46061
.
  • MuERTe
    Remélem mire nálunk is megjeleni javítva lesz a hibák nagyobb része, mert esküszöm nem veszem meg!!! Vagy a játékot veszem meg, vagy egy erősebb vasat alá, a kettő együtt nem megy!!!
  • I.C.ram
    Nekem mindjárt lejön az ISO
  • hen-tes
    te hüje vagy bazki
  • Rigley
    lamer :)
  • I.C.ram
    angol
  • Rigley
    nézegessed a magyar warezoldalakat, LEGALábbis szerintem hamarosan fel fogja valaki tenni...
  • Manta
    Szerintem fogjuk fel pozitívan a dolgot: amíg vártunk, mindenki sírt, hogy nincs gamma. Köztudott, hogy fél év alatt kellett összedobni a játékot, ezért vannak benne hibák. Tudjuk hogy jön majd ki egy sokat tudó patch. De legalább belenézhetünk, és nem további fél múlva jön csak ki. Ha a nagy izgalom alatt valaki megkérdezett volna bennünket, hogy megnézzük-e most a játékot (bár még bugzik), vagy kivárjuk a "rendes" fejlesztés végét, akkor nem hiszem, hogy annyira önmegtartóztatóak lettünk volna, hogy azt mondjuk: félkész dolog nem érdekel, majd pár hónap múlva visszatérünk a témára...
  • Cobra11
    lol.
  • MuERTe
    Csak megelőlegeztem a hozzászólást a patch-ról, de remélem napokon belül aktuális lesz :DDD
  • MuERTe
    Nembaj, hamarosan kezdődik a dípszpésznájn és ez a lényeg :))) Addig csak elleszek valahogy :)))
    Jön valaki LFS multizni? :DDDD
  • Cobra11
    Sehol. Csak az insanehez vannak patchek.
  • Cobra11
    ez az iso egyébként magyar vagy angol?
  • Evilmann
    Konkrétan hol? Én csak két patchet találtam az egész oldalon, azt is az Insanehez.
  • Manta
    Kormánnyal még mindig senki nem nyomta? Estére meglesz a 4000 hozzászólás :)
  • dashed_
    Haat.. en azert tobbet vartam volna tole.
    a garazsban tok hulyen van megoldva a kamera mozgatasa de mindegy. + ha fested az autot a megvilagitastol nem mindig latod hogy hol van mar festve az auto. Tele van Grafikai hibakkal.
    pl amikor mesz az autoval kamera valtas kozben ossze vissza neznek ki a texturak bar lehet hogy ez valami driver problema nalam de nem hiszem..
    Az auto fizikaja is kisse fura.. 30rol lefekezek es akkorat mozog az auto mintha gumibol lenne..

Na mind1 megyek vissza gamelni..
  • Manta
    Az insane-hez
  • hali
    LoL
  • Rigley
    REMÉLEMPATCHELNEMLESZUGYANILYENRATYI LEGAL
  • Evilmann
    Ja van belső nézet. Van egy fordulatszámmárő meg egy sebességméró óra, amelyeknek valóban mozognak a mutatói, ezenkívül még egy egy középkonzol textúra. A kormány kissé kevés polygonból áll, de legalább minden kocsinál más egy kicsit a műszerfal (legalábbis nem csak eyg féle van az biztos). Szóval a belső nézet még tűrhető szvsz.
  • hali
    nem tud valaki valami más helyet ahol fentvan az ISO? Mert nekem extrarol nem jön
  • MuERTe
    A hiv. oldalon a letöltések közt ott a patch!!
    Mézzétek meg gyorsan mit javít!!!
  • Manta
    LFS-ék összeállhatnának az Invictussal. Abból lenne játék! Nem ilyen szar, mint ez
  • Cobra11
    PATCHNÉLKÜLRATYIAJÁTÉK LEGAL!
  • hali
    inkább a peccs köne mán! mert igy ratyi!
  • MuERTe
    Bikini szigetek Legal :)))
  • Petyus_
    Ne görcsölj már Fourty-seven! :)))
  • Rigley
    Street LEGALább van, azt kell nézni, nem az eget ..., nem reuloszimulátor ez !
  • Petyus_
    Lehet véletlenül egy béta került a boltokba, volt már rá példa...
  • hali
    de ISO-t nemtom sajna leszedni
  • Manta
    Neked én nem vagyok Hitman :)
    Nézd a logómat figyelmesen, és meglátod a trükköt.
  • Petyus_
    Karthagómiutánfelsóztákarómaiak Legal.
  • Rigley
    De azt tényleg nem értem, hogy a Gamestar videon mi a francért futott olyan jol a játék..... lehet, hogy a riporter megerkezése előtt a srácok gyorsan lerenderelték az egészet ??? :))
  • hali
    homályos ég LEGAL!
  • Petyus_
    Szép vagy Alföld, legalább nekem szép...
    Mi bajod a Hortobággyal? :)
  • MuERTe
    Nekem Reptér Legal jutott eszembe :)))
  • Manta
    Ennyire sivár a környezet? Hortobágy Legal...
  • I.C.ram
    Dehát már kijött az ISO.
  • hali
    van belso nézet!!!!!!!!!
    De nekem nemtetszett, meg szaggat is a gamma, meg egér is, szal inkább hagyom, majd az ISO kiprobalom
  • I.C.ram
    Tehát gagyi a játék? :(
  • Rigley
    de azt mondta kitamas, hogy van mukodo muszerekkel... :((((