Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Szegény Talmácsi egyenesben kapott defektet, aztán iránnyal szembe visszahajtott a boxutcába, de közben elégett a kuplungja :S
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A verseny vége az lett hogy prazelee barátunk 6. helyen végezte be utolsó körét.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ahhoz képest, hogy pénteken még az induláson gondolkodtam, nem is értem hogy jött össze.
Elõzõ idényben Demoban indultam és három versenyt nyertem (mindet B szerveren). Ebbõl mindhármat ezzel az autóval, Rallycrosson és GPn, most meg életem legjobb eredményét hozza meg a kis XRG.
Igen, jó hangja van, jól gyorsul, csak nehéz megszokni a viselkedését. Minden kanyarba úgy kell berántani.
Tomsteel >
F9-nél a gumi külsõ felületén hosszú táv megtétele után vékonyodást lehet észre venni. Pl. Egy fzr r2 gumival 250-rõl fék + kézifékes megállás után látható f9-nél, hogy ahogy forog a kerék, egy helyen vékonyabb a felület, ahogy kockásra lett fékezve, és érezni is, mert jobban ráz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Macko: Engem és a RAC-ot gyengéd szálak fûznek egymáshoz, (szívem szerint fizikális bántalmazásban részesíteném azt a papírsárkányt) amit rá is írtam, nehogy elfelejtsem. Kép
Pálya: FE1R
autó: RAC
ezt dobta a gép <#banplz>#banplz>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Érdekes így nézni 😄
Remélem nem sértek meg senkit de én jobban szeretem még mindig a Forma1-et Palikkal meg Gyuszival 😄 😛
Valószínû azért van ez így, mert én nem játszok a játékkal, csak érdekel a dolog 😊
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Bízzunk benne, hogy technikai hibáktól mentes adás lesz, és a felvett közvetítést sikerül is majd archíválni.
(Narancs-fekete / Égszínkék-fekete XRG kocsikat tessék majd lesni)
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
De "normalisan" hasznalva, eleg ennyi kulonbseg is:

Itt egy kép azzal a cuccal :/
Ezután a képekbõl egy képszerkesztõ program csinál hdr képet.
Sokkal dinamikusabbak a színek, látszik, még a legapróbb részlet is.
Példa: ezen a képen jól látszik, hogy mennyivel részletgazdagabb a kép.
Egy felhõs éggel csodákra képes. <#kacsint>#kacsint>
Egy közös projekt sógormmal
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Szvsz a Bloom effect egész jól el lett találva a modban, és kicsit élethûbb is, mint nélküle (a videóban ki-be kapcsolgatja a csávó az effekteket, és látható a különbség). A Depth of Field effekt is jól nézne ki, ha nem 90 fokos látószögnél jönne elõ (hanem mondjuk 30-40), a Motion blur meg ízlés dolga, az itt tényleg viccesen van megoldva.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
felül se kellett írni semmit.
Személyre lehet szabni teljesen, van saját ini-je.
Viszont remegnek a feliratok, a fõmenü fele nem látszik, akkora a bloom, tiszta fehér az egész.
Szóval fura.