46059
.
-
#3260 Hát sztem mindenki csalódott a játékban...
Jelenkezzen akinek igy jó ahogy most van.
Már nem azér de ha én is a készítők között lennék én már rég leköltöztem volna egy atombiztos bunkerba! Hát lesülne a pofámról a bőr ha ilyet kéne kiadnom a kezeim közül. Nekem ne jöjjenek a kicsi határidővel! Hát bazz legalább város texturáit megcsinálhatták volna rendesen!!! Ez így ugy néz ki mintha lehányták volna az egész cityt!!!
Fekete pont az Invictusnak... -
#3259 A kocsikkal, alkatreszekkel dolgoztak boven. Bar nem lattam a jatekot, de a kornyezetet, jatekmenetet leszamitva azert jo lehet... De az meg eleg erdekes... -
#3257 Sajnos a kiadok talaljak ki, hogy milyen jatekot lehet eladni, mostanaban mi a divat, erre mennyi peznt es idot erdemes forditani. Keresnek egy "olcso" studiot, es osszedobatjak.
Egy Codemasters mas, sajat kiado sajat fejlesztes, addig basztatjak a jatekot, amig jo nem lesz (szerintuk). -
#3255 Remélem a pályaszerkesztőt mellékelik majd hozzá :))
Nem értem miért nem szóltak, hogy kellene valaki, aki megcsinálná nekik a várost. Szivesen kisgítettem volna őket :)) -
#3254 Remélem a pályaszerkesztőt mellékelik majd fozzá :))
Nem értem miért nem szóltak, hogy kellene valaki, aki megcsinálná nekik a várost. Szivesen kisgítettem volna őket :)) -
#3253 Csak Ok orulnek ha van munkajuk. -
#3252 Csak mostanaban divat a "varososdi" (GTA, Maffia, Driver stb). -
#3250 Ez igaz. Jobb lett volna a tuning es egy-ket zart, kor palya. -
#3249 igy van -
#3248 Ha valaki latta a Screamer 4x4-et es utana az AV kiadasaban a CORA2-ot, az nem csodalkozik... -
[Walaki]D`Lair #3246 nagyom remélem! különben rémálom! (hű de gyengeee) -
#3245 hehe -
[Walaki]D`Lair #3243 Mekkora már: ha szar a tapadás, és ráadom a NOS-t akkor olyanokat kacsázik a kocsi hogy öröm nézni! :DDD -
#3242 Ja. csat a tetu AV-es hatarido (meg kitudjameg mibeszoltak bellex -
#3241 azért mondom, nekem is tetszett -
#3239 Muahhaha, röhögnöm kell, ha rágondolok! -
[Walaki]D`Lair #3238 Miért? Nekem az a játék viszonylag tetsz. Most is fennt van a (rossz) gépemen. -
#3236 LoL!
Hát, ennél még a Midnight Outlaw Illegal Racing is jobb! :P -
#3235 Ha mar csak elindulna mint a Notepad, mar orulnek:))))) -
[Walaki]D`Lair #3234 Egyre inkább az a meggyőződésem hogy ez a játék egy nagyon nagy rakás szar!!! -
#3232 amugy hogy lehet benne versenyezni? -
[Walaki]D`Lair #3230 :DDDDDDDD -
#3229 NEM:(( de azert koszi. -
#3228 inkább tesz-vesz város -
vonyarc #3221 nem birom ki...kicsomagolom -
#3220 jaja, és a simulácio is jobb, sztem -
[Walaki]D`Lair #3219
-
[Walaki]D`Lair #3218 műxik?
-
[Walaki]D`Lair #3217 Ja még leggagyibb grafikán MINDENT min-re állítva is jobb a grafikája!!! -
#3216 THX THX THX -
#3215 LFS rlz -
[Walaki]D`Lair #3214 elküldtem. -
#3213 nah, ez nemmegy, mindegy, egy gagyi belsonézet! -
#3212 -
#3210 -
#3209 Tudom hogy uncsi vagyo:))) de valaki dobjon mar meg egy ilyennel: Ddhelp.exe (/windows/system/ddhelp.exe).
Koszi. -
[Walaki]D`Lair #3208 Ezexerint félreértettelek... -
#3206 Kint (USA) azert jo par darabot azert eladnak. Kint a kolok ismeretlenul beszor nehany ilyet a kosarba, haza, aztan kuka. Azer mondtam volt, hogy az AV polcra dolgozik. Sajnos. -
[Walaki]D`Lair #3204 ez nem játék... Reklám volt a 80-as évek legelején asszem... -
[Walaki]D`Lair #3203 Ajánlom is! Különben lófasz lesz nem bevétel! :DD