Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Há suli is van nékem!! 😄 Amúgy most is onnan írok... 😛 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ezt én is észrevettem, de csak a pro kasztnival, amely ültetett, a sima BelAirnél ezt nem tapasztaltam. Imádom a régi nagyvasakat 😊

Lehet, hogy csak én vagyok vaksi, de a Cudában hol van az akksi? (csak a rím kedvéért 😊 ) Egyszerûen nem találom.

Ombika
De koran keltel!! 😊

SZilaJMaGGoT
Egyelõre újra lesz indítva a streeter, és azon lesz... Meg kicsit extrább lesz a design... 😄

MikX
Jahh, egyébként én is így gondoltam, ahogy te mondtad...
Akkor milegyen?
csináljunk egy oldalt?
Mert benne vagyok, ha nem egyedül csinálom...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

SZilaJMaGGoT
De ez akárhogy megeshet... Nem a módszertõl függ... 😛

12346
zavart érzek az erõben

De azér nem jó mert ha valaki nem kedvel valakit akkor akár jó akár nem az autója nem fog rá szavazni!

Ehh csak egy baj van valamiért a jobb1 lejt és arra húz az eleje!

12346
oldalról már nem hiszem, hogy le tudnád kapni. dc. vagy esetleg vmi reg mentes torrenten rálelhetsz.

ColdFire
ha megdobna vki egy honlappal, vagy vmi, ahonnan le lehet tölteni, az ossza meg velem pls, mert régen megvolt CDn, de elhagytam... :'(
Pls, már nagyon hiányzik😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

SZilaJMaGGoT
A kategóriák külön fórumok lennének(a fórumon belül 😄) mint pl help, modding, képek, videók, csak lenne mondjuk drift, drag, american, japanese, meg mittomén, és azon belül lehetne témát nyitni saját autóval... És nem szabadna a saját autónkra szavazni, de ez már mindenkinek a lelkiismeretére lenne bízva mer nem vagyok egy php coder... 😄

12346
óvatosan a kategóriákkal, mert eddig összehoztatok vagy 20 félét^^

kemszi2
olyasmiszavazás lenne jó mint a carstylingon van
Ombika
Jaja es akkor mar csak E46 M3 kell es akkor keszleszek total es allamvizsganak is lottek akkor!!! <#email><#falbav><#nevetes2><#nyes><#wow3>

MikX
Ok, ok...

A szavazás télleg jó úgy, hogy minden kategóriának van egy topicja, és lehet szavazni 3-ra, az elsõ 3 pont, 2. 2pont, 3. 1 pont...
és így megvan minden kategória külön külön...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

allyouneedisme
Egyre jobb ötletek!😄 Örülok hogy feldobtam a témát...

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

SZilaJMaGGoT
Én a kocsikat valahogy topik szerûen képzelem el, és rákellene ott nyomni egy szavazás gombra... Egy kategóriába csak egy dologra lehetne szavazni.. 😄

SZilaJMaGGoT
PHP-Nuke legyen... Vállalom a css részét és összedobok egy fasza designt mert már kezdem nagyon vágni... 😄 Majd ha lesz kedvem talán elõszedek valami flash tutort is.... 😄 Újraindíthatnánk a streetert ilyen célból... Csak a szavazós részt valahogy megkell oldani... 😄

MikX
Csináltam egykét verdát:

Most olyan US hangulatom volt 😄

allyouneedisme
én úgy gondoltam hogy :amerikai;európai;japán
ezeken belül a drag(gyorsulási) utcai és verseny változazok lennének,és a drag-nál meg a verseny-nél a teljesítményt is lehetne nézni

MikX
Ja, egyértelmû, hogy így kellene...
Verseny/utcai
azokon belül dragster, pályaverseny, az utcain belül alap, streetracer, meg ilyesmik...

Ha gondoljátok, én megcsinálom az oldalt, bár a PHP Nuke-ot nem, de e107-et ismerem, azzal is jó lenne sztem, de ha nem jó, akkor a Nuke sem lehet nagyon nehéz...

allyouneedisme
Persze,jobb de én arra gondoltam hogy a fórumot végsõ esetben,amolyan XYZ tervnek.

SZilaJMaGGoT
Streeter ötlete jobban teccik...

streeter
Csak a szavazás megvalósítása lenne necces 😄 De majd rákérdezek haveromnál 😄 Õ vágja a php-t és már csinált ilyen szavazást.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Üdv az újak között, elõször ajánlanám a bannerben fellelhetõ linkeket, ahonnan (regelés után) annyit tölthetsz, hogy ki sem fogsz látszani belõle 😊

allyouneedisme
Szerintem elég egy külön fórum hozzá itt az SG-n.Lenne egy határidõ,és addigra kéne feltenni a gépeket,és a határidõ után lehetne szavazni mondjuk 2 napig.Aztán a következõ...csak kéne valaki aki számolná a szavazatokat meg rendezné a nevezéseket....

SZilaJMaGGoT
Amúgy m6 is készül...

SZilaJMaGGoT
+ minden egyedi cucc... Amúgy ennek külön oldalt kellene csinálni, meg valami szavazást hozzá... Nemtom hogy lehetne megoldani, de sztem meg lehet, csak nincs se kedvem se idõm most php nukezni... 😄

allyouneedisme
hmm Szép!😄 Ja és Valaki felvetette az autószépségverseny ötletét.Támogatom az ötlete és a megvalósítását!Amúgy szerintem kategóriákra kéne osztani mert van egy rakat jó kocsim amit neveznék,nah a kategorizálás megoldaná a problémát.
Jah és a scriptelgetés simán belefér,pl ültetésnél vagy motorscerénél és egyéb finomságoknál

Ombika
Erre vartam!! 😊

Hmmmm! Kipróbáltam a BelAirt nagyon tép a Dragster motorral, zsííír.....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ombika

Kerhetnem elozo hsz-bol foslo kep kivagasat THX

SD456
Sya all!

Nekem a mai nap folyamán lesz meg ez a király játék. Azt szeretném kérdezni honnan tudok kocsika letölteni? És persze hogyan lehet belerakni a kocsikat?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

http://eccteam.ec.funpic.de

Így írd be!

ne veszekedjetek már. A linket köszi, úgy látszik, a SLRR a játékok fõnixe, mindig képes megújúlni 😊

Braien01: csak regisztráció után engedi leszedni mindkét oldal, az ECC és a GOM is. Érdemes regelni, van ezeken kívül egy sor érdekesség.

Csak van egy kis gond, az a baj, hogy azt az oldalt nekem nem nyitja meg.
Nem találja. de kösz hogy segítettetek.
12346

Szevasztok.
A Toyota Hiluxot vagy a Belairt honnan tudnám leszedni.
ALIENwoods
stfun!

SZilaJMaGGoT
Mé mit vártam volna?? 😄 LOL Nem is kérdeztem semmit... Na mindegy.. Kár errõl vitázni.. Egy nagy férre értés az egész... : /

Most ne várd el , hogy 5 percen belül írjak vissza valamit!

SZilaJMaGGoT
Sztem egyeseknek nem ártan egy kis vakáció sg-rõl... Zolee biztos szereti a BANánnt...

12346
há veled meg mi van 0.o

SZilaJMaGGoT
Most meg mi a faszt pattogsz?? Nem szólt hozzád senki bazmeg!

12346
itt van, csak nem nagyon kaptál rá választ😊

Jól néz ki!
Magáról a motorról tudnál képet betenni?

Meg van csak én editplus -al néztem és az más.

De bánatomra valami baja ven a bel air nak ezért bele raktam a hilux -ba !!<#idiota>Jó nem ???

Na és így néz ki :

SZilaJMaGGoT
Ejj... Kutyábó nem lesz szalonna... Vagy lámából nem lesz modder?? Kinek nem inge ne vegye magára....