddal játszik mindenki.
Akkor van értelme? -
#11363 Nem mondtam, hogy rossz az rf.
Viszont az a gond, hogy lehet többen játszák, de a sok mod miatt egy adott moddal mégis kevesen.
rf hátránya még, hogy skinek nem töltődnek le. Ergo, csak azt a festést látod, ami nálad is van. -
#11362 Nem kell milliónyi mod. Nekem rFactorhoz 4 modom van fent, pályákkal meg mindennel nincs 4 GB. Tényleg rengeteg mod van, amit én is túlzásnak tartok, de aktívan úgyis csak 2-3 moddal játszik az ember (vagyis én). Talán a modolásnak is köszönhető, hogy rFactort sokkal többen játszanak, és ebből adódóan sokkal több az idióta ember, ennek nagyon nem örülök. Fizikában persze LFS a jobb, ez tény, de modolhatóság (ami szerintem jó) szempontjából rF viszi a pálmát. Mindegyik jó játék számomra. -
#11361 Mi az, hogy "csak"?
Mentél már mindegyiken? Nem csak 1 kört. -
#11360 Attól még pályát lehetne bele rakni,kocsi az van elég,max valami prototípus autó hiányzik belőle.De az,hogy csak ennyi pálya van,és nem is lehet hozzá csinálni... -
#11359 Nincs semmi gond sem a programmal...
Ha lehetne moddolni, olyan lenne, mint az rFactor.
Milliónyi moddal, és közben meg terabájtnyi helyfoglalással, ha játszani akarsz mindennel.
Az egy kicsit túlzás. Arról nem beszélve, hogy oké, hogy 3D-ben szép a kocsi, de fizikailag ugyanaz. Mint pl. az lfs modok is csak kasztnik, de fizikában semmi. Szép, meg jó, de gyakorlatilag semmi haszna.
Ez egy ilyen játék. Kevés helyet igényel alapban, és máris játszható.
Ami gáz, az az early 2009...
Hát, majd talán 2010-re lesz valami. -
#11358 Ez mar vicc, hogy sose lesz kesz a program, az ember mar "megunta", es meg a palyakat sem engedi modolni. Legalabb azokat lehetne csinalni, rogton feljebb ertekelodne a program, sokan visszaternenek, lehetnenek ujak is (mert az autokkal nincs semmi gond, a fizika "tokeletes"). Nem lenne ez a nagy punnyadas. Kar a programert;( -
#11357 blackwood parkoló csak beraktak épületeket :) -
wakizashi #11356 Ezmiez, már a pályákat is mókulják ? :D -
lfsmods.com-on találtam :D -
#11354 köszi szépen :) -
#11353 ITT találsz elég sokféle beállítást ;) -
#11352 sziasztok. megvan az LFS S2 alpha és tudnátok ajánlani vagy mondani )vagy bármi) az FMB BMW autóhoz Blackwood-i pályára jó beállítást? megköszönném -
#11351 neken teljesen jó :/ -
#11350 Tegyél fel frissítést.. -
#11349 Nem kell moddolni! :) -
#11348 hellosztok
beleraktam a játékba az f430as ferrari-t és elég érdekes mert az autónak csak egyes részei látszódnak :S
mi lehet a probléma? pls segítsetek