46059
.
  • Rigley
    Még egyszer utoljára megpróbálom :

Valaki rakjon be kérem, egy belső nézetes képet a játékbol, koszi
  • MuERTe
    Remélem a fejlesztők megsasolták az LFS-t és a patch-ba aplikálnak néhány kellemes dolgot belőle :)))
  • Rigley
    hehe. olvass vissza
  • hali
    az eleje mán letört! :)
  • I.C.ram
    Jujjj de jó kis játék lesz, már aligvárom, hogy lejöjjön. Jó egyébként?
  • hali
    nesztek
  • MuERTe
    Kezdődik a simpson család :))
  • hali
  • Rigley
    img src="ide a cimet idezojelek kozé"

<és az egészet rakjad ilyenek közé>
  • Shiver
    az egy hőerőmű baszki :), azon viszont nehogz már ne fusson 50-60 fps-en szóval szar a játék.

Ha meg erőmű kell hozzá,azt még amcsiba se nagyon fogják favorizálni. Majd úgy 10 év múlva amikor már elfut az akkor leggagyibb gépen is :))
  • Shiver
    ne ird evil látom már
  • hali
    valaki irja ide hogy kell képet belinkelni!
  • Shiver
    Evilman:
    milyen géped van?
  • Evilmann
    Azért ennyira nem súlyos nálam, 5-25 fps közt ingadozik, csak néha leáll akár több másodpercre is.
  • Rigley
    igen , a fizika az tuti rendben van.... .... remélem..., de kééééééérlek, hogy mondd el, hogy milyen a belső nézet !!!!!!!!!!!
  • Shiver
    hitman nekem már a menübe is szaggat amikor minden minimumon van szóval nem a töredezettségmentesítés a probléma

Ha meg igen akkor meg nagy szar a játék mert akkor minden indítás előtt töredezettség mentesíteni kéne a progit azt meg
  • Evilmann
    Hidd el nem azon a múlik, egyébként 512 rammmal néztem. De, hogy valami pozitívumot is mondjak, jó ötlet, hogy ha kiszedsz egy alkatrészt láthatóan könnyebb lesz a kocsi és feljebb megy a felfüggesztés.
  • Rigley
    Tudom, hogy unalmas , de kérem , hogy rakjatok be még képeket, mert így kb. mi is élvezhetnénk ugyan azt mint ti játék kozben , ugyis ti is csak képeket láttok....
  • [Walaki]D`Lair
    Hülyét kapok hogy nem játszhatok vele!!! Ilyen nins! Az összes itthoni gép közül csak az enyémen menne a játék!!! :(((((((((
  • Manta
    Próbáljatok meg töredezettségmentesíteni, mivel nagy, sőt ha jól tudom "végtelen" a város, ezért nyilván sokat nyúl a HDD-hez a játék. Hátha segít. 512 rammal is szaggat?
  • [Walaki]D`Lair
    háááát a Gef2 nem egy DirectX 8-as kártya...
  • hali
    Ok, akkor megyek még vissza bütykölni! :)
  • Rigley
    Halihóóó Invictusék !!!

Mi a helyzet ? Valaki világítson már fel minket hivatalosan, hogy mitol ilyen a játék !

plíz egy belso nezetet rakjatok be !!!!
  • Shiver
    hali nyugi nem a géped szar az bizti
  • hali
    Hát bazz, eddig nyomtam, és vagy a RIP szar vagy a gépem! (1ghz, gef2ti, 256megaram), és kurvára szaggat!
  • Rigley
    lol
  • MuERTe
    Jöttök multizni? :)))
  • Shiver
    az viszont tuti hogy nekem nem elég a 200%os javulás mert akkor még csak 1 mp-enként látok majd képet
  • Rigley
    kiváncsi vagyok a patchre, a játék tudom, hogy nem szar... azért vagyok meglepve a mostani gépigényétol..

de tényleg valaki aki tud tegyen mar be egy képet a belso nezetrol... nagyon kivancsi vagyok
  • MuERTe
    Lehet 320X240-ben is futtatni? :DDDD
  • Manta
    Én nem aggódom, mire lejön az iso, biztos lesz valami ügyes programozó kölök, aki megtalálja, hogy melyik config fileban milyen sort kell átírni, hogy szakítson a játék :)
  • Shiver
    szóval nyugi azoknak akik azt hiszik szarul lett megcsinálva, szerintem csak ezzel a verzióval van baj
  • Rigley
    én már ettol is hulyét kaptam , de amiket itt most ti irtok , az már-már felháboríto , egy játéktol
  • [Walaki]D`Lair
    Na ezért mondom hogy 1000% hogy nem a járék szar.
  • Manta
    Kormánnyal valaki?
  • Shiver
    README BE ez van írva Recommended:-re

PIII 1ghz
    256 mb RAM
    DX 8.1 compatible Graphics card w/32mb video memory
    8x Speed CD Rom drive
    Windows 98/2000/ME/XP
    DX 8.1 compatible mouse and keyboard
    700 mb free hard disk space
  • Rigley
    Ja most jut eszembe , qrva fontos, hogy nyomjatok be egy belso nezetes képet !!!!!!!!!!!!!!!!

Ha az is szar , én fejbelovom magamat....
  • Cobra11
    nem lehet, hogy ami most kijött az csak egy béta? én sem akarom elhinni, hogy ennyire lassú lenne a játék. ha tényleg ennyire lassú akkor nagyot csalódtam az invictusban.
  • [Walaki]D`Lair
    bazz! Kurva Vaio :DD Szóval szerintem tuti nem a játék hibája!
  • Shiver
    Hitman is szarul jött ki előszőr bizzunk benne ez is ilyen probléma, várjuk az új iso-t :))