10
  • Devla
    #10
    Megvan mire kell a penz es az 5 ev! A terroristak elmennek az egyetemre szereznek egy mernoki diplomat aztan a fontosabb epuletek mellett a mernoki alca mellett elvagjak a kabeleket :)
  • Laci73
    #9
    Hackerek? Ugyan már. Elég egy házilag barkácsolt EMI (elektromágneses impulzus) "fegyver", és volt nincs elektronyika.
    Valószínűleg a gazdaság sosem fog 100%-osan elektronikus rendszerekre épülni (pl. mindig lesz készpénz, a hitelkártyák sikerei ellenére), nehogy kiszolgáltassa magát e-támadásoknak, hibáknak.
    No és az is megfontolandó, hogy szabad-e nagyarányúan a hegemónikus szoftvercégek termékeivel működtetni kulcsfontosságú rendszereket... (szokásos hajnali M$ rohamom van)
  • galocza
    #3
    1. hülyeség az ilyesmit nyilvánosságra hozni. én sem mondatom be a rádióba, ha elfelejtettem bezárni a lakásajtót.
    2. készülhetünk egy hálivúdi csodára ezzel a témával.
  • gz8
    #2
    Nem sok az az öt év, bíró úr?

    Félretéve a viccet, szerintem túlzó becslésről van szó, mely - ne adj isten - hamis biztonságérzetbe ringathatja azt, aki kevésbé van képben a biztonsági kockázatok és lehetőségek terén. Egy jó kis DDoS itt, egy-két féreg ott, aztán jónapot. Persze erősen leegyszerűsítettem a dolgot, de többfrontos támadás várható, ha lesz ilyen.

    Legyünk résen hát!
  • Devla
    #1
    Kivancsi lennek hogy jott ki ez a 200 millio dollar es 5 ev. Nekem erosen soknak tunik. Messze nem ilyen nehez tonkretenni egy szamitogepes halozatot, akarmilyen nagy is legyen.