16062
  • R0zs0máK
    Szerintem válaszd ki a magyar nyelvet, úgy egyértelműbb lesz számodra is, hogy mit hova kell írni ;)
  • Medvecki Martin
    Sziasztok!
    Köszi a segítségedet [Walaki]D`Lair majd lehet hogy kérek egy kettőt ha 18-on túl leszek meg a sulin is am mennyi lenne egy óra?

Kedves Ger1! amikor megnyomom a többjátékos módot és be írom a felhasználó nevet és a jelszót akk azt írja ki utána hogy csatlakozás sikertelen amikor már regisztráltam már egyszer az oldalra.
  • r4f1
    Fogalmazd meg ,hogy mi a probléma , mert így nehéz segíteni?

Nem tudtál csatlakozni, nem láttad a szervereket, kidobott pár mp után?

Első lépés az ,hogy regisztrálsz a live for speed honlapján. Az ottani felhasználóneveddel/jelszavaddal kell belépni a multiba, így tudsz majd csatlakozni demo szerverekre.
    Ha S2-t akarsz, akkor azt meg kell venni.
  • R0zs0máK
    Oh, jó pénzért adok ám órákat!!
  • R0zs0máK
    Nem ők, hanem azok akiket felsoroltál...
  • precise

"A RacingZone Hungary az ország legnagyobb versenyautós- és autós játékokkal foglalkozó hírportálja."
  • Medvecki Martin
    am akk tudtok segíteni vagy nem?
  • Medvecki Martin
    [Walaki]D`Lair
    am kurva jól vezetsz nagyon tetszett a videód [#nevetes1
    tőlled szeretnék tanulni :)) :D
  • lac coo
    Vazzeg nem szégyenled el magad, mindenhová beszarod a gyökérséged ?...:DDDD

Eszük ágában nem volt sem a Norbiékat sem senkit sértegetni ....

Simán rosszabb vagy mint ők :DDDD LOL
  • R0zs0máK
    Kik ezek a szarháziak? Soha nem is hallottam róluk XDDD
  • Medvecki Martin
    Sziasztok!
    Elkezdtem játszani a live for speed-el regisztráltam is és nem tudtam multiba játszani segítséget kérek tőlletek mit tudok vele kezdeni? vagy mit ajánlotok? előre is köszi
  • precise
    off:
    A racingzone.hu olvasókkal szembeni politikájáról szeretnék szót ejteni. Akik esetleg nem tudnák kik ők: (önmaguk szerint) "A RacingZone Hungary az ország legnagyobb versenyautós- és autós játékokkal foglalkozó hírportálja."

Miután szerintem súlyos sértéseket fogalmaztak meg pl Kiss és Michelisz Norbert, Wéber Gábor, Tim Gábor és a velük hasonló tehetséggel megáldott "ufókkal" szemben, én aránylag normális hangnemben (az egyetlen csúnya szó az "undorító" volt) próbáltam ez ellen felemelni a szavam az adott cikk hozzászólásában, ennek hatására indoklás nélkül törölték a regisztrációmat. Nem mintha érdekelne a reg, hisz eddig kb 2x szóltam hozzá ott bármihez is, inkább a bánás mód ami zavar.

A többit spoilerben, mert nem akarok, nagyon nagy (fél)off hozzászólást.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tehát íme a cikk (Klikk ide)
    A főoldalukról azóta törölték, ezért lehet, hogy a teljes cikket is törölni fogják, ezért képet is linkelek. (Kép link, klikk)

Itt pedig a hozzászólásom amiért törölték az accom, ez gondolom ban-t jelent:
    "...akik agyonverik a népet, a valóságban pedig még az udvarról sem bírnak kiállni egy utcai autóval...
    -Ez sokak számára bántó lehet, ráadásul alaptalan, előítéletes mondat. A legjobb szó erre a mondatra az "undorító".

...az olyan pilótákat eleve kiszűrjük majd, akik két-három versenyzőt kivéve másodpercekkel elveri a mezőnyt puszta felvágás végett...
    - Ez már viccnek is rossz. Első 5 ember 2 másodperccel gyorsabb a 6. nál. Ezért "ki lesznek szűrve". De mi van akkor ha a maradék tehát mondjuk a 6.-9. megint csak 2-3 másodperccel gyorsabb a 10.-nél. Mivel ugye ki lett szűrve az első 5 így már a 6.-9. az első, azaz ők vernek a mezőnyre 2-3 másodpercet biztos "felvágás" miatt és nem azért mert olyan tempóra képesek. Akkor tehát az eredetileg 6.-9. is ki lesz "szűrve" mert felvágnak?

ki lesz a referencia? Úgy értem kinek az ideje lesz a mérvadó ami már nem felvágás ezért ő már nem lesz "kiszűrve"? Nem tévedek nagyot ha az egyik főszervező lesz a kiválasztott.

Ki találta ki ezt a bődületes f*szsságot?"

Szóval, ahogy ők mondják:
    "légy része a Racingzone jelenségnek!"
  • kifli
    :S

Én megyek gurulni veletek...
  • precise
  • r4f1
    Sziasztok!

Sajnálatos módon a közelmúltban elhunyt a csapattársam és jó barátom.
    7 évig voltunk egy csapatban.
    Közös eredményeink
    A közeljövőben szeretnék egy pár körös gurulást az emlékére.
    Szeretném meghívni a fórumozókat a futamra.
    De kérem ,hogy csak tapasztalt versenyzők jöjjenek.
    BL1-XFG (ezzel ment a legtöbbet)

További infók hamarosan. Köszi
    RIP [MSRT]Suicid
  • R0zs0máK
    Én is heteken belül 10 éves leszek az LFS-el :)
  • hezi
    Ma lett 10 éves.
  • aerolive
    Diablo 3 lesz ebből az S3-ból ... :)
    A topik is hogy kiürült 1 év alatt, mindenki belefáradt a várakozásba. :D
  • Lacko86
    jaja, utána már rájöttem :D
  • chilios
    Üdv,eladnám LFS S2 játékom,remélem nembaj hogy itt meghirdetem :)
    link
  • moonster
    Próbáld ki, bro: :D
  • Lacko86
    http://www.pecsma.hu/helyi/2012/08/07/autoszimulator-bajnoksag-indul-video/
  • Musicking
    k roy96, a legjobb ha lekaparod az illesztőprogramot, drivercleaner-el vagy driver sweeper-el, aztán újraindítás, registry takarítás, majd illesztőproram telepítése és figyeld hova bontja ki, az installer elején lépj ki és az eszközkezelőn keresztül kézileg telepítsd a vga drivert, ha ez megvan indíthatod az ati telepítőt a szokásos módon.
  • Bekalolz
    Valakit érdekelne egy 1,5 éves g27? Többet pm-ben.
  • Ombika
    A lenyeg okostojas az nvidia kerdesen volt, hogy nvidia, miert mas fele vga-n meg nem lattal ilyen hibat?! No comment .. :-)
  • kifli
    radeon topikba kérdezz. Az foglalkozik ilyenekkel.
  • k roy96
    bocs, a kép:
  • k roy96
    bocs, hogy sokszor írok. "12-4_agp-hotfix_vista_win7_32_dd_ccc.exe" drivert, khm... hotfixet telepíteném, mert az eredeti lemezen csak Vistához és XP64-hez van driver, és ezt az üzenetet kapom: Mert elvileg ez felismerné normálisan a kártyát. Megoldás?
  • k roy96
    Vagyis Sapphire Radeon HD 3650 AGP! bocsi!
  • k roy96
    Na szóval, Ati Radeon HD 3650 AGP videókártyám van, de ujra kellett rakni a gépemet, és a "11-3_agp-hotfix_xp32_dd_ccc" program 2600 XT AGP-nek ismeri fel:@ Ha valaki tudna linkelni egy csak erre a kártyára való drivert, megköszönném!
  • hezi
    Okostojás. 7 évvel ezelőtt, mikor megjelent a GTA San Andres, akkor nekem is ilyen háromszög-hiányos volt a kép az akkori Nvidia kártyámon. Erre a legfrissebb driver felrakása volt a megoldás. Gondoltam ezzel a kérdéssel kizárható lenne egy lehetséges ok, nem a szaros Nvidiádat akartam fikázni.
  • neilszab
    Sziasztok,

próbálkozom a telemetria adatok kimentésével, viszont nem teljesen százas a dolog..

- Hogy tudok egyszerre több kör adatát kimenteni raf fájlba? (vagy csak egyesével lehet?)
    - Hogy tudom a legelső kört adatait kimenteni? (ha visszajátszás elején rámegyek a mentésre, akkor kiírja, hogy következőt kört menteni fogja, és így is teszt, a 2 körömet rögzíti csak...)

Valójában egyedi autocross pályák adatait szeretném kielemezni, ezért ezek az igények.

Előre is köszi a segítséget!

• kifli
    miért lenne barom beírás? Lehet volt egy nvidia driver, amivel bugos volt a játék...
  • Ombika
    Miert ATI-nal meg nem lattal ilyet, ez akkora barom beiras volt szerintem......... :-) : OMG
  • hezi
    Nvidia a vga-d? tegyél fel másik drivert.
  • kifli
    verzió?
  • komorszabi
    Hi nekem akkor volt ilyen problémám amikor túlmelegedett a VGA.
  • k roy96
    Sziasztok! Ujra raktam a gépemet, és ezzel a hibával találkoztam!Egyébként a (off)GTA San Andreasban(/off) is az emberek, kivéve CJ mind ilyen hibával jelennek meg pár másodperc múlva. Mi lehet a probléma? Köszi előre is!
  • komorszabi
    Ez azthiszem Enzo Ferrari ötlete ő tesztelte így a kocsikat.. NEM te
  • V43 1105
    Ambrus te kis huncuuut