46059
.
-
[Walaki]D`Lair #3359 szarnék bele hogy akad. Úgyis csak a garázsban molyolnék... :DD -
[Walaki]D`Lair #3358 küldenék, de nekem a játék sincs meg. -
#3357 HELP ME! Valaki egy elmentett allassal dobjon meg!!! Mivel a garazsban meg nem fagy meg - csak utana - es ha lenne egy elmentett, legalabb egy autot lathatnek, es/vagy tuningolhatnam. LEGYSZI VALAKI!!! KOSZI!!:))) -
[Walaki]D`Lair #3356 OFF:
Pongó_of_Big Brother powah!!!
ON
:DDDDDDDDDDDDDD -
#3355 Olyan mint a Csokito! Ronda és finom! -
#3354 Most hogy jobban belemerultem, tényleg nem olyan szar mint elsore! -
[Walaki]D`Lair #3353 De legal'bb futtatni tudn'm!!! Nemigaz hogy nincsen egy normális gép a közelemben!!! -
#3352 HELP ME! Valaki egy elmentett allassal dobjon meg!!! Mivel a garazsban meg nem fagy meg - csak utana - es ha lenne egy elmentett, legalabb egy autot lathatnek, es/vagy tuningolhatnam. LEGYSZI VALAKI!!! KOSZI!! -
#3351 SEMMI, mindkettő szar. -
#3350 Hát szerintem nagyon szar. -
#3348 dehogy szar! csak doom III-t vártak... -
#3346 TÉnyleg szar a játék? Honnan lehet képet szedni róla? -
Nyiri #3345 www.liveforspeed.net
-
#3344 Az lfs-t honnan lehet leszedni? -
#3343 Insane egy szart votl gépzabáló, P3 600-asomon minden maxon 1024-ben kb 50 fps. Az a játék kurvajó volt. A screamer is jó lett volna, ha nem lett volna korlátozott a pálya. -
#3342 Rakás szar ez a játék már bocs. -
Nyiri #3341 Amugy en nem vartam sokat a gametol, a Insane is egy gepzabalo szarsag volt, a clevers screamer 4x4-t megvettem fullba es megerte NA AZ GAME -
#3340 szerintem ez egy béta ami véletlenül került ki
amugy szerencsétlen betoppan ide megnézi a hozzászolásokat és azt látja hogy elküttük pket annyukba. -
#3338 nem rissítették, hanem frissítették.... bosánat a félreütésért -
#3337 Rissítették a honlapjukat, gondolom ez nektem sem újság, de ti találtatok képet, videót?
Mert az invictus
lapján én nem találtam! -
Nyiri #3336 Emlekesztek amikor KITAMAS azt mondta: Nagyot alkottunk...
MUHAHAHAHA
Azert lehetne egy kicsi onkritikaja :)
Amugy ha ez igy marad akkor ez nem mas mint a Gearhead Garage uj valtozata (mert az utcai resz jatszhatatlanul szar -
#3330 én ugyanezen az állás ponton vagyok! -
#3326 Én megmondtam előre, hogy az LFS a király :)) -
Nyiri #3323 Muhahahaha!!!
xp1700+ 256 drr gf4 ti 4200 128mram es neha beszaggat ilyen grafik mellett? EZ aztan a fos game
Ezt a jatekot meg alphanak sem neveznem!!!
Mi ez a fos?
Uzenem az invictusnak hogy eghet az arcukon a bor ha ilyet ki mertek adni... Nem vagyok programozo csak tanulom de ha valamihez nem ertek nem kezdek bele mert abbol csak szar lesz
Ui.: A legjobban az tetszik benne amikor folyamatosan jelenik meg az auto... (alvaz, kerekek, es a kiegeszitok...)
Nagyon jonak kelle lenni annak a patchnak ha ebbol a gamebol ki tud hozni valamit, az a 200% kurva keves, minimum 1500%-nak kell lenni hogy jatszhato legyen ez a NAGY RAKAS SZAR!!!
Latjatok, ez az amikor egy alom osszetor es meg meg is tapossak rendesen...
-
#3322 off:ok varom kepeket:)
on:hukk -
#3321 off: de voltunk pincébe stb. folyt.köv jóarc tápic
on: -
#3320 nem vmi szulinapi bulid van? -
#3319 ja. mer? -
TneX #3318 Na végre 1 pozitív visszajelzés:))) -
#3317 te itt? -
#3316 szerintem jó! most van 1 járgányom 96mp/h-val suvített! és jó érzés volt!
város:leveszed a traffic density-t oszt kész!
sztem nagyon fílinges gém!! -
#3315 WinXP-d van? -
#3314 Miért nem menti el a játék a beállításaimat? Akárhányszor beáálítom, szarik elmentni. Emiatt nem birok versenyezni, mert tetű nagyon. -
#3313 Az sem teljesen... Beszeltem veluk es azt mondtak, hogy csak ido kitoltesnek csinaltak, es tesztnek. (Igaz az is arkad kategoria - nincs belso nezet - de grafikailag jo volt.) -
#3312 Nem:(( Ugyan ugy kidobb. Tele a pocsom. Mast pedig nem fogok basztatni, mert minden megy rendesen. A rendszert meg most installtam. Vagyis nemtom. Szet vet az ideg... -
dashed_ #3311 Mert nem mondhatja azt hogy egy nagy rakas szar. -
vonyarc #3310 A garage jó....Csak a városba ne kéne kimenni. -
Nyiri #3309 Ezen meg legalabb fel evet kellett volna gozerovel dolgozni hogy legyen valami
De en azt nem ertem hogy az Invictusos urge (Tamas) miert volt ugy elszallva ettol... -
#3308 na mivan? muxik? -
#3307 oké.de az már nagy játék, nem ilyen olcsó kategoria