Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
de hülye vagyok:/
ha erre gondolsz persze. a 2.3.0.-as peccset levették a szpemmerek miatt. de amúgyis csak alpha, szal sztem jobban jársz, ha vársz.

12346
dik te a c-re rakod a játékaidat? mást is?:c akkor a format nálad mókás lehet😄

a fõoldalon is kint figyel még a recent downloads-ok között "Revamped SLRR Texture Pack" néven.
vagy itt megtalálod:
Download > SLRR > Misc. > Revamped SLRR Texture Pack

ColdFire
hol van a GOM honlap-on a SLRR-hez a GOM updateje vagy milye?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

SZilaJMaGGoT
<#wilting>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ColdFire
lol!
nézzétek meg a C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\music\Race_chase elérhetõséget, és ott van egy olyan szám hogy "atomkemenytuning" 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

12346
ilyenkor alt+f4, és az elõzõ mentésed marad meg. vagy el kellett volna menteni az autót a fõmenüben a "save car" pontnál, aztán "load car"-nál kedvedre zúzhatod.

12346
kösz arcok, végülis megoldódott a kérdés😊

ColdFire
bakker!
1500Hp kiesett az autómból!!!
nem lehet verseny elõtt menteni? egyszerûen ütköztem, és volt motor nincs motor.

ALIENwoods
autómatán ment mikor teljesen kilépsz, ki is írja ezt mikor rákérdez hogy tényleg ki akarsz e lépni

ColdFire
jó reggelt emberek!
lenne egy kérdésem!
hogy tudok menteni a játékba?
menübe ki és Save Car?
Mer Save Carrier nincs...

streeter
Pontosan. Ha tagolod a mondataidat és nem egybe írsz 3 mondotot akkor könyebb értelemzni a mondanivalódat. Ez a hsz-ed eggyáltalán nem volt értelmes 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

SZilaJMaGGoT
Hehe... Nem tudom hogy érti, de ott arról van szó hogy nehezen jött rá hogy mit is akarsz ott mondani, mert nem tagolod a mondataidat... 😄DD

Streeter ezzel azt érted végre volt egy értelmes hsz -em ???

Ott van a read me !!!

romet
Üdv

hogy kell a játékba betenni az autókat?

igen, mert van benne egy _.3ds ffile, amivel nem tud mit kezdeni. Total Commanderrel másold át a fájlokat a tömörbõl.

A tuning moddal haladt valaki? Bizonyos hangoknál (fordulatszámokon) fagy...

streeter
Ezt így kell értelmezni: 😄
"Nekem nem, de ha át rakod rar ba akkor jó. Zip ben nekem sem volt jó !"

Nekem is kb 2 perc volt mire rájöttem.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
he? rarban van. ha ki se tom csomagolni, hogy rakjam zipbe? meg egyáltalán akkor minek raknám zipbe?
vagy miva??

Nekem nem de ha át rakod rar ba akkor jó zip ben nekem sem volt jó !

12346
nekem csak az impala tré. mind1 mivel szedem, és hányszor. ugyanúgy kicsomagolásnál 64%-nál szia.

De ha felmész az invictusra asszem meg rendelhetõ !

Nem én meg vattem !!!

SD456
Sya all!

Valaki megmondaná, h honnan lehet ezt a király játékot leszedni? (A DC++ nem vált be a torrent leállt)

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Letöltésvezérlõt használj, az secperc aklatt leszedi normálisan. Sima letöltéssel néha csak a felét szedi le...

MikX
Nálam jó...

Jahh, valakinek sikerült olyan file-t leszedni az ECC-rõl ami nem CRC hibás?
Fax kivan, hogy ott majdnem minden file az amit leszedtem, csak a V8 as motor, meg 2 kocsi megy...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

emberek, fennforgás van.

feltetem a tuning modot a GOMról, és néha kilépeget a játék! Egészen pontosan a második napon, amikor a használtkereskedésbe akarok menni. Egyébként überjó, a garázsban vezetés nagy móka 😊

Valamelyik autóba köt bele?

Állati lassú a GOM! Csak nálam?

MikX
Hmm, aztán minek?
Már így is annyi felnim van fenn, hogy kapar a vinyó vagy 1/2 percig, míg bejön 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

http://adaptivestrategies.com/panther.html

Valaki megcsinálhatna párat ezek közül 😉

Régen voltam itt, ugyanis iskolai okokból el vagyok tiltva géptõl
Szóval semmibe sem tudtam belekezdeni, amibe akartam 😛
Raho
Aham, müxik THX.

VW Jetta II 1,8T

Létezik, az összes gyári motort bele tudod pakolni az összes autóba (SuperDuty 1,5-ös négyhengeressel nagyon tuti, alig megy 😊 )

Ez az. Regelni kell hozzá...

Raho
Aham, és van hozzá valami magyar nyelvû tutorial.?

VW Jetta II 1,8T

Hehe meg van a low ride !!!(nem igazi de hasonlít)
Tudom ,hogy lehet meg csinálni .

Nem nagy de jó!és baszott nagyokat lehet driftelni!

Nekem úgy lehet hogy az állítható rugókat mindent minimumra állítotok!

allyouneedisme
....és scriptelésnek hívják.

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

Az nem patch azt át kell írni!

Raho
Ja és létezik valami olyan peccs, amivel egy adott autóba más motort lehessen tenni?

VW Jetta II 1,8T

Basszmeg hányszor mondod még el , hogy meg lesz ???

És 3ds max -al lehet modellezni !

SD456
Sya all!

Valaki nem játszik még a sima Street Legalal mert nekem csak az van? (de lesz Redline is) Azt szeretném kérdezni,hogyan lehet egy normális kocsit tuningolni? Meg még azt, hogy a motor háztetõt, hogy lehet levágni mert a V10 es motorra nem fér rá?

Elõre is köszönöm!

Raho
Jól van, mindent értek, ne vesszetek össze ezen.<#smile>

VW Jetta II 1,8T

SZilaJMaGGoT
Jóvan de ha egyszer nem találja a kocsit ami kell neki?? Ha cheat kellene neki akkor azt írta volna... : /

Mér nem ide töltök fel ezek a kép tár helyek szarok 1-1 -ig .

Ott van , hogy képfeltöltés.

De ha van pééééze akkor annyi kocsit vehet amennyit akar !!!

allyouneedisme
fasz kivan....

allyouneedisme

nah ez a BelAir most a kedvencem.

SZilaJMaGGoT
De neki nem pézz kell...

Nincs, fel rakod a patchet és be írod a cheatet és annyi vardát vaszel emannyi a garázsba fér!!!

Raho
És más megoldás nincs😞?<#confused>

VW Jetta II 1,8T

SZilaJMaGGoT
Neharagudj de ezt minek kell bejelnteni?? :S

SD456
Na holnap már én is játszok vele.... A haveromnak tegnap este le állt a net. És csak holnapra szedi le.

Raho
okok. THX a választ.

VW Jetta II 1,8T