16062
  • Misi az ezredes
    Túl nagy a kép azért nem lett berakva.

Vélemény?

Az igazítások előtt.
  • kifli
    én nem vagyok az új autók/pályák ellen csak az ne legyen hogy ha fel akarsz menni egy szerverre akkor szedj le egy mapot stb, faszomnak sincs kedve keresgélni. Ha jön a játékhoz egy pack annak külön örülök :)
  • wakizashi
    Ezért írtam lejjebb ,hogy az lfs önmagában is elég(jó persze "idejemúlt " s a nagy öregek vietnám óta játszák és unják érthető módon) és talán nem igazán igényli az efajta "minőségi" módokat(konykrétan pályák) ,nem úgy mint mási* -nem írom le, nehogy belegázoljak valakibe is .
    Inkább a fejlesztőktől jönnének morzsák,foltok,falatkák ;) ,mer' az valahogy feelingesebb ,bár biztos ellehet szöszölni ezekkel a' új kinézetű kocsikkal ,de jómagam max textúra fényezéses kieget használok ,hogy picit tupírozzak a pindurit megkopott grafon ;)
  • Alexease
    Ahogy felvetodik a modolas lehetosege (elsosorban palyak, autok nem is igazan), vannak jonehanyan, akik remegve ellenkeznek, hogy: nem, nem nem kell semmi, ez igy tokeletes! Kozben, meg jonnek ki egymas utan a hulladekok (tisztelet a keszitoknek, de ennek semmi ertelme...).:)))
  • kifli
    jókis hangot is mellékelnek hozzá :)
  • kifli
    lfsmods.com-on mustang (még beta 1-es csak)
  • kifli
    demoban is tudsz multizni, vagy egyéb megoldásra ott a warez topik, habár már egy ideje eredetim van de kérdezhetsz ott és megpróbálok válaszolni ;)
  • darkhmz
    Igen, meg kell venni
  • zsolti1111
    sziasztok mit kell csinálnom ahhoz hogy felolfjam az s2-őt??megkell vennem??máshogy nem lehet??
  • Misi az ezredes
    Biztos vagyok benne hogy nem fog jönni. Sajnos kedv romboló volt a korábban ide is beidézett üzenet miszerint megbánták hogy közzétették a dolgokat. Véleményem szerint 2010 vagy 2011 elején kiadnak majd egy s3-at amely több valós autót fog szimulálni és 3-4 valós pályát. És azt mondják, hogy fizessetek mert a sok hazugság után alig vették az s2-őt..
  • Máté12
    Sziasztok!

Az LFS Tweak V programomat mikor elindítom akkor hiányol egy fájlt.:(
    Használtam én már csak, havernak nem megy és elfelejtettem, hogy hogyan csináltam, meg.
    Ebben kérnék tőletek segítséget.

Köszi a helpet!
  • chicco
    ma voltm driften tolok majd fel képeket.
  • GPx8
    Szerintem is. :)
  • Alexease
    Biztos jon a Scirocco:) Bar nem pentek van:)
  • atenza
    Pár órája valamiért nagyon belassult a főszerver, de attól még működik...
  • proway
    valami nem kóser a főszerverrel mer nekem azt írja hogy nem válaszol...
  • atenza
    Annak aki esetleg nem tudná:
    19:40-től rFactor vs. LFS futam élő közvetítéssel
    rF vs. LFS
  • R0zs0máK
    ja
  • chicco
    Z. verzió?
  • R0zs0máK
    Nekem működött XP64 alatt, szóval szerintem a 64 bit nem akadály neki
  • chicco
    Vista 64 alatt nem tudtam reggelni vmi 5let?
  • atenza
    Demo-val is lehet online játszani, de persze ha teljessel akarsz akkor meg kell venni.
  • wakizashi
    Hamarosan újra indul a nyilt funfutam sorozatunk : hkv.hu
  • csige791
    II. X-1 kupa rajt! Free Entry
  • Tomsteel
  • ÁjjLe BoBBi
    valóság volt nem álom...;)))
    és igen...régen sokkal jobb volt, bár lehet most az is belerondít hogy egyszerűen 30+ versenyzőt már nem nagyon bír el a gépem...
    meg valami kormány beállítás problémáim is vannak...érzékenység vagy valami...
    meg lfs-en belül is el van állítgatva minden -.-
  • Jacek
    Kurva nagy csatak voltak regen:) biztos most is csak csaladiasabb volt anno..
  • Jacek
    na ne almodozzal:DDDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    micsoda??!?!!
    tökös hát én voltam a sztár! ;))
    egyszer sikerült megelőznöm norbit és a befutó Marki, Én, Norbi lett a végén...;)
    ja és hát bl1 rev-en egérrel toltam az 1.31.7-8x-es időket...na meg persze norbi is...ti nem is tudtatok 1.32 alá menni... :PPP
  • ÁjjLe BoBBi
    hát pont ezt mondom...voltak érdekes történetek itt a múltban...;)
  • Jacek
    Ufo:) amit emlitettem bajnoksagot amikor meg festes sem volt az LFS-be:) az Marki/Norbi(Ferrari) Prezsi/Jacek(Subaru) kozott zajlott:) emlekszem 35 kor vagy valami ilyesmi , es 1.2 tized volt vegig a 4 auto kozott:))

Norbit anno megelozni is alig lehetett, amikor egyszer sikerult kilepett:))))))))
  • R0zs0máK
    Na ő aztán tud a semmiről beszélni. sokat. nagyon sokat. :DDDDDDD
  • Jacek
    azert en flamenak azt hivom amikor Freak-al kulon topicban 1500 hozza szolasos flamet nyomtunk:D
  • Tomsteel
    Igen.
  • ÁjjLe BoBBi
    ezek szerint vitát, flémet még nem láttál...pucu! ;)
  • Roger6
    Most néztem meg az LFS vs rFactor verseny első fordulóját, és amit Kiss Norbi művel, az valami emberfeletti! Jómagam az rFactort preferálom, de fejet hajtok ez előtt a ember előtt, isteni nagy tehetség! Gratulálok neki ezúton is!
  • Jacek
    persze mert mindig a kilincsemen fordultal az elso kanyarban
  • mol20
    Wazzeg,
    (-=:)
  • symbol
    Szerintem is teljesen jogos a siránkozás... :/ Nyilván nem kell kifejtenem miért..
  • dragon11
    akkor jóhogy XD