46059
.
  • toMpEr
    Ams te meg valaszolj a levelemre
  • toMpEr
    hat igen, de ha ez ilyen egyszeru, akkor miert nem ugy adtak ki a game-et?...nemhiszem,hogy elkerulte a figyelmuket
  • Nyiri
    Hali: Ha ez a "gamet" rakdnad szar melle, akkor sem :D
  • hali
    imho, ha az észjárásodat az emberi szar mellé tennénk, nem látnánk a kulonbséget!
  • Ams
    látjátok az utat, ami előttetek van, az is elég hamar sok blur-t kap, szerintem VÉLETLENÜL az autó is ilyen blur-t kap! ez könnyen javítható!
  • Nyiri
    FIKA EZ A "GAME"

_Wajk_: Varaom a perdikaciot
  • hali
    jaja
  • hali
    Jobb lesz ha abbahagyod a fikázást! Ha nemtetszik, az magánvélemény, tartsd meg magadnak, senki nem kiváncsi arra, hogy Te hogyan fikázod itt összevissza!
  • dashed_
    na.. no fika!!!! Hess innen ha nem tetszik
  • Nyiri
    COFair: Irigylem az optimizmusodat, csakhogy ebbol a szarbol valaha is jatekot akarsz latni ahoz meg legalabb fel evig kellene dolgozni a patchen ami kb megint egy cd mert amit itt egyesek texturanak neveznek azt ki lehet dobni a szemetbe...

En nem vartam sokat ettol, mert a Insane is fos volt a javabol :]
  • dashed_
    Ja ne fikazzatok!!!
    Inkabb mondjatok meg hogy tudok v6os motort beleheggeszteni a kaszniba!
  • MuERTe
    Azért várom már nagyon azt a pecset, mert az üres garázs tetszik ugyan, de megnézném már az autokat is és a várost :))
  • hali
    Nah, vita legyen lezárva! Akinek nemtetszik nejátszon vele, és ne fikázza összevissza! Ez van, ezt kell szeretni!
    Vagy nyissatok egy másik topicot, ahol fikázzátok!
  • dashed_
    azt el kell ismerni hogy tele van buggal es eleg felkesz a game.. de szerintem joooooooo.
  • COFair
    A grafikai bugoktól eltekintve semmi baj nincs a játékkal!
  • COFair
    Akinek nem teszik a játék az bekaphatja!!!!!
    Nekem érdekes módon nem fagy, nem szaggat (igaz 800x600ban, de akkor is), nem szerncsétlenkedem a garázsban a kameraállásokkal,stb... Attól még hogy valamit meg kell szokni, nem kell rögtön lefikázni! Ahogy mondani szokás: "A hiba az ön készülékében van!"
    Ja, és a fejlesztőket meg nem kéne leszólni, megmondták hogy patch előtt inkább meg se nézzük, mert nagy kapkodás volt a végén!!! Majd a peccs után mondjátok el a véleményeteket!!!!!!!!!!
  • lboyongo
    nekem nagyon tetszik a játék alapötlete(street rod+gearhead garage) de sajna más jót 1előre nem nagyon tudok mondani a gameről, most nem is sorolnám a hibákat,többiek már megtették, és meg is fogják tenni, bár egyet kiemelnék a autó "fizikájával" kapcsban, tökig eltekert kormány, "nagy":) sebesség, kézifék beránt, és az autó kanyarodik tovább fékezve;-)semmi 180, vagy 360 esetleg...
    De ettől független ma asszem ezzel fogok játszani:)
  • Alexease
    Fagy, fagy. De jo lesz. Azert nyomom...

• dashed_
    Mennyi sok elegedettlen..
  • zippofcy
    Te nem PRes vagy az Activisionnal veletlenul?
  • Nyiri
    KTamas hol van ilyenkor??? :D

Nem mer megszolalni mert tudja hogy egy hanyadek fostalicskat csinaltak!

Szerintem ha dolgoztak volna kemenyen meg rajta 1 felevet akkor kasszasiker lett volna...
  • zippofcy
    Letoltottem. Megneztem. Hat EKKORA kalap szart en meg eletembe nem lattam.
    Anno az Insane egyik kedvencem volt LANon, sot meg neten is el tudott vele szorakozni 2 ember (lehet tobb is, nem probaltuk tobben)
    De ez??? Randa, lassu, bugos. Ez meg betanak se nez ki. Hogy lehetett igy kiadni??? Az osszes koder meg grafikus nyugdijba ment az Invictustol?
    Az Activision meg minden szart megvesz manapsag?
    Remelem sose derul ki hogy ezt magyarok keszitettek mer' kulonben eghet majd az arcom a DAoCban. Nem baj, majd azt hazudom nekik hogy erdelyi magyarok voltak, az man' ugyis romania Es akik dicserik: NINCS IZLESETEK??? (illetve van, de milyen ) Attol meg hogy a mi fiunk el kell ismerni ha 7 feje van, 1 laba meg 3 keze! Es nem dicserni kritikatlanul! Ilyen jatekot kiadni a GTA3 meg a Mafia utan hat komolyan en szohoz se jutok. Talan csak annyit meg hogy AZ a patch NINCS ami ebbol elvezheto jatekot csinal. PONT.
    ui: nemtom mennyire bugos, nalam GF3on 21.81es asus driverral nem fagyott, "csak" a kocsi egyes kasztnireszeit nem jelenitette meg.
  • dikki*yysw
    Íjj... terep2 bealázza :)
  • hiba
    Meg szerencse, hogy akik eddig letoltottek minden oraba 5-5 percet azer nyomnak vele meg igy is, majd jol lehhurrogjak es viszamennek kicsit jaccadozni...
  • Blasta
    Sajnos egyet kell értenem. Ez a játék egy kalap kaki!
    A gombokat azóta nem tudom bebindelni, szal kezét csókolom....
    Ekkora égést INVICTUS....
  • hiba
    ejnye no! szoktak volt mondani: nem eroszak a disznotor...
  • Nyiri
    tiszta bug ez a fos!!
    a kamerakezeles a garazsban fortelmes!
    neha csak ugy magatol beleraadok az autoba, vagy lemegyek a nem letezo aknaba es ottragadok

• MuERTe
    Lassan reagál az egérkattintásra. Megy az csak türelem kell hozzá.
  • MuERTe
    Rákattintasz és megadod az új gombot.
  • MuERTe
    Én már azzal is beérném ha egyáltalán elindulna, a folyamatos futásról nem is álmodom. Pedig ha az lfs röccenés nélkül megy akkor ennek sem kellene akadnia. De beérném azzal is, ha csak annyira szaggatna mint a gta3! :)
  • hiba
    patch-el megy majd, de azzel nem lehet singlbol multit varazsolni :<
  • MuERTe
    Még a single sem megy, minek neked a multi? :))
  • hiba
    Van/lesz multi?
  • Ams
    húúú. nehéz?
  • Ams
    hogy jutsz el a kettes szigetre?
  • MuERTe
    Nekem meg lfs :))
    Aztán lehet hogy utánnai is :))
  • lboyongo
    nálam is akadozik GeF4 4200-ön, bár én a Mafia-val is szoptam:)

Remélem ha kijön a patch, akkor ez meg fog szűnni, addig Battlefield
  • MuERTe
    Nekem megy egyáltalán nem is megy. Gyüjjék már ki az a pecs :(((
  • Rigley
    én nem írom, le a játékot , megvárom a ptchet , de a vezetés mondjuk , tényleg furcsa... ez lenne olyan élethűű ? szerintem nem az, de ez csak magánvélemény...
  • Ams
    "Undorito a vezetes" vagy csak nem tudsz vezetni.