Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Contains 60 no. of high quality CG car models including Sedans, SUV's, WRC's, Trucks, Coupe's, Nascars and Motorbikes.
Formats
3ds Max 4 (Standard Materials)
3ds Max 4 (Brazil Rendered Formats)
3ds (xform, compatible to Lightwave, bryce, poser and software with 3ds import option)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
szal SL3-at szigorúan csakis MEGVENNI lesz szabad^^ ha lesz olyan egyáltalán, és lehet itthon kapni. ha lesz és lehet, akkor biztos itt fog nézelõdni egy oridzsin példány a crc mellett. ha megtehetem, akkor 2 is😊))
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Honnan tudnám ezt a játékot letölteni? Vagy nincs a trail verzióhoz crack?
PS3 ID: SDani456
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
tudnátok mondani olyan címeket ahol mod okat lehet leszedni a játékhoz? A topic bannere nekem nem mûködik.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Szeintem jó.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
LAMBORGHINI THE BEST CAR
fõleg ide ne !!!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Elõre is köszönöm!
Mer a gom -on van az nem tom le borítani a gépre .
Ez a munü ami a képeken van ez, h van? Én a Street Legalt töltötem le mégsem ilyen a menü.
Elõre is köszönöm!
Valaki valami kommentet mondjon már a game-rõl lécci hogy milyen, miket lehet benne csinálni, grafika meg ilyenek ja meg mileyn autók vannak bebbe!
Elõre is köszi!
HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni
-nyomj rá a villás kulcs ra
-és kett arra amit le akarsz venni
Ott van felül a bevásárló kosár katt:
-nyomj arra amihez szeretnél cuccot venni
-és katt a cuccra amit venni akarsz
De elõbb szedj le patch -et .A G.O.M ról a link a házigazda felirat felett van.(regelni kell)
2 cheat van - begformoney - 100.000$ KP.
- letmeroc - egybõl a roc -ra visz
A játék közben írd be és nyomj a csavarhúzóra!(a cheat csak 2.1.6 -os patch fel rakása utánn megy!!!)
Ami nem kell cucc azt húzd rá az ujjra hasznosítás jelre.
Asszem a többire megadtól is rá jössz.
Én ma kezdtem el játszani de csak addig jutottam, h vettem egy kocsit és kész nem tudom hogyan lehet tuningolni. Ha valaki tudna nekem pár segítséget,tippet vagy esetleg 1 tutorialos oldalt azt megköszöném.
Elõre is köszönöm!
Na szal az lenne a kérdés , hogy , hogy lehet meg nyitni az slrr modelljeit a 3ds max ban ?
Azt tudom , hogy kell neki valami + file de hogy mi azt nem tudom .
Tudsz segíteni?