16062
  • SeldonHUN
    Minden további információt itt találsz majd!
  • SeldonHUN
    Skin készítő verseny!

A www.liveforspeed.hu rendezésében hamarosan induló FOX Kupát egy skin készítő versennyel vezetjük fel. Ha kedvet érzel skin készítésre, ne fogd vissza magát hisz itt a jó lehetőség arra hogy nyerj egy szervertagsági díjat a 10. Magyar Bajnokságra!
    A FOX skint lehetőleg 2048*2048 méretben készítsétek el. Szerepelni kell rajta a kupa és a liveforspeed.hu logónak.

A legjobb skin készítője szervertagsági díjat kap a 10. Magyar Bajnokságra.
    Illetve a legjobb 3 skin lesz a kupa hivatalosan választható skinje. Tehát akik nem csapat színeiben indulnak a kupán ezek közül választhatnak.

Beküldési határídő: 2009.07.31.
    Eredmény hirdetés: 2009.08.01. – 20:00

Beküldés helye: [email protected]

Master Skinnert FOX kit:
    http://www.lfs-gear.com/KITS/FOX/FOX_Pro-Kit.rar

liveforspeed.hu logo:
    www.liveforspeed.hu/aseldon/lfshulogo.png

FOX Kupa logo:
    www.liveforspeed.hu/aseldon/foxlogo.png
  • Pummis
    Ezt ísemerem :P mulkor szét modingoltam a kocsit :D uj pályák kellenének :D
  • Pummis
    Hát nem tudom nekem a rb4-nek a segge szépen meny kifele de igazábol engem is érdekelne egy le írás a drifhez pl ki hogy csinálya :D
  • kifli
    jó xrt hard track set-je jó driftre az egy dolog de gondolom demoval tolja xrg-alap setje meg elég szar driftre :)
    xrt-jé is kicsit puha szerintem
  • Csabesz6
    szerintem drifthez semmi extra beállítás nem kell, ha már megy rendesen az alap, utána úgy is érzed az autó viselkedésén, hogy mit kell állítani, finomítani még
  • kifli
    ja igen, nemtom ki ismeri EZT de egész hasznos cucc, ha ezzel indítod a játékot akkor ha beírod chat-be hogy /o setup akk setupgrid adatbázisában kikeresi neked az aktuális autó+pálya kombohoz való setupot
  • kifli
    EZ kell neked szerintem, intenzívebb füstöt eredményez :)
  • kifli
    beállítás kérdése, menny fel egy drift szerverre és aki jól driftel kérdezd meg hogy elküldi-e a setjét, küldeni ugy tudsz setet hogy megjleníted a kapcsolatok listáját, n vagy m betű nemtom már, és a név melett van 2 s betű ha rákatintasz valaki neve melett akk elküldöd neki a beállításod, ha valaki neked küld akk a te neved melett zöld lesz az egyik s betű, arra rákattintasz, adsz neki egy nevet és ha bemész a boxba már ott is van
  • Csabesz6
    Fenét, a hazai mezőnyben is az egyik legszerényebb gumifüsttel rendelkező autó volt az etalon, persze a nagytestvér mellett:)
  • Csabesz6
    az rb4 összkerekes...nem?
  • Pummis
    Atti Youtube van felvétel róla én is onnan tanultam meg bár csak rb4 kocsival tudok a többi meny miden fele
  • Pummis
    Fö a látvány tudod :D
  • attila2323
    Helló! Új vagyok a Live For Speed-ben, és szeretnék driftelni vele de nemtudom, hogyan is kell. Csak autó beállítás vagy mod. Örülnék ha valaki részletesen leírná nekem a lépéseket. Előre is köszi, nagyon király a game.
  • pointer4
    A Greenpeace-t. :)
  • Csabesz6
    kit érdekel a füst?:D
  • Pummis
    Skacok mitől van az hogy ha drífelek majd a kanyarba kipörgetem a kereket és csúszik a sege de a kerék nem füstöl legalább is nem anyiram mint a Youtube felvételeken van vagy ezek már szerkeztet videók ?
  • Alexease
    Az F1-ben is szakadt le mar nehanyszor, amiota rogzitve van. De szerintem/talan csak a felfuggesztesnel van/tudjak rogziteni, a forgo kereket, felnit nem nagyon.
  • Tomsteel
    Ezeket a rohadt kerekeket miért nem tudják rögzíteni az autóhoz, F1-ben is okozott már halálos balesetet a leszakadó kerék, azt hittem ezek elegek voltak ahhoz, hogy elgondolkodjanak. :(
  • Máté94
    Én is nagyon sajnálom szegényt:(
  • csige791
    :(
  • wakizashi
    Jó persze tom ,csak annak látszik akinek fennt van ;)
    Engem nem zavar ki-mit mókul ,meg semmi közöm hozzá ,csak olyan hiánypótló megoldásnak tünik
  • Pummis
    Akkor végkép nem értem mi baja pedig a frssitet lfs van fen normálisan letöltöm berakom a data mapába jpg meg a skinbe és nem jó
  • kifli
    aha

#11650: ez a modolás nemugyanaz mint rf azért, ugyanúgy feltudsz menni bármylyik szervere ha lecseréled a kocsit, rf-nél meg arra a szeróra tudsz csak felmenni amin fentvan a mod
  • Pummis
    szia csak simán bemásoltad a data mappába ? Mert én igy csináltam felülirtam mident és nem jó
  • wakizashi
    A moddólásrta ott az rf ,igaz minden 2dik kreáció csak egy új festés egy másik módból "szerzett" modelre :D .LFS épp attól jó ,hogy nem kell 20gb plussz hely/letöltés ,hogy tudj vele játszani másokkal.(persze mindenki azt csinál amit akar ,de az lfs-t ilyen kényszer/hiánypótló modokkal meggyalázni ??)
    Amúgy egy olyan játék fun lenne, ahol adott egy alváz(vagy több tipus)+menettulajdonság és a kasztnit szabadon átformálhatná(valamennyi poligon határral)/festené a játékos(integrált editorral+a lég ellenálást is figyelné stb) ,majd pár kb-ban eltárolva, szerverre lépéskor áttöltődne. Kiélhetné mindenki az alkotási vágyát ;)
  • kifli
    vagy dtm-as astra is jó :)
  • kifli
    persze csak a kocsi külseje cserélődik le minden más marad, így a modnak igazából csak esztétikai jelentőssége van, azért sokkal jobb skyline meg e46-os bmw meg 200sx-ek mellett driftelni :)
  • kifli
    én eddig elég sok kocit lecseréltem de mindegyik jó

nemlehet hogy valami beta1-es model raktál be? szedd le innen ez a legfrissebb
  • Pummis
    Pedig másnak sikerül
  • R0zs0máK
    mert moddolod a játékot...ne moddold.
  • Pummis
    Nagyon csunya :S
  • Pummis
  • Pummis
    Sziasztok nincs valakinek ötlete,hogy miért is van ez ? [IMG]http://kephost.com/view-780_f.JPG][/URL][/IMG][img]http://kephost.com/images/780_f_tn.jpg[/img][/URL]]Kép
  • mackosajt
    ha lesz egyáltalán...
  • R0zs0máK
    Szerintem sokban nem fog különbözni a Scirocco amúgysem :)))
  • mackosajt
    És konkrétan annak, hogy rádobtak egy "sci" kasznit, annak van értelme? Ettől még nem lesz "sci" tulajdonságú. Amikor pályára hajtasz, FXO/FXR fog megjelenni feliratként.
    Kíváncsiságból kérdem...
  • mackosajt
    Én azt várom, hogy mikor tehetek majd be diadem izzót az indexbe XFG-n.
    Vagy mikortól tudok kék ledes ablakspicnit felrakni.
  • Máté94
    Ez hamarabb kész mint amit az LFS csapat készít!:D
  • kifli
    aki nagyon rá van izgulva a vw-re az kukkancson be IDE