46059
.
  • Rigley
    nem lehet, hogy szoftveres uzemmodban probálkoztok, vagy valami olyesmi, nem akarom elhinni, hogy ennyire lassu lenne....
  • [Walaki]D`Lair
    Syerintem tuti hogz enm a j't;k hib'ja.
  • MuERTe
    Nekem még csak most jött le a 4. darab, este lesz mire leér mind, ugyhogy lefexem aludni. Írjatok sokat és rakjatok be képeket :))
  • Shiver
    nyugi neked se futna az 10000000 százalék
  • Rigley
    mi a fasztol ilyen szar ??? Ezt nem vettek eszre mielott gold lett a jatek ??
  • [Walaki]D`Lair
    Pics'ba nekem meg itt van mellettem a gépem, elfutna rajta, de nincs benne se proci, az alaplap meg szar!!!!!!! Qrva életbe!!!!!
  • Shiver
    Xp-m van és minden minimumon volt :)
  • Shiver
    el nem tudjátok képezelni hogy szaggat kb 2 mp-enként kép, és hang is szaggat szóval tuti kell majd patch és az is tuti hogz nem kell hozzá NASA erőmű :)
  • Cobra11
    az nagyon gáz. remélem a patch majd javítani fogja ezt. az én lenti konfigommal az ut2003 (tudom, hogy nem lehet összhasonlítani) 512X384 felbontás mellett high detailben is elég jól futott. milyen oprendszered van?
  • Rigley
    prbald meg lejjebb venni pliiz !!! Minimumra mindet !!! hátha javul kicsit
  • Evilmann
    1024x768, és mind a három állítási legetőség (texture, shadow, nemtommiaharmadik) high. Btw a 2946-ban Shiver is írja hogy szaggat.
  • Alexease
    Pedig az varosban, grafikaban, kozlekedesben igen komlex- max. nincs ilyen atom fizika, tores stb. - elvileg... Mondom ezt ugy, hogy meg nem lattam...
  • Shiver
    srácok valami gebasz van és tuti jó a gépem, de úgy szaggat 320 X 240-be is minden Low-n van

gépem 850-es amd, asus m 64, 297 ram,

a gta szinte tökéletesen ment kb mid felbontásban

tuti game a rossz mert ennzire nem szar a gépem, (ripet töltöttem egzenlőre )
  • Manta
    Igen, képeket kérünk. Hangok milyenek?
  • Rigley
    bassza meg , nem létezik, hogy ennyire szar a gépigénye, azon gondolkozok, hogy a videoban, akkor milyen gépen játszottt vele a csávo ????

hát eléggé el vagyok keseredve...
  • Evilmann
    Hehe az zsírul is fut.
  • Rigley
    szerintem is...
  • Alexease
    Nem hinnem hogy egy #2966-os gepen szaggatnia kellene.
  • Manta
    Szerintem valami gáz van a gépeddel (bár én még nem próbáltam), de ez abnormális. Ilyen configon a GTA-nak is zsírul kell futnia.
  • Alexease
    Ja es valoszinuleg nincs optimalizalva...
  • Evilmann
    ISO-val
  • Alexease
    A fizika/szimulacio biztos jo lesz.
    Valoszinuleg a varos/gyalogos/kozlekedes/jatekmenet/AI ami nagyon gazos.
  • Rigley
    aztaqrva !!! :((((
  • Manta
    Nem a kerítést (vagy mia szar az, nem tudom) kell nézni, hanem a kocsikat, ahogy ott árválkodnak szétkapva :) Kurvajó! Csak ne legyen lassú... Most amúgy is be van halva a gépem.
    Force-os kormánnyal próbálta valaki?
  • Alexease
    En azert bizok benne. Biztos tele lesz hibaval - azert fel ev alatt, eleg huzos osszerakni valamit - de remelem a nagyreszet javitjak.
    De ha nem, tokon szurom magam, mar megrendeltem kintrol...
  • Evilmann
    Ha annyira akarod én válaszolok: Ne sok jóra. Nekem XP 1800+ Ti4400 -el nem igazán folyamatos.
  • Rigley
    Húú, lehet, hogy nagy csalódás lesz a játék ??? Persze a patch sokat segíthet, de amiket látok (pic1) meg amiket mondtok... na majd meglátom, ha lejön...
  • zsocy
    Akinek nem megy az extráról : A flashget 1.31-el elindul a dolog, használjátok Rutilus oldalát, onnan szedjétek be a linkeket, és a legfontosabb, hogy a referer(utaló) részre írjátok be "http://www.extra.hu/",természetesen az idézőjelek nélkül :) Így mennie kell!
    Köszi Dashed & Rutilus!
  • Alexease
    En valaszolnek szivesen, de nincs jatekom:(
  • Manta
    Thx. Nincs semmi baj ezzel a képpel :)
  • Alexease
    :)
  • Cobra11
    senki nem válaszol? egy ilyen géppel mire számítsak: ASUS CUSL2-C ALAPLAP, P3 667 MHZ, 128 MB RAM, MATROX G400 (16 MB VRAM) VIDEÓKÁRTYA, SBLIVE 5.1 HANGKÁRTYA, 60 GB MAXTOR (7200 RPM) IDE HDD ?
  • Alexease
    ftp://ftp.supergamez.hu/upload/invictus/
  • Manta
    Köszi.
    Az a kép amit hali berakott, azt hol lehet megnézni?
  • Cobra11
    ami ide belett rakva az ISO.
  • Cobra11
    csak az a baj, hogy a patch még nem jelent meg :)
  • Manta
    Mi a különbség az ISO és a rip között? Méretben pl? Amik ide be lettek rakva, az a rip vagy az iso? Bocs, de nem voltam itt.
  • Cobra11
    THNX FOR ALL! Lent van az egész.
  • Ch_Slater
    Dashed & Rutilus. THX.
  • hiba
    Figyu embrek a KT azota, hogy patch nelkul ne is problajuk ki...