46059
.
-
#3751 Ezt sajna nem tudom, mert én nem néztem a gyorsulást, meg hamar elment a kedvem a gémtől a sok bug láttán.... -
#3750 jóvan na !!! lelehet szállni rólam !!
és ha nem teccik : -
#3749 figy, olvastam a másik forumba, hogy ilyen 3.4es idoket érnek el 60Mph alatt!
Ezt hogy csinálják? Mert nálam a legjobb 13 valamennyi, pedig NOS is van a gépben! -
#3747 iiiiizzzzzzééééééééé -
#3746 NEMVAGYOK KAMERAMAN!!!!!!
Egy megrögzött autótuningoló vagyok, és úgy vigyázok a készített jármüre ha közel megyek hozzá, mint a szemem fényére!!!!! -
#3745 őőőőőőőőőőőőőő -
#3744 hááááááááát -
#3743 most mit monygyak erre ? -
#3742 muhahaha -
#3741 amugy nekem nincs meg ! -
#3740 ako mennyé lassan :)))) -
#3739 Nektek hogy sikerult igy ripityára törni a kocsit?
Mert én ha full gázzal neki a falnak, vagy oszlopnak, akkor csak a spojler törik lé! -
#3738 :)) -
#3736 hehe :D
ezeket már láttam :P
neked nem akad ? -
#3734 ez a jel "" lemaradt..:> -
#3733 Az elso patch-et, mar elkeszitettuk, es elkuldtuk a kiadonak.
Amint letesztelik es elfogadjak (el fogjak :) mar rakjuk is fel a lapunkra, hiszen nekunk is az az erdekunk, hogy ne a tul koran kiadott bugos verzio alapjan iteljek meg a player-ek a munkankat.
A jatek ezutan sokszorositott verzioi mar a javitott verzioval fognak megjelenni, es velemenyunk szerint ez mar melto utodja lehet a StreetRod-nak es az Insane-nek.
Udv,
Kozak Tamas
Invictus
bocs Tamás de ez tök jó :))))
és köszi a levelet -
#3732 :)
ez komoj :D
cool
-
#3730 hogy lehet belebaszni a Jetta-ba a V6-os mocit? -
#3726 nem irtad oda hogy honnan vagy !! ejnye
Udv:
hen-tes
WC -
#3724 hehe :) -
#3723 HUU :)
és hol az a patch ???? :)) -
#3722 Köszönjuk a hozzászolást!
Mikorra várhato az elso patch? -
#3718 lehet :)
én még nem láttam , de ha letöltöm , még azt is megmondom mijenés hány lencse van abban a szar cam ben :D -
#3717 Bazzeg én fasz!!!!!
És télleg!
De akko nem webcam van nála, hanem egy baszott nagy BETA, nem?????? -
#3716 ott áll a csávó a webcammal és az megy neki !!!
OOH ! ember !! ijet nem tuccáá ? ?!
mámmáá mijaa !! -
#3715 Még valami eszembe jutott, amit egyszerüen nem tudok felfogni:
Hogy a francba van az, hogy a kamera fizikailag van jelen a garázsban és ha túl közel megyünk a verdához, kvázi sérül a fényezés....
Azé ez nonszensz.... -
#3714 jah.. -
#3713 az a baj hogy mar nyaron is ugyanezt a build et lehetett leszedni... ezt is abbahagytak -
#3712 www.streetrod3.com :))))
komoj :)
kb a streetlegal is ijen szinten van (alpha... -
#3711 télleg street rod ! :D -
#3710 Amúgy szerintem 3P nem fikázta a játékot, hanem objektívan leírta a véleményét.
Ez a kritika, ebben a formában teljesen helytálló. -
#3709 A Street Road az igazából STREET ROD volt!
És akkoriban az amerikai inglis tícsöröm nem volt képes leforditani a jelentését...
Vagyis gőze nem volt róla, mit jelent a ROD szó...
(csak egy kicsit elvonatkoztattam, szorri) -
#3708 ejnye ! :) -
#3707 Nincs valakinek hozzá Cheat? nincs cash tuningra... -
#3704 regglet !!!
reggelt :Digy
no látom mé nincs patch
PICSÁBA !!! -
#3703 Szvsz én nem hiszek a csodapeccsekben....
Mindenek ellenére a fizikával egy darab bajom nincs. Külső kamerából nézve percekig lehet bámulni a tesztpályán az autódat, annyira cool a mozgása.
...hogy valami pozitívat is írjak.... -
Nyiri #3702 A patchek reven kapunk uj jatekot, nem uj kiadast :D -
Nyiri #3701 zippofcy: Az emlitett sracot Nagymate Denesnek hivjak :) (remelem jol irom a vezetek nevet)
Es ha megnezed a Credits menupontot: Leader Programmer: Nagymate Denes...
Bizom bennem, hogy annak lesz igaza aki azt mondta, hogy most a Activision miatt adtak ki ezt az alphat es majd havonta jon ki valami patch es fel ev mulva egy teljesen uj jatekot kapunk -
Sero #3700 © Sero ma 08:51 | Válasz erre | #19
Hello srácok!
Nos letöltöttem mert már nagyon vártam a megjelenést.De hatalamasat csalódtam.A játék alapötlete nagyon COOL.Sőt mondhatni erre vágyunk,hisz elég nagy az érdeklődés.De a kivitelezés az nagyon SUX.
A szerelés kezelhetetlen,autóvársálásnál a következő autók grafikái szétesnek.Ha ezeken a nehézségeken túl teszed magad akkor jön a totál káosz.Mikor kimerészkedel a útra meghal az egész! P III. 1.2 gépem van 256 Mb RAM és valami 32 Mb TNT video kártyám és kb 2-3 perc alatt sikerült kiérnem utca végére. Nos itt adtam fel az egészet.Remélem ez csak egy bétateszt verzió mert még annak is igen karcsú
-
radical #3699 Ez a "játék" egy kalap hígan csordogáló fos. Játszon vele az akinek két anyósa van. Az talán szórakoztatónak fogja találni...