Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Hy all mivel nem igazán rendeztek Drift bajnokságot kéne rendezni egy Live for Speed D1GP-t ami lehet hogy hüjeség de az lenne a tét hogy aki megnyeri az a hónap legjobb driftere. Ez a D1GP egy hónapba 1-szer lenne. Lenne külön Demo,S1,S2 bajnokság ki meikben akar induli. Please jelizzetek hogy hüjesége vagy nem.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Vagyis akkor kezdhetjük elõlrõl. A másik, hogy amikor megjelennek a csapatok nevei, alapítás éve 2009? alapító raczger?
Ha meg beírjuk a 2 fõs csapatneveinket, megszakadtok a röhögéstõl, mivel abszolút fun alapon kreáltuk õket, mivel mi inkább csak a HKV-t használjuk. Elsõdlegesen a közös játék élvezete hajt minket. (Na jó a pb-k sem elhanyagolhatóak)
Ez egy 4 futamos kupa ahol minden futam számít. Ha neked nem gond hogy az összetett pont versenyben nem tudsz ott lenni elõl mert csak 1-2 futamon induksz akkor nem gond.
Aki regelt és jelentkezet a futamra fusson kört a livefospeed.hu ASE A szerón!
http://liveforspeed.hu/statok/prequal_cup/index.php
8. lettem mert elbasztam az uccsó kanyar és beelõzött a mögöttem lévõ a célegyenesben :/
meg a többieek is ott voltak szélárnyékban asszem nem volt 1 tized elõnyöm a következõ elõtt 😄 sõt az õt követõ is közel volt 😛
TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ
A IV. Ayrton Senna Emlékkupa Hivatalos Programja:
2009.04.19 - Aston Cadet GP 43 kör - MRT5 - clear, low
2009.04.26 - South City Town Course GP 65 kör - FOX - clear, none
2009.05.03 - Kyoto National Gp Rev 59 kör- FO8 - cloudy, high
2009.05.10 - Westhill International GP 58 kör - BF1 - clear, none
Bõvebb információ a weboldalon: http://lfs-ase.extra.hu
Jelentkezés a www.liveforspeed.hu oldalán.
Indulás feltétele: S2 licensz
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Ezek szerint szombaton lesz egy bõvebb bemutató?
TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ha kaptak licenszet akkor miért nem tudták megcsinálni?😞
Sirocco
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fun Futam pályájával kis gondok adódtak, így picit várni kell majd a megoldásra, de az élet sem könnyíti meg túlságosan a szervezért...