Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Vagy várd meg a hivatalos frissítést...

[merlinw.org]

Naxos
legújabb viewer-ben is benne van a scirocco és ott 3d-ben van, onnan lehet könnyebb átültetni a játékba. egyébként a hivatalos oldalon/fórumon keresgélj 😉

Akkor többet tudsz, mint mi, miért minket kérdezgetsz?

de van!már youtubon is van videó róla,meg itt van a link nézd meg.Downloads menü alatt a 3d modellben http://www.chudy2001.yoyo.pl/
Naxos
nincs még scirocco...

tudna valaki segiteni hogyan lehet berakni a sciroccot a játékba?valami progi kell hozzá?elõre is köszi
Helló.Tudna valaki segíteni abban hogy hogyan lehet a sciroccot berakni a játékba?mert találtam egy oldalt ahonnan le tudtam tölteni a az autót csak nem tudom hogyan kellene berakni.valami program kell hozzá?remélem valaki tud segíteni.elõre is köszönöm
shumika
THX!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

shumika
Mi a bajotok?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Hát ez durva

Alexease
R0zs0máK
hülyeség

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

shumika
Figyelem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hy all mivel nem igazán rendeztek Drift bajnokságot kéne rendezni egy Live for Speed D1GP-t ami lehet hogy hüjeség de az lenne a tét hogy aki megnyeri az a hónap legjobb driftere. Ez a D1GP egy hónapba 1-szer lenne. Lenne külön Demo,S1,S2 bajnokság ki meikben akar induli. Please jelizzetek hogy hüjesége vagy nem.

mackosajt
ez. viszont tudom, hogy csak szõrözés, de rosszul van akkor megírva a "mezõ" neve <#awink>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

SeldonHUN
Az alapítás éve liveforspeed.hu rendszerében történõ belépést jelzi. Nem a tényleges csapat alapítás idejét ha ez a kérdés.

mackosajt
Nem sokkal azután, hogy észleltük a "problémát" a fiúk elkezdték a változást. Nekem még van egy kis dolgom, aztán én is átírom magam. Viszont azt az alapítás éve dolgot, meg ilyeneket hol lehet belõni?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

kifli
HKV1 HKV2?
mackosajt
Van egy kis bibi. Rácuppant a HKV a Senna futamra, mint micimackó a mézesbödönre. Ennek következtében, ha jól számolom, már 4-en jelentkeztünk, csak HKV-ként. Na most gondolom 2 fõs csapatok kellenének.
Vagyis akkor kezdhetjük elõlrõl. A másik, hogy amikor megjelennek a csapatok nevei, alapítás éve 2009? alapító raczger?
Ha meg beírjuk a 2 fõs csapatneveinket, megszakadtok a röhögéstõl, mivel abszolút fun alapon kreáltuk õket, mivel mi inkább csak a HKV-t használjuk. Elsõdlegesen a közös játék élvezete hajt minket. (Na jó a pb-k sem elhanyagolhatóak)

mackosajt
a pont nem gond. Ha tudok, akkor majd megyek. Köszi az infót.

SeldonHUN
A futamok hagyományosan este 20:00kor kezdõdnek az idõmérõkkel.
Ez egy 4 futamos kupa ahol minden futam számít. Ha neked nem gond hogy az összetett pont versenyben nem tudsz ott lenni elõl mert csak 1-2 futamon induksz akkor nem gond.

Aki regelt és jelentkezet a futamra fusson kört a livefospeed.hu ASE A szerón!
http://liveforspeed.hu/statok/prequal_cup/index.php

mackosajt
Azt lehet tudni, hogy mégis hánytól lesznek a futamok? Mert így kicsit tág fogalom számomra pl., hogy tudok-e indulni, vagy sem. Illetve ha csak 2 versenyen tudok menni, az gond-e, vagy nyugodtan, belefér.

kifli
uhh gti racinges szerón most elég jó kis futam volt 😊
8. lettem mert elbasztam az uccsó kanyar és beelõzött a mögöttem lévõ a célegyenesben :/
meg a többieek is ott voltak szélárnyékban asszem nem volt 1 tized elõnyöm a következõ elõtt 😄 sõt az õt követõ is közel volt 😛
kifli
demoba 3 pálya és 3 autó van. esetleges más megoldásra ott a warez topik 😉
Tomsteel
Meg lehet vásárolni a játékot, és akkor több lesz mindenbõl.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Hogy lehet új autókra szert tenni? És csak ez az 1 pálya van multiba?

TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ

SeldonHUN
2009.04.19-én rajtol a IV. Ayrton Senna Emlékkupa a liveforspeed.hu és az lfs-ase.extra.hu közös rendezésében. A 4 futamos kupa ingyenes.

A IV. Ayrton Senna Emlékkupa Hivatalos Programja:

2009.04.19 - Aston Cadet GP 43 kör - MRT5 - clear, low
2009.04.26 - South City Town Course GP 65 kör - FOX - clear, none
2009.05.03 - Kyoto National Gp Rev 59 kör- FO8 - cloudy, high
2009.05.10 - Westhill International GP 58 kör - BF1 - clear, none

Bõvebb információ a weboldalon: http://lfs-ase.extra.hu
Jelentkezés a www.liveforspeed.hu oldalán.
Indulás feltétele: S2 licensz

Tomsteel
<#hehe>

pointer4
Nyújtottba sehogy, úgy csak 1g-t. Hírtelen meg azthiszem tud 2g-t. De még mindig jobb mint anyu fésülködõszekrénye 😄
Tomsteel
Ez mekkora ökörség már....egy nyújtott kanyarban hogyan fog neked folyamatos 4G-t szimulálni, mondjuk egy forma1-es autóval? Ne vicceljünk már! Én ennek nem sok értelmét látom.

Tomsteel
jaja, jófajta

pointer4
A Force-Dynamics gyártja a profi szimulátorokat.És a kínálatukból a kisebbik a 301-es.
hezi
5 futamonként automatikusan pálya váltás van. Westhill, Kyoto Long, meg ilyenek 😊 volt blackwood rev is

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

kifli
blackwood?
kifli
a 301-gyártja azt a rohadtnagy pilótafülkét ami a videón vezetés közben dülöngél jobbra balra 😄
hezi
Indult egy public XFG+XRG host, GTi Racing néven. Dugig van 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

atenza
Ha jól vettem ki akkor ennek a 301-nek ( fogalmam sincs mi ez ) odaadták kipróbálni a scirocco-t és ez a videó még csak egy elõzetes volt a szombati bemutatóból.

kifli
de nemúgyvolt hogy pénteken megjelenik? 😄
atenza
Az oldalon amit linkeltél ezt írja valaki: "the premiere will be on Saturday 11.4. at 18.30 CET... online stream will be available on the public TV website..."

Ezek szerint szombaton lesz egy bõvebb bemutató?

R0zs0máK
Annyira nem szeretem FE Club-ot amúgysem, túl rövid...

kifli
sry itt inkább 😛
kifli
itt megtudod...
Tomsteel
Hehe, még jöhettél volna, mert akkora volt a kavarodás, hogy akkor még csak a "pót" idõmérõt kezdtük el. Jó móka volt egyébként.

R0zs0máK
Kb. fél tízre értem haza 😞(

És ebben a játékban, hogy lehet drifeltni? 😄

TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ

Tomsteel
Mi volt veled fõnök, miért nem jöttél racingolni ? Úgy elkentem volna a szádat, hogy szomorodjál meg. <#idiota>

R0zs0máK
Mirõl beszélsz te barom, az a Scirocco gyári mûszerfala 😄DDDDD

passatgt
?

Máté94
Az istenért kellet az a hülye szar mûszerfalat bele rakni😞
Ha kaptak licenszet akkor miért nem tudták megcsinálni?😞
Prézli
Kis olaj a tûzre
Sirocco

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1perc 45másodperctõl kezdõdik az érdekes része

Fun Futam pályájával kis gondok adódtak, így picit várni kell majd a megoldásra, de az élet sem könnyíti meg túlságosan a szervezért...

kifli
4-en voltunk összvisz és együt csináltuk, ésmégcsak nemis ismertem a többieket, annyit mondott a srác verseny hogy maradjak a draftban 😊
azon ment a verseny kinek nagyobb a végsebessége, én 298-at mentem csak, volt aki 301-el ment fzr-el 😊