46059
.
-
#3202 Nem csak az idohiany miatt nem volt Demo... -
#3200 Remelem tenyleg lesz patch... Az AV kepes igy hagyni. Lehet hogy az Invictusek becsuletbol, ingyert csinaljak meg majd a patcht. -
[Walaki]D`Lair #3198 Én meg CASCO-t akarok!!! -
#3196 HÁT VALAMI MÉRDFÖLDKÖVEKET KELL A PATCHNEK JAVÍTANI, HOGY JÁTSZAK VELE!!!!!!
Ha eltüntetik az összes bugot és max grafikán szétfolyik a patch után, még lehet belőle valami, bár akkor se fog mindenki szétesni tőle.
Pedig hogy vártuk :((((((((((((( -
[Walaki]D`Lair #3194 Ja ilyet szólott: Nagyobb lesz a város mint a GTA3-ban, de nem olyan kidolgozott. Nos ez NEM kidolgozott!!!!!!! -
[Walaki]D`Lair #3190 jajjajajajjaja! Ne büntesd szegény fejünket!!! :DDDDDDDD -
#3189 Az ember ott mit fog??? -
[Walaki]D`Lair #3187 jaja. Ennél még a Hard Truck 18 wheels of steel is jobb!!! -
vonyarc #3186 Most jött le az ISO.Akkor most kicsomagoljam,vagy ne? -
#3184 ... lesz... -
dashed_ #3183 meg mondott sok minden mast is ,hogy ilyen jo meg olyan jo.. -
#3181 En felig probaltam, vagyis tudtam:((( -
[Walaki]D`Lair #3179 Én nem is próbáltam. De azt a képet nem kellett volna megnéznem... -
#3178 Meg FF sincs benne?? -
#3177 Hogy szar, patch nelkul neprobaljuk. -
[Walaki]D`Lair #3176 mit? -
#3175 O megmondta elore... -
#3173 De nem ok aruljak hanem az AV. Es Ok leszarjak a minoseget. -
[Walaki]D`Lair #3172 Most azért nem ír Kozák Tamás, mert itt olvasva a sirámainkat az egész Infictus fejlesztőgárda kollektív harakirit követ el a debreceni szerkesztőségben!!!! -
#3171 VALAKI!! kuldjon mar egy Ddhelp.exe-t (/windows/system/ddhelp.exe). Hatha...
-
#3168 munka lehetoseg / penz stb... -
[Walaki]D`Lair #3166 ÉÉÉÉÉÉÉN ÍÍÍÍÍÍÍS!!! Caf-caf-caf-caf-caf-tak-tak-tak-tak-tak-dib-dib-dib-dib-dib-zup-zup-zup-zup-zup...
(aki nem jött volna rá ez egy akadásnak volt a hangja leírva. élethű nem? :DDDDDDDD) -
#3162 Addig semmi bajom vele. Odaig meg jo, gyors is szep is. De nemtudok autot venni mert szet fagy!!!
Valaki kuldjon mar egy Ddhelp.exe-t (/windows/system/ddhelp.exe). Hatha...
Szaggatni akarok.:)) -
[Walaki]D`Lair #3160 Ja de az már a Gearhead Garage-ban is jó volt... -
#3159 NAjo, a garázs rész az sztem kurva jo lett! -
[Walaki]D`Lair #3158 ja max grafikán 2-vel több poligonból áll a terepjáró >:(((( -
[Walaki]D`Lair #3154 Invictus: -
#3153 Egy belso nezetet valaki... -
[Walaki]D`Lair #3151 Sőt jobbat mondok! Még az NFS1-ben is szebbek voltak az autók!! -
[Walaki]D`Lair #3150 Az autó meg a ház még elmenne, mert azzal nincsen baj. De könyörgöm ilyen ocsmány civil autókat a Counter Srtike-ben láttam utoljára!!! Pedig az nem is szimulátor (ki hinné :DD)!!! -
#3148 Hehe, vagy a LE verzio! -
#3145 igaz, én is nagyonnagyot csalodtam! sajnos... -
dashed_ #3143 Az az idegesito hogy ezert meg penzt is kernek ;>
En ezt meg egy betanak sem neveznem.
a jatekban egyedul az elkepzeles volt jo de a megvalositas .....
+ ilyen grafikaval nem ertem hogy lehet kijonni 2002ben... Bar mondjuk ez a legkevesebb mert ha jo lenne a fizika es a jatekelmeny akkor nem erdekelne.. De a fizika szerintem eleg fura lett.. jo hogy kanyarba beleng a kaszni de ez mar egy kicsit tulzas .. olyan mintha csonakban ulnek. A hangok is eleg gyenkek + a menuben a zene is idegesito egy ido utan.. Szal nekem ez igy egy hatalmas csalodas lett.. + azt se ertem hogy ilyen grafika mellett miert van ekkora gepigenye?? na mind1.. -
onkelz #3138 Hat szomoru,hogy elkapkodtak.Pedig vartam nagyon. -
[Walaki]D`Lair #3133 Nem miért? -
#3132 Szerintem barhogy szaggat, mindenki - akinek megvan - nyomja mint a gep:) -
#3131 A RIP nalam szar. Ddhelp erorral kidob a francba... -
#3130 Hmm...itt mindenki amcsiban el vagy mi?? -
[Walaki]D`Lair #3129 Bárcsak akár az akadóssl is játszhatnék -
#3128 van valaki aki az iso-ssal játszott és akad ?