46059
.
-
#3698 Én az istennek se tudom összetörni a kocsit! Csak a spojlerek esnek le! -
#3697 Elmondom itt is, hogy az egyetlen működő dolog a játékban a fizikai modell. Mivel a terep2-nek gyakorlatilag nincs is grafikája az általad említett srác max a fizikai modelt kódolhatta benne. Ebből adódóan vagy más lépett ki, vagy ő, de a tudását átadta másnak.
Sokkal valószínűbb, hogy az insane graf. motorját író srác hagyta ott a céget, ezért is kellett egy újat írni, ami ilyen lett. Jobb lett volna megtartani azt, szép is volt, jó is volt, az alagutak meg le vannak szarva. -
#3696 Naszoval. En a kovi pletykat hallottam regebben, akkor azt mondtam ra marhasag, de EZT a jatekot latva mar elhiszem. Szoval hogy a srac aki a terep2ot meg az Insanet kodolta anno elhagyta az Invictust, es ebben mar nem mukodott kozre. Rajta kivul meg senki nem akadt aki tudott volna kodolni. De ha megis o irta a kodot akkor biztos csontreszeg volt vegig :)
Ha valaki probalta mar a Darkbasic vagy a Blitz3D nevu magasszintu programozasi nyelveket (kb. annyira magasszintuek mint pl. a basic volt anno) az tudja hogy azokkal siman meg lehet(ne) irni a ma kijovo jatekok 90%at. Es azok konkret directxes utasitasokat hasznalnak. Semmi optimalizalas, agymunka, semmi. De ilyen szar kodot meg basicban is nehez irni. Akiknek meg tetszik a jatek: hol voltatok az elmult 5 evben??? EBRESZTO! Mar reg nem a Raid Over Moscow a meno game! -
#3695 Ez valami qrva jó :)))
MIKOR GYÜN MÁ A PECS?? JÁCCANI AKAROK VELE!!! -
#3694 Nem akarod kisebbre? -
#3691 LOL, az egy felpiszkált TDI motor. -
#3687 azert ilyen toresmodellt meg nem lattam semmilyen szimulatorba...egy borulas utan szanaszet esett akocsi az ajto leszakadt a kerkekerol nem is beszelve morohazteto elszalt ez meg semmi mert csodaval hataros modon a motorblokk nem szakadt ki a helyerol nem ugy mint a mellekelt abran...
-
#3686 Raktam is be képet róla :))
2002-ben egy autós játéknak illene minimum ugy kinéznie, és futnia :((( -
#3684 nemtom milyen lehet boxkesztyuben vezetni :DD -
#3683 Mi lelte azokat a szerencsétlen fákat? :))) -
#3682 Azé van a 2 közt különbség :))
Kinézetre is, gépigényre is :))) -
-
#3680 -
#3679 Dehát most vettem egy 5 speed close ratio-sat, és azzal csinálja ezt. A seria váltó jobb lenne? -
#3678 voodoo ra ennel kulonb jatekokat irtak
kb nintendo 64 es grafika -
#3677 -
dashed_ #3676 nalam jo helyen van a csavo keze! -
#3675 vagysem
es full jatek, amiert penzt kernek akkor ne legyen mar ilyen ordioan szar -
#3674 patch javítani fogja -
#3673 -
#3672 igen! szereld +/vegyél újat -
#3671 Az első mondat kérdés volt. -
#3670 Ja és nektek nem csinál olyat, hogy 1-es ből nem vált át 2-esbe, és 3-asból túl hamar vált át 4-esbe. Szóval rendetlenkedik a váltóm. -
#3669 Csak a kaszni van a Body-ból. -
#3668 De én szomorú vagyok, mert nem megy :((
Bárcsak szaggatna, de el sem jut odáig :((( -
#3667 Én mindent leszedtem a kocsiról, és így egy széria Remo-val elértem a 95-os mph sebességet. -
#3666 mármint 6.5 -
#3665 9.5 sec 0-60 minden rajta van a kocsin kivéve a lökhárítók -
#3662 Mar nem fagy a game. FASZA. A BIOS-ban turtam mint a gep (valami speci memoria beallitasi problemaja volt.) Szaggatni is csak annyira szaggat, amennyire nincs optimalizalva. Ugyan ugy megy 640x480-ban, mint 1280x1024-ben. A fizikat szerintem az optimalizacio hianya miatt szamolja szarul (nem jut ra ido). A grafika meg egy egyszeru bazi bug (sajat engine, vagyis javithato). A /sytem/pixelshader kovtarban vannak a konfigok, szerintem ezen az "elmosasos" akarmin alapszik az egesz, es valamit elszamol.
Amugy jot nyomultam, vagy tiz kocsit pepe zuztam... -
#3661 ja -
#3660 Ja, az lfs-ben is kikapcsolható és duplájára nő egyből a sebesség. -
#3659 Szerintem a játék(legalábbis nálam)azért akad mert a kocsin végig tükör effekt van amit egyenlőre nem lehet levenni. Remélem a patch-ben benne lesz mert nekem pl nincs is a tükör effektre szükség, NFS-be is levettem mert idegesítő. -
dashed_ #3657 hogy Tudom a nitrot beszerelni???? HELP! -
#3655 Nekem is :)) -
#3654 akkor most küldjem el mailbe is? -
#3653 mailbe gondoltam -
Nyiri #3652 Vagy bilibe log a kezed es felebredsz !!! :D -
#3651 Szerintem meg egy beta verziót dobtak föl a netre a vicces kedvű invictus fiúk és jókat röhögnek rajtunk. Majd mikor megérkezik wajk origi példánya az usából, akkor kiderül az igazság :)) -
#3650 nem adtam meg senkinek -
#3649 szerintem ezzel magyarázható a kocsi-textúra hiba