46059
.
-
Nyiri #3306 Most jut eszembe, hogy nagyon sokan azt mondtatok, hogy a Clevers elbujhat majd eme jatek mellett :D MUHAHAHAHA, Abbol csak egy videot lattam es elkepesztoen gyonyuro ehhez kepest... -
#3305 Ketszer gyorsabban lefagy??? Bocsi:))) -
#3304 Azt akarom most felrakni hatha.. Na teszt. -
Nyiri #3303 Elvileg jon egy patch ami 200%-s jobba teszi a gamet :D -
Nyiri #3302 Na errol beszeltem
Csalodas a kobon :D
Minek sirtatok utana naphosszat? -
#3301 Nekem is ABIT-om van,csak gf3ti200-as.
Próbáld a gyári abit driverral, ha az van akkor a detonatorral.Nekem detonator van 30.82-es mert ez a legutolsó hivatalos. -
#3300 Abit GF4 Ti 4200 64Mb
De mas megy mint a barom (LFS - 80-100FPS)... -
Kulinpapa #3299 Mar megy. -
[Walaki]D`Lair #3298 Na megyek LFS-ezni! Big Brother mikor kezdődik? -
#3297 videokártyesz milyen? -
#3296 De mas irta, hogy a menube/garazsba is szaggat mint a barom, de nalam megy mint az alat - odaig...:(( -
Kulinpapa #3295 Az alapotlet kiraly,de a megvalaositas....
Mikor kapunk mar egy igazi Street Rod utodot?
-
#3294 hubazz akkor meg arra sem erdemes hogy a vinyomat beszennyezzem vele:(lol
nahat ez into pelda hogy ellehet baszni játékot. mind1 a haegemoniat ugyis megvesem -
#3293 Auto vasarlasnal, betoltes kozben/utan kilep (ddhelp.exe error) -
[Walaki]D`Lair #3292 Ebben mi olyan furcsa? Ez az egész várososdi akkora szar mint a reterát! -
#3291 hogyhogy nem indul? mit csinál? -
#3290 Azert akarom elinditani, hogy mekkora remeny van ra, hogy patch-el jatekot lehet belole faragni. -
#3289 -
#3287 Ha nem, akkor buktam 25-40 dolcsit... -
#3286 LoL, akkor rábasztál mint kacsa a nokedlit! -
#3285 Szerencsere ismerostol, vagyis talan meg lemondhatom... -
#3284 En is vartam mint az alat, es ideges is vagyok, mert megrendeltem kintrol:(( -
#3283 magyarul szar az egesz -
#3282 sajnos mindent a kiado mond meg... meg a menu elrendezeset is. -
#3281 ÉN IS. -
#3280 szép hozzászólás, gratula -
Kulinpapa #3279 Bocs a hangnemert de mar hetek ota csak ezt a progit vartam,es nagyon nem olyan amilyet szerettem volna!
-
#3278 mar ujra installtam aszt is: 8.1b v901 -
Kulinpapa #3277 Hat ekkora sz@rt mar regen lattam.Eddig azt hittem hogy jok a magyar jatekfejlesztok,de ezt meg az LFS is szazszor alazza ,pedig azt hobbibol irtak.Egy f.s k@k@ az egesz. -
#3275 Alex:akkor tedd fel a Directxet -
#3274 nem gond. lehet hogy a 2 CD-s is beleferne... -
#3273 A ddhelp.exe direktx modul, de valoszinu a vga futatja. anelkul el sem indul - de mas sem. -
#3272 Most látom Alexease már elsütötte ezt a poént :((. Nah mind1. Refresh rulz... -
#3271 RIP, de masnak megy.. -
#3270 Szerintem az az idotol fuggot, es az ido a kiadotol. Nem vagyok jatekfejleszto, de felev alatt lehetetlen osszerakni egy ilyen jatekot. Latszik hogy a garazst az autokat kidolgoztak, a tobbire nem maradt ido. -
#3269 Nah én várom az 1CD-s peccset... :)) -
#3267 NA, installok egy videokartya drivert (mondjuk eddig minden mukodott). Csak bassza a csorom hogy nem megy... -
#3265 Vagy renderelt vagy garazsos. Csak a kepeket lattam, de ehez egy CD-nyi patch kellene... Amit ketlek. -
#3263 :))) -
#3261 Kint nincs reklamozva hogy ki csinalta a jatekot. Szerintem meg a dobozon sincs rajta. Ez az AV tulajdona. Meg amugy sem szamit ki csinalta, a polcrol leveszik (nezd meg a doboz kepet), aztan annyi. Egy "hiresebb" studio meg nem dolgozik az AV-nek.