16062
  • Misi az ezredes
    Hogy 2009 elejére ígérték. hát az elmúlt. Majd ugye ígérték tavasszal jön nah és akkor hol is van? sehol :/ Az meg hogy a jobb fizikát ingyen adják meg a javításokat szerintem jó hogy így van mivel sehol nem láttam még h jobb irányításért fizetni kéne pluszba..
  • bardocz
    Meg arra,hogy minden kis hiba után a készítők anyját emlegessék:D
  • atenza
    Remélem élőben azért nem így ejted ki a VW-t :D
  • atenza
    Ha jól emlékszem volt arról szó h ebben az évben nagy fejlesztések várhatók, és ha jól tudom a törésmodell javítása a következő, azaz a scirocco utáni updateben lesz. Változó napszakot nem tudom de eső az s2ben semmiképp... Szerintem tényleg néhány héten belül megkapjuk, és talán mivel elég sokan sírnak már új pályák miatt akár kaphatunk is párat. Nem hiszem h egy pálya építése a legnagyobb meló.
  • Hecker007
    ezzel arra ösztönözik az embert hogy ne menjen neki a falnak :)
  • bardocz
    Nameg építesz egy pályát,és nekimész az úttorlasznak,az autó felrepül 80 méter magasba,és szétmegy az összes futómű érkezésnél.Egy vicc,hogy ezt nem tudták eddig megcsinálni.
  • bardocz
    Vókszvágen 2009 early.Vagy hogy is volt.
  • Alexease
    Az uj auto nem izgat, de azert erdekelnenek az uj fejlesztesek, ha lesz egyaltalan valami:) De ahoz, hogy valami ertelmes elorelepes legyen, ahoz idojaras- es napszakvaltozas kellene, frissitett gumik, fizikak, normalis utkozesmodell, tores, serules, es persze uj palyak es/vagy palyamodolasi lehetoseg:)

En ugy vagyok vele, hogy 4-5 eve megjelent az LFS S2 (mondhatjuk LFS2), azt is megvettem, megerte, nincs vele gond. Eddigis kaptam jonehany kisebb-nagyobb frissitest, javitast (ingyen), teljesen OK. Ha lesz S2 (LFS3), azt is megveszem, biztos megeri, meg ha csak a tizedet is rakja bele, mint amennyit kellene.

Az a fo gond, hogy ugy reklamozta meg az elejen, hogy a teljes program majd 3 reszbol all (S1-S3), akkor lesz "kesz" (ha jol emlekszem), igy 3 reszletben fizetunk erte. Ez jo is lett volna, ha evente megjelenik egy resz, es nem 4-5 evente. Ha azt mondta volna, hogy az S1 a vegleges LFS1, aztan 2-3 ev mulva megjelent az LFS S2, ami lehetett volna LFS2 (+5000 HUF upgrade), akkor nincs gond. De igy hogy mindenki a "befejezest", a vegleges verziot varja, es hogy evek ota alpha verzio, ez egy vicc;)

De meg igy is jo, mert a fizika miatt barmikor jo vezetni, csak mar a palyak icsit uncsik;P
  • atenza
    "Mert olyan híreket juttattak el felénk amik nem felelnek meg a valóságnak"

Mire gondolsz?
  • Misi az ezredes
    Nekem tök8 h jön-e vagy sem. Már egyáltalán nincs bizalmam az lfs készítői felé. Mert olyan híreket juttattak el felénk amik nem felelnek meg a valóságnak. És részemről le is sz**om hogy készítenek-e több részt. Ami van az tökéletes...
  • ChuckyHUN
    bármelyik pénteken jöhet!!44444
  • High end PC #11544
    Mármint most pénteken kellett volna jönnie (tegnap), vagy jövő héten?
    Vagy az egész csak poén volt?
  • Jacek
    ja en azt hittem banannal:)
  • Alexease
    De igazabol autot vezetni csak kormannyal elvezetes;)
  • Jacek
    azt hiszem konzolon is kormannyal elvezetes barmi:) en legalabbis ott is azzal tolom
  • Misi az ezredes
    Megint lassú a server
  • kifli
    nem is akarnak, elsősorban konzolra és controllerhez csinálják :/
  • Jacek
    vicces a codekokanytol szivargott ki, aki nem tud rendes kormanyra valo iranyitast csinalni:D pedig ez mar 10 eve sem volt kulonosebb kunszt
  • kifli
    ahogy Alexease mondja, pénteken tuti jön
  • Alexease
    Tavaszi-nyari-oszi szunet van, a pihenes, nyaralas idoszaka:)
    Elvileg csinaljak, penteken kesz lesz:DD
  • High end PC #11535
    Hy!
    Azt lehet tudni miért tökölnek már lassan egy éve a Scirocco-val???
  • ChuckyHUN
    Pedálok, váltó tök ugyanaz, a kormány picit változott, semmi érdemleges szvsz
  • Ombika
    Sok helyen irtak mar, de szerintem igy kulsore lenyeges ujitas nincs, ami emlitesre melto lenne a ledsoron kivul!
  • csige791
    Logitech G27
  • Misi az ezredes
    LFS ből rajzoltam.. A Nissan 200sx-et Gondoltam így témával kapcsolatos.
  • Máté94
    Talán nem ide kellene?:D
    De nem rossz:)
  • Misi az ezredes
    Vélemény? Bocs de telós kép ekkora méretben kivehető rendesen
  • Tomsteel
    A háttér az csak háttér, az autók viszont ki vannak emelve.
  • atenza
    Nem tudom ki készítette de szép a banner, viszont ehhez a háttérhez nem nagyon illik az autósor, túl élénkek a színek, szóval azon is kéne alakítani picit :)
  • Hecker007
    nem XRT hanem FZ5, de rájöttem közben, hogy lehet, egy pár napra lehet hogy megint előveszem megint ezt a gamét is, csak már ráuntam a pályákra, meg a publik szervereken játszó hülyékre (persze tisztelet a kivételnek)...:S
  • R0zs0máK
    tekintve hogy egy sima XRT, igen...
  • Hecker007
    Driftelni lehet vele?
  • bardocz
    Váltó mióta romlik el?Bentragadt a kocsi ötösben blackwoodon:D Vagy a rendes váltóm baszódott volna el?
  • Alexease
    Az NFS SHIFT-ben is lesz Scirocco, es sokkal jobban lehet majd vezetni, mint az LFS-ben!

De csak azert, mert az LFS-ben nem lehet...
  • Roger6
    Nem változott túl sokat, de azért jó lett!
  • Máté94
    Nem látok semmit:D
  • Tomsteel
    Jó lett a banner? Frissítsetek !
  • Misi az ezredes
    Nem. csak 3:21-ig :)
  • wakizashi
    Első picit eltúlzott bár ,ha ilyen modern képnek szántad akkó' ok ;)
    A második barátságosabb számomra és inkább a festést amit kiszúrtam ,hogy fájn .Ügyi vagy!
  • Roger6
    Szia Nevano!

Csak a kritikát mondom, de nem bántásból, kérlek majd ne haragudj rám. Szóval Lens Blur sok, zavarja a szemem (ez lehet egyéni problémám is ugyebár). A fő téma túl sötét és kontrasztos. Felül az égből és alul az útból vágnék, a nagy kékség elvonja a figyelmet a témáról, illetve jelentéktelenné teszi, valamint a túl sok kék szín hideggé teszi a képet, pedig hát a drift nem egy hűvös dolog (egy narancssárga szűrőt raktam rá, és számomra jobban tetszett - vagy akár szépia is lehet), persze az ég kivétel, az jó így kéken, csak vágj belőle. SZERINTEM!

Amúgy: (most nézem, te ezt hajnali fél 4-ig csináltad?)