46059
.
-
Nyiri #3596 Adtam neki meg egy eselyt mert annyira mondjatok hogy jo...
Nemtom de ez inkabb alpha elotti verzionak nevezheto, a szereles mar kezdett izgalmas lenni, mondom probaljuk meg a varosban ez ment vagy 2 percig es quit Undorito a vezetes -
dashed_ #3595 koszi.. kiraly -
#3593 oh köszi! "megveszel minden hozzávaló csövet" kérlek a csövek neveit írd le. thx -
#3591 Megnöveli a hengernyomást. (legalábbis a való életben) -
#3590 turbó de nem tudni hogy mükszik -
#3589 Jöhetne már a pecs, úgy játszanék már vele :(( -
dashed_ #3588 Turbocharger -
dashed_ #3587 Mire jo a "Supercharger" / Turbocharge??? -
#3586 de lesz patch! állat 1 game! -
#3585 Kell meg neki par honap amig ossze all. Csak attol felek, hogy az AV-t nem erdekli. Lehet, hogy meg a patch-et sem tamogatjak, fizetik, es az Invictus becsuletbol csinalja meg. -
#3584 De tényleg. Én is igy vagyok vele detto. Jó a alap csak egy kicsit csunya meg bugos. -
#3583 ugye? minnél többet játszol annál jobban tetszik! :DD -
#3582 mikó lesz pecs ? remélem hamar , mert ez igy bugy... -
#3581 flashget -
#3580 Taranov: DC (Direct Connect) egy fájlcserélgetős progi olyan mint a Kazaa. -
#3578 csúcs ez a játék :D -
dashed_ #3577 ne a vinyodrol linkeld be mert mi nem latjuk csak te -
#3575 Kimesz az utcara es radudalsz a sportkocsis urgekre - igy versenyezhetsz pl $1000-ert.
Ha nem latsz urget akkor keress meg egy gyalogost es kerdezd meg tole hova bujtak a versenyzok... -
#3574 Engem is nagyon idegesit neha... -
#3573 Hi, hogy lehet ebben a gammában pénzt keresni? :)
És a fölös tárgyakat hogy tudom értékesíteni? -
dashed_ #3572 mukodik igen de attol meg lehet " Szarul megoldva " :) -
#3571 Pedig pont a garazs az, ami ugy-ahogy mukodik -
#3570 Nincs is fenn az oldaladon... -
#3569 Okee -
#3568 Akkor meg kabbe -
#3567 nem mondom +, csak ha csinálsz nekem logót! :DD -
#3566 ez a garazs eszmeletlen szarul van megoldva :( neha elkezd pattogni a kocsi, ha tul kozel megyek elkurodik a fenyezes es csokken az alakatresz epsege... -
#3565 Ams neked nem akad???? -
#3564 ugye hogy jó game? :) nekem nagyon bejön :D -
dashed_ #3563 ok.. de mar szinte mindent leszedtem. Lehet hogy valami maradt meg rajta??? na mindjart megnezem
koszi -
#3562 fullosan szedd szét a kasznit. -
#3561 Leszerelsz mindent a vázról, és rahuzód a vázat a repair-re :) -
#3560 De nekem nem változott semmi, és ha bemegyek az optionsbe, akkor is minden high-on maradt. -
dashed_ #3559 szar az ajtod javitsd meg! -
#3558 Ha a garazsba kinyilik az ajto hogyan tudom becsukni? (nyitva maradt a varosban is es felo hogy elveszitem...:) ) -
djcom #3557 Mindjárt fen az oldalamon:)A RIP is:) -
dashed_ #3556 1 kerdes.. ha megtorik a kaszni teteje [ hulye rendor nem felboritott :P ] akkor hogy tudom megjavitani?????
-
#3555 ahh értem. Szétnézek warezen, megnézem van-e Insane, nem reménykedek, de talán... -
#3554 Pl. mielőtt még nem jelentették be a street legal-t, csak 2002. 05. 25-én frissítették a honlapot, tehát vagy 5 hónapig hozzá se nyúltak.
Most, hogy megjelent a játék, egyszer írtak ról 12 mondatot, aztán slussz,
Nemtom nem bírnak-e egy kicsit reklámozni vagy egy kicsit jelen lennni.
Videót felrakni vagy valamit, ezek akkora parasztok!
Pölö én a www.versanus.hu weblapomat 2-3-4-5-6-7 naponta frissítem, de ők....
....ők csak félévente :)
És az egész játékról csak a gamestarból tudtam meg valamit. -
#3553 Azért ha valaki tud Insane letöltést , akkor jelezze, mert ki akarom ujra probalni , nekem az jobban tetszett mint a SL