Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Hát én nem vagyok ilyen ugyes 😊 Nekem kell minimum 50 kör. de 100 az igazi, hogy a saját szintemen menjek.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

sziasztok! rb4-re akartam rakni supra hangot mikor is észrevettem h az lfs mappámban nincs is engine mappa és sehol máshol sincs .eng kiterjesztésû fájl. ilyenkor hogy lehet hangot cserélni?
bardocz
Egy hét nem elég egy pálya begyakorlására?Monacora 2 nap alatt készültem fel,és 16 indulóból 3. lettem,ki se kellett állnom boxba 37 körös versenyen😄 És még a setupot is magamnak csináltam.
csige791
Igen. De az is igaz, hogy ott minden palyaert/autoert kulon kell fizetni. Nekem van 1 eves elofizum, de csak azert nem nagyon hasznalom mert hetente van palya valtas a bajnoksagban, ugy meg igen nehez begyakorolni a palyakat. De vezetesi elmenyben odaver lfs-nek, foleg a skip barber.
De ez mar off volt.
A lenyeg, hogy valaminek kell lennie a haterben, remelem S3. Mert ha nincs akkor nagy problemak vannak.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

bardocz
És ott jóval nagyobb munka egy pálya megcsinálása,meg sokkal nagyobb pénz.
mackosajt
Én már arra gondolok, hogy véletlen format c: volt, azért töltötték le a netrõl újra a játékot a videóban is. Meg telepítették, és tettek fel róla végül videót, hogy leleplezzék, a késés okát.
Így most vissza kell fejteniük a programot, a sciroccot meg az elejétõl kezdve újraépíteni. <#banplz><#banplz>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

hezi
Az lfsforum.net is televan ilyen óvodás hõbörgésekkel ("mit csinálnak a fejlesztõk", meg "azt ígérték hogy early 2009"). Ettõl biztos jobban összeszedik magukat, és nekifekszenek a témának. Egy ilyen 2 perces 'lfs install howto' video 5 perces munka az elõkészületekkel együtt, nehogymá ezen fennakadjunk. Biztos jó okuk van rá, hogy hallgatnak, mint ahogy Scawen is írta valamelyik nap: "As usual we are working on some things you know about and some things you don't know about."
Szal lehet, h lesz még valami plusz fejlesztés, vagy mondjuk Scawen valamit nagyon elk*rt a kódban, és próbálja kibogozni, hogy mi lehet a galiba 😄
Am röhögnék, ha csak a türelmetlen, követelõzõ népet szopatnák azzal, hogy halasztják a megjelenést, és hírt se adnak 😛😛

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

R0zs0máK
Télleg FEKETE bárány XDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Tomsteel
...a formai hibákért elnézést kérek <#hehe>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
Nekem ez a modellezõ srác(Eric) tûnik kicsit fekete báránynak, mert ezalatt a bõ 5 év alatt maga a program rengeteget fejlõdött, viszont a modellet, hááááát, szerintem, ha tényleg keményen ügyködne rajta, akkor nem lenne az autók fele egy az egyben a kezdeti állapotban. Ez a várva várt mûszerfal frissítés is rettentõ nagy meló lehetett, rábiggyeszteni pár tekerõt a mûszerfalakra, meg textúra csere. Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem õ elég rendesen derékba törik a jól csengõ frissítéseket, mint például az új pályák lehetõségét, autók, stb...<#whatever>

R0zs0máK
Jaj dehogyisnem 😄

állj!szerinted az a sok reklám a pályákon ingyen van ott?a gumimárkák és stbstb?!<#wink>

hezi
Nem hiszem, hogy az 5,5 év alatt eladott licenszekbõl úgy megszedték volna magukat.

Shifter
sztem má annyi pézük van hogy leszarják 😄

&#3232;_&#3232;

csige791
Én azt gondolom már egy ideje, hogy titokban készítik az S3-at, és ezért készül ilyen lassan az S2-höz szánt frissítés. Ugyanis azt látom, hogy pl iRacinghez már lassan több pálya van mint lfs-hez pedig nincs még egy éve, hogy kijött a publikus megvásárolható verzió. Tisztában vagyok vele, hogy azon jóval több ember dolgozik stb... de azért ez a lassú sebbeség amivel fejlesztik az lfs-t számomra azt jelenti, hogy máson is dolgoznak titokban. Ha ez nem így van akkor viszont elég gázosak a fiúk.
Szerintem.

Misi az ezredes
Csak már nagyon várom a frissítést de látom ilyet ide már nem szabad írni... -FAV

teljesen véletlen pont péntekre esett..

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tomsteel
Szívesen!

White: Én is akartam kérdezni, hogy honnan ered ez a pénteki mizéria...lfsforumon is ezzel õrítik a népet.

hezi
LOL! minden pénteken azon fogjátok tördelni az ujjaitokat, h na vajon ez-e az a péntek?

Shifter
kösz

&#3232;_&#3232;

Tomsteel
Shift + A

Shifter
melyik bill komboval hozom elõ a hang editort? vagymi... az amikor az autó hangját tudom állítani 😄

&#3232;_&#3232;

Prézli
Nemtom ti hogy vagytok vele, de szerintem nem igazán törik össze magukat a dev-ek a Sirocco ügyében. Például egészen biztos, hogy erre égbekiáltó szükség volt?
A másik meg, hogy mint a decemberit, szerintem ezt a megjelenést is be fogják jelenteni elõre.

Amit én egyszerûen nem értek, az az, hogy ez a rohadt Sirocco egyszer már készen volt! de legalábbis közel volt a kész állapothoz. Azért tolták el a megjelenést mert folyton gond volt a patchekkel (Meg ugye Sirocco se lett kész, meg ugye Scawen költözött és szolgáltatókkal balhézott), de a hibák nagy része megoldódott, már igazán csak az utolsókat kéne csiszolni azon az autón.

Próbáltam számokat keresni a kocsin összeesküvés elméletek után kutatva, de semmi összerakható dátum (pedig még a kerekek ágaiból is kivontam a tolatóradarok számát), így marad a bizonytalanság...

atenza
Hát egyre inkább úgy tûnik hogy ez a péntek sem lesz AZ a péntek.

ChuckyHUN
CÉDÉN

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Misi az ezredes
hol van már a VW Scirocco?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
szerintem egy notival is megoldható 😊
Vagy lehetne pár floppyra írni ,de ott meg az a baj ,hogy szögletes és nem biztos ,hogy eltud fordulni??! Amúgy lehet a gép forog a lemez körül és a sirocco nem marad rajta s lerepül <#idiota>

Tomsteel
Hûha, úgy érzem, hogy egy újfajta, és számomra megfejthetetlen kommunikációs csatornába ért a beszélgetés. 😊)

passatgt
ha kiírsz egy sciroccot cd-re, akkor már a gépre is feltudod rakni, onnan meg már csak egy lépés, hogy a játékban legyen

Alexease
<#idiota><#zavart1><#taps>
Cowek
Egyenlõre csak azt tudom megmondani hogy lehet a Scirocco-ba belerakni a játékot... De ahhoz ki kell írni CD-re :-) Fordítva még nem sikerült :-)

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Ez nem valami poenos alreg? Csak nem lehet valaki ennyire sotet?! Vagy megis?😮
<#banplz>

R0zs0máK
nem

mackosajt
ezt kérdezd meg a fejlesztõktõl légyszi.
Sajnos mi sem tudjuk, csak õk.
Amúgy meg kéne várni, hogy kiadják elõbb a sciroccot is tartalmazó patch-et. <#banplz>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

hello valaki megtudná nekem mondani hogy kell a Volkswagen sciroccot belerakni a játékba????
hezi
Autótól és gumitípustól függ.
Ezek az utcai autók lassúak is, meg utcai gumi van rajtuk, bírják rendesen. Az XRG gumija alig kopott valamit, szerintem még 3x ekkora távot is kibírna. Egyébként én úgy tapasztaltam, hogy a kopott gumi jobban tapad, illetve gyorsabban hûl egyenesben. A mostani futamon inkább a fogyó üzemanyagnak tulajdonítom a csúszások okát. Megtankolva nehezebb a hátulja 😊 Az XFG gumija is kibírna szerintem blackwoodon 100 kört is. Tény, hogy kisebb, keskenyebb a gumi, ezen a pályán pedig a lejtõs féktávokon (amik ráadásul tele vannak huplival) blokkolnak a hátsó kerekek (könnyû az xfg hátulja). Szvsz a defektek elkerülhetõek lettek volna, ha óvatosabban fékeznek a versenyzõk.
A versenyautók gumija már jobban kopik. Talán lágyabb is a gumi, meg nagyobb a terhelés is. Az FXR gumija pl. nem bír ki 50 percet, ha jól emlékszem

atenza
Mennyire kopik el a gumi egy ilyen verseny során, illetve kb hányadik körben kezdtél csúszkálni a gumi miatt?

mackosajt
most RAC van soron. <#nezze>

Ombika
<#eljen>

A heten nem csapatunk 1et? FZR-el! 😊

Ha kell indítok SG szervert vagy mackósajt ,csak az idõpontot egyeztessünk ,hogy minnél többen ráérjenek.(a héten dus vok nekem max hétvége jó moft)

mackosajt
Hétvégén kukkants rá a hkvazze oldalra
Na, az ott kiírt idõben megy a HKV Funfutam szerver, ami persze jelszavas, hogy csak aki az oldalt olvassa, az jöhessen be.

Amúgy állandóan(vagyis igyekszünk) fut egy HKV Team Server szeró.
Itt mindig a következõ heti funfutamra lehet gyakorolni.

A gyakorlásról annyit, hogy a múlt hétvégi FOX-os futamra össz 20 percet gyakoroltam, a következõ RAC versenyre már meguntam a gyakorlást. Vagyis felhúz a kocsi. Majd a futamon megyek.

Ombika
EN meg sose lattam futni servert, vagy rosszkor voltam fennt! 😊

atenza
Grat a versenyhez, tényleg jó volt, eltekintve egy-két technikai nehézségtõl, mint pl a halk társkommentátor, illetve az említett kamerváltó progi 😊

már elmondtuk hogy ottvan a hkv futam széria...

Shifter
nem tom 1 házi szeró is jó akinek 1 kicsit jobb feltöltése van 😄

&#3232;_&#3232;

Ombika
Ez jokerdes, ki biztositja a servert?! 😊

Shifter
Amúgy mi van az SG-fun futammal? nem lesz?

(#10312)

&#3232;_&#3232;

Shifter
ok bocs: D

&#3232;_&#3232;

Én is néztem és színvonalas jó versenynek tûnt, bár nem örültem hogy csak a hátsó szektort mutatta állandóan a progi.. Nem értem miért kell egy programra bízni a közvetítést.