46059
.
-
#4373 Rendben, ha küldesz screenshotot, amin rajta van, hogy két kerékkel a testrcak-on 0-60 4 sec alatt gyursulsz, akkor feltszem :))
-
#4372 F2-őt nyomj , állj be ugy hogy lásd a gépet , és GÁZ !!! :D -
#4371 jaj , tettem rá izét, turbosarget vagy supert :) nemtm :Dd -
#4370 is :) -
#4369 őőőőőőőőő :)
vájcsak
amit orange küdöt save be az az alap ami volt neki
de abba v8as motor van , és azis megcsinálta , de azt kiszedtem mer a váltó szarvolt és 1ből szétrángatta a motort -
#4368 amugy nem inkább a V8-asnál emelkedik fel a kerék? -
#4367 melyik kocsi volt? -
#4366 1. két kerek :D -
#4365 bazeg !!!
v6os motort tetem a verdába ! elindultam , persze a 1ik ujjacskám rátappatt a nitróra :)))
és látom hogy az 1 két kerek.. na... felemelkedett :)) de komoj volt faszom :) -
#4364 Én a következő menüpontokra gondoltam:
1. Optikai tuning, ide szép screenshotokat várok, illetve majd a szerkesztővel szeretnék itt foglalkozni, amit majd kiadnak.
2. Technikai tuning: Tuningolási tippek, összeszerelési útmutatók
3. Alkatrészek: Alkatrészek leírása, lefordítása, mire való
4. Test Track : Ide meg eredményeket várok majd, de csak screenshotokkal fogadom el, hogy el is lehessen hinni.
Több most hirtelen nem jut eszembe, de szívesen várom az ötleteket.
-
#4363 Én is ráérek, mert ahol dolgozom, elég unalmas rendszergazdának lenni, viszont nincsen semmilyen html szerkesztő program itt. Szóval itt a melóhelyen nem tudom megcsinálni, csak otthon, viszont fél 5 előtt nem érek haza, viszont addig megbeszélhetnénk az ötleteket.
-
#4362 Csövi arcok! Na mizu? Láttam a honlapot, faszák a képek. De miko lösz pécs? -
#4360 Szasztok!
Emberek, én asszem rájöttem egy beépített cheat-re! Lehet, hogy nem direkt a dolog, de marha jó!
Következő:
Az első városban volt egy frankó tuning autóm! Megvertem mindenkit és go to the next city!
-Beálltam az új garázsba.
-Kinéztem a köv. autómat
-eladtam a mostanit
-Megvettem az újat
(innentől találgatok, mert azóta nem játszottam vele, de szerintem ez volt a sorrend)
-Véletlenül rákattintottam a car lot-ra
-El scroll-oltam a garázs végébe
-OTT EGY ÜRES HELYEN NYOMTAM MEG A SELECT CAR-T
-Később valamiért kiléptem a progiból, elötte save
-Visszamentem játszani
-Load
-Ismét csak véletlenül egy tesztfutam után ráklikkeltem a CAR LOT-ra....
-És mit látok????? Két ugyan olyan autót, csak az egyik kissé le van amortizálva a teszt után....
Az egyiket simán eladtam, és 30e pénzből tuningoltam a másikat.....
Remélem érthető, és azt is, hogy nektek is müxeni fog! -
#4359 Nem baj, akkor is majd azt osztjuk meg a többséggel, hogy mit nem lehet :)))
-
gyozo #4358 Ha össze tudom kombinálni a supercargert a turbochargerrel a v6-os motoron, azonnal megírom, bár lehet, hogy most nagy zöldéget mondtam, mert ilyet nem lehet. :) -
#4357 Gyozo: Ha kérhetem a következő ötelteteidet küld el pls. majd emailben, mert ahogy látom lesz majd még a tarsolyodban :)))) -
gyozo #4356 Ne nyissatok új topikot please, már így is nehéz midegyiket követni :)) -
#4355 Szerintem nem érdemes külön topicot nyitni a tuningnak, hiszen az eléggé közcélú dolog, szóval szerintem nem érdemes, mert a játékkal foglalkozik a tuning is, szóval szerintem az is idevaló :))
-
#4354 válasz vmire :D -
gyozo #4352 Igen, azt tapasztalatam, hogy a superchargerrel jobban gyorsul a vas, de viszont végsebességre jobbnak tünik a turbocharger.
A váltás nálam most semiautomatán van, de majd megpróbálom még manuálisan.
Viszont turbocharger esetén ha hagyom felpörögni 7500 fölé, akkor már hagyja magát betenni kettesbe, de az tény, hogy magától nem vált fel egyesb?l.
Lehet, hogy vissza kéne rakni az 5 sebességes váltót? -
#4349 Szóval, mielőtt mindenki becsmérelné a lapot, az előbb olvassa el ezt: Nem volt semmi időm, ezt is csak azért raktam fel, hogy aki itt a fórumon rinyál, hogy ilyen szar a játék, meg olyan szar a játék, az kapjon rá magyarázatot :)))
A Honlapot nem nagyon tudtam csinálni, mert nem volt időm, most meg dolgozom. Szóval kis türelmet kérek, elméletileg ma délután lesz egy kis időm, akkor majd megcsinálom valami használhatóbra, viszont szívesen várom az ötleteket. Főleg mailbe küldjetek ötleteket, illetve anyagokat, és szívesen beépítem. -
gyozo #4345 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
Összeraktam egy v6-os motort, két turbochargerrel, és egy 6 sebességes high speed váltóval.
Az a gondom, hogy marha lassan pörög fel a vas egyesben. Háromszor visszaesik a fordulatszám, mire fel tudok váltani, de utánna már megy mint a golyó. Van valakinek tippe, hogy mit szúrok el?
Továbbá az a fordulatszám szabályozó, vagy mi (RPM pre-limiter) nekemis leszabályoz 1500-as fodulatra, pedig 8000-est tettem be?
Továbbá valaki homályosítson fel, hogy a lentebb is látható motor teljesítmény diagrammon mit kell nézni, tehát mikor jók a görbék?
Ha már elhangzottak a válaszok, akkor bocs.
Köszi! -
#4344 tegnap 09:16 | Válasz erre | #4166
Question: Are there any patches available?
Answer: Please check back soon, we are currently working on a patch for the game.
:PP
na de sebaj,vki még nem látta.. -
#4342 Wajk..Wajk.. :DDD
ezt már tegnap becopyztam :P -
#4333 Megy. -
#4332 Hát ezt majd megnézem, de megvárom a pecset :)) -
#4331 Azota fagyas nelkul megy (kiveve F12, az valoszinuleg a gyorskilepes:))))) -
#4330 Legeloszor nekem se ment. A garazsig eljutott, ott nem volt semmi gond. De ahogy autovasarlas, azonnal kilepet. A BIOS-ban alitgattam: a AGP memoria, IRQ to VGA, Palette Sloop (vagy mi)... valoszinuleg, valami speci memoria kezelese van, ami bugos... -
#4328 Nekem simán megy. -
#4327 Nekem is csak a garázs megy :))) Még jó, hogy volt itt egy mentett állás egy autoval, legalább tudtam egy kicsit bütykölni :) -
#4326 Ha felrakom az eger drivert amit az egerhez adtak (Logitech), akor nekem is winbe muxik, mashol nem. (allitolag konfigolni kell.) de nem szivtam vele, inkabb leszedtem, maradt gyari win driver, igy minden faszan megy (aki a tobb szaz frames, hard-core fps gamer ... ize az nemerdekel...) -
#4325 Mi nem muxik? -
#4324 Azt nemtom, en win98.
Megy valakinek XP alatt (kerdi Laci25)???? -
#4322 Letöltöttem, isdn-el egy éjszaka meg még 2 óra alatt. :D
És nem műxik.
:D -
#4321 Én próbálnám, de sajnos egy játék sem ismeri fel a görgőmet, pedig windowsba simán működik, csak játékok alatt nem, és nem tudok rájönni, hogy miért nem. -
#4320 -
#4318 Ez passz... Elvileg nincs vedelem a programban. Csak a CD-t beolvassa, aztan annyi. -
#4317 Egy hulye kerdes: az egergorgot probaltad?
Csak azert kerdezem, mert legeloszor en tudtam,hogy lehet hasznalni. Utana mindjart egyszerubb lett a dolog... -
#4315 PATCHET akarok!!!!! Nem hiszem el, mindig játszom vagy 10 percet a játékkal, aztán kilépek, mert annyira bugos, hogy felidegesít, és kilépek. De nem kell 10 perc, és már megint töltöm be.
Mondjuk a garázsban a kamerakezelést jobban megcsinálhatták volna, mert így elég nehéz szerelni, remélem az is lesz a patcben. -
#4314 Kuld el nekem e-mail-be, en belinkelem...