16062
-
#11973 *** Nem akartam beleavatkozni, amig nem erik el a off-hozzaszolasok a kritikus hatart, de mivel mar kezdett szemelykedesbe atmenni "vita" es keres is volt a torlesre, igy idaig visszatoroltem. *** -
#11972 Nyugi. Nem kell rendet teremtened, foleg ilyen stilusban, ha sok a "felesleges" hozzaszolas, ugyis torlom. Ezzel csak tobb felesleges, nem ide illo hozzaszolast generalsz es tobb torolni valot;) THX! -
#11971 6-8 hozzaszolasni "megbeszeles" meg itt is belefer, elkerulhetetlen;) Akkor kezd problemas lenni, amikor mar a beszolos, flame-keltos, chat-jellegu hozzaszolasok szaporodnak el. -
#11970 Félre ne érts kérlek, sajnálom ami az oldallal történt... -
#11969 ki vitázik? -
#11968 engem is má kibaszottul idegesít hogy itt vitatkoztok, ki a faszomat érdekel? -
#11967 alex: Mi lenne ha csinálnál az lfs off/warez topic mellé egy LFS panasz topicot is. Vagy Panaszok benyujtása csigével szemben topicot. :) -
#11966 1. nem állítottam, hogy a szívem csücskei, csak nincsenek előítéleteim, és nem hagyom magam megvezetni. pont!
2. kizárt
3. Helyesen így hangzana akkor: A mostani támadások Magyarországról érkeztek. Korábban volt ugyan 2 támadási kísérlet az oldal ellen, ám azok a volt Szovjetúnió felől érkeztek.
Mire alapozod a 90%-ot?
A videót továbbra sem tartom jó példának, és nem méltó egy autós játékkal foglalkozó oldalhoz, mint ahogy a korábbi szélsőjobbos hírek sem. Válaszd már ketté a játékot a valóságtól.
Cikkezzél inkább a SCI jöveteléről, vagy bármi másról, ami nem etnikai problémákkal kapcsolatos, vagy nem csak a másik szidásával. -
#11965 Belém már páran belekötöttek ebben a topikban, és elhiheted, sosem én hoztam ide a témát. az első eset előtt nem is tudtam erről a fórumról.
Hát ezt a k betűt tényleg jól benéztem. :) -
#11964 "melegebb ékhajlatra" - bazmeeeeeeeeeg... Elhiszem, hogy dühös vagy és bosszant ez a dolog, de azért írni tudjál. Ez fájt. És ha már itt tartunk, ezt nem ebbe a topicba kellett volna. -
#11963 1.
A videónak se az LFS-hez se az autóversenyzéshez nincs semmiféle köze. A videónak kizárólag ahhoz az emberszerűséghez van köze aki feltörte és megrongálta a weboldalunkat. Hogy te is megértsd vázolom részletesen:
A videóban látható sírokat szorgalmas nyugdíjas emberek hosszú évek alatt összespórolt pénzéből építette egy még szorgalmasabb szakember. Majd ezeket a sírokat néhány perc alatt tönkretette néhány ember alatti lény.
Tehát:
Sírkövek = Weboldal
Nyudíjasok és a szakember = ASR csapat egy része aki a weboldalt szerkesztik és az anyagi háteret biztosítják, nem kevés melóval.
A videón látható rongáló = A weboldalunkat tönkretevő ember(?)
Azaz a videó nem a szived csücskei ellen irányult, hanem az oldalunkat feltörő lény ellen.
Bízom benne, hogy részletes magyarázatom után megnyugtató választ találtál az első kérdésedre.
2.
Kizárólag száraz tényeket közöltem az esettel kapcsolatban, látom sikerült levonnod belőle egy következtetést, ami némi hasonlóságot mutat az én következtetéseimmel... még a végén haverok leszünk ?
3.
Előfordulhat, hogy rosszul fogalmaztam (ebben nem vagyok a legjobb).
copy-paste a hírből:
- A támadás Magyarországról érkezett, ezidáig kettő darab támadás érte a lapokat, teljesen különböző időpontokban, mindkétszer a volt Szovjetunió tagállamaiból.
Mondat elemzés:
A támadás Magyarországról érkezett,... - Számomra ez azt jelenti, hogy a szóban forgó az oldalunkat megrongáló támadás Magyarországról érkezett.
...ezidáig kettő darab támadás érte a lapokat, teljesen különböző időpontokban, mindkétszer a volt Szovjetunió tagállamaiból. - A mondat második felében található információ pedig arról szól, hogy az utolsó támadás előtt (ami tönkretette a munkánkat) még sosem érkezett behatolási próbálkozás Magyarországról, csak és kizárólag Ukrajna és hasonló címekről, ráadásul sosem közel azonos időpontban mindkét teljesen különálló weboldalunkra.
A videóról az egyes pontban már írtam.
Igen előfordulhat, hogy véletlenek sorozata az egész, ez a tény vitt rá arra, hogy a következőt írtam a hírbe:
...az elkövető személye is csak 90 százalékosan állapítható meg, ezért csak száraz tényeket közlünk az esettel kapcsolatban a többit rábíznánk mindenki józan ítélőképességére.
Remélem mindenre megkaptad a választ amit nem értettél. Ismételten leírom, hogy nem a kisebbség(?) ellen irányult a videó (bár nem szeretem őket)hanem az ellen aki tönkretette a munkánkat.
A hírben semmiféle szitkozódást nem érzek, bár a történtek után szerintem nyugodtan elküldhetném melegebb ékhajlatra az ismeretlen tettest, de nem tettem.
peace!
-
#11962 1. Mi köze van a videónak az oldalhoz, meg úgy általában az LFS-hez?
2. Látom nagy tüske a kizárt tag, mondhatni kimondatlanul is őt tartod felelősnek az oldalt ért támadért
3. A támadást keletről intézték az oldalatoknak, akkor hogy jön a képbe a kizárt tag, meg a videó?
Valahogy ez nem áll össze nekem, és nem kizárt, hogy csak a véletlenek sora ez az egész? Mellesleg szerintem egy gyakorló programozó biztos tudja ismeretlen terepen is, hogy mit keressen, amivel tönkretehet egy oldalt. Nem kell, hogy legyen helyismerete, csupán az alapot kell ismerje.
pl. a hivatalos egyesületünk oldalát is pedzegetik, mert használ egy sablont, aminek vannak hibái, mint mindennek. lásd win7 is már fel van törve.
Szóval csak azt akarom mondani, hogy lehet igazad van a "gyanúddal", csak sajna lehet hamis. A cigós videó meg nem tudom, mire jó.
Megint nem az lfs-ről, és nem a csapatról szól a hír, vagy az autókról, hanem a szitkozódásról. -
#11961 újra működik az asr-series jó sok új finomsággal. "Ami nem öl meg, az megerősít" -
#11960 Challengert:]
ŐŐŐŐ metrót kérhetek a játékba? xD
-
#11959 Pont utána. -
#11958 A 4-es metróval vagy az euro bevezetésével hangolják össze? -
#11957 50 év múlva péntek -
#11956 Én inkább egy Dodge Chargert szeretnék, az melyik péntek ? :D -
#11955 Ha már a gépeden van a játék, akkor a szerverkeresőnél megjelenik majd egy opció, amivel ott a menüben letöltheted, azaz magától upgrade-el majd. -
#11954 Valoszinuleg a hivatalos oldalrol:) Mint mindig... -
#11953 na mégegy ember ki várja a pénteket :D egyébként hol lehet majd letölteni ? -
#11952 Ez nagyon nagy videó! -
#11951 EZ! :P -
#11950 az mi is pontosan :P? -
#11949 mindenki a vw-t várja, szal jövőhét péntekig punny lesz
-
#11948 punyi van -
#11947 Fú ez a topik olyan kihalt mint a régi Western filmekbe mikor délben az utcán csak a szél fúj és elmegy mellettem egy ördögszekér. -
#11946 Adobe after effects-re tippelek. Egyszer felraktam, de annyira brutál módon bonyolult, hogy inkább hanyagoltam. -
#11945 lfs forumon nyitottál neki topikot?
nyiss neki egyet és adj neki valami jó nevet, esetleg a nagyobb szerverek adminjait keresd fel :) -
#11944 A zene az 5 csillagos :) -
wakizashi #11943 krasher videjó
Sajna xfirevel rögzitettem, így nem igazán jó minőségű :S
-
#11942 Uhh, komolyak a videók ! -
#11941 + az is rátett 1 lapáttal meg a kerék is ganés volt sztem :D ganéra nem emlékszek de mintha a fűről jöttem volna vissza am ott el is úszott a versenyem... annyira bírom 2 kör alatt felhozom magam az első 3 hely egyikére azt valami barom akit köröznék me mondjuk kiállt a boxba meg vissza nem enged el és inkább kiforgat... -
#11940 szerintem meg azért mert full szar íven mentél be a kanyarba -
#11939 nálam ez űberel
-
#11938 ezen befostam hallod :D ez kb komolyan 1 centin múlott :D am itt azé csúszott ki az eleje me 1ik kanyarba meglöktek aztán forogtam össze vissza aztán má rögtön 100fokos volt az első 2 kerék -
#11937 Ez nagyon messze van az alatta levo videoto;) -
#11936 lehet most is ilyen hang -
#11935 Ilyen hangot el tudnék képzelni benne :) -
#11934 Mi a cime ennek a jó zennének ?