Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha servert akarsz csinálni, és az nem megy, akkor a routerben állítsd be a Port Forward opciónál, a 63392-es TCP és UDP portot a saját gépedre. Ez az alapértelmezett port, ha másikat használsz az LFS-ben, akkor módosítsd!
Volkswagen CC 4motion 2012 owner
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Fiat Punto 1.2 75 SX, 1996:

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Eladó egy megbízható Logitech Driving Force GT!
bõvebben itt: [url=Sziasztok! Eladó a Logitech DFGT-m Bõvebben itt:Jó állapotú Logitech Driving Force GT]DFGT
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Meg pályák is érdekelnének, ha lehet letölteni hozzá.
Köszi elõre is!
Tudtok olyan pályaszerkesztõ programot amivel az lfs ben tudnék pályákat csinálni (nem a Shift+U megoldásra gondolok). Elõre is köszi.
Köbvetkezõ lenne a kérdésem hogyan lehet az xrg alá olyan széles kerekeket rakni mint pl az xfr alá?
Nemisértem miértnem engedi -.-
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Nem értek én ezekhez a dolgok, és angolt se tanulok, csak azért kérdezem. 😊
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem az S1et akkor utána meg tudom venni az S2-t úgy, hogy csak a másik felét kell kifizetnem?
Vagyis az S1 12 Font és ha S2-t akarom utána megvenni, akkor elég csak a másik 12 Fontot kifizetni?
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ahhoz elszántság és egy kevés pénz kéne, mivel ott mindenképpen fizetõs, így annyira hardcore ész sem kell hozzá
ON
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Elég soká lett már ez a Scirocco dolog húzva, ott amikor elsõre bejelentették, nekem úgy tûnt, hogy ez csak valami kezdet és áramolni fognak az autók, pályák, kis esõ, kis leszakadó alkatrész meg miegyéb
Azért tavaly sem hittem, hogy meglesz a három év, de nagyszerûen mérhetõ rajta az idõ, egy igazi biztos pont az életemben 😄
(Bízzunk benne hogy a négyéves évfordulót már egyetemen, a tizenkétévest pedig lehetõleg már nem ebben az országban ünneplem)