Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
De ez mar off volt.
A lenyeg, hogy valaminek kell lennie a haterben, remelem S3. Mert ha nincs akkor nagy problemak vannak.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Így most vissza kell fejteniük a programot, a sciroccot meg az elejétõl kezdve újraépíteni. <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Szal lehet, h lesz még valami plusz fejlesztés, vagy mondjuk Scawen valamit nagyon elk*rt a kódban, és próbálja kibogozni, hogy mi lehet a galiba 😄
Am röhögnék, ha csak a türelmetlen, követelõzõ népet szopatnák azzal, hogy halasztják a megjelenést, és hírt se adnak 😛😛
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Szerintem.
teljesen véletlen pont péntekre esett..
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
White: Én is akartam kérdezni, hogy honnan ered ez a pénteki mizéria...lfsforumon is ezzel õrítik a népet.
ಠ_ಠ
A másik meg, hogy mint a decemberit, szerintem ezt a megjelenést is be fogják jelenteni elõre.
Amit én egyszerûen nem értek, az az, hogy ez a rohadt Sirocco egyszer már készen volt! de legalábbis közel volt a kész állapothoz. Azért tolták el a megjelenést mert folyton gond volt a patchekkel (Meg ugye Sirocco se lett kész, meg ugye Scawen költözött és szolgáltatókkal balhézott), de a hibák nagy része megoldódott, már igazán csak az utolsókat kéne csiszolni azon az autón.
Próbáltam számokat keresni a kocsin összeesküvés elméletek után kutatva, de semmi összerakható dátum (pedig még a kerekek ágaiból is kivontam a tolatóradarok számát), így marad a bizonytalanság...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
http://www.f1-info.hu/
Sajnos mi sem tudjuk, csak õk.
Amúgy meg kéne várni, hogy kiadják elõbb a sciroccot is tartalmazó patch-et. <#banplz>#banplz>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ezek az utcai autók lassúak is, meg utcai gumi van rajtuk, bírják rendesen. Az XRG gumija alig kopott valamit, szerintem még 3x ekkora távot is kibírna. Egyébként én úgy tapasztaltam, hogy a kopott gumi jobban tapad, illetve gyorsabban hûl egyenesben. A mostani futamon inkább a fogyó üzemanyagnak tulajdonítom a csúszások okát. Megtankolva nehezebb a hátulja 😊 Az XFG gumija is kibírna szerintem blackwoodon 100 kört is. Tény, hogy kisebb, keskenyebb a gumi, ezen a pályán pedig a lejtõs féktávokon (amik ráadásul tele vannak huplival) blokkolnak a hátsó kerekek (könnyû az xfg hátulja). Szvsz a defektek elkerülhetõek lettek volna, ha óvatosabban fékeznek a versenyzõk.
A versenyautók gumija már jobban kopik. Talán lágyabb is a gumi, meg nagyobb a terhelés is. Az FXR gumija pl. nem bír ki 50 percet, ha jól emlékszem
Na, az ott kiírt idõben megy a HKV Funfutam szerver, ami persze jelszavas, hogy csak aki az oldalt olvassa, az jöhessen be.
Amúgy állandóan(vagyis igyekszünk) fut egy HKV Team Server szeró.
Itt mindig a következõ heti funfutamra lehet gyakorolni.
A gyakorlásról annyit, hogy a múlt hétvégi FOX-os futamra össz 20 percet gyakoroltam, a következõ RAC versenyre már meguntam a gyakorlást. Vagyis felhúz a kocsi. Majd a futamon megyek.