16062
-
#11515 Túl nagy a kép azért nem lett berakva.
Vélemény?
Az igazítások előtt. -
#11511 én nem vagyok az új autók/pályák ellen csak az ne legyen hogy ha fel akarsz menni egy szerverre akkor szedj le egy mapot stb, faszomnak sincs kedve keresgélni. Ha jön a játékhoz egy pack annak külön örülök :) -
wakizashi #11509 Ezért írtam lejjebb ,hogy az lfs önmagában is elég(jó persze "idejemúlt " s a nagy öregek vietnám óta játszák és unják érthető módon) és talán nem igazán igényli az efajta "minőségi" módokat(konykrétan pályák) ,nem úgy mint mási* -nem írom le, nehogy belegázoljak valakibe is .
Inkább a fejlesztőktől jönnének morzsák,foltok,falatkák ;) ,mer' az valahogy feelingesebb ,bár biztos ellehet szöszölni ezekkel a' új kinézetű kocsikkal ,de jómagam max textúra fényezéses kieget használok ,hogy picit tupírozzak a pindurit megkopott grafon ;) -
#11508 Ahogy felvetodik a modolas lehetosege (elsosorban palyak, autok nem is igazan), vannak jonehanyan, akik remegve ellenkeznek, hogy: nem, nem nem kell semmi, ez igy tokeletes! Kozben, meg jonnek ki egymas utan a hulladekok (tisztelet a keszitoknek, de ennek semmi ertelme...).:))) -
#11507 jókis hangot is mellékelnek hozzá :) -
#11506 lfsmods.com-on mustang (még beta 1-es csak)
-
#11505 demoban is tudsz multizni, vagy egyéb megoldásra ott a warez topik, habár már egy ideje eredetim van de kérdezhetsz ott és megpróbálok válaszolni ;) -
darkhmz #11504 Igen, meg kell venni -
zsolti1111 #11503 sziasztok mit kell csinálnom ahhoz hogy felolfjam az s2-őt??megkell vennem??máshogy nem lehet??
-
#11502 Biztos vagyok benne hogy nem fog jönni. Sajnos kedv romboló volt a korábban ide is beidézett üzenet miszerint megbánták hogy közzétették a dolgokat. Véleményem szerint 2010 vagy 2011 elején kiadnak majd egy s3-at amely több valós autót fog szimulálni és 3-4 valós pályát. És azt mondják, hogy fizessetek mert a sok hazugság után alig vették az s2-őt.. -
#11501 Sziasztok!
Az LFS Tweak V programomat mikor elindítom akkor hiányol egy fájlt.:(
Használtam én már csak, havernak nem megy és elfelejtettem, hogy hogyan csináltam, meg.
Ebben kérnék tőletek segítséget.
Köszi a helpet!
-
#11500 ma voltm driften tolok majd fel képeket. -
GPx8 #11499 Szerintem is. :) -
#11498 Biztos jon a Scirocco:) Bar nem pentek van:) -
#11497 Pár órája valamiért nagyon belassult a főszerver, de attól még működik... -
#11496 valami nem kóser a főszerverrel mer nekem azt írja hogy nem válaszol... -
#11495 Annak aki esetleg nem tudná:
19:40-től rFactor vs. LFS futam élő közvetítéssel
rF vs. LFS -
#11494 ja -
#11493 Z. verzió? -
#11492 Nekem működött XP64 alatt, szóval szerintem a 64 bit nem akadály neki -
#11491 Vista 64 alatt nem tudtam reggelni vmi 5let? -
#11490 Demo-val is lehet online játszani, de persze ha teljessel akarsz akkor meg kell venni. -
wakizashi #11485 Hamarosan újra indul a nyilt funfutam sorozatunk : hkv.hu
-
#11484 II. X-1 kupa rajt! Free Entry -
#11483 -
#11482 valóság volt nem álom...;)))
és igen...régen sokkal jobb volt, bár lehet most az is belerondít hogy egyszerűen 30+ versenyzőt már nem nagyon bír el a gépem...
meg valami kormány beállítás problémáim is vannak...érzékenység vagy valami...
meg lfs-en belül is el van állítgatva minden -.- -
#11481 Kurva nagy csatak voltak regen:) biztos most is csak csaladiasabb volt anno.. -
#11480 na ne almodozzal:DDDDD -
#11479 micsoda??!?!!
tökös hát én voltam a sztár! ;))
egyszer sikerült megelőznöm norbit és a befutó Marki, Én, Norbi lett a végén...;)
ja és hát bl1 rev-en egérrel toltam az 1.31.7-8x-es időket...na meg persze norbi is...ti nem is tudtatok 1.32 alá menni... :PPP -
#11478 hát pont ezt mondom...voltak érdekes történetek itt a múltban...;) -
#11477 Ufo:) amit emlitettem bajnoksagot amikor meg festes sem volt az LFS-be:) az Marki/Norbi(Ferrari) Prezsi/Jacek(Subaru) kozott zajlott:) emlekszem 35 kor vagy valami ilyesmi , es 1.2 tized volt vegig a 4 auto kozott:))
Norbit anno megelozni is alig lehetett, amikor egyszer sikerult kilepett:)))))))) -
#11476 Na ő aztán tud a semmiről beszélni. sokat. nagyon sokat. :DDDDDDD -
#11475 azert en flamenak azt hivom amikor Freak-al kulon topicban 1500 hozza szolasos flamet nyomtunk:D -
#11474 Igen. -
#11473 ezek szerint vitát, flémet még nem láttál...pucu! ;) -
#11472 Most néztem meg az LFS vs rFactor verseny első fordulóját, és amit Kiss Norbi művel, az valami emberfeletti! Jómagam az rFactort preferálom, de fejet hajtok ez előtt a ember előtt, isteni nagy tehetség! Gratulálok neki ezúton is! -
#11471 persze mert mindig a kilincsemen fordultal az elso kanyarban -
mol20 #11470 Wazzeg,
(-=:) -
#11469 Szerintem is teljesen jogos a siránkozás... :/ Nyilván nem kell kifejtenem miért.. -
#11468 akkor jóhogy XD