46059
.
-
#3552 ISO - olyan mintha megveszed a boltban , a teljes CD tartalmát letoltod...
RIP - nincsenek benne altalaban videok, zene ... stb. kiszednek belole kevesbe fontos dolgokat, és jol betomoritik, ezert olyan kicsi -
#3551 1., Én úgy gondoltam, hogyha azt mondják, hogy megy a gépemen, akkor megkérdezlek téged, honnan akarod leszedni :-)
2., Mi a különbség a RIP és az ISO között, mert warezen észrevettem, hogy a 2 CD-s játéknál ISO-ban külön kell letölteni a 2 CD-t, de RIP-nél sokkal kisebb mértben csa néhány file-t kell letölteni.
El tudnád magyarázni röviden a különbséget? -
#3550 Hát talán ez azért van, mert az egész invictus áll max 10 emberből. :) Nem hinném, hogy külön WEBMASTER-re fognak költeni. :) Azt nem értem, hogy miért nem lehet autószereléssel is pénzt keresni, mint a Gearhead Garage-ban, az a játék lenne az isten, ha a grafikája ilyen lenne kb. + versenyezni is lehetne vele. -
#3549 valaki nem tudná feltenni egy ftp-re gyorsan ? Nem tul nagy , kevesebb mint 100 mega a RIP , ha jol tudom... naaa valaki.. -
#3548 szerintem megy , de honnan akarod leszedni , mert én is ki akarom probalni... -
#3547 Mert, ha megy, én letöltöm :-) -
#3546 Az Insane egy Celeron 400-as gépen nVidia Riva TNT2 32 Megás vidkártyával 64 Mbyte memoriával megy?
Egyébként, nem azért mondom, mert most az a divat, hogy szídjuk az invictust, de sztem a webpage-ük szép, meg jó technikával készítették, de információ elég kevés van rajta!
Nem szívózásból mondom, de azért az egész Invictus-on meglátszik a magyaros minőség, én érzek az egészen valami nyomasztót, amit az amerikaiaknál nem.
Mindegy, én maradok a Driver-nél, a Mafiánál, a GTA-nál és a Need For Speednél.
-
djcom #3544 Márpedig ez full verzió. -
#3543 Ma még nem néztem, de most megnézem! -
#3542 sajnos nem, de nézd meg ezeken:
http://free.x3.hu/mummy
http://www.extra.hu/djcom
az utóbbiban nem vagyok biztos, de próba szerencse! -
#3541 Néztétek az invictus oldalát? :))
Én továbbra sem hiszem, hogy erre a verzióra lennének ennyire büszkék :))) -
#3540 valaki nem tud Insane letoltesi helyet ? -
#3539 VEGRE NEM FAGYOT LE AZONNAL!!! Mukodott vagy 10 percig.
Tudtam venni autot, szettunningoltam, teszteltem stb. Tenyleg tele van hibaval, es szaggat is mint a barom. (En panaszkodhatok, mert megrendeltem kintrol.) A varos, utcak, texturak tenyleg gazosak, de az auto az es a tunning az nagyon alat. Ha sikerul minden hibat, bugot kijavitani, akkor nagyon fasza lesz. A varossal, kozlekedessel nem sok mindent lehet kezdeni, az valoszinleg igy marad - leszamitva a bugokat -, de ha az autokon, fizikan javitanak, atfesulik a d3d-t, optimalizaljak, akkor jokat lehet majd tunningolni, szerelni, autokazni.
A varosra szamitottam hogy ilyen "egyszeru" lesz, ami bosszant egy kicsit-nagyon, az az elkapkodott fejlesztes, es a nagy rakas bug (foleg, hogy lefagy, es nem megy). Ha mar az autos, tunningos, szerelos reszt teljesen bugmentesiteni tudnak, plusz egy kis-bazi optimalizacio, akkor sokkal jobb lenne.
Amugy nekem tetszik (vagy majd fog:).
Remelem a patch elobb elkeszul, mint ahogy megerkezik a jatek, mert magamhoz nyulok.
Amugy fogjuk fel nyilvanos beta tesztelesnek. Akkor mar nem is olyan rosz... -
#3537 ugye? :) 3 prestidzs jeeee! :DD -
#3536 Köszi, de van még egy kérdésem:
Mi az a DC? -
dashed_ #3535 Ne izgulj mindenki szidta [ en is ]
de kozben rajottem hogy lassan tobb oraja bugykolok es versenyzek masokkal szal szerintem jo game csak meg elegge fel kesz.. a magam reszerol varom nagyon a patchet es remelem hogy ha kijon akkor javitja azt a rengetek hibat es bugot ami most a jatekban van... -
#3534 eddig csak 170ft-be került a gáme!olvasom, ez csak egy beta???? -
#3533 Lenne egy kérdésem, most, hogy kiprobáltam a játékot, elég vegyesek az érzelmeim... kiváncsi vagyok, hogy a játék engine-je mennyire hasonlit az Insane grafikai motorjára... csak teszt képpen pár napra tenném fel a játékot ( Insane ) aztán letorolném... nem tudna valaki mondani valami ftp letoltesi helyet , ahol fenn van ?? -
Jinchuu #3532 Csupán a véleményemet irtam le így 10 perces játék után. Sok mindent nem lehet megtudni ennyi idő alatt, csupán azt hogy valami nincs rendben a progival.
Miért ne szídhatnám a játékot ha egyszer tényleg rosszul van megírva? Miért nem tudták normálisan, optimalizálva kiadni?
Nagy valószínűséggel a határidő miatt, na de akkor is. -
#3531 Honnan a p*csából töltötted le? Érdekes eddig senkinek nem volt ilyen problémája.Egyáltalán lefuttatad a regsetup.exe-t????(ha RIPed van akkor kell) -
#3530 nincsen !!!!! -
#3529 az invictus megmondta hogy patch nélkül ki se probáljátok ! és mért mondta ? mert nem ojan fasz hogy ne szoljon , még véd titeket , erre mit kap ? !
azé gondolkodjatok basszus ! -
#3526 Elméletileg miután mindent beállítottál ki kell lépni az egész játékból, és az ujraindítás után látod csak a változásokat. Elég béna megoldás. -
#3525 figy
most mire jó hogy elmondjátok mindennek 50x a gamet ???? semmi értelme !
mindenki hogy jaj erz beta lehet meg ijenek , meg hogy ijen szar meg ojan szar...
elvileg meg se lehetne a gama , ugyhogy én nem szidnám a helyetekben ! ez is ingyen van !
ha legalább megvetted volna , vagy vmi , akkor szidhatnád mint a szart , na de igy ?! -
#3524 Xtro: az alkatrészt meg kell fogni(nyomva tartod a egér gombját) és a repair szó fölött elengedni. Versenyző partner elég ritka,de van, autókázz egy kicsit a városban azt majd látsz,akkor állj mellé és kihívhatod,lehet hogy dudálni is kell.
ICram:save/game könyvtárban van,de kódolva van. -
Jinchuu #3523 Hát ez a game nem gyengén bugos és ez a grafika...... valami félelmetesen ocsmány. Ezt azért nem kellett volna így kiadni szvsz. -
#3522 Nem tudja valaki, hogy melyik fajlba menti el a játék a beállításokat? Akárhányszor beállítok valamit, soha sem menti el. Csak a felbontást menti el a többit nem. :(( -
#3521 Hát nekem autovásárláskor ujraindítja a gépem, ugyhogy jegeltem egyenlőre. Majd a pecs után megint megnézem. Aztán legközelebb majd az új gépemen, ha a pecs után sem megy :) -
Jinchuu #3519 Hivatalosan így van kinnt a játék?? Na az szép. Azért megnézem, kíváncsi vagyok rá. :) -
dashed_ #3518 Beta allapotu de fullnak adtak ki. -
#3517 ez delta -
Jinchuu #3516 Ez nem béta vagy valami hasonló ugye? Mert ha az akkor inkább neki se állok letölteni. -
#3515 1. két hónap mulva nem lesz fenn a játék,de a DC-n fenn lesz.
2.menni fog ne szarj,csak akadni fog egy kicsit.Támogatja a WinXP
3.Jó játék,csak nincs eléggé kidolgozva.
4.NEM.IGEN.
5.angol
6.Nem
7.Itt a forumon, olvass vissza. -
#3514 Mindenkinek van egy véleménye én azt hiszem nyomok egy uninstallt mert szerintem ennél jobb játék is van sokkal kisebb gépigénnyel. -
#3513 Nekem meg 1700-es Athlon és mégis megakad.
Halál mindegy mekkora procid van,ugyis akadozni fog. Optimalizáció nélkül szart sem ér a game. -
#3512 1., Nagyon jó, hogy le lehet tölteni a játékot, de az a gondom, hogy kb. 2 hónap múlva lesz új gépem, ezen nem megy, de két hónap múlva fenn lesz még a játék?
2., P4 2000 Mhz-en, 24x-es CD-ROM-mal, ATI Radeon 7500 64 Mbyte-os kártyával, megy a játék?
És Windows XP-t támogatja?
3., Milyen játék? Jó?
4., a djcom weblapjáról egyben nem lehet letölteni? Amikor egy fájlt letöltött rá kell kattintani a másikra? Magyarul a gép előtt kell ülni?
5., Magyar vagy angol nyelvű a játék?
6., Ki lehet szállni a kocsból?
7., Hol lehet képeket találni? -
#3511 Ne szidjatok, ha nem adtatok erte penzt ... ;)
remelem a beta forog kozkezen .. es nem ijen nagy rakas kakit csinaltak honfitarsaink ;)
szivesen kiprobaltam volna de 2x is ki sikerult fagynia
na marad az ages of mythology ;) -
#3510 mégis kb. nekem 1.3 cerka van és akadozik. -
#3509 nagy -
#3508 Hi! mi a gépigénye a játéknak?