Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomsteel
<#hehe><#hehe>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Misi az ezredes
Huh az azért kemény :S de megesik

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

hezi
Magamhoz képest elég stabilan mentem, csak az elején bambultam el, ami miatt a célegyenes után falat fogtam, és kétkerekeztem egy rövidebb szakaszon. Az uccsó kör uccsó kanyarában meg valamiért nem fogott a fékem, aztán a falnak száguldottam. De összességében élveztem 😊) Nem rossz ez a konzervdoboz 😊
Szegény Talmácsi egyenesben kapott defektet, aztán iránnyal szembe visszahajtott a boxutcába, de közben elégett a kuplungja :S

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Tomsteel
Tesó, egy életen át tartó vívódásomat oldottad meg 😊 Köszi, és gratula a versenyhez, rengetegszer mutatott téged a kamera. 😊 Jó ez az automatikus léptetés 😊)

Misi az ezredes
"Meglepõ módon 7. lettem prequalon" csak figyelni kéne :/

A verseny vége az lett hogy prazelee barátunk 6. helyen végezte be utolsó körét.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Prézli
Köszönöm szépen, nagyon jó futam volt, ennyire talán a FOX-ot sem élveztem.
Ahhoz képest, hogy pénteken még az induláson gondolkodtam, nem is értem hogy jött össze.

Elõzõ idényben Demoban indultam és három versenyt nyertem (mindet B szerveren). Ebbõl mindhármat ezzel az autóval, Rallycrosson és GPn, most meg életem legjobb eredményét hozza meg a kis XRG.

Shifter
most csak én olvasok itt 7. helyet?

&#3232;_&#3232;

Misi az ezredes
grat a 6. helyhez

hezi
Csabesz6 >
Igen, jó hangja van, jól gyorsul, csak nehéz megszokni a viselkedését. Minden kanyarba úgy kell berántani.

Tomsteel >
F9-nél a gumi külsõ felületén hosszú táv megtétele után vékonyodást lehet észre venni. Pl. Egy fzr r2 gumival 250-rõl fék + kézifékes megállás után látható f9-nél, hogy ahogy forog a kerék, egy helyen vékonyabb a felület, ahogy kockásra lett fékezve, és érezni is, mert jobban ráz.

Gaben17
grat a 6dik helyhez,jó verseny volt😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Csabesz6
Próbáltam, nekem tetszik.Kurvajó hangja van, és emellett agilis is szvsz.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Tomsteel
Amatõr kérdés lesz, de nagy dilemma számomra, hogy hogyan lehet nyomon követni a játékban a gumikopást ?

hezi
Próbáld ki, oszt megtudod 😄 pláne fern bay-en

Csabesz6
Mibajvele?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Prézli
Meglepõ módon 7. lettem prequalon (ami nagyon is jó), így van kis bizakodás a futamra nézve. Elméletileg új rendszerrel közvetítenek ami szebb, jobb, stb

Macko: Engem és a RAC-ot gyengéd szálak fûznek egymáshoz, (szívem szerint fizikális bántalmazásban részesíteném azt a papírsárkányt) amit rá is írtam, nehogy elfelejtsem. Kép

mackosajt
Jövõ hétvégén élvezetes versenynek nézünk elébe a kis funfutam sorozatunkban.
Pálya: FE1R
autó: RAC

ezt dobta a gép <#banplz>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Tomsteel
Hajrá mindenki, rendezzetek nekünk emlékezetes, és élvezetes futamot! 😛

Gaben17
meglesem majd,drukkolok😄

Norbi507
Mi a fene! Nem is tudtam hogy van ilyen közvetítés 😄
Érdekes így nézni 😄

Remélem nem sértek meg senkit de én jobban szeretem még mindig a Forma1-et Palikkal meg Gyuszival 😄 😛

Valószínû azért van ez így, mert én nem játszok a játékkal, csak érdekel a dolog 😊

\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"

Prézli
Ahogy azt már megszokhattuk, ma 19:50-tõl a Simsport Tv SSTV1-es adásán, a Magyar LFS Bajnokság 11. futamát (XRG-XFG South City Long) közvetíti.

Bízzunk benne, hogy technikai hibáktól mentes adás lesz, és a felvett közvetítést sikerül is majd archíválni.

(Narancs-fekete / Égszínkék-fekete XRG kocsikat tessék majd lesni)

Shifter
vagy havat 😄

&#3232;_&#3232;

Ombika
Beallitasaid letudnad irni?

R0zs0máK
Ilyen baromságon dolgoznak, ahelyett hogy a dinamikus esõt fejlesztenék végre 😛P

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

R0zs0máK
Nekem ez is bántja már a szememet <#shakehead>

passatgt
<#idiota>

Sinyo70
ez lehet??Scirocco<#rinya>

Alexease
Azert az mar kicsit tulzas😉 Igaz, izles kerdese😉
De "normalisan" hasznalva, eleg ennyi kulonbseg is:

Ombika
Nem is olyan rossz! Lehet felrakom en is! Bar aki linkelte topicjat, ott irnak beallitasokrol!

R0zs0máK
szörnyû szar...mármint nem a kép, hanem a bloom

Misi az ezredes

Itt egy kép azzal a cuccal :/

Tomsteel
XD

Egy kis nyalánkság:

hezi
Meglehet 😛
3:26, 3:54, 4:02, 4:22-nél kapcsol

R0zs0máK
azaz mégsem XDD

R0zs0máK
ugyanaz

Tomsteel
Szerintem Te a bloom-ra gondolsz.

bardocz
HDR olyan,mintha a pupillád lenne,fps-ekben is szokott lenni,elég jó,amikor bemész a sötét épületb,és pár másodpercig nem látsz semmit😊
Ombika
Hat en vagyok vak, mert semmi kapcsolgatast nemlatok!? 😞

Tomsteel
HDR - High Dynamic Range, fényképezõgéppel úgy lehet létrehozni, hogy csinálsz legalább 3 képet, egyet -1-es, vagy -2-es expozícióval, egyet 0-ással, egyet pedig az elsõ ellentétével.
Ezután a képekbõl egy képszerkesztõ program csinál hdr képet.
Sokkal dinamikusabbak a színek, látszik, még a legapróbb részlet is.

Példa: ezen a képen jól látszik, hogy mennyivel részletgazdagabb a kép.

Egy felhõs éggel csodákra képes. <#kacsint>

Egy közös projekt sógormmal

Gaben17
betettem,hát nemtom,nekem ilyen kép

engem is 😊

hezi
A HDR fogalmával még mindig nem vagyok tisztában, vagy hogy ki mit ért alatta (gondolom több vizuális effekt gyûjtõneve).
Szvsz a Bloom effect egész jól el lett találva a modban, és kicsit élethûbb is, mint nélküle (a videóban ki-be kapcsolgatja a csávó az effekteket, és látható a különbség). A Depth of Field effekt is jól nézne ki, ha nem 90 fokos látószögnél jönne elõ (hanem mondjuk 30-40), a Motion blur meg ízlés dolga, az itt tényleg viccesen van megoldva.

mackosajt
GTA san andreas-ban próbálgattuk, majd láttuk, hogy lfs-t is lehet vele, és megnéztük. Nekem nem jött be annyira. gta-ban oké, mert csilivili lesz.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Tomsteel
Kipróbáltam õket, csak be kellett másolni a fájlokat az LFS könyvtárba,
felül se kellett írni semmit.

Személyre lehet szabni teljesen, van saját ini-je.

Viszont remegnek a feliratok, a fõmenü fele nem látszik, akkora a bloom, tiszta fehér az egész.
Szóval fura.

Tomsteel
A HDR éppen annyira nem hülyeség, ha jól el van találva.

Tomsteel
Én is így vagyok vele.

R0zs0máK
Engem kurvára idegesít ez a HDR meg a motion blur...életben sincs ilyen, minek bele...nem NFS ez 😄DD

kifli
visszajátszás sem? wr steet meg tudtam így nézni 😊
hezi
EZT próbáltátok már?

R0zs0máK
csak a sajátodét mutatja, másokét nem!