16062
-
gabber #15662 csak ha eléred a huszast. -
#15661 Asztademenőállatvagyteeeee. Nemáááááááá! Lehetek a barátod? -
gabber #15660 Tapasztalataim alapján akkor erős egy autó, ha a belső visszapillantó tükörre akasztott húszezrest a kedves utas nem tudja elérni egy 0-60 ra gyorsítás alatt, ez olyan 450 lóerő fölött jelentkezik.
Ha eléri akkor övé a pénz, azt jelenti gyenge a verda, ah nem éri el ő fizet.
Volt egy Lanszer evóm 500 lóerős, akkorát rajtolt, senki sem tudta elérni a pénzösszeget, végül mindenki fieztett nekem, és összejött egy Ferrari ára, de ott már ketten elérték a pénz, mert ki volt gyúrva a karjuk. -
#15659 HAHAHAHAH XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
gabber #15658 Egyszerűbb ha aláírom egy lapra, aztán elviszed egy tuti tetkóshoz, akkor már fürödhetsz is.
Ilyet még nem kértek tőlem, legmeglepőbb eddig az volt, amikor Henrik herceg kért autogrammot a felesége cicijére.
Jól megcsöcsörésztem, na de ez már más téma, maradjunk annyiban így oldható meg a dolog. -
gabber #15657 egy ilyet keress, nem nehéz.
-
Me Ga #15656 Hol a lájk gomb? Ez tuti beszólás volt... :) -
#15655 Akkor adsz aláírást a csöcsömre? Nem fogok többet fürdeni soha, ígérem! -
gabber #15654 Dehogy jelentkezek.
Felkértek engem személyesen, kaptam repülőjegyet, hatalmas exkluzivitásban részesítettek, első osztályon utaztam, bélszínt ettem vörösborral, bemutatták a fejlesztőbázisukat, amiről nem beszélhetek, de nem nyűgözött le a látvány.
Na meg a fizetés is kevés lett volna, havi nettó 330 ezer HUF átváltva, de örülök, hogy nem mentem bele, mert rá 3 hétre megkerestek a NeedForSpeed fejlesztőgárdái, és kaptam ajánlatot fejlesztőmérnöki állásra, ami lényegében programozás, ezért is kell hozzá számítástechnikai ismeret.
Ez volt fél éve, azóta havi 857 ezret keresek, plusz az utalványok.
Annyi volt a kikötésem, hogy amikor dolgozok Angliába a bázison, magyaros ételek legyenek, különben visszautasítom az ajánlatot.
Kicsit elhúzták a szájukat, de végül belementek.
Azóta náluk dolgozok, most készül egy új játék, ennyit azért elárulhatok, az Underground sorozat folytatása lesz. -
#15653 Jelentkezz náluk programozónak, hátha bevesznek. Ők úgy sem csinálnak semmit, nem? -
gabber #15652 hehe de vicces valaki.
Na bújj szépen vissza az ágyikódba és álmodozz csak tovább. -
Loco #15651 Azért ez így erős volt kezdésnek kiscsillag :) -
gabber #15650 átírtam egy pár dolgot, kísérletezgettem, épp ezért jöttem rá a furfangra. -
GPx8 #15649 Biztos visszafejtette... :) Csoda, hogy nem írta át... -
#15648 hol néztél bele a játék motorjába? :O -
gabber #15647 Mostanában volt egy kevéske időm tanulmányozni az LFS-t, belenézni a program motorjába.
Rájöttem, hogy eleve képtelenség megvalósítani az esős időjárást, egyszerűen nem tudja a program kezelni, megvalósítható, de hogy olyan legyen, mint élőbe, vagy hogy normálisan működjön szinte lehetetlen.
Én arra se látok nagy esélyt, hogy foglalkoznának a gumifizikával, de nem is kéne, szerintem nagyjából rendbe van, inkább a gumi élettartalmán kéne javítani, és a melegedésen, mert az nagyon el lett rontva.
Én azt mondom nem érdemes várni a játékra, ha kiadják akkor se várjatok nagy dolgot, mert csalódni fogtok benne, az új pályára meg hamar rá fogtok unni.
Szóval ha kiadják az legyen pozitív csalódás, bár nem nagyon hiszem, hogy dolgoztak volna valamit is az elmúlt 1 évben a játékon. -
Bekalolz #15646 Általában DnB-re szoktam csinálni vagy valami slowmot :D
Dubstepre nem szeretem én se csinálni és a DnB teljesen más stílus :p
Szerintem ez a legjobb videóm..bár kicsit bealvós :'D(youtube végre engedélyezte, így nincs 236 országban letiltva <3) -
k roy96 #15645 Jó videó! Grat hozzá! Az is nagyon tetszik, hogy végre NEM DUBSTEP van alá rakva (Y) -
Bekalolz #15644 Szerintem még pár év és kiadják :'D
Nem valami jó videóm de hátha megjön tőle a kedvetek lfs-hez :DD -
fejes #15643 Ha úgy adják ki hogy lesz benne dinamikus időjárás, felszáradó ívvel, akkor jók lesznek nálam, ha nem akkor valószínű mennek a levesbe. -
fejes #15642 nem fog ez sose kijönni vagy ha még is én már nem veszem meg, hanem letöltöm és ennyi.
Bár gondolom ezt leszarja mindenki, de tegyenek bele moddolható pályákat végre, akkor nem kell "dolgozniuk", csak a szart szelektálni.
Amúgy én már csak tweakelgetek motorokat építek aztán jól meghajtom őket a játékban, amúgy uncsi. -
#15641 Egyre gondoltunk ;) -
kisvarangy #15640 Most még a DEMO főszerverhez sem lehet kapcsolódni, nemhogy az S3-hoz.
Úgy látszik telhetetlenek voltunk. -
#15639 Már kint van egy ideje
LINK
Trololololo -
#15638 Nekem már van -
#15637 csütörtökön.
véleményem szerint soha a büdös életbe :C -
precise #15636 mikor lesz s3? -
#15635 Ha még érdekel a dolog írtam neked :) -
#15634 Shit, azon a részen áttekertem
(nembaj, biztos mindenki itt az LFS fórumban kíváncsi volt, hogy honnan indult a dolog :D ) -
#15633 videót nézted? From the team behind Rigs of Rods -
#15632 Off
Amúgy pár éve megjelent egy ilyen Soft Body Physics-en alapuló kamionos játék, ami már kezdéskor elég komoly deformálódással operált, de aztán ráleltek a modderek és mára gyakorlatilag azt tudja amit a videóban láttatok (meg van benne repülő, hajó, vonat )
Feszültség levezetésre tökéletesen alkalmas, és ez is ilyen garázs projectnek indult egyetlen embertől.
-
#15631 -
dashed_ #15630 tiszta terep filing -
#15629 dejó :) ez már kb a tizedik topik, amibe be lett linkelve :DDDDD -
#15628 A nagy pangásban:
-
G.Freeman #15627 http://hardverapro.hu/apro/logitech DFGT eladó -
GPx8 #15626 Aki meg tudja venni nettóban az még olcsóbban is hozzájuthat. -
#15625 új ára bruttó 60 ezer. 3 hónapos kormányodért adok mondjuk 40-et. Nos? -
#15624 Utóbbi időben nagyon nem használtam, mostanság meg Suli + Munka eléggé kettévágja a terveim.. Így jobbnak látom továbbadni mint hogy porosodjon. -
#15623 "Idő hiánya véget"