Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha erre gondolsz persze. a 2.3.0.-as peccset levették a szpemmerek miatt. de amúgyis csak alpha, szal sztem jobban jársz, ha vársz.
a fõoldalon is kint figyel még a recent downloads-ok között "Revamped SLRR Texture Pack" néven.
vagy itt megtalálod:
Download > SLRR > Misc. > Revamped SLRR Texture Pack
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nézzétek meg a C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\music\Race_chase elérhetõséget, és ott van egy olyan szám hogy "atomkemenytuning" 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
1500Hp kiesett az autómból!!!
nem lehet verseny elõtt menteni? egyszerûen ütköztem, és volt motor nincs motor.
lenne egy kérdésem!
hogy tudok menteni a játékba?
menübe ki és Save Car?
Mer Save Carrier nincs...
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A tuning moddal haladt valaki? Bizonyos hangoknál (fordulatszámokon) fagy...
"Nekem nem, de ha át rakod rar ba akkor jó. Zip ben nekem sem volt jó !"
Nekem is kb 2 perc volt mire rájöttem.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
vagy miva??
Valaki megmondaná, h honnan lehet ezt a király játékot leszedni? (A DC++ nem vált be a torrent leállt)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Jahh, valakinek sikerült olyan file-t leszedni az ECC-rõl ami nem CRC hibás?
Fax kivan, hogy ott majdnem minden file az amit leszedtem, csak a V8 as motor, meg 2 kocsi megy...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
feltetem a tuning modot a GOMról, és néha kilépeget a játék! Egészen pontosan a második napon, amikor a használtkereskedésbe akarok menni. Egyébként überjó, a garázsban vezetés nagy móka 😊
Valamelyik autóba köt bele?
Már így is annyi felnim van fenn, hogy kapar a vinyó vagy 1/2 percig, míg bejön 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Valaki megcsinálhatna párat ezek közül 😉
Régen voltam itt, ugyanis iskolai okokból el vagyok tiltva géptõl
Szóval semmibe sem tudtam belekezdeni, amibe akartam 😛
Ez az. Regelni kell hozzá...
Tudom ,hogy lehet meg csinálni .
Nem nagy de jó!és baszott nagyokat lehet driftelni!
Nekem úgy lehet hogy az állítható rugókat mindent minimumra állítotok!
VW Jetta II 1,8T
És 3ds max -al lehet modellezni !
Valaki nem játszik még a sima Street Legalal mert nekem csak az van? (de lesz Redline is) Azt szeretném kérdezni,hogyan lehet egy normális kocsit tuningolni? Meg még azt, hogy a motor háztetõt, hogy lehet levágni mert a V10 es motorra nem fér rá?
Elõre is köszönöm!
Ott van , hogy képfeltöltés.