Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán szar lett az új gumifizika és túl sok idõ ment már bele, aztán berágtak a dologra. Akármi is legyen, nekem úgy tûnik, hogy mostanában már az is szimet fejleszt aki nem tud, elkezdett gyarapodni a dolog háttere, és ha ma vmire ráfogják, hogy "pont mint a valóságban" akkor arra hisztérikusan száll a nép
Amivel ennyi évet vártak az már soha nem fogja megkapni azt a szintû odafigyelést ami minõségi terméket eredményezhet, sem a saját fejlesztõktõl, sem egy új gárdától
Asus Rampage IV Extreme, Intel Core i7 2600K, Sapphire HD 6970 2GB GDDR5, Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz Logitech G19 billentyűzet
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Azt lehet tudni miért nincsenek valós autók a játékban?
[merlinw.org]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Blackwoodra az XRG váltót hogy érdemes beállítani? Vagy jó az alap váltóbeállítás is? Most úgy próbáltam, hogy hosszú sebességeket állítottam be, így az elsõ visszafordító kanyart 1-es ben, a középsõ kanyarokat 2-es ben lehetett bevenni, magas fordulaton járt a motor, így könnyen tudtam gázelvétellel irányítani az XRG s*ggét, viszont ha gyorsabban akartam menni kanyarban, akkor már 3-ba kell kapcsolni, ahol nem volt erõ 😊
És a guminyomás, felfüggesztés keménysége?
Setupot nem akarok letölteni, én akarom csinálni.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
hahahaha
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
(Szarul hangzik majd egy önéletrajzban, de biztos más ember lennék ha akkor x éve nem találom meg az LFSt, egyszerûen táptalaj volt az autóbuzériának)
Ég a következõ dátumát nem tudjuk, de május közepe és júni eleje között szeretnénk elindítani. Ha részt akarsz venni vagy többet tudni regisztrálj az oldalra az adminok hamar engedélyeznek.. Majd, hogy a szerveren játszhass kérvényt kell írni... (utóbbit tuti meg fogod találni majd a fórumban).
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ez úton is gratulálunk a résztvevõnek!!!

Illetve még egy kérdés. A játékmentés a gépen volt tárolva? Mert újra kellett csinálnom a profilt. Azt hittem, hogy ezt valami szerver tárolja :/ Sokat kell még olvasnom, úgy látom..
Ott Funkcióbillentyûk
F1-F8-ig, Ctrl+, Alt+
/msg blabla oda írhatsz. , ha kozben lenyomod a Ctrl-t, akkor szinezni is tudsz