16062
-
#15622 megkérdezhetem miért adod el? -
#15621 Ha valakit érdekelne a dolog, 3 hónapos Logitech G27 eladó! Garanciális! http://hardverapro.hu/apro/logitech_g27_elado_fix_ar_50_000_ft/friss.htm -
#15620 Unatkoztam ... :) -
Beagie #15619 nem tartom kizártnak, hogy elrontottak valamit. -
#15618 az is közrejátszik szerintem, hogy durván van 250e s1-s2 user, átlagban 6e ft 1 licensz(s2 ugye kétszeres ár), tehát keresett vele azért szépen...:) -
#15617 Mondjuk azét arra kíváncsi lennék, hogy miért maradt abba a dolog...
Talán szar lett az új gumifizika és túl sok idő ment már bele, aztán berágtak a dologra. Akármi is legyen, nekem úgy tűnik, hogy mostanában már az is szimet fejleszt aki nem tud, elkezdett gyarapodni a dolog háttere, és ha ma vmire ráfogják, hogy "pont mint a valóságban" akkor arra hisztérikusan száll a nép
Amivel ennyi évet vártak az már soha nem fogja megkapni azt a szintű odafigyelést ami minőségi terméket eredményezhet, sem a saját fejlesztőktől, sem egy új gárdától -
#15616 Nem tartom valószínűnek, hogy ki fogják adni az elkövetkezendő 2 évben. -
Beagie #15615 Talán a 10 éves évfordulóra kiadják... :) -
#15614 van valós, ott vannak a bmw-k meg előbb utóbb a Scirocco :) -
#15613 "veniccdán" project sajnos :)
A valós autók pedig a licencek hiánya miatt nincsenek. -
vyndree #15612 Akkor ebből egyhamar nem lesz semmi? :) -
Wlanseraf #15611 Prezsi azt is kifizette anno előre?:))))))))))) -
#15610 3 éve?? Ne viccelj már...:DDD Legkorábban még 2003-ban kellett volna megjelennie :))))))))) -
vyndree #15609 Van már róla infó, hogy mikor szándékoznak kihozni az S3-at? Tudom, hogy 3 éve ígérik, de lassan időszerű lenne néhány új pálya és autó.
Azt lehet tudni miért nincsenek valós autók a játékban? -
#15608 Ha értesz hozzá és ismered az igényeidet, akkor tudnod kell beállítani. Ha nem értesz hozzá, akkor olvasgass, állítgass + teszteld mi-micsoda, mire milyen hatással van az adott dolog, vagy tölts le setupot. Egyébként logikusan minden pályára más beállítások kellenek. Kanyarok íve, iránya, száma, egyenesek hossza, stb. mind változók az egyes beállításokhoz. -
#15607 "Setupot nem akarok letölteni, én akarom csinálni." - akkor csináld, ne kérdezősködj! A setupot amúgy is az ember saját magára alakítja, ahogy neked jó, úgy jó. De marhakirályokos vagyok, mi? -
Rainbow15 #15606 Sziasztok
Blackwoodra az XRG váltót hogy érdemes beállítani? Vagy jó az alap váltóbeállítás is? Most úgy próbáltam, hogy hosszú sebességeket állítottam be, így az első visszafordító kanyart 1-es ben, a középső kanyarokat 2-es ben lehetett bevenni, magas fordulaton járt a motor, így könnyen tudtam gázelvétellel irányítani az XRG s*ggét, viszont ha gyorsabban akartam menni kanyarban, akkor már 3-ba kell kapcsolni, ahol nem volt erő :)
És a guminyomás, felfüggesztés keménysége?
Setupot nem akarok letölteni, én akarom csinálni. -
#15605 Hát de nem szabad a hringen csúszkálni :PP -
#15604 hát pakolta magát erősen...de nem vigyázott eléggé, mikor feldobta a rázóra és az autó is majd atomjaira hullott, a jánynak is pergett ám a haja ;) -
#15603 Megbocsátunk neki a jánynak vezetett:D -
#15602 ne pofázz, el vettél 22 percet az életemből a lányoskodásoddal!! azt hittem legalább egyszer keresztbe rakod :DDD -
#15601 Homi vagy, ne röhögj!!! :PP -
#15600 A_S:F?A_S:F?
hahahaha -
#15599 Még mindig itt tartasz :)))) Vedd fel a kapcsolatot az internetszolgáltatóddal, és kérj tőlük segítséget, hogy hogy tudsz bejutni az általuk telepített router configjába. -
freepistike #15598 sziasztok tud valaki segiteni nekem router mögé hogy tudok hosztot csinálni a router ip cime a neten nem nyithato meg igy nem tudok a beállitással keverni hogy legyen hosztom szeretnénk játszani a haverokkkal -
#15597 Grt, jó képek & jó autó.. Emlékszem még amikor csak csupasz gyári pirosban lehetett Budapest utcáin megszemlélni a kicsikét :) -
#15596 utolsó képen slaggal nyomatja a vizet -
#15595 leparkoltál minden kanyarban egy fotó erejéig? XD -
Kedvencem:
-
komorszabi #15593 Az égéren lévő gombokkal váltok -
#15592 Ha a billentyűn levő gombokkal váltassz, akkor azért. -
komorszabi #15591 Sziasztok! Lenne 1 problémám: Rákötöttem a gépre a joystickot és így már tudom állítani a gázadást meg a féket mert eddig még csak bill+ egérrel toltam, az lenne a bökkenő hogy: Amikor fel vagy le váltok akkor automatikusan középre rántja a kormányt.Ez nem tudom miért van ha valaki tudja írja meg légy szíves köszi. -
#15590 Én idén jubilálok az LFS-ben :) Nyáron lesz a 10 éves évfordulóm :))) -
#15589 Az a durva, hogy látok itt olyan neveket akik mióta az eszemet tudom LFSezenek, és ezek szerint, még mindig ugyanúgy tolják az ipart
(Szarul hangzik majd egy önéletrajzban, de biztos más ember lennék ha akkor x éve nem találom meg az LFSt, egyszerűen táptalaj volt az autóbuzériának) -
#15588 Kb decebmberben be volt már harangozva..
Ég a következő dátumát nem tudjuk, de május közepe és júni eleje között szeretnénk elindítani. Ha részt akarsz venni vagy többet tudni regisztrálj az oldalra az adminok hamar engedélyeznek.. Majd, hogy a szerveren játszhass kérvényt kell írni... (utóbbit tuti meg fogod találni majd a fórumban). -
#15587 LOL, nem is tudtam, hogy ilyen létezik...XDDD -
#15586 Vége a HDC versenysorozatnak.. Januártól mostanáig tartott a drifftartclub kapuin belül! A végeredmények!
Ez úton is gratulálunk a résztvevőnek!!!
-
freepistike #15585 a fenébe nálam csak kizárt tanusitvány találhato
-
DRPCDoki #15584 Beállítások/Web és e-mail aztán menj a konfigurálásra bármelyiknél, utána pedig Protokollszűrés, ahol plusz jellel nyisd le a további lehetőségeket! Válaszd a Kizárt IP-címeket! Aztán IPv4-cím hozzáadása, ahol típus legyen Egyetlen cím (elvileg alapból az lesz kiválasztva) és oda írd be a routered ip címét (192.168.1.1 (a pontok alapból be lesznek írva)), aztán okézd le a 2 ablakot és elvileg utána már meg kell nyíljon a böngészőben az admin felület, ha beírod az ip-t. -
freepistike #15583 ird le kérlek elöre is köszike