Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ja és bocs az off-ért, lassan at cuccolok a helyes topicba 😊
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Fõleg kezdõk számára lenne jó, pl regisztráció, demo, S1, S2 elmagyarázása és a tweak, kerék, skin és egyéb gyakran kérdezett dolgokat is le lehetne végre szépen írni. A tweak-rõl már egyszer szépen leírtam itt amit tudni kell, azt csak össze kell szedni, meg a skinezés alapjai is megvannak tehát ezekben a témákban tudok segíteni és szívesen is segítek.
banner is lehet másik mondjuk ez sem rosz...
most letoltom megnezem
THX a bizalmat!😊 Ha nincs, nem lesz komoly ellenvetes, akkor elvallalom. Majd irjatok le, mit szeretnetek, pl.: (termeszetesen😛) warezesek atiranyitasa, torlese az offtopicba; esetleg uj banner; uj linkek; stb.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Tomsteel am rosszul gondolod hogy jó lennék hg-nak 😊
kb 1 éve nincs már s2-m (ha jó lesz új patch meg shirocco megveszem megint csak most drága lett 😞 )
Másrészt meg nemigazán vagyok sehol hg 😊
Vote : Prazelee
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Alexease....6 szavazat
Prazelee.....2 szavazat
Pointer.......3 szavazat
Tomsteel....1 szavazat
Bardo.........1 szavazat
Hezi...........4 szavazat
Lacko.........1 szavazat
Kifli...........1 szavazat
Shifter........1 szavazat
Jó ez így... (szerintem)
www.smart-bus.hu